i5za Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 19:39 no nie wiem, możecie im kupić...hm...to trudne ale np: krawat ze smiesznym wzorem, nie wiem naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
comeoneherebabe Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 19:41 my kupujemy bokserki z misiami i sliniaczki bo przydadza sie im Odpowiedz Link Zgłoś
szalooona Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 19:48 My w tamtym roku kupiłyśmy chłopcom antyperspiranty i zrobiłyśmy mini impreze z różnymi konkursami i tańcami. A w tym nie mam zielonego pojęcia co kupimy/zrobimy. Jestem w 1 gim i jeszcze nie za bardzo znam chłopców Odpowiedz Link Zgłoś
eluchna Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 20:05 jeśli macie fajną wychowawczynię/ wychowawcę to idzcie na lekcji na pizze ( miasto) albo zorganizujcie ognisko zeby oni nic o tym nie wiedzieli ( wieś ) Odpowiedz Link Zgłoś
karola10208 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 19:58 Hah , my w tamtym roku kupiłyśmy chłopakom różowe bokserki i kobiece golarki po 30 gr . ; d I zapakowałyśmy w różowy papier z podpisami " buziaki " itp . x d A te gacie kupiłyśmy w ciucholandzie x dd Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 20:07 karola10208 napisał(a): > Hah , my w tamtym roku kupiłyśmy chłopakom różowe bokserki i kobiece golarki p > o > 30 gr . ; d I zapakowałyśmy w różowy papier z podpisami " buziaki " itp . x d A > te gacie kupiłyśmy w ciucholandzie x dd bosski pomysl ;dd haha. xD Odpowiedz Link Zgłoś
annmarie Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 20:11 hmm..niektóre pomysły są troche dziecinne. więc tak jestem w 3 gim i nie wiem co kupić chłopakom z klasy.Co do prezerwatyw nie pomyśleliście co nauczyciel może pomyśleć lub sprzedawczyni w sklepie? No u mnie byłby luz bo mam fajnego wychowawcę.My w tamtym roku kupiliśmy chłopakom take fajnie kieliszki z jakimiś głupimi rysunkami i pojechanymi tekstami zapakowałyśmy to w małe torebeczki zapełniłyśmy cukierkami i było git a w tym roku kupimy chyba krawaty lub bokserki (tylko co z rozmiarem xD^^) lub peeełno słodyczy i zaciesza będą miec. Odpowiedz Link Zgłoś
princetongirls for boys :) 16.09.09, 20:15 a my zamawiamy kubki u fotografa z naszym zdjęciem zrobiłyśmy sobie zdjęcie i na każdym kubku będzie pisać np. Dla Kuby dziewczyny z 3b Odpowiedz Link Zgłoś
patkaxd Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 20:15 My w podstawowce kupilysmy chlopakom pampersy i w srodku byly slodycze w gimnazjum dostali dmuchane maczugi myslalysmy ze bedzie niewypal ale im sie strasznie spodobalo bili sie tymi maczugami przez caly dzien puzniej kupilysmy im koszulki a raczej zamowilysmy z ich nazwiskiem na plecach i numerem w dzienniku i kazda dziewczyna sie podpisala Odpowiedz Link Zgłoś
kate_4kiss Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 20:28 niektóre pomysły są super ale te np z pampersami czy cukerkiami to nie są za fajne... i wiem to z własnego doświadczenia... w podstawówce (chyba w 5 kl) parę dziwczyn nie uzgadniając z resztą kupiły chłopakom pampersy, smoczki(takie prawdziwe), ceratki i skarpetki dla paro-miesięcznych dzieci... one myślały, że będzie śmiesznie i fajnie a wyszło tak, że jak tylko lekcja się skończyła to wszystkie prezenty wylądowały w koszu i nie dość, że zmarnowała się nasza kasa to jeszcze nikt nie był zadowolony... od tamtego czasu chłopaki dostają od dziewczyn czekoladę i jakiś drobiazg, nie zmieniło sie tylko to, że one dalej nie mówią reszcie dziewczyn co kupują bo ja niestety chodzę z nimi do klasy w gim Odpowiedz Link Zgłoś
llizaczek Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 21:13 ja z dziewczynami z klasy w podstawówce kupiłyśmy chłopakom bokserki z napisem "super chłopak" strasznie się ucieszyli , xd wydaje mi się że to fajny pomysłowy prezent i nie koniecznie drogi , ;D Odpowiedz Link Zgłoś
fan_japan Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 21:33 ja na dzień chłopaka dostałem misia xD ale był słodki... więc może załatw po małym misiu?? naprawdę ja w ten dzień będę chodzić po ulicy i dawać misie czy coś xD będzie zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
chupachups Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 21:53 Ja też niwiem co kupić, ale mam kilka pomysłów Nie musi to być prezent tylko ważne żeby chłopcy sie dobze bawili ! Możcie zrobić jakieś zawody, albo śluby jak na koloniach :p Żeby było dużo śmiechu Życzę szczęścia ! ChypaChps Odpowiedz Link Zgłoś
omisia Re: Dzień Chłopca 17.09.09, 12:11 Zależy ile chcecie na to wydac kasy 1)Jeśli któraś z was ma starszego brata niech się go podbyta czy może ma jakieś pomysły 2) Pójdzie do jakiś sklepów typu wszystko po 4.50 albo do epiku 3)Polecam kubki, skarbonki itp. z śmiesznymi napisami Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dyedgirl Re: Dzień Chłopca 17.09.09, 13:04 My z dziewczynami kupujemy smoczki Bo w naszej klasie wszyscy chłopcy tacy dziecinni chociaż sa juz w III klasie gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
izulaxd Re: Dzień Chłopca 17.09.09, 14:57 Ogólnie to trzeba coś śmiesznego ;];];] Ja na przykład kupuję im pampersy a w środku np. ołówek i długopis ;];] Odpowiedz Link Zgłoś
patii4425 Re: Dzień Chłopca 17.09.09, 15:11 Hej! ;d myy dla chłopaków kupujemy kajdanki z puszkiem;pp i oczywiscie dla pana wychowawcy;] beda zachwyceni;];d pozdrofffka ;* ;d ^ Odpowiedz Link Zgłoś
patii4425 Kajdankii ;p 17.09.09, 15:12 Hej! ;d myy dla chłopaków kupujemy kajdanki z puszkiem;pp i oczywiscie dla pana wychowawcy;] beda zachwyceni;];d pozdrofffka ;* ;d ^ Odpowiedz Link Zgłoś
angelika_horses Re: Dzień Chłopca 17.09.09, 19:20 ja mam ten problem, że w klasie mam 25 chłopaków i jestem jedyną dziewczyną... kompltnie nie wiem co mam im kupić... Odpowiedz Link Zgłoś
basia95 Re: Dzień Chłopca 17.09.09, 23:31 Heh... Ty to masz nieźle ;P U nas w klasie jest ośmiu chłopców i dziesięć dziewcząt. A powiedz mi, czy w Twoja klasa ma wychowawcę, czy wychowawczynię? Jeśli opiekunem jest kobieta, to ja bym 'zażądała' wręcz o to, by trochę kasy do prezentu dołożyła. Myślę, że po paczce jakichś słodyczy by facetom wystarczyło Albo po koszulce z jakimś odjechanym napisem ;P Widziałam kilkanaście takich w różnych sklepach. Rozejrzyj się - niektóre rzeczy wcale nie są drogie: a cieszą Ja kilka dni temu wpadłam na pomysł, by kupić chłopcom z klasy karty do gry (ostatnio ciągle grają w Pokera, lub Makao). Tak więc w klasie byłoby 8 talii kart. Więc gdyby jedna, czy dwie talie wylądowały w gabinecie dyrektora skonfiskowane przez nauczyciela, chłopcy wyjęliby następną talię Gdy powiedziałam o tym dziewczynom, postanowiły wprowadzić plan w życie. No i teraz szukamy kart ;P Odpowiedz Link Zgłoś
natulka500 Re: Dzień Chłopca 18.09.09, 16:46 My w tamtym roku chłopakom z klasy daliśmy pampersy XD W nie zawinięte były spoczki małe samochodziki i butelki z cukierkami, ale był <LOL> Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Dzień Chłopca 18.09.09, 17:51 pewnego dnia wpadlam na pomysł!ehh;'] chodzi o dzień chłopaka.30 .09 bedzie dniem o którym ,,niby``zapomnimy,od dawna jest planowana dyska z tej okazji.I tam zapowiemy im piosenke i damy prezenty.Nie chciałyśmy dawać im prezentów tego samego dnia co wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Dzień Chłopca 18.09.09, 19:54 Owad - dobre U nas dzień chłopca? Dopiero sobie przypomniałam. Nauczycielka i dziewczyny NIC. Z tymi golarkami swietne. Może się uda coś w tym kierunku zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 Re: Dzień Chłopca 19.09.09, 18:05 My musiamy dać im soś odjazdowego w tamtym roku dostali marne breloczki, a on późnie dlai nam ogromny bukiet róż! i zawieszkę do telefony z puccą ^^ ale nic dziwnego nas jest 7 a ich 14 Odpowiedz Link Zgłoś
bumpines_x3 Re: Dzień Chłopca 20.09.09, 16:16 A ja mam terz nową klasę (bo poszłam do gim.) i w klasie jest 4 chłopaków xdd Odpowiedz Link Zgłoś