agnicha 18.09.09, 14:12 Czy chodzi ktoś z was do British school ? Jeśli tak to czy na początku trzeba pisać tam test ? I pozniej z kimś rozmawiać po ang?? Ja własnie mam jechac i sie strasznie stresuje tym! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnicha Re: British school 18.09.09, 14:18 Czy jak pierwszy raz idziesz zapisać na angielski do Britsh Schoola to piszesz jakiś test albo czy ktoś cię pyta i musisz pokazać sowoją znajomość języka? Sorki ze nie dokładnie napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: British school 18.09.09, 14:21 y , no raczej . wiadomo , że tak . dziwne gdyby przyjmowali od tak . ale wogóle co to jest to british school ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: British school 18.09.09, 14:42 w szkołach jezykowych na początku masz testy, i na tej podstawie przydzielają cię do grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: British school 18.09.09, 20:47 Jak bylam sie zapisac do Felberga ( tez skzola jezykowa) to pisalam test ( 3 zadania : present simple i contunous i past simpe i con. i jest used to) no i pytała sie o gramatyka czyli jakie czasy mialam i o podrecznik jakiego na ang w sql uzywam no i tyle rzadnej gadki po ang nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: British school 18.09.09, 20:50 ja mam klasą anglojęzyczną x - DD pisaliśmy test . Odpowiedz Link Zgłoś