bella101 Re: Green Day 29.01.10, 20:03 lubię green day ale nie lubię zielonych dni !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 29.01.10, 20:35 tak się cały czas zastanawiam jak to jest, że najpierw jest na wątku 1049 wpisów, a po napisaniu jednego nowego, `od nowej linijki`, juz jest 1052? mi to pasuje , ale to troszkę dziwne. c: Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 29.01.10, 20:40 Nie skapnęłam się ;> Zielone dni... Zależy jak to rozumieć . Zielone dni nasze, młodzieżowe ^^ czy zielone dni wg chłopaków z GD ? Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 29.01.10, 20:52 Hm. Ja nie znaznałam jak to jest. W obydwu przypadkach. Ale coś myślę, że oba bym polubiła Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 29.01.10, 20:55 ja też nie. ale to się czuje, że... no wiadomo. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 29.01.10, 21:06 jestem nie w temacie. oświećcie mnie. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 29.01.10, 21:09 chodzi o zielone dni. przeczytaj wpis niejakiej `belli cośtam` powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 29.01.10, 21:26 i tak nie rozumiem. xD ale mniejsza z tym. ; p odpoczniecie ode mnie ze 4/5 dni, a potem zaczne was torturować moją osobą. hehe. xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 29.01.10, 21:45 oł, jak miło. kochamy cię, na serio. c: będziemy tęsknić. ;33 i pamiętaj, rozpisujemy się, rozpisujemy! c: Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 29.01.10, 22:09 nie znasz mnie, a mnie `kochasz`. xD nie musicie od razu tęsknić. ; p przecież nie umieram. wrócę tu jeszcze, nie martw sie. nie zostawie was samych. ;d jak przyjade to na pewno tu zajrze. ; ) no i życze wam miłej nauki w nowym semestrze (wiem miła jestem^^). ja się będę rozkoszować feriami, a wy się uczyć, uczyć!. ale ze mnie wrednota. xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 29.01.10, 22:11 no, żebyś wiedziała. mała, 13-letnia wrednia. ja tam za wami tęskniłam. no, może bardziej za samym kotek, gadu-gadu itp., ale jednak. ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 29.01.10, 22:47 Tzn ja jestem tylko do niedzieli bo potem szkółka, moje loffff ***** (hm. to był sarkazm, jkbyście źle przeczytały xD), a w tygodniu nie mogę wchodzić na komputer :< No-ale rodzice mają na noc (tak chodzą do pracy) więc tylko w poniedziałek będę w nocy xd A potem aż do piątku osamotniona bez kotka i was :< i GG xD To moje życie. Automatycznie jak komputer sie załączy włanczam je i jazda na kota xD A co do tych zielonych dni (tak, wiem Agnieszka już tego nie przeczyta, no cóż -,- ): Zielony Dzień ten wg Green Day'a polega na paleniu trawki itp xD Tak mi sie przynajmniej zdaje. Wiem, że od tego pochodzi nazwa zespołu i tak dalej. Bądź co bądź na pewno jest to związane w pewnej części z wyżej wymienioną rzeczą Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 30.01.10, 11:34 ale za tydzień w weekend będziesz. i to się liczy. c: a gdybyśmy spróbowały {ekhem, wolę nie, no ale gdyby. ;s}, to pewnie okazałoby się to... hmm, miłe i przyjemne. ;pp jeezu, o czym ja gadam. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 30.01.10, 11:47 aa! właśnie sie dowiedziałam, że kolejnym teledyskiem będzie teledysk do piosenki `last of the american girls! jupi! może ta piosenka nie jest moją ulubioną, ale myślałam, że już żadnego nie będzie z tej płyty. c: dodatkowo, reżyserem będzie tan sam facet to wyreżyserował 21 Guns oraz Warning. c: jupii! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 30.01.10, 12:36 Lubię tą piosnkę! Nie mogę się doczekać. Jaka dobra wiadomość na "początek" dnia Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 30.01.10, 12:53 cudowna. a ja myślałam, że już zrobią sobie `przerwę`. no i na szczęście sie myliłam. choć jak mam być szczera, to wolałabym piosenkę, no np. peacemaker lub restless heart syndrome {choć jeden smutny singiel już był, więc na to nie liczyłam}. ale ważne, że w ogóle będzie nowe videło. <jupi> . c: Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 30.01.10, 13:01 Jak myślisz jak to będzie wyglądało? Coś jak 21CB czy może Know Your Enemy? Czy wystąpi w nim ta sama dziewczyna co w 21 Guns? Mi sie zdaje, że to bardzo możliwe ^^ Mam nadzieję, że nie będziemy musiały długo czekać xDD Znowu mi sie śnił dziś Billie tylko, że był moim tatą Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 30.01.10, 13:08 no, wiesz, ja tam bym chciała mieć takiego tatę. c: choć wolałabym mieć takiego faceta. ;pp i myślę, że będzie tam ta sama dziewczyna, i ten sam chłopak, i mam nadzieję, że będzie to tak samo ciekawy teledysk jak 21 Guns, a nie taki zlepek co np. do know your enemy czy east jesus nowhere. <33 <33 nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 30.01.10, 13:11 Hm. Gdybyśmy tylko znały datę. Mam nadzieję, że wsadzą to na YouTube zaraz po nagraniu xDD I fajnie by było gdyby w telewizji też to puszczali, ale najgłupsze w tym byłoby to, że ludzie możliwie dostali fioła na punkcie tej pisoenki jak na 21 Guns xd Hm. Mam nadzieję, że zrozumiesz, ten tekst jakoś mi się dzisiaj nie chciał zlepić ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 30.01.10, 13:15 spokojnie, rozumiem. mi też się nie lepi. chyba. i, myślę, żę jak dobrze poszukam, to jeszcze coś znajdę, ale pewnie nie teraz, bo muszę iść. sprawy wyższe. :c Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 30.01.10, 13:17 mam coś; www.greendayauthority.com/news/194/ . c: Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 30.01.10, 13:20 Ok, trochę sobie tam przetłumaczyłam, by coś niecoś z tego zrozumieć ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 30.01.10, 16:28 wiesz co... trudno mi się do tego przyznać... ale... nudno tu we dwie. nie ma tematu. taak. to na pewno dlatego. c: Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 30.01.10, 16:53 Hm. Muszę ci przyznać rację. Nic się nie dzieje -,- Bez urazy xd Trzeba poczekać do czwartku (?) Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 30.01.10, 20:03 oł jeas. nic więcej z siebie dzisiaj nie wyduszę. c: Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 30.01.10, 22:53 Przepraszam, że się wryję w temat, ale skoro już tu sobie gawędzicie o kolegach naszych sympatycznych, to pozwolę sobie, się przyłączyć. No. Więc apropopopo tego zielonego dnia, to gdzieś czytałam, że to jest taki nasz dzień wagarowicza. Ale nawet nie pamiętam, skąd owa informacja pochodzi, więc nie wiem, na ile jest ona wiarygodna. A co do videa... Wolałabym The Static Age, albo American Eulogy. Choć w sumie mogliby zrobić taki miodzio teledysk to East Jesus Nowhere. Za Last of... bla bla bla nie przepadam specjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 30.01.10, 23:29 mogłabyś dziewczynko `greenday15` jakiś humor w swą wypowiedź włożyć, bo to strasznie niewesoło wygląda. :c dzień wagarowicz, tak gdzieś to widziałam, i to faktycznie możliwe, że stąd to wzięli, z jakiejś kreskówki chyba, może simpsonów. ale według mnie to nasza wersja bardziej im pasuje. ;pp mi piosenki już z tego albumu aż tak nie paszą, że bym tu wybierać miała. ale jak na singiel to z tego co zostało rzeczywiście najbardziej pasuje `the static age`, albo właśnie `last of the american girls`. rebel ratuj. gg, jutro. proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 30.01.10, 23:50 Przepraszam, pożarłam się z przyjaciółką chwilę temu, więc pewnie stąd taki humor. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 31.01.10, 00:13 Rebel pewnie będzie, ale podobnież ma być jutro zeroo grania (słowa mamy) ale znam ją, i wiem, że będę grać. (Rebel, nie bądź tego taka pewna xd) Greenday15 jak miło cię tu widziec xD Taak, ktoś nowy, kto nie pisze o jego ulubionej pisoenki która jest 21 Guns xd Przepraszam, że trochę odwalam od głównego tematu, ale chyba ty Kammi pisałaś, ze te pisoenki ci już pasią? Hm. Powiem (xd) szczerze gdybym miała wybierać między starym a nowym Green Day'em to wybrałabym ten stary. Dlaczego? Muzyka miała w sobie "to cos". Oczywiście nadal ma, nadal chcę do niej skakać, tańczyć itp ale w wcześniej było w tym jakoś więcej życia, zaangażowania. Tak jak wcześniej pisałam nadal to wszystko GD ma, ale w trochę innej postaci. "chłopcy" xd może byli wtedy mniej przystojni, ale tu nie wygląd się liczy tylko muzyka, prawda? (ale nie zaprzeczam, teraz są o wiele atrakcyjniejsi ) Kocham nasz teraźniejszy Green Day, ale jednak wolałabym żyć w tamtych czasach To było dziwne. To jest dziwne! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 31.01.10, 00:21 Ale ja kocham 21 guns xD Z tym, że mam do tej piosenki ogromniasty sentyment, bo przypomina mi wakacje, a w wakacje wydarzyło się bardzo wiele rzeczy. I zawsze jak słyszę pistolety, to mi staje przed oczami obraz tamtych dni (gdzieś była taka piosenka coś tam z obrazem tamtych dni, nieważne) E tam. Może fakt, teraz chłopcy trochę zamulaści się zrobili, ale jeszcze 5 lat temu, na koncercie Bullet in a Bible... Przez godzinę kminiłam z koleżanką, w jaki sposób pan Armstrong wytrzymał fizycznie 3 godziny takiego gonienia. nawet ja bym wysiadła, chociaż ADHD mam. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 31.01.10, 00:56 też uwielbiam 21 guns, ale już mi się przejadło. Jednak nadal lubię to oglądać Ja sie zawsze zastanawiam jak Billie i Mike potrafią tak wysoko skakać xD Ok, w domu próbowałam, nawet metr mi nie wychodzi xd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 31.01.10, 01:28 z tym, że mi nie paszą, chodziło mi o to, że inne juz raczej nie byłyby dobre na singiel. jeśli wolno mi się wkręcić, powiem, że ja również lubię 21 guns. i jeśli wolno mi się wkręcić, powiem, że ja lubie starszy i nowy green day podobnie, bo każdy płyta ma w sobie cos odmiennego. równie dobrze, to co jest teraz mogłoby być kiedyś, a to co było kiedyś mogłoby byc teraz. wybaczcie mi bezemocyjny wyraz pisania, ale mam dzisiaj, w przynajmniej dzisiaj w nocy lekkiego dołka. o powód nie pytajcie. ;s Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 31.01.10, 01:59 Och, cóż za późna pora xd Oł kej, o nic nie pytam -,- Kammi jakie mądre słowa xD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 31.01.10, 11:51 gdy jestem zdenerwowana tak właśnie okazuję swą złość ;3. niestety na języku polskim jestem zwykle zrelaksowana. poza tym tu się czuję swobodniej. miło tak pisać na forum, o forum. c: nie pytaj, nie radzę. przynajmniej nie tutaj. { aluzja? } Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 31.01.10, 22:46 Ok, Rebel się przeliczyła xd Rodzice nie pozwolili dosiaść sie do komputaera, ale ja zła, korzystam z tego, że nie ma ich w domu. Tata kazał mi zrobić zadania matematyczne! Taak, to wydaje się dziwne, ale nam pani od matematyki dała na ferie takie dwie kartki na których jest rezem 80 zadań xd Nie zrobiłam chyba z... 10? No trudno, trochę trudne były xd . Och, niestety nie ma cię na GG a chciałabym się dowiedzieć o co chodzi Uuu. Pierwszy szczebel do piekła. Jestem złaaa ! Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 01.02.10, 00:15 nie chcę namawiać Cię do czynienia zła, ale jeśli dałoby się dosiąść do komputerka w tygodniu byłoby cudownie. od razu mówię; nie we wtorki i czwartki od 16.oo - 17.3o oraz nie w piątki i środy od 18.3o - 19.3o. tak na przyszłość. c: cały czas nuci mi się piosenka ze słowami `you're full of shit, you're full of shit`. całkiem pasuje do mojego nastroju. przykro mi to mówić, lecz wy tutaj macie inne zdanie na ten temat, więc tylko moja ławkowa koleżanka mi pomoże, bo ona o tym czymś myśli podobnie, a nawet brutalniej. c: a co do matmy... jejku. współczuje. nam nic nie zadają. tylko plastyczka, ale ona to... eh, lepiej o niej nie wspominać. -,- nie mam się gdzie wyżyć, więc pozwólcie, że zrobi to tu. macie to do użytku powszechnego. chyba, zapomniałam słowa, bo mi tu gadają, że jutro szkoła, i inne takie. przypominają, kurczę, już w tygodniu się wytrzyma, ale mogliby mi oszczędzić. w każdym razie robiłam sobie test w `13` i wyszło mi, że jestem mało tolerancyjna, i oceniam ludzi stereotypowo. i co, `znacie` {?} mnie już trochę, i jak wy mnie ocenicie? głupi test. chociaż może, jest w tym ziarenko prawdy. przydałaby się tutaj buźka z gadu-gadu od skrótu `;p`. ma taki swojski nastrój. kurczę, jakoś nie mam siły kończyć. nastrój jeszcze gorszy. kurde. :c Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 01.02.10, 00:52 Dziś szkoła Ojejku jak mi się nie chce -,- Ee. Nie czytam takich gazet. Jeśli już to tylko Bravo Girl. Reszta o same bzdury. Np taki Fun Club. Moja siostra to czyta. Przecież tam są same głupoty! "Chyba jestem romantyczny" tekst Justina B. Nie, no po prostu mnie takie coś rozbraja Ja bym się takim głupim testem nie przejmowała. Pff nie bierz tego do siebie, to nie jest prawda. Zawsze sie dziwiłam, bo w tych `psychotestach wychodziło mi zawsze coś po środku xd A co do komputera i GG to to chyba graniczy z cudem bym tam wtedy o tej porze była, ale się zobaczy. Może coś wykombinuje ;xx Jakaż to piosenka? Taak, ciekawość to zło Wczoraj, odnalazłam taką piosnkę Panic! At The Disco - I write sins not tragedies. Chyba dobrze napisałam. Jeśli źle, to z góry proszę o poprawienie mnie Otóż, ciągle ciągnie mnie by jej słuchać. Jeszcze dziś nie włączyłam Winampa! (łączy sie z LastFm ). To dziwne ;] Jak to się nazywa? Handra? Ale to powinno pasować do jesieni, bo pełna nazwa brzmi `jesienna handra. Kobieto, jest zima, mróz trzyma, jest śnieg, niczym się nie przejmuj! Szkoła. Ok, jest szkoła, ale pomyśl, że zobaczysz swoje przyjaciółki, znajome, tego chłopaka co ci się podoba (oczywiście jeśli taki jest, i jeśli się nie rozchorował ) Tsaa, marne pocieszenie -,- . Poniekąd ja się cieszę, że idę do szkoły. Ale psssst! Nie piszę już nic o niej bo... bo ile można? Jeszcze mi sie przeje i zrobie sobie teraz zbyt różowo, a potem będzie czarno jak w .... xd . Łojej, ale się rozpisałam. Hah, jak chcesz Kammi to się tu wyżal. Ok, to jest wątek o GD ale trochę offtopu też nie zaszkodzi Tu mi czasem lepiej napisać, niż pogadać ze znajomymi Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 01.02.10, 14:31 haha, jestem w szkole na kółku dziennikarskim ;chodzę dla komputerka;. w domu się rozpiszę, tu jest tragiczna klawiatura. i nie, nie ma kogoś takiego kto niemógłby się rozchrować. ale to mogę powiedzieć; jest to piosenka kate nash - shit song. a `i write sins not tragedies` jest świetne, nie dziwię się, że Ci się nuci. c: a, i według mnie 13 jest o wiele lepsza niż te wszystkie fankluby {fc nie cierpię jak i ty}, tam są fajne porady <33, ale głupie testy. ;3 do domu by się szło, hoho! ;pp ps. mam pomysła na nowy dział; teraz nuci mi się... więc zacznę. teraz nuci mi się; you me at six - underdog, oraz cały czas powtarzam sobie moje ulubione słowo, `aorta . c: i jak? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 01.02.10, 17:16 monik0, to ten sam, tylko już w nim pisałaś. -,- no, miałam się tak tutaj teraz rozwinąć, i popisać sobie, ale załatwiłam się w poprzednim poście. no, będzie trza znaleźć nowy temat. coś mam. myślę, że wiesz, że jared leto jest również aktorem. właśnie. ściągnęłam sobie film `requiem dla snu`, w którym miał szczęście zagrać. i zamierzam go dziś jeszcze oglądnąć. zobaczy się co z niego wyrośnie. c: no i patrz, się miałam rozpisać, ale nii wyszło. :c Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 01.02.10, 22:24 No wiesz, na pewno piszesz więcej ode mnie. Tylko wisiałam swoja mózgownicę ;> Mi by wystarczyło same ikS De, ale nie będę śmiecić xD Dziś znowu słuchaam 21 Guns. I nie mogłam sie uspokoić. Jak jej słuchałam to byłam dziwnie... podenerwowana? To było świetne uczucie. Słuchać tak wyraźnie mojego... Tzn naszego (szybko się poparwia) Billie'go. Ej, na tym wątku co mi podałaś... hm. Mam nadzieję, że coś takeigo będzie mi się kiedyś śniło. Doświadczyć to z pewnością nigdy... Chłopcy, nie czujcie sie zdyskryminowani. Po prostu Billie ma w sobie to coś czego wy nie macie. Mike, nie smuć się. Tre wiesz przeciez, ze jestes przystojny Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 01.02.10, 22:29 taak, ta minka na końcu to mi właśnie strasznie przypomina Tre. ja? więcej? na pewno? no, może czasem, ale to tylko jak mam czarny humor. c: 21 guns. ja się czuję zwyczajnie gdy tego słucham.chociaż. zwyczajnie jak na mo... naszych panów. . wczoraj słuchałam wczoraj wieczorkiem. to jest cudne. po prostu. nawet gdy sie staje komercjalne. cudne. i tyle. a ja czekam na nowy teledysk! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 01.02.10, 23:39 No bo to jest Cool i cool xD Mam nadzieję, ze się dość szybko szybko się sprężą bo ja już, juz, już chcęęę! Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 02.02.10, 00:23 Grammy 2010 Hm. Ta kobieta. Ta co śpiewa. Pfff! Wszystkie które śpiewają (no, nie wiszystkie, te co śpiewają solo) a przynajmniej ta PIERWSZA nibezpiecznie zbliżyła się do Billie'go. Ciekawa jestem co na to jego żona . A ta druga! Łasiła się do Mike'a. Tylko do biednego Tre'a nik nie podszedł no, może na szczęście, przeszkadzały by mu Cool. Mam nadzieję, że dobrze napisałam, bo nie chciało mi się całego oglądać xd A! I no małam napisać, że ta co śpiewa (głównie) to mi z oczu robaka przypomina. Taak, jestem wredna. Ale teraz, przepraszam bardzo, będzie sie robiła na gwiadzę bo zagrała u boku zespołu wszechczasów - Green Day'a. Dodam jeszcze, ze ona sie na niego dziwne patrzyła. Znam ten wzrok. przynajmniej mi się zdaje . Jednak Billie gył okropnie lodowaty wziązku do niej. I dobrze. Przeciez on ma żone i 2 synów! Mike też skutecznie... wiecie co, no. Zapomniało mi się xd pE Es. Nie jestem zadrosna. Nie mam o co xd Tylko ta kobieta, po prostu mi sie nie podoba xd Warto też wspomnieć, ze mają jednak jedną Grammy za Najlepszy Rockowy Album! Gratulacje serdeczne Cool and O dziwo, Lady GG nie dostała żadnej co mnie dziwi xd 1100 Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 02.02.10, 00:28 Po krótkim namyśle, dochodzę do wniosku, że się brzydko ubrała. Straaasznie krótkie to coś miała. Taak, teraz będę po niej jeździć kiedy się tylko da. Cool and . Jej włosy tez mi się nie podobały. Ok, zamykam się, bo jeszcze coś złego z tego wyniknie To Cool and bardzo mi się podoba xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 02.02.10, 14:50 łał. faktycznie, wredne baby. co więcej tu gadać, oblechy. i ja też nie jestem zazdrosna, ale ona się łaszą. fuuj. ble. ekhem. chyba nie czytały jego biografii. :c Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 07.02.10, 19:16 Umh. Odniosłam wrażenie, że Kammi mnie tu nie chce. Ale tego. Nie lubię tej piosenki, więc jakoś niespecjalnie cieszy mnie fakt tego teledysku. Ale w gruncie rzeczy lepszy rydz niż nic, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 03.02.10, 16:10 Apropopopo 21 guns. Jak się wam to podoba? www.youtube.com/watch?v=d2Ym3QHpy_Q&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 03.02.10, 16:14 Osz. Wybaczcie. Zmulona dzisiaj jestem i tego no. Zapomniałam, że już była na ten temat mowa. Mnie się takie rzeczy często zdarzają, musicie się przyzwyczaić. xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
happysad1 yeahh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;d 03.02.10, 16:37 Uwielbiam green day ! I wszystkie piosenki lubie , mniej czy bardziej ale wszystkie lubiemm ! . Ale mysle ze takim niezapomnianym hiciorej bedzie i jest American Idiot ;d ! slucham go juz nie wiem ile lat ale nadal kochaam xd ! Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: yeahh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;d 03.02.10, 18:03 eii, happysad1, przepraszam, że anulowałam zaproszenie, chciałam przyjąć, omsknęła mi się myszka. c: ej, ty, greenday15, myślisz, że tak łatwo się przyłączyć do naszej, jak na razie 3-osobowej społeczności? wiem, jestem okrutna, dziewczyny pewnie przyjęłyby cię z otwartymi ramionami, ale korzystając, że ich tu teraz nie ma, myślę sobie, że powinnaś podać tutaj gadu-gadu. to tradycja. c: i wiesz co? jeśli chcesz tu pisać, musisz się przyzwyczaić, że nie lubię tu nowych twarzy. to jest silniejsze ode mnie. lecz muszę tez powiedzieć, że nie zabronię przecież nikomu tu pisać. może {proszę? } dziewczynki potwierdzą, że jak kogoś poznam potrafię być miła. przepraszam za moją nietolerancję. te trzynastkowe testy jednak coś w sobie mają. :c wiesz co? powodujesz u mnie przypływ weny.;-? Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: yeahh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;d 03.02.10, 18:47 no cóż, nie znam waszych tradycji. generalnie dość dużym wyczynem byłoby przeczytanie 1000 postów, a ja na nadmiar wolnego czasu niestety nie mogę narzekać. Jak chciałaś gadu, trze było walnąć od razu. 114373 No i tego. Nie masz za co przepraszać. Ja też nie jestem miła dla osób, które na żywca próbują wryć się do mojego kręgu osób, które lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: yeahh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;d 03.02.10, 18:52 no widzisz. i, tego, u nas jest zwykle wesoło, walnij trochę humoru, ja się staram nawet gdy mam zły. wtedy zazwyczaj robi minki typu -,-. doskonale odzwierciedlają sytuację. chętnie napiszę jutro. dziś nie mam siły na gg, mam zmęczony humor. mam nadzieję, że nie znajdziemy w sobie wrogów. pozdrawiam. nie no, ta wena mnie przerasta! Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: yeahh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;d 03.02.10, 18:54 jezu, przeczytałaś nasze posty?! no, to, tego... szacun. ja poszłam od lOO do 5OO, bo szukałam jednego linka i wysiadłam. o,o Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: yeahh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;d 03.02.10, 19:01 ajć, nie lubię green day'a. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulaa15 Re: Green Day 03.02.10, 19:00 moja ulubiona piosenka GD to american idiot !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: Green Day 03.02.10, 20:41 Uwielbiam Green Day American Idiot She's a rabel i dużo można wymieniać.. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 05.02.10, 19:08 no to wróciłam. i wiecie co?. przeczytałam te wszystkie wasze wypociny. xD fajnie, że greenday15 dołączyła do naszego grona. ; ) na początek może się przedstawie. Agnieszka jestem.^^ miło mi. xD mnie tam nie przeszkadza, że piszesz. w sumie ja też jestem dopiero od miesiąca(?.) na tym wątku. no i widze, że dawno nie pisałyście. co to ma być?. zaniedbujecie swoje obowiązki. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 05.02.10, 20:09 a skoro nie ma z kim agnieszko? {mogę tak do ciebie mówić? bo nie wiem jak, kurczę} chciałam mieć tu mój przywoływacz weny {greenday15}, ale się nie pojawiła. pojaw się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 05.02.10, 20:25 no wiesz teraz jestem ja. będę sie tu nudzić do południa przez tydzień no ale cóż poradzić. możesz tak do mnie mówić. ^^ ; p Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 05.02.10, 20:32 Ja nie mam nic przeciwko greenday15 Och, jeślibyś maiała wywołać u wenę Kammi to też cię serdzecznie zapraszam 21 Guns w radiu Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 05.02.10, 20:53 jupi. agnieszko, czemu masz być sama? ja na pewno będę. jejciu, a mnie wzięło na słuchanie placebo. ta piosenka przemawia. ale tylko w winampie. tak od 3.39 minutki. c: dream brother, my killer, my lover. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 05.02.10, 21:03 czemu mam być sama, pytasz?. no bo wy do sql idziecie. chyba, że ty kammi sobie wagary robisz. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 05.02.10, 22:16 aa, w tygodniu. może będzie green day15. nie wiem. zawsze można próbować. w poniedziałek mam do 14.25 a potem domek. a w piątek kończę o 11.30, a o 18.oo tańce, także wiesz. c: Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 05.02.10, 22:52 ale greenday15 też chyba z Krk. no trudno. jakoś sobie poradze. będzie okazja do nauczenia sie czegoś na gitarce.^^ a no i po zastanowieniu chyba jednak zawieszę to konto, ale to jeszcze nic pewnego... . ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.02.10, 13:02 haha, wszystkie panie `greendayliczba` z krakowa. suuper. c: nie no, nie mam weny. pff. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 06.02.10, 17:46 widać, że Kraków ma najwięcej fanów GD. ^^ trudno, ja ani z Krakowa, ani nawet z Małopolski... . może jakiś odmieniec?. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.02.10, 17:57 haha. może to przepowiednia? może będziesz studiować w krakowie? cx Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 06.02.10, 18:03 no nie wiem. wolałabym w Gdańsku. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 06.02.10, 19:04 w krakowie jest UJ. moi koledzy chodzą tam na zajęcia z matematyki. współczuję im. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 06.02.10, 20:37 ano jestem, wybaczcie. wczoraj wieczorem w operze byłam, a dzisiaj jakoś nie chciało mi się na kompa wchodzić. matko kochana. cóż ja takiego robię, że natchnienia przeze mnie doznajesz? ja wiem, czasami dostanę pie...a i ludzie pod moim wpływem robią różne rzeczy, no ale żeby tak na spokojnie? Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 06.02.10, 22:09 taak. greenday15 dodawaj kammi weny, bo ostatnio coś jej nie idzie. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 07.02.10, 11:37 w operze byłoś, powiadasz? a na czym to greendayliczba? natchnieniem bym tego nie nazwała, to wena. we - na. mówiąc o tym mam na myśli, że wiem co pisać, i idzie mi to tak szybko, że aż pytają `a co ty tak szybko stukasz?`. kurde, mama mi wenę zepsuła. dopiszę to jeszcze dziś, tylko się nie zdziwcie, jeśli napiszę dokładnie to samo co tutaj na początku, nie umiem pisać od środka. co ja takiego ostatnio robię, że coraz mniej na kompie mam siedzieć? ;c Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 06.02.10, 22:21 mrr, Green Day < 3. Kocham najbardziej ;d. ile komentarzy pod tym wątkiem. Aż nie chce się tego wszystkiego czytać, a taki miałam zamiar ; P Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 06.02.10, 22:25 chciałam przypomnieć wszystkim tutaj obecnym fanom o głosowaniu w NME Awards 2010 ; ) Tekst linka - na zespół Tekst linka - na Billie'go Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 06.02.10, 22:35 lastrebel dzięki za przypomienie. ; * Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 07.02.10, 10:06 nie ma za co ;*. trzeba głosować, bo muszą wygrać ! Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 07.02.10, 15:22 dobra, zabierzmy się za pisanie. kurde, leżę, i trudno mi pisać, ale cóż. da się. no to pojedynczo; greendayliczba; tu się nie przeklina. byłaś w operze? no no. ja swojej ostatniej opery najlepiej nie wspominam. spać się chciało. ze szkoły. pff -,-. lastrebel; mam w sobie za dużo dumy i gracji, by wysłać ci zaproszenie, może uczyń to sama. proszę? albo uznaj to tutaj za zaproszenie mnie do `znajomych`. proszę? plis? please? a głosowanie jest na oficjalniej stronce panów. sprawdzam codziennie, bo mam nadal 30% nadzieję, na odwiedziny ich na naszym kraju. c: aguluniuszka; co tu pisać... wena nie chcę przyjść. to staraszne. ;c rebel, gdzie się podziewasz?! :o Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 07.02.10, 15:45 Zagłosowałam! Billie - Sex on Fire Aż na 4 miejscu? Dziewczyny, brać się do roboty! Shahahaha! Robcio P. miejsce nizej xD Taylor (zmierzch jest błeee ^^) też niżej, ale szkoda, że Gerard się wyżej nie uklasyfikował Jaruś na 15? Czy niektóre dziewczyny widziały kiedyś jego klatę? Miło mi was tu widzieć, OstatniaBuntowniczko i Greenday15 xD Mam nadzieję, ze zawitacie tu na dłużej xD Nie miałam nic mądrego do napisania Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 07.02.10, 17:12 ja mam zamiar zawitać na dłużej, jeśli oczywiście nie macie nic przeciwko, bo to tak jakby wasze podforum jest Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 07.02.10, 17:28 no widzisz greendayliczba, jeśli się ładnie przywita i poprosi, można się wkręcić. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 07.02.10, 17:35 Pfff, lastrebel, nie, przeszkadzasz nam nie chcę cię tuu! Taa, chciało by sie . Oczywiście żart, żeby nie było wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 07.02.10, 17:38 aah. ni ma o czym pisać, kurczę, to jest najgorsze, co się mogło stać! aa! <boisię> Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 07.02.10, 17:38 wiesz, zawsze się lepiej zapytać, żeby potem nie było nieporozumień. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Green Day 07.02.10, 17:48 Oł nie, Kammi napij się czegoś, musisz nam tu coś mądrego napisać! :bazyliszek: . Sama nie pisze tu nigdy nic mądrego. Potrafię się tylko zachwycać urodą chłopaków, chwilę o muzyce pisać i jakieś jeszcze głupoty Jakby sie nie wkleiło: Klikowanie.pl xD Hm. Idzie sobie, idzie Billie przez ulicę, słucha muzyki a tu bum! fanka chce sobie zrobić z nim zdjęcie ;> Chciałąbym być na jej miejscu, ale już na niego ni, no bo ile można znosić fanów? Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 07.02.10, 17:52 taak. lastrebel, dziękuję. <spoczywawspokoju> co do tych fanów, tsaa, najpierw się mówi jedno, że oh oh biedni ci co ich tak fani nawiedzają, oh oh. a potem sami się takimi fanami stajemy. cx Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 07.02.10, 17:59 gorsza strona sławy. Ale sama bym chciała mieć z nimi zdjęcie ;D. Muszą to po prostu jakoś wytrzymywać. Ja chcę już teledysk do 'Last Of The American Girls' ;<! Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 07.02.10, 18:02 juz jest gotowy. tylko scenki składają. jupi jupi jupi. :dd jak jeszcze na gg napiszę, to będzie na trzech frontach {nie musicie rozumieć}. ;> lastrebel podaj gg! aa, zapomniałam! Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 07.02.10, 18:10 9042855- moje gg. od razu uprzedzam, że za często tam nie przesiaduję ;x. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 07.02.10, 18:12 a ja gdzieś poszłam? haha! patrzcie jaką słit buźkę wymyśliłam! b-d ! oznacza najedzony! :dd <oczyjejsiębłyszczą> Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 07.02.10, 19:23 Umh. Odniosłam wrażenie, że Kammi mnie tu nie chce. Ale tego. Nie lubię tej piosenki, więc jakoś niespecjalnie cieszy mnie fakt tego teledysku. Ale w gruncie rzeczy lepszy rydz niż nic, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 07.02.10, 19:28 a ja lubię tą piosenkę ;d. No i rzeczywiście, lepszy rydz niż nic ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 07.02.10, 19:41 ouu, noł, ja cię tu chcę, już się do ciebie przyzwyczaiłam. tylko pisz częściej. <skruszony> a mi ta piosenka wisi, lubię ją, ale nie uwielbiam. ale chodzi o teledysk, kolejny teledysk. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 07.02.10, 19:50 Ja tam nie lubię teledysków. Nie mają dla mnie żadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 07.02.10, 20:07 esz ty, widać, żeś nie czytała naszych wypocinek na temat 21 guns. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 07.02.10, 20:16 taak. miałabyś co czytać. xD mnie tam fakt o kolejnym teledysku cieszy, ale wolałabym do `Little girl` - ja po prostu kocham tą piosenkę. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 07.02.10, 20:50 a ja do restless heart syndrome. ja kocham tą piosenkę. <33 skoro nie ma tu o czym rozmawiać przeprowadzę małą ankietę, tylko dla nas, bo //mam nadzieję// nikt tego nie czyta. zaczynamy dziewczynki. o odpowiedź proszone są; rebel, aguluniuszka, greenday15 oraz lastrebel. no i ja oczywiście. <33 oczywiście wszystko na temat green day'a. ulubiona piosenka. ulubiona piosenka z 39/smooth. z kerplunk!. z dookie. z insomniac. z nimroda. z warning. z sheningans. {nie wiem jak sie to pisze c;} z american idiot. z 21st century breakdown. ulubiona płyta. ulubiona fotka. /link mile widziany/. ulubiona osoba związana z zespołem. ulubiony teledysk. ulubione opracowanie graficzne wydanej płyty {okładka itp.}. jeśli chcecie dodajcie jeszcze jakieś pytanie. jesteśmy otwarte na propozycje, nie? mam nadzieję. motywacja; i nie pozwólmy przegonić się wątkowi mcr! uaa! :dd ja odpowiem na next wypowiedzi. ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 07.02.10, 21:06 ulubiona piosenka. chyba... restless heart syndrome. ulubiona piosenka z 39/smooth. don't leave me. z kerplunk!. nie słuchałam jeszcze niestety. ;c z dookie. burnout. z insomniac. geek stink breathe. z nimroda. king for a day. <33 z warning. church on sunday. <33 z sheningans. {nie wiem jak sie to pisze c;}. tired of waiting for you. z american idiot. give me novacaine. z 21st century breakdown. restless heart syndrome. ulubiona płyta. warning razem wzięta. ulubiona fotka. /link mile widziany/. na doole. :dd ulubiona osoba związana z zespołem. billie joe, a kto. ulubiony teledysk. 21 guns. <33 a co. ulubione opracowanie graficzne wydanej płyty {okładka itp.}. dookie okładka, a książeczka w środku to nimrod. no więc, to ta oto fotka. ;d teraz wy. :d Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 07.02.10, 21:23 łoł. kammi się postarałaś. xD p.s. zaczerpnięte z naszej rozmowy na GyGy. ;d no to moje odpowiedzi: 1. ulubiona piosenka. - dużo by tego wynieniać, ale jednak bezkonkurencyjna: Holiday. <33 2. ulubiona piosenka z 39/Smooth. - I was there. 3. z Kerplunk!. - 2000 Light Years Away. 4. z Dookie. - When I come around. and legendarne Basketcase. 5. z Insomniac. - 86. 6. z Nimrod. - king for a day. and good riddance. 7. z Warning. - Minoroty. Misery. and Warning. 8. z Shenanigans. - Rotting. 9. z American Idiot. - oprócz wcześniej wspomianego Holiday. : Jesus of Suburbia. and American Idiot. 10. z 21st Century Breakdown. - Viva la gloria! (Little girl). Horseshoes and Handgrenades. and East Jesus nowhere. 11. ulubiona płyta. - American Idiot. Dookie. and Nimrod. <33 (nie potrafie wybrać jednej). 12. ulubiona fotka. xDD no i to też booskie.^^ 13. ulubiona osoba związana z zespołem. - nie mam chyba takiej. ; p 14. ulubiony teledysk. - Walking Contradiction. Geek stink breath. ^^ 15. ulubione opracowanie graficzne wydanej płyty {okładka itp.}. - American Idiot. taak. kammi ma racje nie pozwólmy sie przegonić MCR!. ^^ p.s. tą odpowiedź pisałam chyba z pół godziny. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 07.02.10, 21:27 ojć. źle zrozumiałam. tzn. `ulubiona osoba związana z zespołem.` odpowiadam.: wszystkich chłopaków lubię jednakowo. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 07.02.10, 23:45 to ja jeszcze dorzucę jedno pytanie. ; ) Jaki cover Green Day podoba wam sie najbardziej?. mój ulubiony to a quick one while he's away (the who cover). Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 07.02.10, 23:57 jak żadna to z łaski swojej nie komentuj. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 08.02.10, 14:44 teledyski fajna rzecz ^^. Lubię sobie pooglądać ;d. A co do ankiety: ulubiona piosenka. east jesus nowhere oraz peacemaker ulubiona piosenka z 39/smooth. Going to Pasalaqua z kerplunk!. 2000 light years away (swoją drogą, wiecie, że to piosenka dla Adrienne? pewnie wiecie) , One of my lies oraz Tre Cool'owe Dominated Love Slave xDD z dookie. ah. She, When I come around, Longview, Welcome To Paradise i Basket Case (nie potrafię wybrać jednej ^^ z insomniac. geek stink breathe. z nimroda. king for a day oraz good ridance (time of your life). Ta piosenka jest genialna ^^ z warning. minority!!! <33 z sheningans. {nie wiem jak sie to pisze c;}. chyba pisze się sheanignas ;p. bardzo trudne słowo... a pisoenka to Ha Ha You're Dead z american idiot. Homecoming, Jesus Of Suburbia i Holiday z 21st century breakdown. Viva la Gloria [Little Girl], peacemaker, East Jesus Nowhere, Horseshoes and Handgreandes (nie mam pojęcia, czy dobrze napisałam). [/i] ulubiona płyta. dookie <33 ulubiona fotka. /link mile widziany/. łojesu. Nie mam zielonego pojęcia ulubiona osoba związana z zespołem. Wszystkich uwielbiam tak samo ulubiony teledysk. 21 guns. ulubione opracowanie graficzne wydanej płyty {okładka itp.}. dookie, 21st century breakdown (książeczka w środku) Ulubiony cover: A Quick One While He's Away Wybaczcie, że w większości nie potrafię wymienić jednej ;<. Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 08.02.10, 15:21 spoko lastrebel. ja sie musiałam strasznie ograniczać. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 08.02.10, 15:32 a ja nie musiałam. zbytnio. tak postanowiłam, i zostało. ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
greenday15 Re: Green Day 08.02.10, 17:02 E e e. Akurat wypociny na temat teledysku do 21 guns przeczytałam i to dokładnie. Co jednak nie zmienia faktu, że wolę słuchając patrzeć w ścianę, niż oglądać teledysk. Clipy mnie po prostu ograniczają emocjonalnie, ot co. Co do ankiety... Hm. Ulubiona piosenka: Macy's Day parade, homecoming. Co do płyt... Nie znam wszystkich piosenek z każdej płyty, bo jestem strasznym leniem i do tej pory jeszcze wszystkich piosenek nie przesłuchałam, toteż trudno mi określić, które lubię najbardziej. Ulubiona płyta: American Idiot, Dookie. Fotka: Taki pełny spontan. Kocham coś takiego. Osoba związana z zespołem: Myślę, że każdy jest jakąś jego cząstką i bez niego to nie byłby ten sam GD. Tak więc nie mam wybrańców. Teledysk: Umh. W sumie Basket case mi się podoba, ale tak jak mówiłam, nie przepadam za teledyskami. Opracowanie graficzne: 21st CB Cover: I fought the law i Blitzkrieg Bop. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 08.02.10, 17:47 kurczę, faktycznie masz adhd. dwustronne. ;d jezu. jestem załamana. nie wyrabiam. próbuję się na cyba 4 frontach. nie wyrabiam. help me! aa! <ciemnośćporywakammi>. Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 08.02.10, 18:44 greenday15 ta fotka jest świetna x33. kammi, z czym nie wyrabiasz ? ;x Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 08.02.10, 19:31 fotka świata. cudan. fakt. lastrebel, z tym; www.kotek.pl/kotek/0,103534,7289732.html?user=kammi&photoId=17473&page=12#opinions . przyłącz się, jeśli możesz. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 08.02.10, 22:34 a jak. :d reklama to moja specjalność. a, i tego, przepraszam, że nie dałam odpowiedzi na `ulubiony cover`, ale... ja po prostu żadnego nie kojarzę. ;s Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 08.02.10, 23:36 spoko, ale koniecznie posłuchaj tego: a quick one while he's away (the who cover) ] ta piosenka jest boska. <33 jak chcesz to ci ją jutro na GyGy wyśle. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: Green Day 09.02.10, 00:01 ja nie wiem xdd wszystkie są boskie!! ale bardzo lubię słuchać american idiot, holiday i 21 guns Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Green Day 09.02.10, 18:13 niestety nie mam na to aktualnie czasu. ale jak będę miała czas by posłuchać czegoś na lansie, to chętnie. ;d. kurczę, wątek umiera!! //. taak, nie było wpisu przez dzień, ale i tak umiera!// Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 09.02.10, 19:18 bo się ostatnio coś zejść nie potrafimy... . ; p pe es.: życz mi szczęścia. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
fleemco_company Re: Green Day 09.02.10, 18:17 A my w szkole mamy czerwony dzień . na walemtynki . fajoowowowowowowwoooooooooooo coooooooo nieeeeeee ? kul moim zdaniochem . to dzień zakochanych , jakby ktoś nie wiedział Odpowiedz Link Zgłoś
verberka. Re: Green Day 09.02.10, 18:19 Lubię wiele ich piosenek , ale stawiam na 21 guns Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 09.02.10, 19:30 no rzeczywiście, coś nie wychodzi nam pociągnięcie tematu ;d. Ja ogólnie mam teraz dużo prac domowych więc długo na kompie nie siedzę. słuchaliście side-projektów? Foxboro napewno, a The Network? No właśnie chodzi mi o The Network. Według mnie nie zbyt ciekawie to brzmi ^^;. Ale piosenka 'Spike' mi się całkiem podoba ;d Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 09.02.10, 19:48 taak. Foxboro słuchałam. The Network chciałam sobie pościągać, ale nie moge znaleźć... . lastrebel może masz na komputerze kilka kawałków The Network?. jak tak to wejdź na gg, bo chętnie bym ich posłuchała. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
naturally Re: Green Day 09.02.10, 19:56 ''21 guns" i "know your anemy" . czy jakoś tak xD . Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 09.02.10, 20:03 niestety nie mam, pousuwały mi się a nie chce mi się ściągać ;x. tu się coś znajdzie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 09.02.10, 20:13 dzięki. tylko powiedz mi jak ściągać z wrzuty. ; p bo nigdy nie ściągałam. xD Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Green Day 09.02.10, 20:24 wchodzisz na zrzuta. eu i wklejasz link, a dalej to wszystko pisze ; ) jeśli ci się nie ściągnie to poszukaj na chomikuj, po prostu wpisz w google the network chomikuj. pl . Rzecz jasna musisz mieć tam konto ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: Green Day 09.02.10, 20:26 dzięki. ; x ja zawsze pobieram z wery .pl, no ale tam wszystkiego nie ma. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
mania012 Re: Green Day 09.02.10, 20:03 Boulevar of broken dreams i wake me up when september ends Odpowiedz Link Zgłoś
astri Re: Green Day 09.02.10, 20:29 Uwielbiam 21 Guns i Boulevard of Broken Dreams. Odpowiedz Link Zgłoś