joluska16 15.10.09, 18:41 no więc mam pytanko : Całowałyście sie kiedyś ? Jeśli tak to jak to jest ? wiem , może głupie pytania , może nawet wątek już był .. ale nie znalazłam więc pytam . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
collage Re: Pierwszy pocałunek .. 15.10.09, 18:45 nie chciałabym się dzielic uczuciami <; Odpowiedz Link Zgłoś
joluska16 Re: Pierwszy pocałunek .. 15.10.09, 19:01 jak ktos nie chce , nie musi odpowiadać . po prostu pytam . tak chciałabym wiedzieć bo ja sie nie całowałam . Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.bez_dna Re: Pierwszy pocałunek .. 15.10.09, 19:03 calowalam . xdd . powiem . ze bylo spoko . ; dd na poczatku balam sie , ze nie bd umialaa . ; ]] . ale samo przyszlo . x dd . . to jest mile uczuciee . : ]] Odpowiedz Link Zgłoś
joluska16 Re: Pierwszy pocałunek .. 15.10.09, 19:05 bo ja mam chłopaka c'nie ? i wiadomo jacy są chłopcy .. tez własnie boje sie tego pierwszego razu tym bardziej że nie wiem kiedy będzie . Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.bez_dna Re: Pierwszy pocałunek .. 15.10.09, 19:11 nie przejmuj sie . to samo przyjdzie . : )) . wiesz jak ja sie oralam , jak zostalismy sami . alee . nawet nie wiem , jak ja to zorbilaam .x dd . za akzdym razem nie wiem jak ja to robiee . ; PP , alee pomimo tego . zanim sie 1 raz pocalowalismy chodzilismy 1 mies. wtety wiedzialam , ze nie zalezalo mu tylko na jednym . : DD Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa Re: Pierwszy pocałunek .. 15.10.09, 19:19 Ja też się nigdy jeszcze szczerze powiedziawszy nie całowałam.Ale wszyscy mówią,że to przychodzi samo.Chociaż sama się troszkę boję xD Odpowiedz Link Zgłoś
joluska16 Re: Pierwszy pocałunek .. 15.10.09, 19:21 ja chodzę z takim już około 4 mies. ale nie chcę się śpieszyć . Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Pierwszy pocałunek .. 15.10.09, 19:22 ja się jeszcze tak na serio nie całowałam, a mam prawie 14 lat.. tylko buziak w policzek i usta. w grach na butelkę też... ;] ale pierwszy mój zwykły buziak w usta był na wakacjach, jak szłam do 4 klasy... :] Odpowiedz Link Zgłoś
klaudencja Re: Pierwszy pocałunek .. 20.10.09, 17:17 Jestem w 2 gim. i nigdy się nie całowałam. Nie wiem czemu, ale traktuje to jak pierwszy raz, musi być z kims odpowiednim żebym nie żałowała... Odpowiedz Link Zgłoś
natt123 Re: Pierwszy pocałunek .. 21.10.09, 16:12 szczerze ne całwoałam się jeszcze... też wałsnei mam problem nie wiem wgl. jak to jest ak jak ty x D I boje sie ze go ugryze ; / Odpowiedz Link Zgłoś
demii Re: Pierwszy pocałunek .. 22.10.09, 21:28 Mój pierwszy pocałunek był z wlochem ;p;pSwietnue sie całował bałam sie na początku ale pozniej bylo juz normalnie jest to fajne uczucie Odpowiedz Link Zgłoś