mydeafsenses Re: Ciągle klne... 08.12.09, 22:24 ja też ciągle klne . x d przestaję się dopiero kiedy przyjaciółka powie `skończ , cyc ci zgnije i odpadnie`.xddd Odpowiedz Link Zgłoś
karinka254 Re: Ciągle klne... 13.12.09, 10:51 Ja tam klnę rzadko i też jestem zadziorna i pyskata Odpowiedz Link Zgłoś
demixd przeklinanie 14.01.10, 13:38 ja też mam podobny problem. u mnie to się zaczęło już w 6 klasie podstawówki. napoczątku mogłam nad tym panować a teraz nawet jak się nic strasznego nie stanie to zaczynam klnąć i nie mogę przestać. jak idę ulicą i słyszę jak jakaś dziewczyna przeklina to to okropnie wygląda. wydaje mi się wtedy że taka laska jest kompletnie zakompleksiona albo ma jakieś problemy. ciągle klnę i nie mogę przestać. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: Ciągle klne... 14.01.10, 15:44 ja przeklinam od podstawówki .. moja mam jest mistrzynią w przeklinaniu i jak słucham tego od malucha to już sie nauczyłam . na ilucy czy gdzie ., a w dupie z tym . jak sie człowiek zdenerwuje to musi sobie odpuscić przekleństwem .nie ,że jestem jakaś zdemorelizowana , bo dom mam normalny [ żadna patologia ni nic ] Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: Ciągle klne... 14.01.10, 15:50 Mi przeklinanie nie jest do niczego potrzebne. I jakoś z tym żyję. Odpowiedz Link Zgłoś