gaba97 22.09.09, 16:42 Strasznie ostatnio spodobała mi się gra na gitarze pech w tym że nie mam możliwości nauki a kupna tym bardziej.Jest ktoś na forum kto potrafi na niej grac??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mileycyrus23 Re: GITARA 22.09.09, 16:47 Ja nie umiem!Ale bardzo bym chciała,mój wujek ma gitarę może mi da : ) A moja koleżanka ma w piwnicy dobrą i na niej nie gra !!! ja jak bym miała to już bym smigała Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: GITARA 22.09.09, 16:50 hehe ; ddd ja na jej miejscu też , po co ma sie gitara marnic Odpowiedz Link Zgłoś
sanderka944 Re: GITARA 27.09.09, 20:37 ja umiem grac jest to naprawde super uwielbiam to. moge sie przez to odprężyć i w ogole. naprawdę polecam wszystkim elektryczna jest świetna sumie akustyczna też Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: GITARA 22.09.09, 17:10 oszz ty ja też bym chciała gitarę!! lecz też mnie nie stać ani mama nie chce mi kupić nawet gitary więc pomarzyć tylko mogę a jeszcze lekcje gry na gitarze o w życiu o czym tu z nią gadać Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: GITARA 22.09.09, 18:51 ja <podnosi lapke> xD tzn jestem w ciaglym toku nauki ^ ^ hmm.. jesli bardzo chcesz grac to popros rodzicow, rodzenstwo.. albo sama sobie odloz ^^ w sumie zalezy na jakiej chcesz nauczyc sie grac. dobrego akustyka kupisz juz za ok 300 zl, a elektryka ok 650 ^ ^ x> bardzo polecam ; P zycze powodzenia w nauce ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: GITARA 22.09.09, 19:02 tak, ja umiem, łihihihi. i będę się uczyć jazzu, o ja. Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: GITARA 27.09.09, 10:22 ja się uczyłam : D ale przerwałam z braku czasu i teraz gitara odpoczywa w szafie. Odpowiedz Link Zgłoś
paula192 Re: GITARA 27.10.09, 19:26 ej w ile się nauczyłyście grać na gitarze. bo ja chcę sobie sama kupić i sama się uczyć z neta lub książki dam radę jak sądzicie ?? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: GITARA 29.10.09, 15:05 I am ! Umiem grać i gorąco polecam gitarkę Nie żyje gitara Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: GITARA 29.10.09, 18:51 Ja uczę się grać, od 3 lat chodzę do ogniska muzycznego. Polecam, chociaż pod uwagę musisz wziąć to, że trzeba codziennie ćwiczyć i gra nie jest łatwa, więc czekałoby cię sporo do nauki. Odpowiedz Link Zgłoś