gwiazdka_97 11.10.09, 20:22 siemaa zbliża się haloween i nie wiem, czy spedzić je w domu ogladajac jakiś straszny film czy z kumpelami. pewnie spędze je jak zawsze jak normalny dzień, tylko tak się pytam bo mi się nudzi. ;p a Wy jak zamierzacie je spędzic . ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaktus12 Re: Co robic w Haloween .? ;> 11.10.09, 20:31 Chciałam zaprosić kumpele, ale ... ;\ - więc pewnie będę na necie czytała straszne historie, albo wypożyczę sobie jakiś horror z wypożyczalni + chipsy + coola = Haloween .! P.S.: Oczywiście światła zgaszone Odpowiedz Link Zgłoś
14ashley14 Re: Co robic w Haloween .? ;> 11.10.09, 20:34 z kumpelami śpimy u jednej z nich iiii; horrory z wypożyczalni, popcorn i o północy na cmentarz! będzie się działOo. ^ Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Co robic w Haloween .? ;> 11.10.09, 20:45 Najlepiej idź na cmentarz jesteśmy w polsce a nie w ameryce więc dla mnie to glupie pogańskie święto...; PP Nie obchodze Tylko już Oszukac Przeznaczenie 4 się szykuje..; PP - często oglądam horrory ale Hallowen nie obchodzę! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Co robic w Haloween .? ;> 11.10.09, 20:45 fajnie ;P Ja chyba tez idę na noc do przyjaciółki, razem (najprawdopodobniej) będzie jakieś 4-5 osób. oczywiście horror duzo przekąsek, cola itd. i chyba o północy tez się wybierzemy na cmentarz ;P zastanawiam sie co jeszcze może być, bo pomagam jej to organizować ) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: Co robic w Haloween .? ;> 11.10.09, 20:46 hmm będe robić to co zawsze poczytam jakaś książkę, posiedze na kompie pójdę się myć i spać a następnego dnia gdy koleżanka zapyta mnie co robiłam w haloween zrobie wielki oczy i zapytam "to wczoraj było haloween ?" Odpowiedz Link Zgłoś
berry (((-: 11.10.09, 20:50 Nie obchodzę halloween, ale będę miała wieczorek strachu 3o paździrenika... (-: Pająki, itd... Odpowiedz Link Zgłoś
sol Re: Co robic w Haloween .? ;> 11.10.09, 20:55 Nie obchodzę Halloween Idę z rodziną na groby, moim zdaniem to takie polskie i chrześcijańskie - tradycja Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: Co robic w Haloween .? ;> 11.10.09, 20:55 nie wiem, może wydam się trochę staroświecka, ale Halloween nie obchodzę . a to dlatego , że to trochę według mnie nie na miejscu ; ;d w stanach tak się obchodzi to święto a u nas inaczej . i nie widzę obchodzenia tego święta w taki sposób w jaki go świętują w Ameryce . Ale to tylko moje zdanie ; ). Udanej zabawy ; )). Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa Re: Co robic w Haloween .? ;> 11.10.09, 21:01 Nie obchodzę haloween, więc nie wiem. chociaż, może sobie zrobię sesyjkę z grobową muzyką. Odpowiedz Link Zgłoś
tayluver_ Re: Co robic w Haloween .? ;> 11.10.09, 21:07 przychodzi do mnie przyjaciółka na noc, i będziemy oglądały horrory ;dd ;p i to w sumie chyba na tyle x Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Co robic w Haloween .? ;> 11.10.09, 21:10 będziemy chodzic po domach i cukierek kasa albo psikus. xdd a potem może jakiś horror. tak jak w tamtym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: Co robic w Haloween .? ;> 11.10.09, 21:27 wixujemy u koleżanki! przebieramy się za jakieś postacie, czy cokolwiek i wixa! w srodku może jakiś film, no i oczywiscie nocne łażenie po mieści w naszych kostiumach xd Odpowiedz Link Zgłoś
mrooczna Re: Co robic w Haloween .? ;> 11.10.09, 21:38 janie mam problemu bo mam wtedy urodzinki Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Co robic w Haloween .? ;> 12.10.09, 12:19 Heh fajnie masz mrooczna. Ja nocuje u kumpeli [będzie jakieś 5 osób] i może przebierzemy się za jakieś potwory i będziemy kase i cukiery zbierać xD [w tamtym roku też zbierałyśmy]. A tak to na pewno horrory i żarcie, wróżby itp. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren.x3 Re: Co robic w Haloween .? ;> 12.10.09, 15:21 Ja się umawiam z koleżanką na nocowanie . i pewnie horrory bd oglądać;d Odpowiedz Link Zgłoś
lauren.x3 :) 12.10.09, 15:21 Ja się umawiam z koleżanką na nocowanie . i pewnie horrory bd oglądać;d Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Co robic w Haloween .? ;> 12.10.09, 15:33 ` ekhem . będe błagać rodziców by pozwolili mi iść { jakby coś to mam szlaban więc dlatego muszę ich błagać ;x } do megoo kolegi i oglądać u niego horror wraz z moimi przyjaciółkami , albo przebierzemy się w mega straszne stroje i będziemy nagrywać straszne filmiki ;> Odpowiedz Link Zgłoś
alexa10 Re: Co robic w Haloween .? ;> 12.10.09, 19:08 głupi pomysł.... to ty na cmentarz nie chodzisz? ja też chyba nie ide ale nie będe z duchów żartować ani nic takiego w zeszłym roku jak sie z siostrą i siostrzenic.ą przebrałąm to nam babcia powiedziała że tak nie wolno i mama też... i se czerwonąszminką w konciku ust pomalowałam że niby krew Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Co robic w Haloween .? ;> 12.10.09, 19:14 Nigdy nie obchodzę Haloween... Chociaż fajnie by było iść do jakiejś koleżanki, a może pójde ..... Ja na groby raczej nie chodzę bo rodzinie mam na drugim końcu polski, tylko ide zapalić na ten główny i nic więcej ... Odpowiedz Link Zgłoś
princesssska Re: Co robic w Haloween .? ;> 12.10.09, 19:15 ja idę na imprezę do kumpeli będą najlepsi Odpowiedz Link Zgłoś
molinka halloween 12.10.09, 19:24 Ja może będę nocować u kumpel albo ona u mniei albo z siostrą pooglądamy horrory ;p Wystarczy śpiwór chipsy , picie czarny strój i gotowe ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Co robic w Haloween .? ;> 12.10.09, 19:25 po tych wszystkich horrorach to bede w majtki robić Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Co robic w Haloween .? ;> 12.10.09, 19:28 robie wielką imprezę na hacie z siostrę Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Co robic w Haloween .? ;> 13.10.09, 11:48 Zbierac cukierki, oczywiście : D Odpowiedz Link Zgłoś
cheergirlz Re: Co robic w Haloween .? ;> 14.10.09, 13:27 kiedys z kumpelami robiłysmy imprezy (wiecie przebieranie, malowanie, straszenie ludzi na ulicy, podchody w parku o 12 w nocy, mieszanie czarodziejskich mikstur, ktore potem trzeba było wypic...) ale teraz jak moja mama sie dowiedziała ze te imprezy były zokazji halloween to zabroniła mi na nie chodzić, moja mama jest bardzo wierzącą katoliczką i nie uznaje tego święta, a jak dla mnie to tu chodzi tylko o fajną zabawę a nie o wywoływanie duchów jak moja mama to nazwała ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Co robic w Haloween .? ;> 14.10.09, 19:02 Ja też nie obchodzę tego święta ale przejdę się po moim osiedlu i zobaczę jak wygląda. ; pp W tamtym roku prawie wszędzie była pasta i ketchup .; ))) Odpowiedz Link Zgłoś