thedulcemonisia 09.10.09, 20:31 Jakie macie marzenia.......liczą się wszystkie.... Ja chciałabym być aktorką:-] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thedulcemonisia Re: Wymarzone życie:-] 09.10.09, 20:32 Jeśli był już taki post to sorry nie zauważyłam Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Wymarzone życie:-] 09.10.09, 20:34 Jest ich zbyt dużo .... Ale chcialabym dobić takiego jednego w którym sie kocham ... bo jest chory psychicznie ... a i zobaczyc mego Biebierka <3 Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Wymarzone życie:-] 09.10.09, 20:37 moje wymarzone życie opiszę: Byłabym sławną piosenkarką znaną na świecie i aktorką,nagrywałabym piosenki ze znanymi gwiazdami głównie dla młodzieży.Miałabym 16 willi z 16 pokojami i służących.Jeździłabym po całym świecie....Każdy chciałby coś ode mnie a mediami bym nie przejmowała się,limuzyn w okół,przyjaciół mnóstwo,życie w luksusie jak z bajki... ehh te marzenia nigdy nie spełnią się Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Wymarzone życie:-] 09.10.09, 20:38 nie ma czegoś takiego jak wymarzone życie , ale również by zostać aktorką . Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: Wymarzone życie:-] 10.10.09, 15:48 ja bym chciała po prostu cofnąć się w czasie o jakieś 3 lata. zmieniłabym w życiu kilka szczegółów, odradziłabym bratu spotykanie się z ta dziewczyna bo i tak by później zerwali, a ja bym nie poznała jej brata, to by było wielkie ułatwienie. nie pomagałabym w wakacje w sklepie i ogolnie robiłabym wszystko aby nie poznac kilku ludzi. wtedy byloby prawie idealnie, ale nie mozna przecież za wiele wymagać, t by wystarczyło ;p Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Wymarzone życie:-] 10.10.09, 16:00 chciałabym być młodzieżą w latach 60-70 ubiegłego wieku. obecnie? chciałabym już dostać angaż w jakiejś gazecie lol. Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Wymarzone życie:-] 10.10.09, 16:04 dlaczego chciałabyś żyć w minionym wieku>> jeśli można spytać???? Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Wymarzone życie:-] 10.10.09, 16:39 z opowiadań moich rodziców siedemdziesiąte były fajne ;d. ubrania fajne mieli, i pomysły, takie życiowe jakieś się wydawało. thedulcemonisia, temat jane_ `ambitniej.`, że muzyka była lepsza, i świat jakoś mniej komercyjny. jak dobrze pamiętam, myślałam że klapnę i przeczytałam połowę i ostatnią str ;d. wymarzone życie? haha, chyba logiczne. własny dom, nie blok, kochający mąż i dziecko. żyć tak, żeby mieć co dzieciom i wnuczkom opowiadać. fajne by było założyć jakiś zespół i grać, mieć kasę i wogóle, co pewnie mi się nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
razzo ` 10.10.09, 16:50 hm. aktualnie nie mam żadnych marzeń. no, może chciałabym znów mieszkać z matką i ojcem.` aha, i żeby pozwolili mi odejść z tej gó...anej szkoły.;| na razie tyle. ` Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ im_rebel, muszę Cię rozczarować... 10.10.09, 16:59 ... to ja wyjdę za Gerarda, ty możesz co najwyżej oglądać nasze zdjęcia ślubne. to już wiadome od dawna, że będę panią Way. zuaona będzie panią Iero. Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: im_rebel, muszę Cię rozczarować... 10.10.09, 17:11 a zaproszenie dostane???? Odpowiedz Link Zgłoś
shocek Re: Wymarzone życie:-] 10.10.09, 17:13 ja bym chciała cofnąć sie 7 lat wstecz. ponieważ wtedy uniknełabym kilku znajomości... Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Wymarzone życie:-] 10.10.09, 17:08 Napluć na Miley. xD hm.. to tak. Ukradnę Nicka J. z Karoliną ;d Zabierzemy go na bezludną wyspę, i ukryjemy. Weźmiemy z nim ślub, a potem wrócimy, żeby ośmieszyć Miley xD lub. (jest jeszcze inna wersja xD) Ożenię się z Josephem. I będziemy mieć, 2 dzieci: Joe Juniora i Josephinkę a. Karola ożeni się z Nickiem, i zostanie pierwszą damą xD a na święta będziemy odwiedzać, Polskę ;x To tyle. Gdzieś jeszcze w mojej wyobraźni, kryje się pomysł zwiedzania świata, jadąc autostopem xD W następnym wcieleniu może, zostanę prawnikiem, i będę dawać przykład ludziom xD Ale o tym już chyba kiedyś, gdzieś ;d wspominałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: Wymarzone życie:-] 10.10.09, 17:21 mieszkac w Los Angeles lub w Nowym Jorku na Manhattanie, zostac menadzerka Avril Lavigne lub Roberta Pattinsona, a jak to nie wypali to bede psychologiem pracujacym w Warszawie lub w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: Wymarzone życie:-] 10.10.09, 17:27 Zostać weterynarzem, założyć schronisko. Przebywać ze zwierzetami i im pomagać. Mieć cudownego chlopaka/męża i córeczkę. Na dodatek być światowej sławy choreografem taca taaaak ... Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Wymarzone życie:-] 10.10.09, 17:39 no i chcę mieć męża takiego jakiego sobie wymarzyłam Odpowiedz Link Zgłoś
sweeting Re: Wymarzone życie:-] 10.10.09, 18:00 a wiesz by było moje wymarzone życie??? Gdybym nigdy nie musiała dorosnąć... ale to jest nie możliwe niestety Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Wymarzone życie:-] 11.10.09, 10:35 no raczej nie, ale na tym polegają marzenia Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Wymarzone życie:-] 11.10.09, 10:55 wyjechać do LA , zostać sławną aktorką, poznać Bieberka, zostać jego żoną , poznać Hayley i załogę i być ich przyjaciółką. x DD Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Wymarzone życie:-] 11.10.09, 11:04 Oj ja też bym chciała do LA Odpowiedz Link Zgłoś