mileyandnick 20.09.09, 13:32 Heja jest wiele niesamowitych artystów na youtube!! jednak uwazam ze dla niej liczy sie chwila uwagi! www.youtube.com/user/KittyBrilance nie jest sława ale za to ma super głos i ciagle go rozwija moze w przyszłosci to ona zawładnie rynkiem muzycznym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pariska65 Re: Warto Poznac:) 20.09.09, 13:42 normalny głos nie jest niezwykły nawet ja umiem zaśpiewać podobnie lecz mój głos na nagraniach jest brzydszy bo nie mam się czym nagrać a jak się nagram na komie to lepiej nie mówić jak wychodzę... Odpowiedz Link Zgłoś
mileyandnick Re: Warto Poznac:) 20.09.09, 13:45 ok nikt nie ma idealnego glosu po nagraniu a podałam ja bo uwazam ze jest spoko i ze jak troche pocwiczy to bedzie miała swietny głos lubie odkrywac new osoby Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Warto Poznac:) 20.09.09, 15:48 Christina Augilera! Ta ma to dopiero głos. A ona z jutuba taaki zwyczajny ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
princesssska Re: Warto Poznac:) 20.09.09, 16:00 szczerze to mi jej głos się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Warto Poznac:) 20.09.09, 17:23 nic specjalnego ; x wiele osób tak śpiewa, niestety nie każdy ma odwagę dać się usłyszeć. raczej się nie wybije ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Warto Poznac:) 21.09.09, 14:23 mileyandnick o ile się nie mylę , promujesz samą siebie . ( dane z kotka są podobne do danych z youtube ) chyba , że oczywiście mogę sie mylić . Odpowiedz Link Zgłoś
mileyandnick Re: Warto Poznac:) 21.09.09, 19:21 Samej siebie napewno nie promuje bo jesli juz spiewam to tylko od prysznicem No talentu muzyycznego nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Warto Poznac:) 21.09.09, 20:08 ja już przestałam od roku śledzić co się na YT dzieje ale wiem że jest tam wiele zdolnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Warto Poznac:) 21.09.09, 20:18 patrzyłam , słuchałam i nawet fajniee xD Odpowiedz Link Zgłoś