mandy_ no wiec 15.10.09, 14:28 niepodobaja mi sie . a zwlaszcza te kolorwe .. ludzie ze sql mogliby cie wysmiac bo to jest polska i tu nikt nie toleruje inności . ;xx jakby mama sie uprze to zaproponuj czarne, lakierowane lekko[zeby blyszczaly ;p] bez takiej wielgachnej podeeszwy . ale wybor nalezy do ciebie sama zdecyduj . Odpowiedz Link Zgłoś
niedorobionaxd Re: no wiec 15.10.09, 14:43 moja nauczycielka z matmy, która nigdy nie ma tych samych ciuchów, chyba że po dwóch latach założy to samo... miała dzisiaj takie gumaki w kolorowe kwiatki i sweter w kolorową kratke xp wszyscy się z niej grzali... Odpowiedz Link Zgłoś
burza789 Wcale niee ;] 15.10.09, 14:58 Chodzenie w gumiakach jak najbardziej nie jest obciachem.Sama w nich teraz chodze i mam 3 pary ;p Są prze różne wzory od koloru do wyboru,i nie ważne jest to co inni mówią tylko chodzi o cb i twój wybór.A tu masz pare wzorów ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lolka203 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 15:09 to zależy u mnie w szkole ludzie są wybredni do mody jak coś im nie pasuje zaraz kogoś wyśmiewają więc u mnie trzeba uważać co się zakłada ale po za tym myślę że nie są obciachem Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 15:11 Niee, czemu, wiem wiem łatwo mi mówić, pewnie ja bym nie założyła Ale ty bądz odważna i założ, jak ty założysz to i ja ;P napisz co inni sądzili xDD Nie no żartuję, nie będę cię przecież wykorzystywałą jak króliczka doświatczalnego ... Ja mam takie fajowe w paski i wiesz co ubiero je !!! ;D Będę silna xD Odpowiedz Link Zgłoś
amelka123458 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 15:12 Powiem szczerze, że nie umiem się do tego odnieść, to trudne. To zależy jak tak dokładnie wyglądają te gumaki i ja uważam że gumaki tak trochę to one się nie nadają do szkoły. Sorry................... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malinka.. Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 15:20 Zależy gdzie się w nich wybiezesz jak na dwór to nie jest źle.. ale jak na jakiś wypad z kumplami lub z sympatią to obciach.. ja do szkoły gumiaków bym napewno nie założyla ale na pole jak by byla chlapa a bym mieszkała na wsi to bym założyla pozdro.. Odpowiedz Link Zgłoś
saga Kalosze sa fajne 15.10.09, 15:23 kiedy trzy lata temu wyjechałam do Szkocji zobaczyłam że tam wszyscy chodza w kaloszach bo tam taka pogoda jest caly czas i tez mi sie wydawało ze to obciach ale szybko sie przekonalam ze kalosze sa fajne i ma sie suche nogi teraz tez chodze w kaloszach bo wolę miec suche nogi Odpowiedz Link Zgłoś
wyimaginowana Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 15:26 Jeśli chcesz chodzić w kaloszach - chodź ! Ja raczej nigdy bym nie pokazała się nikomu w gumiakach, po prostu nie czułabym się w nich dobrze (; A trzeba nosić to, w czym czujemy się dobrze Więc nie przejmuj się złośliwymi komentarzami i noś, jeśli lubisz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pauula Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 15:30 najważniejsze jest przecież twoje zdanie a ta po za tym to nie jest obciach moim zdaniem to jest oryginalna rzecz i nie ma się czego wstydzić Odpowiedz Link Zgłoś
kala_n7 żal 15.10.09, 15:40 Gumiaki to strrrrrrrrrrrrrraszny obciach! Po prostu w nich nie chodź! Przecież jak nie chcesz to mama cię nie bądzie zmuszać! Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Kolofe oczywiście!! 15.10.09, 15:51 moim zdaniem jeżeli znajdziesz jakieś kolorowe fajnie które będą ci się podobać to jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
isabella_cullen no gumiaki :D 15.10.09, 15:50 Nieee, ja mam dwie pary gumiaczków! Takie ładne w biedronki xD I nie ma polewu w szkole. są tez fajne. Ja ich nie mam, ale podobają mi sie. Albo takie: hehe Pozdrówka i buuuziooole Odpowiedz Link Zgłoś
kasia360 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 15:50 a cz.m nee Odpowiedz Link Zgłoś
r_patzz Gmiaki 15.10.09, 16:09 nie no bez przesady jak jestes wystarczająco 'dziwna' to spoko... ludzie raczej sie nie bd gapić bo zobacz że wystarczająco ludzi chodzi 'dziwnie' ubranym... ja np lubie jak jestem jakoś dziwnie ubrana i sie ludzie gapią hahaha spoko ;D Odpowiedz Link Zgłoś
chilli.oz Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 16:12 Gumiaki to nie taki obciach , teraz na jesień stają się modne ! Nie żartuje ; -) Wystarczy , że pójdziesz do jakiegoś sklepu i kupicz sobie jakieś gumiaki w kropki czy w kratkę . Mogą być nawet jednolitego koloru . Uwierz mi - to nie obciach ! W " Twist'cie " czy w " Bravo " niedawno reklamowali gumiaki XD Powodzenia , Odpowiedz Link Zgłoś
vanessahudgens_ Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 16:22 aa mi to zaden obciach ja miałam kalosze takie fajne koloroweee ) alee nie mogłaam w nich choodziic.;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pomponica gumiaki są fajne;) 15.10.09, 16:27 uważam ze gumiaki to nie obciach ja np. to chciałam gumiaki ale tata powiedział ze mi sie nogi zaparzą i mi niekupi gumiaki są modne i fajne szczegulnie te kolrowe pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
guma_arbuzowa Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 16:32 nie, to nie jest obciach. kup jakieś fajne gumiaki i normalnie w nich chodź. jeśli ktoś będzie się z ciebie nabijał, to zlej to. zapewne będzie zazdrosny o to, że nie boisz się wyjść w takich butach na ulicę i masz swój własny styl ;d zobaczysz że na wiosnę wszystkie panny z twojej szkoły będą latały w gumiakach Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 16:35 Mimo ,że nie nosze takiego obuwia to...uważam ,ze to nie jest obciach!! Są teraz takie ładne na koreczku!!...; ** Ale gdzie w centrum miasta jest błoto xD? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.anka :) 15.10.09, 16:35 Może gumiaki to obciach, ale przez to że dużo osób tak uważa(nie ja!) są one oryginalne i modne. Znajdziesz sobie fajny wzorek i wszyscy będą ci ich zazdrościć. Może się tak zdarzyć, ze cie wyśmieją(nie przejmuj się tym!), a za tydzień sami będą w gumaczkach chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
zelkusia Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 16:46 moim zdaniem gumiani nie są wcale takie straszne...są rózne fasony i niektore sa nawet fajne w każdym razie bądź soba jeśli ludzie bedą śmiać sie z tego co nosisz to tak naprawde nie są twoimi kolegami...i są samolubami ,którzy myślą tylko o sobie i wysmiewaja ludzi... nie są warci twojej uwagi.... Odpowiedz Link Zgłoś
mrrau Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach ? 15.10.09, 16:55 Gumiaki są fajne. Sama mam jedną pare. Ja mam w paski. Fioletowo- czrane i ogólne kolorowe. A sama często teraz widzie ludzi w gumiakach na ulicy. Musisz tylko jakieś fajne i w modnych kolorach kupic i nie ma obciachu! Odpowiedz Link Zgłoś
kaila. Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 17:26 gdybym ja przyszła do sQl w gumiakach zapewne, wyśmiali by mnie Ale jak jesteś odważna to czemu nie xD Jak Ci się podobają i dobrze się w nich czujesz no to git ;] A na mojej nodze gumiaki wyglądaja przekomicznie i zle się w nich czuje a co dopiero pokazać się komuś w nich xd Odpowiedz Link Zgłoś
lele ... 15.10.09, 17:38 Myślę, że to nie jest żaden obciach... Kiedyś mama też mnie zmusiła żebym poszła w obciachowych butach do szkoły. Gdy poszła do szkoły, śmiałam się z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
magic.butterfly Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 17:41 Kalosze czy jak kto woli gumaki, są teraz bardzo modne. Szczególnie te najbardziej kolorowe. xd Kiedyś miałam takie samo zdanie, że są brzydkie i że beznadziejne, ale teraz jak widze jakie są dostępne na polskim rynku już od miesiąca proszę mame o jedne z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
edys1a Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 17:48 Kalosze są fajne ale tylko jakimś fajnym wzorze. Ja do szkoły bym osobiście w kaloszach nie poszła ale na miasto - czemu nie ? Może zastanów się nad jakimiś kozakami. I przecież nie musisz słuchać we wszystkim mamy Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 17:54 E,nie to nie obciach.Jeśli są Ci potrzebne,to możesz nosic,jasne pZdER <3 Odpowiedz Link Zgłoś
halloweens_day Re: Czy chodzenie w gumiakach to straszny obciach 15.10.09, 17:56 Według mnie to NIE Przecież fajne kolorowe gumiaki nie są złe;D Odpowiedz Link Zgłoś