elizzek 17.10.09, 10:31 hej. mam mały problem. mam włosy półdługie. ale nie wiem jakie do tego fryzury mam dobierać, jakie sa teraz modne do typu moich włosów. jeśli znacie jakieś fajne fryzury to napiszcie, napewno bd wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beautiful_ Re: fryzury do włosów półdługich 17.10.09, 11:21 Tylko jakie masz włosy, kręcone czy proste? Jak masz kręcone to bardzo modnie i efektywnie wyglądają takie niedbałe koki A jak proste to hm... może spróbuj zrobił Kłos wygląda jak warkocz ale ciekawiej ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: fryzury do włosów półdługich 17.10.09, 14:58 hmm ja mam taką fryzurkę że mam kacapkę pocieniowanych i wypuszczone spod spodu proste włosy to znaczy musiałam prostowac bo mam kręcone ale teraz jakoś chyba będę już w kręconych chodziła bo mam mega popalooonee.! Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: fryzury do włosów półdługich 17.10.09, 18:08 ja mam proste i tak obcięte, że z prawej dłuższe a z lewej krótsze;p ordżinalnie;] Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: fryzury do włosów półdługich 17.10.09, 19:07 To zależy też jaki masz kształt twarzy i w jakich fryzurach jest ci ładnie. Ja np. fajnie wyglądam jak dwa pasma włosów z przodu zepnę z tyłu, albo jak mam spięte włosy taką dużą spinką xD , w rozpuszczonych też fajnie wyglądam. [mam proste włosy] Jak nie wiesz w jakim fryzie jest ci fajnie to skombinuj z kumpelą taki jakby "pokaz". Zrobisz sobie różne fryzy, a ona oceni w jakim jest ci najlepiej. Możesz też iść do fryzjerki i spytać się np. w jak ścieniowanych włosach było by ci fajnie i się tak ściąć Odpowiedz Link Zgłoś
estrellita Fryzurka 17.10.09, 19:22 c.wrzuta.pl/wi16104/cf16f4620007b6a248f50acb/0/mayte%20perroni Jak masz proste włosy to ta fryzurka będzie idealna, samabym taką sobie zrobiła, ale moje włosy się kręcą Odpowiedz Link Zgłoś