Dodaj do ulubionych

Dzień Chłopca

• zuza200 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 19:25
      big_grinmy kupywałśmy im po tamponiebig_grin
    • i5za Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 19:39
      no nie wiem, możecie im kupić...hm...to trudne ale np: krawat ze smiesznym wzorem, nie
      wiem naprawde crying
    • comeoneherebabe Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 19:41
      my kupujemy bokserki z misiami i sliniaczki bo przydadza sie im
    • szalooona Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 19:48
      My w tamtym roku kupiłyśmy chłopcom antyperspiranty indifferent i zrobiłyśmy mini impreze z
      różnymi konkursami i tańcami. A w tym nie mam zielonego pojęcia co kupimy/zrobimy.
      Jestem w 1 gim i jeszcze nie za bardzo znam chłopców uncertain
      • eluchna Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 20:05
        jeśli macie fajną wychowawczynię/ wychowawcę to idzcie na lekcji na pizze (
        miasto) albo zorganizujcie ognisko zeby oni nic o tym nie wiedzieli ( wieś )
    • karola10208 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 19:58
      Hah , my w tamtym roku kupiłyśmy chłopakom różowe bokserki i kobiece golarki po
      30 gr . ; d I zapakowałyśmy w różowy papier z podpisami " buziaki " itp . x d A
      te gacie kupiłyśmy w ciucholandzie x dd big_grin
      • rosalie Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 20:07
        karola10208 napisał(a):

> Hah , my w tamtym roku kupiłyśmy chłopakom różowe bokserki i kobiece golarki p
        > o
        > 30 gr . ; d I zapakowałyśmy w różowy papier z podpisami " buziaki " itp . x d A
        > te gacie kupiłyśmy w ciucholandzie x dd big_grin

bosski pomysl ;dd
        haha. xD
    • annmarie Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 20:11
      hmm..niektóre pomysły są troche dziecinne.
      więc tak jestem w 3 gim i nie wiem co kupić chłopakom z klasy.Co do prezerwatyw nie
      pomyśleliście co nauczyciel może pomyśleć lub sprzedawczyni w sklepie? No u mnie byłby
      luz bo mam fajnego wychowawcę.My w tamtym roku kupiliśmy chłopakom take fajnie
      kieliszki z jakimiś głupimi rysunkami i pojechanymi tekstami zapakowałyśmy to w małe
      torebeczki zapełniłyśmy cukierkami i było gitsmile
      a w tym roku kupimy chyba krawaty lub bokserki (tylko co z rozmiarem xD^^) lub
      peeełno słodyczy i zaciesza będą miec.suspiciousbig_grin
    • princetongirls for boys :) 16.09.09, 20:15
      a my zamawiamy kubki u fotografa z naszym zdjęciem
      zrobiłyśmy sobie zdjęcie i na każdym kubku będzie pisać np. Dla Kuby
      dziewczyny z 3b
    • patkaxd Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 20:15
      My w podstawowce kupilysmy chlopakom pampersy i w srodku byly slodycze w
      gimnazjum dostali dmuchane maczugi myslalysmy ze bedzie niewypal ale im sie
      strasznie spodobalo bili sie tymi maczugami przez caly dzien puzniej kupilysmy
      im koszulki a raczej zamowilysmy z ich nazwiskiem na plecach i numerem w
      dzienniku i kazda dziewczyna sie podpisalabrawosmirk
    • kate_4kiss Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 20:28
      niektóre pomysły są super ale te np z pampersami czy cukerkiami to nie są za fajne... i
      wiem to z własnego doświadczenia... w podstawówce (chyba w 5 kl) parę dziwczyn nie
      uzgadniając z resztą kupiły chłopakom pampersy, smoczki(takie prawdziwe), ceratki i
      skarpetki dla paro-miesięcznych dzieci... one myślały, że będzie śmiesznie i fajnie a wyszło
      tak, że jak tylko lekcja się skończyła to wszystkie prezenty wylądowały w koszu uncertain i nie
      dość, że zmarnowała się nasza kasa to jeszcze nikt nie był zadowolony... od tamtego
      czasu chłopaki dostają od dziewczyn czekoladę i jakiś drobiazg, nie zmieniło sie tylko to, że
      one dalej nie mówią reszcie dziewczyn co kupują bo ja niestety chodzę z nimi do klasy w
      gim uncertain crying
    • llizaczek Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 21:13
      ja z dziewczynami z klasy w podstawówce
      kupiłyśmy chłopakom bokserki z napisem "super chłopak"
      strasznie się ucieszyli , xd
      wydaje mi się że to fajny pomysłowy prezent i nie koniecznie drogi , ;D
    • fan_japan Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 21:33
      ja na dzień chłopaka dostałem misia xD ale był słodki... więc może załatw po
      małym misiu?? naprawdę ja w ten dzień będę chodzić po ulicy i dawać misie czy
      coś xD będzie zabawasmilewink
    • chupachups Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 21:53
      Ja też niwiem co kupić, ale mam kilka pomysłów wink
      Nie musi to być prezent tylko ważne żeby chłopcy sie dobze bawili !
      Możcie zrobić jakieś zawody, albo śluby jak na koloniach :p
      Żeby było dużo śmiechu smirk
      Życzę szczęścia !
      ChypaChpsserce
    • omisia Re: Dzień Chłopca 17.09.09, 12:11
      Zależy ile chcecie na to wydac kasy
      1)Jeśli któraś z was ma starszego brata niech się go podbyta czy może ma jakieś
      pomysły
      2) Pójdzie do jakiś sklepów typu wszystko po 4.50 albo do epiku
      3)Polecam kubki, skarbonki itp. z śmiesznymi napisami
      smile Pozdrawiam
    • dyedgirl Re: Dzień Chłopca 17.09.09, 13:04
      My z dziewczynami kupujemy smoczki
      Bo w naszej klasie wszyscy chłopcy tacy dziecinni chociaż sa juz w III klasie
      gimnazjum wink
    • izulaxd Re: Dzień Chłopca 17.09.09, 14:57
      Ogólnie to trzeba coś śmiesznego ;];];] Ja na przykład kupuję im pampersy a w
      środku np. ołówek i długopis ;];] smile
    • patii4425 Re: Dzień Chłopca 17.09.09, 15:11
      Hej! ;d myy dla chłopaków kupujemy kajdanki z puszkiem;pp i oczywiscie dla pana
      wychowawcy;] beda zachwyceni;];d pozdrofffka ;* ;d ^
      • patii4425 Kajdankii ;p 17.09.09, 15:12
        Hej! ;d myy dla chłopaków kupujemy kajdanki z puszkiem;pp i oczywiscie dla pana
        wychowawcy;] beda zachwyceni;];d pozdrofffka ;* ;d ^
    • szajba16 prezent idealny 17.09.09, 15:48
      prezerwatywy wystarczą
    • angelika_horses Re: Dzień Chłopca 17.09.09, 19:20
      ja mam ten problem, że w klasie mam 25 chłopaków i jestem jedyną dziewczyną... kompltnie nie wiem co mam im kupić...
      • basia95 Re: Dzień Chłopca 17.09.09, 23:31
        Heh... Ty to masz nieźle ;P U nas w klasie jest ośmiu chłopców i dziesięć dziewcząt. A powiedz mi, czy w Twoja klasa ma wychowawcę, czy wychowawczynię? Jeśli opiekunem jest kobieta, to ja bym 'zażądała' wręcz o to, by trochę kasy do prezentu dołożyła. Myślę, że po paczce jakichś słodyczy by facetom wystarczyło smile Albo po koszulce z jakimś odjechanym napisem ;P Widziałam kilkanaście takich w różnych sklepach. Rozejrzyj się - niektóre rzeczy wcale nie są drogie: a cieszą big_grin

Ja kilka dni temu wpadłam na pomysł, by kupić chłopcom z klasy karty do gry (ostatnio ciągle grają w Pokera, lub Makao). Tak więc w klasie byłoby 8 talii kart. Więc gdyby jedna, czy dwie talie wylądowały w gabinecie dyrektora skonfiskowane przez nauczyciela, chłopcy wyjęliby następną talię big_grin Gdy powiedziałam o tym dziewczynom, postanowiły wprowadzić plan w życie. No i teraz szukamy kart ;P
    • natulka500 Re: Dzień Chłopca 18.09.09, 16:46
      My w tamtym roku chłopakom z klasy daliśmy pampersy XD
      W nie zawinięte były spoczki małe samochodziki i butelki z cukierkami, ale był <LOL>big_grin
    • owad Re: Dzień Chłopca 18.09.09, 17:51
      pewnego dnia wpadlam na pomysł!ehh;'] chodzi o dzień chłopaka.30 .09 bedzie
      dniem o którym ,,niby``zapomnimy,od dawna jest planowana dyska z tej okazji.I
      tam zapowiemy im piosenke i damy prezenty.Nie chciałyśmy dawać im prezentów tego
      samego dnia co wszyscytongue_outprezent
      • im_rebel Re: Dzień Chłopca 18.09.09, 19:54
        Owad - dobre

U nas dzień chłopca? Dopiero sobie przypomniałam. Nauczycielka i dziewczyny NIC. Z
        tymi golarkami swietne. Może się uda coś w tym kierunku zrobić?
    • dagas95 Re: Dzień Chłopca 19.09.09, 18:05
      My musiamy dać im soś odjazdowegosmilesmile
      w tamtym roku dostali marne breloczki, a on późnie dlai nam ogromny bukiet róż! i
      zawieszkę do telefony z puccą ^^
      ale nic dziwnego smirk
      nas jest 7 a ich 14 big_grin
    • bumpines_x3 Re: Dzień Chłopca 20.09.09, 16:16
      A ja mam terz nową klasę (bo poszłam do gim.) i w klasie jest 4 chłopaków wink
      xddsmilesuspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka