kinia_pa 07.10.09, 14:53 Chodzę do I gimnazjum i właśnie dzisij miałam otrzęsiny Było fajnie;] A wy mieliście już swoje? Jak je wspominacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyobraznia Re: otrzęsiny 07.10.09, 15:00 ja już miałam z dobre 2 tyg . temu . fajnie było ale zarówno i głupio . okropne, fee . x dd ale najlepsze było malowanie i dyskoteka . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: otrzęsiny 07.10.09, 15:19 może uznacie, że mam nie ten tego w głowie, ale ja nie wiem co to te otrzęsiny ;d Odpowiedz Link Zgłoś
love_sick xd 07.10.09, 15:27 ja też nie wiem. xd i nie miałam a pierwszej klasie. xd Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: xd 07.10.09, 15:31 to jest coś takiego jak kocenie . ttylko inna nazwa ,ale niczym się nie różni . poprostu to jest takie coś , że masz różne zadania i wgl . i wszysycy muszą je wykonać . u nas przynajmniej to jest takie coś że w pełni stajemy się pierwszoklasistami po tym . x dd dobra wiem , że i tak mnie nie kumacie . -,- Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: xd 07.10.09, 15:33 i tu Cię zaskocze ... skumałam ;p nie było u nas w tym roku, bo kamery założyli Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: xd 07.10.09, 17:39 TTaaa super =.= Wychowawczyni kazala mi wziąśc udział w konkursie gdzie musialam pic mleko z butelki ze smoczkiem <załamka> Odpowiedz Link Zgłoś
tayluver_ Re: xd 07.10.09, 21:20 ja w zeszłym roku miałam otrzęsiny tylko na wyjeździe integracyjnym xd starsze klasy nie mogły nas kocić ;x haahah dyrektor im nie pozwolił. alee byli załamani ;d Odpowiedz Link Zgłoś
nessa14 Re: otrzęsiny 15.10.09, 17:42 Ja miałam rok temu ;] I miło je wspominam, bo nie musiałam nic robić xdd Ale koleżanki mieli niektóre rzeczy okropne, np.: Jedzenie ogórków kiszonych z pianką do deserów, z pieprzem i musztardą xd koszmar normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: otrzęsiny 16.10.09, 17:42 ja miałam rok temu z moją byłą wychowawczyną , ale było naprawdę super ! Odpowiedz Link Zgłoś
annie__ Re: otrzęsiny 16.10.09, 18:36 No ja bd miała i nie wiem co tam sie robi xDD Odpowiedz Link Zgłoś