Dodaj do ulubionych

Ciągle klne...

19.10.09, 20:15
Ja już mam dosyć ciągle przeklinam!
To zaczęło się wtedy kiedy poszłam do gimnazjum, nowe otoczenie i ciągle mnie ktoś
wkurzał. Wszyscy na początku byli zdziwieni że tak dziewczyna klnie ale teraz się
przyzwyczlili. W wakacje się uspokojiłam a na początek roku znowu.
W domu szkole, kościele, sklepie normalnie wszędzie i przy wszystkich.
A dzisiaj byłam na lekcji języka angielskiego no i głośno przeklnęłam wszystkie lizusy i
pierwszoklasiści zdziwieni, wielkie oczyshock.

Normalnie mam dosyć próbuje z tym walczyć ale to nic nie daje...
Do tego jestem zadziorna i pyskata - to też mi przeszkadza no i znowu zaczyna się od
nowa...sadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsad
Obserwuj wątek
    • nasti. Re: Ciągle klne... 19.10.09, 20:28
      też się zmieniłam jak poszłam do gim.
      Wiadomo że towarzystwo zmienia ludzi xd
      No ale trzeba nad soba panować. Jak cię najdzie
      na przeklinanie to weź się ugryź w język xd
      albo spróbuj o czymś innym pomyśleć czy coś..
      • sysiek4444 Re: Ciągle klne... 19.10.09, 20:30
        Mam tak samo , pierwsza gim i odrazu cos tak ...
        niewwiem , przez te towarzystwo ; / xd
        • oolluussiiaa96 Re: Ciągle klne... 19.10.09, 20:32
          ja na przerwie slysze caly czas przeklenstwa i jakos nie przeklinam. Nie potrzebne mi to do
          szczescie kiss
          • aleeex_ Re: Ciągle klne... 19.10.09, 20:37
            ja też ciągle przeklinam i również staram się to zwalczyć . ostatnio idzie mi
            coraz lepiejj . ja po prostu myślę nad swoimi wypowiedziami i wspominam jak
            brzydko wygląda jak idę po mieście, idzie jakaś grupa lasek i co chwile leci
            jakieś przekleństwo , okropnie to wygląda i źle świadczy o tobie . ;] zrób tak
            jak ja.. wspominaj i myśl częsciej nad swoimi wypowiedziami .
            • ocean.bez_dna Re: Ciągle klne... 19.10.09, 20:49
              ja tez tak mam...;xx
              • the_kitty. Re: Ciągle klne... 24.10.09, 10:31
                Ja też !

Ciągle !

Nie przeszkadza mi to ale jak ide ulicą i mówie ku.wa to starzy dziadkowie i
                babki mówią : Ooo nie ładnie taka łądna , młoda dziewczyna i klnie ! Wtedy ja
                sie wkurzam i im odpowiadam : "Spier... nie jesteś moją matką / moim ojcem ;
                /uncertainuncertainuncertainuncertainuncertain
        • xbrutal_barbiex Re: Ciągle klne... 19.10.09, 21:23
          ja mam tak samo xdd nawet już przy rodzicach czasem przeklinam, bo jestem od
          tego uzależniona indifferent
          • adriannna1995 Ciągle klne 21.10.09, 19:55
            Ja mam tak z koleżankami dlatego robi a raczej próbujey robić dzni bez przekleńst a jak przeklniemy to mamy zrobić 50 czegoś np. okrążeń wokół sali, pompek, brzuszków...
          • karollla_ Re: Ciągle klne... 21.10.09, 20:04
            hm<myśli> ja też przeklinam. i to często :o
            czasami mam chęć przeklnąć jak mnie coś wkurzy przy rodzicach no ale jakoś się
            powstrzymuje.
        • blondi727 Re: Ciągle klne... 21.10.09, 17:37
          ja tez zaczelam od gim.. ;p teraz jestem w 3 i czesto mi sie zdarza dosyc jak
          sie zdenerwuje ;p
        • dreamer483 Re: Ciągle klne... 21.10.09, 19:04
          Nooo... Coś się normalnie z ludźmi porobiło! (I ze mną niestety też. Nie dość,
          że klnę to mam takie odpały, że żal mi siebie samej jak zacznę coś wymyślać).
          Wesołych Swiąt santa
          • dreamer483 Re: Ciągle klne... 21.10.09, 19:05
            No i ooooo..... Odpał.
        • miley_cliqua ciągle klne 21.10.09, 20:36
          więc ja miałam tak samo jak byłam w 1 gim
          a właściwie w wakacje na koloni
          zaczełam klnąc zeby sie popisać .....przed kolesiem
          ale stwierdziłam ze nie jest tego wart , ale nawyk i tak został , wtedy
          powiedziałam ze przestane
          zaczęłam zwracac uwage moim znajomym zeby prz mnie nie przeklinali i zeby nie
          byc hipokrytką takze przestałam i teraz rzadko klne tongue_outwink
      • czekoladka96 Re: Ciągle klne... 21.10.09, 16:38
        ja tez przeklinam ale kazdy tak robi i nikomu to nie przeszkadzatongue_out
        oczywiscie na lekcjach tego nie robie
      • agusek13 ^^ 22.10.09, 13:09
        Ja mam tak samo ! tylko ja przeklinam od drugiej klasy podstawówki confused

Bardzo bym chciała sie odzwczaić uncertain
        • agussska nie klnę!!!! 22.10.09, 13:30
          a ja nigdy nie powiedziałam żadnego przekleństwa ;p uważam że dziewczynom nie
          wypada używać takich słów!!! a jak inni klną przy mnie to ich upominam smirk
      • bellscullen re: ciągle perzeklinam 22.10.09, 15:27
        ja też przeklinam ale panuje nad tympiwo
      • nati199 Ciągle klne ... 22.10.09, 15:36
        Ja też kiedy poszłam do gimnazjum zaczełam klnąć
        Ale chyba wszyscy tak mają.Każdy chce się popisać,przypodobać ...
        Ja klnę,ale nie tak często jak ty,myślę że jest na to jakiś sposób tylko sama chciałabym
        wiedzieć jaki XD
      • lija120 Re: Ciągle klne... 23.10.09, 19:07
        ja tez tak mam ale jestem w podstawuwce a do tego w 4 klasie shock
      • natuska412 -.-' 14.01.10, 15:58
        już się tam dalej gdzieś wypowiedziałam , ale teraz mam lepszy sposób big_grin

więc tak , załóż na rękę gumkę . kiedy pomyślisz , lub powiesz przekleństwo zaciągnij gumkę i z całej siły puść tongue_out big_grin boli , ale pomaga .

ta koleżanka , która klnęła ( moja << starszy post >> ) jak powiedziała ku . .. . to nie dałyśmy jej dokończyć i biłyśmy ją big_grin ( zależnie od przekleństwa ) .

wink
    • blah___rock Re: Ciągle klne... 19.10.09, 20:50
      Zebym "przeklneła" trzebaby było mnie niezle zdenerwowac ;P Nie mam z tym problemu
      nie nauczyłm sie i juz ;P Eh i jak tu byc fajnym -_- ..;P
      • nasti. Re: Ciągle klne... 19.10.09, 20:58
        szkoła nas demoralizuje a oni nam jeszcze
        każą do niej chodzić ;D
    • cherries. ;x 19.10.09, 20:58
      mam tak samo ;p
      • rozpieszczonaa_ Re: ;x 21.10.09, 18:50
        Ehm , mam podobny problem ; dd
        Ale nie jestem głupia .
        W domu daruję sobie takie teksty .
        Tak czasami jakieś lżejsze - nie przekleństwa .
        U mnie się zaczęło 5/6 kl . ;/
        Otoczenie ..
        Ale tak to tylko przy znajomych daję ;D
        .. rozumieją .
    • pauliska1212 Re: Ciągle klne... 19.10.09, 21:00
      przez pewien czas miałam ten sam problem.
      ale .. tak samo jakoś znikło surprisedtongue_out

sorry, ale nie umiem ci pomóc..
      • buntowniczkaxd Re: Ciągle klne... 24.10.09, 08:43
        ja też klne i pier.dole ;xx tongue_out wink

z czasem nam przejdzie. wink devil
    • vaniney Ciągle klne... 19.10.09, 21:30
      dość dziwny..problem.na to nie ma zresztą co radzić.poprostu przestać,ja tak to sobie
      tłumaczę-a wulgarność to moje drugie imię devil
      • stokroteczka11 Re: Ciągle klne... 21.10.09, 16:36
        A ja klne odkąd zaczęłam do 5 klasy chodzić ;/ A wiecie od kogo?? Od kuzyna co
        chodzi do tej samej kl. co ja ;/ Posiedzisz z nim na jednej lekcji, a godzinę
        póżniej już klniesz ja szewc uncertain
    • isabella_ej Re: Ciągle klne... 21.10.09, 16:39
      A ja na odwrót w wakacje zawsze strasznie klnę... Ale mnie też to przeszkadza,
      bo przy rodzicach nigdy nic takiego nie powiem, ale jak mi się wymknie to co
      wtedy?? W szkole też nie da się opanować, bo cały czas coś mnie wkurza, ale u
      mnie w szkole to norma na lekcjach nie, ale na przerwach to chyba każdy... A
      zaczęło się od koloni w 2007 miałam wtedy 12 lat i jakoś tak, ale to trzeba użyć
      silnej woli i mnie to np. pomaga potrafię nie przeklinać dwa tygodnie nawet do
      puki mnie moja koleżanka nie wkurzy...
      • demi_ ... 21.10.09, 16:47
        tsa , ja ciągle przeklinam a mam 11 lat . ; - \\ to strasznie denerwuje ale
        takie otoczenie . . . , u mnie w klasie jest taki Patryk co ma 13 lat , i on
        ciągle przeklina . A na kolonii było jeszcze gorzej . . . Ciągle klnęłam , bo
        mnie takie małolaty z którymi byłam w pokoju wkurzały . Napisałam tak żeby
        mnie przeklnąć. ; - \\ Doma . ; S
    • ewelyn Re: Ciągle klne... 21.10.09, 16:41
      więc ja chodze do pierwszej gim. i muszę powiedzieć że często mówię słowo 'zajebiście' xD
      i ostatnio zaczęłamj dość często przeklinać w myslach. to bradzo dziwne i mnie strASZNIE
      irytuje.! zawsze wszystkich poprawiałam i prosiłam o to by przy mnie nie przeklinali a teraz
      sama zaczęłam... jestem zrozpaczona! uncertain
    • isabella_cullen Re: Ciągle klne... 21.10.09, 16:41
      Zrób to samo co ja (w moim przypadku podziałało) np. gdy masz ochotę powiedzieć "o
      k***a" powiedz "o kurtka" xD albo "cholera" (to tez choroba) powiedz "o ospa" albo "o
      świnka" i w ten sposób utworzysz własne przekleństwa, które wcale nie są takie złe ;*
      • bazuka też tak kiedyś miałam 21.10.09, 20:19
        ale teraz już jakoś się odzwyczaiłam . Idz małymi kroczkam nie klnij głośno kiedy już się
        wrurzysz na serio to klinij jak najciszej by nikt nie słyszał . To da się ujarzmić suspicious
        pozdrawiam i życze powodzenia
    • imprezka14 Re: Ciągle klne... 21.10.09, 16:42
      Poproś znajomych by ci dawali muke(tzn walenie w ramie pięścią lekkkooo!!!) jak
      przeklniesz.Wiem brzmi okropnie ale to nie jest takie brutalne jak sie wydaje.To działa
      naprawde !!!
      U mnie podziałało kiss
    • fanfastic tez przeklinałam.. 21.10.09, 16:43
      w 5 i 6 klasie najbardziej przeklinalam.. (teraz prawie wogóle..) i tez juz
      nie chciałam przestac.. pomyslałam sobie ze przeklinanie to grzech i za każde
      przekleństwo spotka mnie kara..

I tez ze dużo osów mnie zna (tak jakby byłam osobą publiczną) i to tak nie
      wypada..shock
    • looveangel Re: Ciągle klne... 21.10.09, 16:45
      stokroteczka11 <-
    • gosiaczekpl Re: Ciągle klne... 21.10.09, 16:47
      Znam ten ból.! Ja tam przeklinam już od dawna i to z byle powodu. ; / Rozumiem Cię,
      czasami chcesz zapanować, a nie możesz.! To jakk....nałóg. ; p
    • tusia979 hejka 21.10.09, 16:47
      tez mialam ten problem ale juz go nie mam.
      wiem jak cie pomoc.
      poprostu zamiast mowic wypie*dalaj to mow wypierdzielaj i z czasem przestaniesz
      przklinac smilesmile
      • kaila. Re: hejka 21.10.09, 16:54
        nie wiem jak ci pomóc bo sama ku... mam ten problem sciana
    • madi94v przecinek 21.10.09, 16:49
      zamiast przekleństwa mów "przecinek"
      Na moich znajomych to podziałało smile
    • beautiful_ Re: Ciągle klne... 21.10.09, 16:49
      Mój sąsiad raz mi powiedział że jak przeklnie to mam mu z liścia dać (o rok
      starszy jest) no i dawałam a po pewnym czasie on o tym zapomniał ;D A ja przy
      nadarzającej się okazji jak on tylko przeklnął to mu z liścia no i przy mnie nie
      przeklinał ale teraz i tak to robi xD Nie wiem jak ci pomóc
    • midnight_sun Re: Ciągle klne... 21.10.09, 16:52
      Ja też kiedyś klnęłam, bo znajomi i wogóle. Aż w końcu powiedziałam sobie dość i starał się
      nie przeklinać, zdarzały się wpadki, ale się nie poddawałam i teraz już prawię w ogóle nie
      klnę, chociaż jestem pyskata smile
    • dyedgirl Re: Ciągle klne... 21.10.09, 16:53
      Tak to sie zaczyna nowi ludzie nowe otoczenie.... Mam ten sam problem
      ....Niekiedy jestem taka wkurzona wiec klnę alby sie uspokioć ...Niektóre
      dziewuchy z mojej klasy doprowadzaja mnie do szłu.... angrykurde przyjdzie taka
      jedna i zaczyna a to głupie miny i uśmieszki robić ...
    • miley3320 Napewno Ci się to uda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.10.09, 16:56
      Hmm... no mogłabyś spróbować wymyślić sobie jedno słowo (niezbyt wulgarne) które
      kiedy się wkurzysz to będziesz je mówić... powinno Ci się udać. Ja mam takie jedno słowo i
      to naprawdę daję... trzymam za Ciebie kciuki... smile powodzenia
    • ta_anka Re: Ciągle klne... 21.10.09, 16:57
      to jest normalne, ja też jestem w 1 gim. ale jednak, mieszkam w małej miejscowości i
      podstawówka jest razem z gimnazjum, więc nic nowego nie ma.

ja także klnę.
      jeśli chcesz temu zapobiedz to ugryź się w język lub uszczypnij, czasami działa. smile
      • niesmaczna -,- 21.10.09, 17:04
        Ja tam chodzę do gimnazjum i nie klnę -,-
      • sonia07 Re: Ciągle klne... 21.10.09, 20:45
        Też strasznie klnę i wcześniej czułam się z tym źle. A potem się przyzwyczaiłam
        i już nie widzę w tym problemu. Jeśli mam być szczera to nawet lepiej nie próbuj
        tego zmienić bo prędzej czy później i tak będziesz kląć.
    • sweetowska kurrw.! upss.! 21.10.09, 17:04
      Ja uwarzam, ze przeklinanie to tylko sposób na to, żeby się dowartościowywać..
      A mi to nie potrzebne...
      Czasem przeklne, ale to chyba chodzi o otoczenie..
      Też mi zdarzyło w kościele, ale to było z taką bandą ludzie, ze szok..

Moja koleżanka która chce sie odzwyczaić od przeklinania jak powie np. "kurw.a" to po tym mówi "aa.! usta parząą.!".

A może to chodzi o otoczenie.? Może twoi koeldzy przeklinają.? Powiedz im, żeby przeklinali mniej to ty też dasz radę.!

pozdroo. wink
      • roseline Re: kurrw.! upss.! 21.10.09, 17:49
        Nie lubię tego, na prawdę i nie używam tego na co dzień, ale jeśli ktoś mnie
        mocno zdenerwuje to emocje biorą górę i nie wytrzymuję. Ostatnio stwierdziłam,
        ze muszę iść do księdza żeby mnie z tego rozgrzeszył jak przeklinałam na
        nauczycielkę, która dała mi niesprawiedliwą ocenę... ;]] ale ciesze się z tego,
        że zdaje sobie z tego sprawę i moej sumienie mnie meczy i dręczy ;]

wiesz, kiedy dziewczyna przeklina wyglada to bardzo nieelegancko. masz opinię
        brutalnej baby, a chłopcy tego nie lubia ;PP
    • olusssia Ciągle klne... 21.10.09, 17:08
      tez mam ten problem... wink
      a raczej miałam.
      w wakacje non stop przeklllinałam. ale gdy przyszła szkoła...
      eh. no poprostu uswiadomiłam sobie, ze nauczyciele zawsze mieli o mnie dobre zdanie a po
      wakacjach taka niespodzianka nie byłaby miła ... wink . i wgl nie warto przeklinać... cool
      • kapi Re: Ciągle klne... 21.10.09, 17:11
        Heh. : P
        Mam prawie tak samo jak wy.
        To znaczy w 5 klasie zaczęłam coś tam klnąć. Jak to mówię "wymsnęło mi się " ;d
        Może mi jest łatwiej,ponieważ u mnie w klasie nikt nie przeklina takie
        "świętoszki" : P
        Więc nie mam z tym problemów. Czasami przeklinam jak jest mi źle a jak jestem
        bardzo wkurzona i jestem w domu to mówię do mamy "mamo,zaraz przeklnę" ;d A mama
        "ok to ja już idę" ; x
    • karolqa Re: Ciągle klne... 21.10.09, 17:10
      pyskata jestem caly czas a szczegolnie w stosunku do mamyuncertain ale nic na to nie
      poradze ...juz tak mam...
      kiedys tez nie przeklinalam ...od poltora roku mieszkam w niemczech i tu sie
      zaczelouncertain poznalam duzo nowych ludzi i zaczelam tak przeklinac jak nigdy w
      zyciu!! [piprostu gadam i gadam i nie umiem nad tym zapanowac...nawet sie sama
      nie zorientuje a palne zaraz jeskies glopstwosad czasem nawet zdarzylo mi sie to
      przy rodzicach.
      kiedys moja kolezanka powiedziala nie moge juz wiecej przeklinac! i gdy
      powiedziala jakies przeklenstwo to zawsze mialam ja walnac za tobig_grin haha to bylo
      smieszne bo bilam ja przez caly czas i sie smialysmy ze ze smiechu normalnie juz
      wytrzymac nie szlobig_grin wink teraz juz jest mniej...gdy przebywam z rodzina to
      wiadomo probuje sie opanowac ..jakos sie udajesmile)
    • ann_95 Re: Ciągle klne... 21.10.09, 17:15
      Też jestem pyskata wink Potrafię całą lekcję przedyskutowac z nauczycielką ( i to doćś niemiło ) A jeśli chodzi o przeklinanie to ci raczej nie pomoge, ale może sprubój pomyśleć, że chłopakom się to nie podoba (ostatecznie jakimś menelom) uncertain Albo za każdym razem kiedy przeklniesz np w szkole to powiedz koleżance żeby ci dała z liścia wink)
    • allexz Re: Ciągle klne... 21.10.09, 17:21
      hm, ja nie przeklinam i gim mnie nie zmieniło, serio ja mam takie wewnętrzne coś
      co mi nie pozwala przeklinać i jakoś tak mi się niedobrze robi czy coś, nawet
      nie wiem jak to nazwać hah. ale po prostu nie lubię
      a jak masz przestać, może nie myśl o tym, a jak przeklniesz to się walnij w
      głowę albo gdzieś indziej xd na serio nie wiem
      • majka04 Re: Ciągle klne... 21.10.09, 17:31
        chociaż chodzę do 6 kl . , to u mnie wszyscy przeklinają , może niektórzy nie
        tak " nałogowe " ale zdarza się im , a jeśli chodzi o mnie to zdarzy mi się , ; D
        a jeśli juz musisz przeklnąć to cicho , i moja koleżanka - właściwie ciocia bo
        ma 20 lat , to jak przeklnie to mówi potem " za przeproszeniem "
        smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka