Dodaj do ulubionych

Dzień Chłopca

14.09.09, 17:16
Mamy z koleżankami problem, totalnie nie wiemy co kupić chłopakom z klasy na 30 września. Kubki z serduszkami czy piłka do nogi sa już przereklamowane.. Pomożecie?
Obserwuj wątek
    • jane_ Re: Dzień Chłopca 14.09.09, 18:00
      my kupujemy kwiatki. ewentualnie rajstopy. ;d
      • siwuniaaa Dzień Chopaka..:D:D 16.09.09, 14:43
        My z koleżankami kupujemy chłopakom żyletkiz napisen na pierwsze
        golenie...big_grinbig_grinbig_grin lizaki czipsy i może bokserki....;p;p;psmilesmile
        • martunia_07 Re: Dzień Chopaka..:D:D 16.09.09, 17:16
          My w zeszłym roku kupiliśmy im stringi damskie i pampersa. tongue_outbig_grin
          A w tym może smoczki. tongue_outbig_grin
        • nici Re: Dzień Chopaka..:D:D 19.09.09, 20:26
          my nawed takiego dnia nie mamy, a szkoda crying
      • ksrklubkarolcia Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 16:01
        moja siostra kiedyś kupiła kolegom z klasy razem z kolezankami (wszystkie) kupiły
        każdemu ananasybig_grin
      • kassik001 Dzień Chłopca 16.09.09, 21:25
        my się nie wysilam ;D
        Na dzień koniet nic nam nie kupili, potem p. wychowawczyni powiedziała im,
        zeby któryś poszedł do kwiaciarni, by kupić jakieś tulipany czy coś.
        My penie im smycze kupimy, albo właściwie sama nie wiem ;D
    • thebolndixd Re: Dzień Chłopca 14.09.09, 19:47
      heehłe. my to w tym roku składamy się na bokserki w serduszka lub misie.tongue_out
      • patysia03 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 17:57
        my raz kupowalysmy pampersy i do srodka wkladalysmy slodycze xDD hehe
      • linda Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 18:00
        heheheheheh mysmy w tamtym roku nic nie kupily bo wychowawczyni stwierdzila z niema
        pieniedzy klasowy za to my dziewczyny dostalysmy.....po cukierkuuncertain
      • 12kolos12 Re: Dzień Chłopca 17.09.09, 20:08
        Ja bym się ucieszył z bokserek xD
    • th4ever Re: Dzień Chłopca 14.09.09, 19:56
      My kupujemy krawaty ze smiesznymi napisami xPP
      • fanka_jonas Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 15:19
        Zlitujcie się przecież to durne święto...
        Dzień kobiet to co innego ale to nadal komunistyczne święto....crying
        Moja durna klasa chce coś wymysleć ale ja do tego ręki nie przyłożę...uncertain
        Mówię NIC NIE RÓBCIE!!!!! Oni na nic nie zasłużyli tylko robią nam krzywdę.
        Najpierw sek.s a potem jak się coś nie podoba to mówią "Sorry ale z nami koniec"
        • elfik dzień chłopaka 16.09.09, 17:10
          do fanki_jonasa skoro uważasz ze nie powinno się om nic dowac to im nie dawaj ale nie
          mow ze tylko nam kobietom trzeba dawać bo wychodzisz na cholerni* popieprzon* babe
          mu też ich rzucamy bo nam się "znudzili"uncertain ale wracając do tematu my z dziwczynamy
          kręcimy film o nich przebierzemy cie za nich i będziemy sie wydurniac dlatego taki pomysł
          bo to po szóstej klasie smirk ale wy możecie np. (zalezy ilu ich jest bo jak 4 jak u nas to to
          zrubcie) wypełnić pudełka metalowe w kształsie serca cukierkami tymi malutkimi
          witaminkami a na samym dnie włorzyć karteczke z jakimś wierszykiem (my tak kiedyś
          zrobiłyśmy) m
        • julka_18 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 18:03
          współczuję ci ... sad
          my z dziewczynami musiałyśmy się złożyć po 10zł ( same prezent wybierałyśmy ,
          szykowałyśmy , piosenkę ułożyłyśmy ) , a oni zapomnieli ... ;/
          i matka jednego naszego kolegi tydzień po Dniu Kobiet kupiła nam jakieś
          zje.bane długopisiki ... -,-
    • independent_ Re: Dzień Chłopca 14.09.09, 19:57
      ja nawet nie pamiętam o tym dniu. xd
    • sophie_ Dzień Chłopca 14.09.09, 19:58
      ajj, zapomniałam . ; oo

ale w sumie... w tamtym roku kupiliśmy im jakąś piłkę. Taką wiecie. ze 100
      kosztowała.
      x d zbierałyśmy całą 6 klasę. ; qq

teraz to dostaną skromny prezent. x d
      • miqusia Re: Dzień Chłopca 15.09.09, 17:12
        w zeszłym roku mieli kolorowe koperty z numerkami, każdy
        numerek - inna nagroda, były opaski, śliniaczki, smoczki,
        butelki...
        w tym roku dostaną szary papier toaletowy i majtki w kwiatki ; 3
        • agus2610 Re: Dzień Chłopca 15.09.09, 23:21
          mój brat kiedyś dostał nocnik :p heh nizły pomysł albo pampersy ;d
          • agus2610 Re: Dzień Chłopca 15.09.09, 23:21
            *niezły
            • ooonanaooo Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 16:12
              W tamtym roku z laskami z naszej klasy kupiliśmy chłopakom takie drewniane
              kwiatuszkikwiat do których można włożyć zdjęcie albo jakiś obrazek big_grin i
              cukierki! a to wszystko było zapakowane w pampersy i każda dziewczyna się na nim
              podpisała smirksmilebig_grinbrawobig_grinbig_grin
      • domcia97 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 14:50
        ja też zapomniałam o dniu chłopaka ( i w ogóle cała klasa) dwa lata temu na
        życzenie pani kupiliśmy im śliniaczki ;D w tamtym magnesy, ale to było zbyt
        dziecinne confused a w tym ??? nie wiem, ale oczywiście nasza "wielce szanowna
        kingusia" (przewodnicząca) na pewno będzie się żądzić i ostatecznie ona coś kupi smile
    • agus2610 Re: Dzień Chłopca 15.09.09, 23:26
      i dodam, że dla każdego chłopaka na nocniku było napisane "dla (np.Marcinka,
      Pawełka itp.) z pozdrowieniami od kochanych dziewczynek z (klasa w ich przypadku
      I"A") ;p
    • pauliska1212 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 08:33
      my po prostu robimy imprezee w klasie big_grin składka po 8 zł z czego wyjdzie 96 zł i kupimy
      chipsy, popcorn, paluszki, pepsi itp. będzie muza, tańce .. big_grin będzie zaje.biście! wink
      • cytrynka7 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 14:40
        My w zeszłym roku kupiłyśmy chłopakom z klasy słodycze i smoczki.! brawo Heh.! xD
        Ale na Dzień Kobiet się nam nie odwdzięczyli, i nawet głupiego kwiatka od nich nie
        dostałyśmy, więc oni w tym roku też nic nie dostaną.! devil
    • rosalie Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 14:37
      ja nie pamietam co moja klasa kupowała tongue_out
      dla mnie najgorsze jest to, 'komu dam' xD
      na serio nie wiem do ktorego podejsc xD
      przydalo by sie jakies losowanie..
      a tak to potem powiedza ze lecialam do neigo bo mi sie podoba, dlatego zawsze daje tym
      ktorych tylko lubiecool

co do tego prezentu..
      napisze znowu jak moja klasa cos wymysli xD
      • vanella Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 14:41
        U nas ckładaja się na prezent wszystkie dziewczyny. Na przykład w tamtym roku
        kupiłyśmy chłopakom po parze zabawnych, zwariowanych okularów. Niby nic takiego, ale
        jednak każdy z nich się cieszył i mieli niezła zabawębig_grin W tym roku zastanawiamy się czy
        kupić fajne breloki do kluczy i cukierki czy może zamówić pizzę dla całej klasy smile
    • oola Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 14:42
      buuuuziaka . xd serce . a tak serio , to nie wiem . może . . . gwiezdny ołówek
      ? XDD . shock . nie no , też joke . e , kasee ! łii , chłopcy lubią kasee , na
      fajki . x DDDDDDD .
      • nancy1297 Re: świetny i sprawdzony sposób na Dzień Chłopca 16.09.09, 16:13
        Chłopcy z naszej klasy zawsze zapominały o dniu Kobiet,a w zeszłym roku się im odwdzięczyłyśmy.Wszystkim chłopakom dałyśmy szry papier toaletowy,z ich imieniami,a panu dałyśmy całą paczkę miękkiego,białego xD. Pan był bardzo zadowolony,a chłopcy trochę zawiedzieni,ale później była bitwa na papier i dziewczyny wygrały xD surprisedwinkscianapiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwotongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outsurprisedsurprisedsurprisedscianascianascianascianasciana
      • nataszka Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 17:11
        razem z dziewczynami z mojej klasy w tamtym roku kupiłyśmy chłopakom małe
        samochodziki ; ) ciszyli się jak przedszkolaki, a ile było śweichu jak się nimi na lekcji bawili ;D
    • miley_rey_cyrus Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 14:51
      My chłopakom kupujemy pieluszki smile
      A 2 lata temu kupiłyśmy smoczki z którymi chodzili po całej szkole !!!
    • elisss92 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 14:52
      Teraz już nie dajemy prezentów (bo i tak oni nam by nic nie kupili tongue_out 5 chłopa
      na 27 dziewuch tongue_out). Ale w gim kupiłysmy takie smoczki jak do butelki, tymbarka.
      Na szyjkę założyłyśmy ten smoczek i niech się ciesza tongue_out Oni nam dawali tylko
      czekolady, którą z resztą sami zżerali -.-
    • ariana Dzień Chłopca 16.09.09, 14:53
      hmm... a ma ktos moze pomysl co kupic swojemu chlopakowi. wiem... troche nie
      na temat, ale mam problem, bo nie jestem w tym doswiadczona ;/ ktos pomoze?
      proszee..smirk
    • desti.ny Dzień chłopaka (; 16.09.09, 14:54
      No więc tak.. dziewczyny z mojej klasy jak zwykle chcą zrobić coś
      zwariowanego.. planujemy w tym roku się jakoś śmiesznie przebrać i zrobić
      worek z prezentami ; P każdy chłopak podejdzie i wylosuje sobie prezencik tak
      żeby było sprawiedliwie (; będą tam smoczki, pieluszki, gryzaki, grzechotki i
      takie pierdoły no i oczywiście słodycze (; aa o w tamtym roku upiekłyśmy
      babeczki z imionami i dałyśmy im pampersy w rozmiarze XXL z podpisami
      wszystkich dziewczyn.. no i lizaki smoczki (; potem debile pozakładali je na
      siebie i wzięli smoki do buzi;]] każdy pomysł dobry tylko, zależy jak
      oryginalny.(;
    • kaila. Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 15:00
      heh nie wiem, ale my w tamtym roku kupiłyśmy pampersy big_grin
      • rikki Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 15:04
        A u nas zawsze samąrząd rodzicielski klasy kupuje big_grin Przynajmniej w mojej klasie surprised
    • olcia5665 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 15:03
      My z dziewczynami się śmieliśmy na przerwie żeby kupić pistoleta na wode, albo dać 1
      rękawiczke lekarsko jako balon xD Śmiechy były nie z tej zemi ..... . Oni odgrażali nam się
      że kupio laleczke Barbie smile.Ale my też nie wiemy co kupić sad(
    • crazyandlazy Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 15:05
      My ostanio kupilyśmy chłopakom gryzaki (takie dla niemowląt) potem chodzi po szkole i sie
      wydurniali. Fajnie było.... ach te uroki podstawówki...
      • desti.ny Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 15:10
        ja jestem w 3 Gim i w tamtym roku kupiłyśmy im pampersy to wyobraź sobie jak
        twoi są w podstawówce i tak odpierdzielali a co dopiero moi ; ))) lałyśmy z nich
        a nauczyciele "padali" ze śmiechu niektórzy nawet filmiki nagrywali ; D
        • k. Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 15:14
          My kupujemy czarne koszulki i biały spray, a na koszulkach, z przodu napiszemy "super
          chłopak". Z tyłu mamy zamiar napisać specjalny tytuł, który będzie nagrodą w
          konkursach wymyślonych przez nas np. Stylista roku itp. smile
      • natusiia Dzień ChłOpaka ... ;; d 16.09.09, 18:04
        My z dziewczynami z kasy w tym roku składamy sie na 12 koszulek białych na w-f
        i napiszemy z przodu imiona chłopaków w zdrobnieniu ( np. Mateusz-> Mateuszek )
        i mOże jeszcze dokupimy jakieś cukierki czy cOś ;; d nO i oczywiśCie na kOniec
        pamiątkowe zdjęCie chłOpaków w koszulkach ;; d winksuspicious
    • buntowniczkaxd Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 15:15
      I serce boy.

kiss
      no więc my robimy tak jakby imprezę w sql. big_grinbig_grin

piwo
      • maggie93 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 15:20
        Niektóre pomysły naprawde świetne. Impreza albo te żyletki z napisem 'pierwsze golenie'. Zawsze to coś oryginalnego. Ja jeszcze nie wiem co my z dziewczynami kupimy, ale uważam ze to dziecinada kupować chłopakom pampersy albo nocniki czy coś. (Już lepsze są prezerwatywy, bo przynajmniej mogą im się przydać xD). Poza tm czy chciałybyście dostać od chłopaków w zamian podpaski czy coś takiego. Ja bym się obraziła.
    • skasia Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 15:24
      Ja nie przykładam do tego ręki..
      Moje koleżanki z klasy wymyślą jakieś durnoty ale cóżż..
      W zeszłym roku dały 1 skarpetke z jakimś durnym napisem
      Żałosne po prostu uncertainuncertainuncertain
    • watchofthebitch Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 15:31
      nie mam pojęcia z kumpelami co kupić chłopakom z klasy....help me!!!! dobrze że nie mam
      chłopaka bo bym miała straszny kłopot...myślimy nad pampersami albo smoczkami ale
      czy to wypali ?? pomóżcie
    • natalkafer Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 15:35
      ja tam z koleżankami kupujemy smoczki i pieluchy . każemy na lekcji (albo
      prosimy panią )żeby kazać im zamknąć oczy albo coś w tym stylu , wtedy zakładamy
      im pieluchy na glowy a jedna z dziewczyn robi zdjęcia . ;p
      • agent Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 15:47
        My tam z dziewczynami robimy chłopakom ognisko nad zalewem ;D kupimy jeszcze po
        jakimś miśku i na 100% będzie super.. myślę że z pampersami itp. nie wypali, ale to tylko
        moja opinia.. można też kupić jakies fajne portfele... podstawkę na telefon.. słuchawki.. z
        takich małych tanich gadżetów wszyscy się cieszą ;]
        • xxfankajbxx Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 15:51
          my z dziewczynami kupujem chłopakom pampersy i jest git albo idziemy do lasu
          koło pałacu starego tongue_out
      • ann_95 przeczytajcie PROSZĘ I odpowiedźcie 16.09.09, 16:23
        My też wpadlyśmy na pomysł o golarkach, tylko nie mam pojęcia jak wy chcecie dać na to napis ?? Proszę odpowiedźcie wink
    • nikawika Dzień Chłopca 16.09.09, 15:52
      hmm. jakieś fajne poduszki z (misiami,w kształcie piłki,z fajnym napisem),fajne kubki(nie z
      sercami,tylko może z jakąś zabawną ilustracją czy napisem.),płytę z fajną kapelą lub extra
      krawat;D
    • agnix321 Dzień Chłopca 16.09.09, 15:55
      Hm,my w tamtym roku kupiliśmy im takie ogromne lizaki w kształcie serca i po
      paczce tic-tac z diodą na telefon xD A oni przeważnie kupują nam po
      czekoladzie (na dzień kobiet oczywiście)i jakiegoś miśka...Choć,może w tym
      roku zrobimy jakieś ognisko?;D Pozdrawiam!kiss
    • malimariposa Dzień chłopaka 16.09.09, 16:01
      No więc u mnie w tamtym roku, chłopaki dostali po jednej skarpecie z cukierkami w środku...
      I mieli radochę przez cały dzień xD A w tym nie wiemy co kupić... Dziewczyny myślały o
      stringach babskich albo stanikach, żeby jakoś powiązac i zukierki do śrokda powkładać xD
      Chodziliby w tym potem przez cały dizeń xD Ale to drogo wyjdzie confused Pomysł też był z
      białymi kubkami i mogłybyśmy coś tam namalować albo napisać, ale takie kubki drogie i mało
      ich jest dostępnych... No to wychowawczyni była wczroaj w Rzeszowie i podsunęła nam
      pomysł, że może kupić takie małe samochodziki i dowiązać do nadmuchanego balona z
      cukierkami big_grin Fajne to... Jeszcze fajniej byłoby jakby ten balon był na helu, ale tego to
      raczej nie załatwimy xD
    • miley2355 Dzien Chłopca 16.09.09, 16:01
      ja bym kupiła cos odjechanego jak ,pampersy smoczki itp.tongue_out
      Kubeczki z misie m i tak dalej to przeszłośc kto by chcial po raz kolejny
      dostac kubek i czekolade.U mnie w klasie zawsze są zbitne prezenty .
      • olka932 Re: Dzien Chłopca 16.09.09, 16:05
        Mówicie o śmiesznych prezentach dla chłopaków z klasy a jaki prezent mam kupić swojemu chłopakowi, żeby nie był taki durny jak pampersy czy coś uncertain
        • malimariposa Re: Dzien Chłopca 16.09.09, 16:06
          A ile ma lat ten twój chłopak... i ty przy okazji też
          • ariana Re: Dzien Chłopca 16.09.09, 16:13
            po 14 lat wink
        • mikamala13355 Re: Dzien Chłopca 16.09.09, 16:12
          Ja mojemu chłopakowi kupuje perfum Playboy
          wydam na niego ok.60 zł ale uważam że warto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka