07tofik 16.10.09, 21:12 mam do was pytanko lubicie kolor różowy? A jeśli tak to jakie odcienie, może podacie zdjęcie czegoś fajnego-różowego czekam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buntowniczkaxd Re: Kolor różowy 16.10.09, 21:55 ja lubię połączenie czarnego z różowym xdd Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Kolor różowy 18.10.09, 15:52 Nawet lubię różowy Nie jest taki brzydki ; D D Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Kolor różowy 16.10.09, 22:03 ja mam ten..no pokój różowy . wszystko dzieki mojemu genialnemu tatusiowi . =.= (nie bylo mnie w domu gdy malowali) a różowego nie nawidze ; x to dla mnie najgorszy i najsłodszy kolor jaki może być . Odpowiedz Link Zgłoś
alicecullen Re: Kolor różowy 08.11.09, 15:31 Ja nawet lubie różowy a zwłaszcza w połączeniu z czarnym to super wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj Re: Kolor różowy 16.10.09, 22:50 Ja kolor rozowy uwazam za bardzo dziewczecy a teraz wole go unikac, bo nie chce wyjsc na rozowa Barbie itp [ wiecie jak to jest w gim ] Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: Kolor różowy 16.10.09, 22:52 Kolor dziewczęcy, ale teraz noszą go same blachary dlatego źle mi się kojarzy xdd Odpowiedz Link Zgłoś
scenesyll Re: Kolor różowy 16.10.09, 22:55 Lubie różowy mam różowy pokój ale jestem przeciwna ubieraniu się na różowo z pustymi laskami mi się to kojarzy lubie ciemny róż z czarnym Odpowiedz Link Zgłoś
gumissy fuj?. 16.10.09, 22:55 Nie lubię koloru różowego. Ble. Fuj. Bu. Wolę czerwień. Czerń. Fiolet. Różowy jest przereklamowany, ot co. A w 3 gimnazjum nie będę słodką 'idiotką' z piórnikiem "Heloł Kitti." Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Kolor różowy 16.10.09, 23:03 Ja tam lubie rózowy kolor. Jeśli się nie przesadza i nie jest on taki cukierkowy to mi się podoba Sama mam kilka różowych ciuchów ;p (czarno-rózowe ) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Kolor różowy 17.10.09, 09:51 Różowy jest spoko, póki nie Ubierzesz się w różowy t-shirt, różowe rurki i różowe buty... Jeśli znasz umiar- jest OK! Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Re: blee . : // 17.10.09, 11:39 Ja lubię różowy, ale nie myślcie, że teraz mam wszystko różowe ;p . Mój pokój jest fioletowy łóżko różowe, ale to wszystko. Mam jedną różową bluzkę. Jest dziewczęcy, lubię go czasem nosić, ale trzeba znać granicę, zeby przypadkiem nie przesadzić i nie wyjść na barbie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Kolor różowy 17.10.09, 11:45 ja lubie połączenie czerń-roż. różowy tak, lecz w umiarze, by przypadkiem nie przesadzić Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Kolor różowy 17.10.09, 11:52 COś takiego jak to coś , może mocniejszy ;d Też ładnie rózowy wygląda z czarnym <3 Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Kolor różowy 17.10.09, 11:52 *mocniejszy - czyt. `ciemnieszy <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Kolor różowy 17.10.09, 11:55 Nie przepadam za różowym, ale jakbym już musiała wybrać powiedziałabym, że pastelowy róż jest spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Kolor różowy 17.10.09, 11:58 lubie, mam klika rzeczy różowych ale nie chodze cała w tym kolorze jak jakaś barbie.. Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: Kolor różowy 17.10.09, 21:03 nie, nie, nie. nie cierpie. kojarze od razu z platikami. bez obrazy - ktos chce niech lubi i chodzi na rozowo, ale ja temu kolorowi mowie stanowcze nie, Odpowiedz Link Zgłoś
guma_arbuzowa Re: Kolor różowy 17.10.09, 21:14 lubię. z resztą co to za gadanie, że różowy jest dla blachary? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Kolor różowy 18.10.09, 11:00 ja lubilam jak bylam w 3 klasie i 4 podstawowki... mialam wszystko rozowe...ale teraz to nie wyszlabym w czyms rozowym....chyba ze pastelowym xd Odpowiedz Link Zgłoś
martagirl Re: Kolor różowy 18.10.09, 11:20 ja mam chyba 2 bluzki rozowe..ja sie tego nie wstydze wszystkie kolory sa dla ludzi.. bardziej kremowe chyba Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Kolor różowy 18.10.09, 11:31 ja mam bluzę różową. bardzo ładna jest.. lubie różowy ale nie lubię jak ktoś się ubiera cały na różowo. jakieś spodnie, bluzka, kolczyki różowe fajnie wyglądają. tak samo nie lubię jak ktoś cały ubiera się na czarno.. ja lubię wszytskie kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
katiediamond Re: Kolor różowy 18.10.09, 17:42 Kocham róż Najbardziej lubię odcień taki: I taki: Ładny jest też taki (trochę oczoje**y) ale ładny. Albo zmieszany z fioletem Odpowiedz Link Zgłoś
iana Re: Kolor różowy 29.10.09, 22:54 Ja nie noszę za często różu, bo źle sie w nim czuję -> szczególnie w takim plastikowym (przejdzie jedynie taki ciemny jak fuksja) Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ >.< 30.10.09, 12:04 jak różowy to porządny . taki rażący po oczach . inne odpadają . Odpowiedz Link Zgłoś
autumn9 Re: Kolor różowy 06.11.09, 19:21 nie lubię różowego jest zbyt,,,,, barbie'siowaty. x / Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Kolor różowy 06.11.09, 19:30 różowy to najsłodszy i najbardziej dziewczęcy kolor... ja też mam różowy pokój, bo..... babcia mi różową farbę kupiła a tata zaczął malować i na nic sie zdały moje protesty... ale powiem Wam, że już sie przyzwyczaiłam i nawet polubiałam a różowy z czarnym jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: Kolor różowy 08.11.09, 15:21 ja lubie <cool>. ale tylko pudrowy , cielisty, i brudny . ; ] < 33 kocham te odcienie ; ) oczoje*nego i ostrego w życiu bym nie założyła <blee> Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Kolor różowy 08.11.09, 15:35 różowy jest fajny . xD niektóre nie lubią różowego bo doda nosi różowy , nie wiem czemu . o.O ale ten kolor jest super . ) Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Kolor różowy 08.11.09, 15:36 lubie różowy , ale nie nadmierniee . lubie włożyć rózową opaske , czy bluzke , ale nie moge być cała różowa . XD Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Kolor różowy 08.11.09, 15:42 Nie lubię różu. Połączenie różu i czarnego jak dla mnie to kicz. Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Kolor różowy 08.11.09, 16:07 Lubię różówy, ale nie połączony z czarnym. Dla mnie to też jest w pewnym rodzaju kicz, chociaż zależy gdzie go spotkam. xd Np. podoba mi sie fioletowy z różowym. i wcale nie jest przereklamowany ; dd . Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Kolor różowy 08.11.09, 22:00 Ja tam bardzo lubię róż Od czasu kiedy doda zainwestowała w czerń, róż stał się modny Przynajmniej dużo gwiazd nosi ostatnio... Z tym kolorem, oczywiście jak z każdym innym nie należy przesadzać Np. w połączeniu z czarnym jest genialny... Albo niektóre gadżety typu Telefony, aparaty- mioodzio Odpowiedz Link Zgłoś