fan_miley 23.10.09, 15:38 Co sądzicie o piosence Pizza Girl ?? Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razzo . 23.10.09, 15:47 uważam, że ta piosenka jest kompletnie bezsensu (no, chyba, że właśnie taka miała być). po kilku przesłuchaniach tej piosenki doszłam do wniosku, że miała być ona śmieszna.(?) no cóż, nie udało im się. ` Odpowiedz Link Zgłoś
justyna. Re: Piosenka Jonas'ów 23.10.09, 15:51 ` piosenka z humorem czyli w stylu Braci. nie jest ona bóg wie jak piękna ale jest zabawna i lubię ją. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
the_kitty. Re: Piosenka Jonas'ów 23.10.09, 15:53 Nie lubię jej ; / Nie chcę nikogo obrazić ! Odpowiedz Link Zgłoś
shhh Piosenka Jonas'ów 23.10.09, 23:03 hmm...piosenka jak piosenka...nie ma sie czym zachwycac.....przyznam jest tak denna ze az smieszna (ale taka miala byc, bo to w koncu na potrzeby serialu Jonas, jak te inne krociutkie piosenki ) Ale jak zwyle bracia pokzali ze maja poczucie humoru, i sie dobrze bawia tym co robia Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Piosenka Jonas'ów 23.10.09, 16:07 ona jest do serialuu , i celowo ma być "głupia" Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Piosenka Jonas'ów 23.10.09, 16:14 kiepska zreszta jak każda ich piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
trzynascie. Re: Piosenka Jonas'ów 23.10.09, 20:46 ` yy. taka dziwna, ale też fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Piosenka Jonas'ów 23.10.09, 20:51 Jak ją na początku w necie usłyszałam to wydawała mi się kompletnie bez sensu... Ale po obejrzeniu odcinku JONAS, w którym ta piosenka była, doszłam do wniosku że taka właśnie miała być Nie jest zła ogółem- zwałowa xD [tak jak i to video do niej;] Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Piosenka Jonas'ów 23.10.09, 23:01 mi się podoba . ; - p hahah , świetna. zabawna i wgl . : - p Odpowiedz Link Zgłoś