14girl 15.10.09, 16:04 ubierają się w lumpeksach, są przeciętne, ale i tak uważają, że są najlepsze i patrzą na wszystkich z góry. choć są i te bogate lalusie, równie okropne jak te wieśniary w poprzednim zdaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicaj Re: podłe laski ze sql. 15.10.09, 16:33 Heh witam w klubie ;d znam takich babek cala mase ;d to idiotki.. no cos.. powiedz im to... ja tak zrobilam i calkiem niezle na tym wyszlam tzn poparli mnie wszyscy chlopaccy i prawie wszystkie dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: podłe laski ze sql. 15.10.09, 16:40 znam takie i takie, bo oba rodzaje są w mojej klasie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
megan_17 A może inaczej..? 16.10.09, 14:19 Mówiąc, że dziewczyny które ubierają się w lumpeksach to idiotki, obrażacie innych. Bo znam dużo osób które kupują tam ciuchy a są świetnymi przyjaciółmi. Ja też robie tam zakupy. Mam swój zaprzyjażniony sklep do którego chodze co piątek, na nowy towar. Ubrania są sprowadzane z Niemczech i są zajebiste!!! Tylko tam można trafić na perełke. Jeżeli znajdziesz coś co ci się bardzo podoba masz zagwarantowane, że nikt inny nie będzie tego miał. Dzięki temu odnajdujesz styl i kreujesz mode. Ostatnio kupiłam sobie tam kozaki w kratke za 20 złotych!!! I wiecie, co? Większość dziewczyn w szkole była zachwycona moim nowym zakupem i pytały gdzie mogą takie dostać. Nawet przez te nie lubiane i te które uważają się za pępek świata zostałam polubiana przez jedną parę butów i to z lumpeksu!!!!! A co do tych pępków świata to macie racje. Nikt nie powinnien się wywyższać i kierować innymi. To podłe, że niektóre dziewczyny tego nie rozumieją. No cóż... Nikt nie jest idealny Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: podłe laski ze sql. 15.10.09, 17:37 nie oceniaj kogos po uubraniu o_O a co do lalus, to w kazdej sql sa takie. w mojej sie roi od takich. bd wredna i wogole, ale mozna z nich sie nieźle posmiac ;X Odpowiedz Link Zgłoś
ann19192 Re: podłe laski ze sql. 15.10.09, 17:41 nie raz z nimi gadalam ale one sa naprawde jakies porabane , wygladaja jak plastyki i sa parapetami . jak one potrafia kogos obgadywac nie przejmujac sie ze ta osoba stoi od nich pol metra czy metr .. masakra .;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ann19192 Re: podłe laski ze sql. 15.10.09, 17:39 tez mam taki przypadek ale nie tylko w sql te panienki sa obrzydliwe . wymalowane , ubrane jak idiotki (oczywiscie mysla ze maja fajny styl ) i wygladaja jak stare pudernice .. jak kiedys mnie jedna wkurzyla to jej dogadalam i sie odczepila ;P jak mnie wkurzy nastepna to zrobie tak ze tez sie odczepi Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: podłe laski ze sql. 15.10.09, 17:40 tak jest chyba w każdej szkole. Zawsze znajdą się jakieś przygłupie królewny xd Odpowiedz Link Zgłoś
anieluska Re: podłe laski ze sql. 15.10.09, 17:52 tak w mojej szkole jest ich cała masa to jest masakra sa takie milutkie a obrabiaja dupe jak nie iwem co po prostu dwulicowe..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: podłe laski ze sql. 15.10.09, 17:47 OoO MAM TAKE dwie w klasie. Nie są ani biedne ani bogate, są przecietne, ale uważają że skoro palą to są takie "wspaniała, super itd.". Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: podłe laski ze sql. 15.10.09, 17:51 >.< Ja mam takich w szkole wielką mase ! Jedną w klasie pizd.e jeb.an.ą !!! Zabierami mojego kochanego Piostrusia ... jest bogata i te pe ... wcale nie ladna >.< poklucilam sie z przyjaciolką ... xd bo ona powiedziala ze jest ladna ;xx a ten hu....j na nią leciiii ! Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: podłe laski ze sql. 15.10.09, 17:53 uwielbiam dogadywać tym pierwszym. ciuchy na wagę, ale kim ja to nie jestem. myślą, że dzięki temu zaistnieją, ale mylą się. Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Re: podłe laski ze sql. 15.10.09, 17:55 nienawidzę tapeciar, u mnie w szkole roi się od nich. -,- cóż, żyję jakoś, heheh. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tayluver_ Re: podłe laski ze sql. 15.10.09, 18:02 wiem coś o tym... ;// u mnie w szkole [a nawet w klasie] jest pełno takich panienek... myślą, że są najśliczniejsze, najmądrzejsze, wszyscy je kochają i wgl są 'the best' ;/ chodzą takie po szkole i obgadują każdego na prawo i lewo, każdego mierzą wzrokiem i oceniają po ciuchach... one to sobie mogą obgadywać ludzi, a jak ktoś im coś powie to już wielka afera, bo uraziłaś dumę księżniczki ;x brak słów. żal mi takich laleczek ; Odpowiedz Link Zgłoś
aleeex_ ... 15.10.09, 18:01 u mnie nie ma takich . chociaż nie . są dwie ale nie że tapeciary tylko się wywyższają . no i są rok ode mnie młodsze. jak jednej przygadałam to teraz się mnie boi xd bo na nią nawrzeszczałam .. no i teraz po kątach mnie obgaduje ale niech se tam robi co chce . wali mnie to . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: podłe laski ze sql. 15.10.09, 18:05 no nie stety takie k***y tez istnieja x| Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ o.o 15.10.09, 18:05 mnie mają za podłą, a nie ubieram się w lumpeksach ani nie jestem bogatą lalusią. morał? nie szata zdobi człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
kkk277 ................................. ........ 15.10.09, 20:35 u mnie w szkole raczej takich nie ma tylko na spotkaniach do bierzmowania,ale czy naprawde sa takie straszne??Kurde nie lubie takiego oceniania ludzi,ubieraja sie jak ubieraja maluja jak maluja...LUDZIE nie oceniajcie jak nie znacie(wiem co mowie bo tez mnie to spotkalo raz)znalam taka osobe na poczatku uwazalam ze jest plytka...pozniej byla moja przyjaciolka...wcale nie byla plytka,po prostu miala rodzicow ktorzy jej na wszystko pozwalali.Jak byla z nami(tzn.ze mna i moimi prz.)to sie troche zmienila choc nikt nie oszczedzal slow typu A2(inaczej dziwka)...czasamisami ludzie ktorzy mowia ze sa chamscy sa tez podli no bo jak mozna oceniac czlow. po ubraniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mylipslikesugar wow . : ) 15.10.09, 18:09 no dziewczyny ale bulwers . ;-D noo, ale was rozumiem .. ja też mam takie panienki w klasie, a w szkole to cała masa .. ysz .. tak strasznie ich nie trawię ... Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: podłe laski ze sql. 16.10.09, 13:58 taaaak, wiem coś o tym ech .... Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: podłe laski ze sql. 16.10.09, 14:03 i do czego zmierzasz.? ja też jestem wredna ;xx ludzi nie zmienisz. Odpowiedz Link Zgłoś
taa.no Zazdrościcie . 16.10.09, 14:24 A ja myśle, że poprostu zazdrościcie takim ludziom . Mnie też różni ludzie uważają za wredną czy coś tam, ale mi to wisi . ; ] Uważają tak bo jestem odważna, szczera i nie boje się powiedzieć komuś co o nim myśle . Nosze orginalne ciuchy nie dla lansu, ale dlatego, że mi się podobają . Zawsze słysze od kogoś, że ktoś coś na mnie gadał, a potem ten ktoś liże mi dupe . Poznajcie kogoś zanim go ocenicie . Odpowiedz Link Zgłoś
v. Re: podłe laski ze sql. 16.10.09, 14:20 bogate lalunie? właśnie to mnie denerwuje. nie cierpię na jakiś specjalny nadmiar pieniędzy, ani nie jestem sztuczną lalą a i tak niektóre dziewczyny (zwłaszcza te największe wieśniary) mają coś do mnie. pff, żałosne są. wytykają mnie palcami, a dlaczego? bo ja mam swój styl i potrafię się ubrać? bo mam powodzenie u płci przeciwnej, a na nie nikt nawet nie spojrzy? Odpowiedz Link Zgłoś
gumissy Po czym powinno się oceniać ludzi?! 16.10.09, 14:24 Po ciuchach? A może po osobowości? Już niejedna dziewczyna z gimnazjum oceniła mnie na głupią lalkę, bo chodzę z markowych ciuszkach i butach.(Wiecie: Gucci, i Dior, i Channel). Nienawidzę tego oceniania. Skoro ubieram się ładnie i jestem ładna, muszę być głupia jak but? I skoro się maluję(jak 1/2 dziewczyn z gimnazjum.), muszę się p.uszczać? Nie, to znaczy, że dbam o swój wygląd. Czy ktoś z średnią 5.9 nie może być modny? Lubiany? Buntowniczy? Proszę was. Litości. To jest śmieszne. Tyle. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
v. Re: Po czym powinno się oceniać ludzi?! 16.10.09, 14:29 taaak. a jak pachniesz dobrym perfumem to już totalna katastrofa. przechodząc obok tylko widzisz jak dziewczyny zatykają nosy, a gdy się odwrócisz widzisz jak wdychają ten bardzo okropny zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
gumissy Re: Po czym powinno się oceniać ludzi?! 16.10.09, 14:31 Koteczku, ja się nie perfumuję. I muszę rzeczywiście okropnie pachnieć, skoro wszyscy podchodzą do mnie mówiąc "Fajne ciuchy." ) Jeżeli jesteś choć trochę inteligentna, zrozumiałaś sarkazm. A w to wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
gumissy Re: Po czym powinno się oceniać ludzi?! 16.10.09, 14:33 Miało być wyglądać, nie pachnieć. Ale twój móżdżek pewnie i tak niczego nie zauważył :] Odpowiedz Link Zgłoś
v. Re: podłe laski ze sql. 16.10.09, 14:42 o co ci w ogóle chodzi? mój mały móżdżek? no cóż, wychodzi na to, że jest o wiele większy od twojego, bo najwyraźniej to ty nie zrozumiałaś mojej wiadomości. mam taki zwyczaj pisania w drugiej osobie, jeśli mówię o sobie. nie zrozumiałaś? chodziło mi o to, że jeśli JA przechodzę korytarzem, wszystkie te wieśniary zatykają nosy chcąc mi dokuczyć, a gdy się odwracam widzę jak wdychają zapach, bo tak naprawdę im się podoba -.-' żałosne. ach. i nie przypominam sobie bym pozwalała zwracać się do siebie per. koteczku. Odpowiedz Link Zgłoś
gumissy Re: podłe laski ze sql. 16.10.09, 14:45 To już jest zwyczajna zazdrość. I nic na to nie poradzisz. Małe dziewczynki myślą, że są takie "kul". Dlatego zawsze przystopowuję takie dziewczynki. No bo młodsza ode mnie nie będzie mi rozkazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
gumissy Re: podłe laski ze sql. 16.10.09, 14:47 Wchodząc na twój profil, widzę, że ... masz 81 lat xd. Proszę pani :]. Odpowiedz Link Zgłoś
gumissy Re: podłe laski ze sql. 16.10.09, 14:55 I sorry, ale nie doczytałam twojego komentarza zbyt dokładnie. Przeczytałam od "perfumem to już totalna katastrofa. przechodząc obok tylko widzisz jak dziewczyny zatykają nosy". Resztę sobie darowałam. Weźmy na przykład wczorajszy dzień. Podchodzi do mnie dziewczyna z klasy przeciwnej i mówi: - Weeź. Okropny ten makijaż. Robiłaś go sama? Z zamkniętymi oczyma, zgadza się? Wywracam oczami i przechodzę obok niej. Następnego dnia(dziś) miało mnie nie być(ploty, plotki, ploteczki. Nienawidzę tego.). Przychodzę do szkoły i widzę 'księżniczkę' Wiktorię umalowaną dokładnie tak jak ja wczoraj! Maasakra. Odpowiedz Link Zgłoś
v. Re: podłe laski ze sql. 16.10.09, 15:40 o, to fajnie że już się zrozumiałyśmy co do dziewczyn, to wiem, wiem... straszne zazdrośnice. na początku się tym strasznie przejmowałam, nawet zaczęłam przychodzić do szkoły w zwykłej bluzie i trampkach, ale na szczęście przyjaciółki zauważyły, że coś jest nie tak. no i przestałam się przejmować zdzi.rami. te wszystkie laski patrzą z góry, obrabiają du.pę, a tak naprawdę nam zazdroszczą Odpowiedz Link Zgłoś
gumissy . 16.10.09, 15:55 Dokładnie. Pierw obgadują na prawo i lewo, a potem słodzą ci i l.iżą dupę. Ja szanuję szczerość. Raz moja przyjaciółka przyszła do mnie i mówi: Eliz, wiesz, wczoraj wyglądałaś jak l.afirynda. Patrzę na nią zdziwiona i śmieję się: - No, rzeczywiście. Z tymi czerwonymi, obcisłymi rurkami trochę przesadziłam. Ale ta bluzka z odrobinę za dużym dekoltem była super, co nie? *śmiech* - Tak, była super. W sam raz na dyskotekę, na którą wpuszczają od lat 18. xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: podłe laski ze sql. 16.10.09, 16:43 u nas też są takie. myślą że są nie wiadomo kim bo należą do elity. ciągle udaniają się za chłopakami i w ogóle się nie uczą ! nie lubię takich i się z nimi nie koleguję . Odpowiedz Link Zgłoś