blamssi 27.09.09, 13:46 Hej! Jak wam isę wydaje czy to: nasza-klasa.pl/profile/28560353 prawdziwe konto Justina Biebera? Ja myślę że nie, moje koleżanki, że tak, już sama nie wiem Pozdrawiam fanów Justina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sophie_annabet ....? 27.09.09, 13:53 eee czy naprawdę jesteś głupia czy na taką pozujesz? wątpię, by Justin wiedział o czymś takim jak nasza klasa, a co dopiero miał na niej konto. Odpowiedz Link Zgłoś
blamssi Re: ....? 27.09.09, 13:55 Anie nie jestem głupia nie na taka nie pozuję po prostu, chce udowodnić kumpelkom że są puste... Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Prawdziwy Justin bieber? 27.09.09, 13:55 taa uważaj bo justin umie polski i wgl lepiej się go na twitterze zapytaj niż na nk tak samo są takie podróbki miley cyrus,emily osment,selena gomez,jake t,autin,brandi cyrus,mitchel musso,taylor swift itd... xd Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet Re: Prawdziwy Justin bieber? 27.09.09, 14:00 no to powiedz swoim koleżankom, że ludzie z Ameryki nawet nie wiedzą gdzie Polska leży, więc jakim cudem mieliby zakładać sobie konto na nk? Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Prawdziwy Justin bieber? 27.09.09, 14:07 nie ma. ale fajnie by było. a jeszcze fajniej jakby był koncert jego w polsce. ; qq Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: Prawdziwy Justin bieber? 27.09.09, 14:14 ludzka naiwnosc mnie rozpie...! Sorry ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: Prawdziwy Justin bieber? 04.12.09, 16:48 ja nie wiem. ; (( mam już te konto od dawna w znajomych ale nie wiem .xd Odpowiedz Link Zgłoś
destiny__ Re: Prawdziwy Justin bieber? 05.12.09, 10:34 pokaz kolezankom ze to profil fikcyjny ( ma taki napis ) wiec to nie jest prawdziwy Justin . Admin nk na pewno by napisal jak by to byly prawdziwe gwiazdy tak jak np. Agnieszka Włodarczyk ktora ma konto . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Prawdziwy Justin bieber? 27.09.09, 14:28 jeszcze jedna taka naiwniaja a chyba zawał zaliczę. -,- <ironia> ALEŻ OCZYWIŚCIE ŻE TO JEGO KONTO!!! NASZA-KLASA JEST TAK ZAJEBISTĄ I OBOWIĄZKOWĄ RZECZĄ, ŻE NAWET AMERYKANIE MUSZĄ MIEĆ TU KONTO! I CH&J Z TYM, ŻE NIE MAJĄ POJĘCIA O TYM GDZIE LEŻY POLSKA, ŻE NIE ZNAJĄ JĘZYKA I ŻE MAJĄ TWÓJ ODPOWIEDNIK NK!!! </ironia> damn. Odpowiedz Link Zgłoś
blamssi Re: Prawdziwy Justin bieber? 27.09.09, 14:55 W każdym razie dzięki za wszystkie odp. Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Prawdziwy Justin bieber? 27.09.09, 15:30 < lol . > weź pomyśl i dopiero to napisz . Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Prawdziwy Justin bieber? 27.09.09, 15:33 madziia jakaś się dziwna zrobiłaś x,o Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Prawdziwy Justin bieber? 27.09.09, 16:27 Nasza klasa to polski portal ! na pewno żaden Amerykanin jej nie zna ! Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Prawdziwy Justin bieber? 27.09.09, 16:31 jesteś aż taka naiwna.? Bieber i konto na nk.? czasami mnie załamujecie -.- coraz częściej^^ Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Prawdziwy Justin bieber? 27.09.09, 16:57 Eeeeee .... madziia ma racje ;x Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Prawdziwy Justin bieber? 29.09.09, 21:21 To zwykłe 10 letnie dziecko które korzysta ze słownika w googlach xD Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Prawdziwy Justin bieber? 29.09.09, 21:23 chcesz poznać moje zdanie ? ;d przeczytaj wypowiedź indie , a będziesz wiedzieć co myślę. ;d ona wyjęła mi to z ust. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrunka Re: Prawdziwy Justin bieber? 18.10.09, 15:19 justin na polskim nk? a po jakiego... to dziecko które korzysta z translate...żal.. Odpowiedz Link Zgłoś
tazakochana13 Re: Prawdziwy Justin bieber? 29.09.09, 21:22 jeej... Justin Bieber to nie polak prawdaa dziewczynko ? A nasza-klasa.pl to polski portal . nie ma szans żeby to byl jego profil . po prostu ktos sobie zaloozyl . Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek_97 Re: Prawdziwy Justin bieber? 18.10.09, 19:00 on nie ma konta na nk!!! ktoś sobie zrobił konto fikcyjne i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
nanaxd Re: Prawdziwy Justin bieber? 18.10.09, 15:13 moim zdaniem to nie jest on na rl . ! bo wystarczy spojrzeć na jego fot głowna . xd i wgl . on by nie miał jakiś tam albumów z swoich sesji . Odpowiedz Link Zgłoś
zulusia hahaha<- wejdź 18.10.09, 15:24 myslisz, że justin by sie bawił w cos takiego jak en - ka? hahah na pewno to nie jego pisałoby- oficialne www.kotek.pl/forum/02,3000,101739764,101739764,Byc_soba_.html Odpowiedz Link Zgłoś
patrzcie_ludzie Re: Prawdziwy Justin bieber? 18.10.09, 16:11 ` Tak jak tutaj kilka koleżanek przede mną powiedziało :BŁAGAM CIĘ. nie bądź żałosna. Tym wątkiem udowodniłaś swoją naiwność. Nie obchodzi mnie to że napisałaś że w to nie wierzysz . Gdybyś była mądra , nie napisałabyś w ogóle takiego wątku... Nasza-klasa.pl to polski portal a Justin z Polski nie jest. Więc chyba rozumiesz co to oznacza. ` Odpowiedz Link Zgłoś
julia2270 pomyśl 18.10.09, 16:24 pomyśl justin nie umie polskeigo i on akurat wie co to nasza klasa w życciu o tym nie słyszał kobieto jakaś babka lub facet jaja sobie robią a ludzie naiwni sprawdzają Odpowiedz Link Zgłoś
scenesyll Re: Prawdziwy Justin bieber? 18.10.09, 19:03 Taaa pewnie fotke.pl tez ma ;D Buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia hhahah xd 18.10.09, 19:43 to w to ktoś jeszcze wierzy, o mammo ? jak ja coś nabazgrzę po angielsku to też mi uwierzycie ? ; c przykre, serio przecież nawet pisze: konto fikcyjne Odpowiedz Link Zgłoś
martagirl Re: Prawdziwy Justin bieber? 19.10.09, 19:47 jaki amerykanski gwiazdor wgl czlowiek mialby konto na polskiej stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_o123 Re: Prawdziwy Justin bieber? 20.10.09, 06:47 to jest po prostu śmieszne ! Jest masa kont gwiazd [Wpisz sobie np. Tisdale a tez będzie jej konto] , to są tz. podszywacze ! Jak zagraniczna gwiazda może mieć konto na polskim portalu ? Dla nich to marnowanie czasu, Justin pewnie nawet nie wie ze takie coś mamy ... Tylko kilka gwiazd Polskich ma nk. a co dopiero zagraniczne... Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Prawdziwy Justin bieber? 20.10.09, 07:14 taa jasne xd ja się podałam za paris monroe i ariel moore i do niego tak dla jaj po angliku napisałam żeby wyglądało prawdziwie x oczywiście z konta fikcyjnego xd Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Prawdziwy Justin bieber? 15.11.09, 15:35 moge sie założyć , że nie . Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Prawdziwy Justin bieber? 15.11.09, 15:40 serio jesteś taka naiwna?? ;// On nawet polskiego nei zna.. ehh.. Odpowiedz Link Zgłoś
vasine Re: Prawdziwy Justin bieber? 15.11.09, 16:22 nie, nie, nie. założę się, że Justin nawet nie wie co to nasza-klasa. to na pewno nie jest jego prawdziwe konto, ludzie się wydurniają. wpisz w wyszukiwarce (na nk) "Dorota Rabczewska" - "Do Twojego zapytania pasuje zbyt wiele wyników – podaj dokładniejsze kryteria wyszukiwania." -,- Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: Prawdziwy Justin bieber? 15.11.09, 17:22 Justin na pewno nie zna naszej - klasy . !! Wątpie że wiele słyszał o Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Hahahahhaha 15.11.09, 18:26 Inteligencja niektórych dzieci mnie zabija. A skąd taki Justin Bieber ma wiedzieć, że jest coś taka jak nasza-klasa ?! Żeby on wiedział gdzie jest Polska to już wielki sukces... A poza tym ma nad zdj. głównym 'konto fikcyjne' :xx Odpowiedz Link Zgłoś
twilight18 Re: Prawdziwy Justin bieber? 20.11.09, 15:39 to nie jest konto Justina ;/ Justin nawet nie wie co to jest Nk xD Odpowiedz Link Zgłoś
caroliin haha x DDD 20.11.09, 15:42 o żaaal , na oczy ci padło ? w prawym górnym rogu tuż nad zdjęciem jest napisane " konto fikcyjne " ale zagadka , dziewczyno nie wież koleżanką bo się zrobisz tak samo mało kumata jak one . Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Prawdziwy Justin bieber? 20.11.09, 15:44 człowieku jak ten cały justin może mieć konto na naszej klasie jak on nie jest polakiem w oóle to ja niewiem że ty się jeszcze tak głupio pytasz.....nie wieszonwłązina nasząklase a ciekawe z kąd on sie dowiedzial że takie coś jest i może poproś go niech do twojej klasy sie zapisze hahahaha żal Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: Prawdziwy Justin bieber? 20.11.09, 15:53 kurde ale on po angielsku pisze!może to on! ale w sumie nie miałby zaznaczonego konto fikcyjne niemiałby ponad 200 zdjęć bo nie ma czasu w grywać no i przecież on nie umnie po polslu a nk jest po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
inka_love_nick Re: Prawdziwy Justin bieber? 20.11.09, 19:31 Hahaha myslisz że Justin Biber załozył sobie konto na polskiej stronie na której nic nie zrozumie?! Ale śmieszne żasrtujesz sobie no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek13 Re: Prawdziwy Justin bieber? 20.11.09, 19:36 Hahha....to nie on... to konto załozyła moja koleżanka z klasy ... hehe widać że Kaśce udał się profilek Odpowiedz Link Zgłoś