schocolamer 18.10.09, 16:06 Arafatki. Chciałabym sobie kupić, ale nie wiem, czy są w tym roku modne... XD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cytrusia. Re: Czy arafatki w tym roku są modne? 18.10.09, 16:11 Taki wątek byyył, siallalalalaa. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka96 Re: Czy arafatki w tym roku są modne? 18.10.09, 16:11 mam podobnie jak ty tez nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Czy arafatki w tym roku są modne? 18.10.09, 16:13 taak . ten wąteek już byłł . aleee ja mam arafatke ze zeszłego roku i ją nosze ! Jak Ci się podoba to sobie kup . ! Odpowiedz Link Zgłoś
any13x Re: Czy arafatki w tym roku są modne? 18.10.09, 16:21 tak rzeczywiscie wątek już był. Jeśli arafatki Ci się podobają to pewnie że sobie kup.Ja osobiście od zeszłego roku mam 2 arafatki i teraz też je noszę.Jest to bardzo fajny dodatek do ubrań)) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat jasne. 18.10.09, 16:21 jasne, jak ci się podobają to sobie kup. ja mam dwie. w jednej chodzę, w drugiej nie. chodzę w takiej niebiesko-czarnej do czarnej kurtki wygląda zarąbiście. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. kup. 18.10.09, 16:29 nie powinno cię obchodzić, czy są modne czy nie. jak ci się podoba, to kup. Odpowiedz Link Zgłoś
xkasia13x x3 18.10.09, 16:37 Ja mam od tamtego roku .. ;D I noszę .. U nas prawie wszystkie noszą Odpowiedz Link Zgłoś
lusskamala16 apaszka 18.10.09, 16:40 w tym roku, wydaje mi sie, że modne są apaszki we fajne wzorki. np lamparcie centki itp. fajna moda wchodzi do polski. radzę apaszkę orginalną bo arafatke kazda dziewczyna ma , a taką orginalną apaszkę nie Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Czy arafatki w tym roku są modne? 18.10.09, 16:39 to, czy będziesz ją nosić zależy od twojego stylu, nie mody. modniejsze są chusty jeśli chodzi o trendy. jak ci się podobają to kup. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Czy arafatki w tym roku są modne? 18.10.09, 16:45 matko, modna czy niemodna . ; xx ważne aby to CI się podobało a nie ludziom którzy patrzą na modne ciuchy . Odpowiedz Link Zgłoś
lisa902 Raczej taAak ! 18.10.09, 16:45 Hej ! Jestem w podobnej sytuacji bo jakoś w tamtym roku arafatka mnie nie kręciła i nie miałam ochoty na nią kasy wydawać . A teraz jakoś mnie do niej jak to napisać hmyy przyciągnęła xD i Chce kupić tez sie zastanawiałam czy dalej jest modna ale doszłam do wniosku ze jak chodzą z mojej szkołu dziewczyny w nich to chyba tak ;D Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Raczej taAak ! 18.10.09, 16:48 Mi się wydaje że tak, bo większość osób je nosi. Ale najbardziej popularne są te oryginalne - te, które jeszcze nosiły wasze mamy. A ja mam taką, bo babcia trzymała u siebie w szafie, bo moja mama ja była młoda ją tam u babci zostawiła Odpowiedz Link Zgłoś
scenesyll Re: Czy arafatki w tym roku są modne? 18.10.09, 16:57 wiele osób jeszcze w niech chodzi, ale wydaje mi się że arafatki wychodzą już z mody więcej osób chodzi teraz w apaszkach takich czy jak to się tam zwie Odpowiedz Link Zgłoś
justyna. Re: Czy arafatki w tym roku są modne? 18.10.09, 17:10 ` w sumie taak. ale jak miałabyś już coś kupować to kup sobie chustę z jakimś fajnym wzorem . ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Czy arafatki w tym roku są modne? 19.10.09, 15:29 nosiłam w zeszłym roku, teraz bym za nic nie założyła.. kaażdy to nosi, wolę jakąś chustę albo szalik. Odpowiedz Link Zgłoś
olinaa Re: Czy arafatki w tym roku są modne? 30.10.09, 22:00 To samo mnie dręczyło . Bo ostanio se kupiłam taką normalną arafatke -zielono-czarną i teraz też są takie czerwono-czarne za euro itd więc korzystam z okazji tylko nie wiedziałam czy są jeszcze modne ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Czy arafatki w tym roku są modne? 15.11.09, 21:02 Jeśli ci się podobają to kup . Z tego co wiem to nie sa już modne , ale niektórzy jeszcze w tym chodzą . Odpowiedz Link Zgłoś
rasberry Re: Czy arafatki w tym roku są modne? 15.11.09, 21:07 jak dla mnie : Były ale już nie sąbo kiedy wszyscy zaczynają nosić to samo to ten ciuch / dodatek przestaje być modny Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: Czy arafatki w tym roku są modne? 16.11.09, 17:19 Teraz to już chyba nie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś