alex_twilight 23.10.09, 17:13 Hej. Poradźcie mi coś. W 3a (ja jestem w 1) jest taki Patryk.. Achh cud miód malinka. No cóż tylko ma dziewczynę,w drugieej ;ss// No i jak ja mam go zdobyć?? Piszcie (; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauuli Zacznij... 23.10.09, 17:24 Od zwykłej gadki zacznij . Spytaj się czy chodzi na jakieś zajęcia dodatkowe itp. , moglibyście pójść razem . Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: Zacznij... 23.10.09, 17:25 to troche wredne przystawiać się do chłopaka innej dziewczyny ;/ Ale jak ci tak bardzo zalezy to po prostu zagadaj i kokietuj ;D xd Odpowiedz Link Zgłoś
roseline przeczytaj 23.10.09, 17:29 Jeśli ma dziewczynę to go zostaw. Przecież sama nie chciałabyś zeby inna zrobiła to Tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
sol Re: przeczytaj 23.10.09, 17:34 Też bym ci radziła że buś poczekała jak z nią zerwie. A jak wolny to nie wiem zagadaj go. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy odpuść... 23.10.09, 17:50 no właśnie chłopak ma dziewczyne, i co chcesz rozwalać ich związek??????? chcesz się zachować jak zwykła debilka ??????? znam dużo dziewczyn które próbowały odbijać chłopaków i nic z tego dobrego nie wyszło Nawet jak ją rzuci czy coś masz 50% na to że sie tobą zainteresuje Dam ci przykład: W szkole u mnie jest taki jeden chłopak prawie wszystkie dziewczyny się za nim uganiały (nie wiem jak można było przecież on to normalnie brzydal) a on to nawet troche odwzajemniał ale nie rzucił tej dziewczyny A wiesz dlaczego ? Bo była naładniejszą laską w szkole i do tego bogatą a on nie miał często na szlugi A do tego była od niego starsza Pewnie zastanawiasz się co ma piernik do wiatraka a o to że wątpie żeby żucił ją dla pierwszoklasistki, a jak to jest ciacho to pewnie albo kocha tą dziewczynę albo chodzi z nią bo jest ładna. Przepraszam że byłam taka ostra Ale nie lubię robić złudzeń Odpowiedz Link Zgłoś
alex_twilight Re: odpuść... 23.10.09, 17:54 Nie no spoko, spoko <haha> Ale może i masz rację.. Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: odpuść... 23.10.09, 17:58 ehh. ma laske! heelo? ja tam bym kolesiówe zerzarła gdyby jakaś debilka próbowała zepsuć mój związek z michałem. Ey.. nie zachowuj sie jak skończona idiotka, może sie kochają, a ty im stajesz na drodze.! i nie czekaj aż zerwą, ... najlepiej nie rób złudzeń, jak będzie wolny pogadamy.! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Odpuść ;| 23.10.09, 18:06 Serio, odpuść go sobie... On ma laske.. nie chciałabyś być na jej miejscu.. Może kiedyś, ale naprawdę nie łudź się... Najlepiej zapomnij o nim.. Odpowiedz Link Zgłoś
v. Re: Probleem jest :) 23.10.09, 18:13 @ paulii, droga. wybacz, ale twoja rada jest beznadziejna. dziewczyna ma podejść i wystrzelić z gadki: hej, chodzisz na jakieś kółko zainteresować? pójdziemy razem? moim zdaniem, powinnaś dać mu do zrozumienia, że po prostu istniejesz. lekkie spojrzenia, delikatne uśmiechy. jeśli zauważysz, że wpadłaś mu w oko, możesz działać. jeśli nie - odpuść. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 ;/ 29.10.09, 18:47 Zastanów się czy chciałabyś by jakaś egoistka rozwaliła Twój związek. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka Dobrze ci radzę, nie podrywaj go . ;p 29.10.09, 18:54 Ja ci radzę nie podrywaj go . ;p wiesz, szczerze wątpię żeby chłopak z 3 klasy chciał chodzić z dziewczyną z 1. ;p a poza tym on już ma dziewczynę! xp chyba byś nie chciała żeby tamta nasłała na ciebie swoje koleżanki ?? lub wyzywała cię od szmat ?? o.O jasne, możesz się z nim zakolegować jeśli ci się to w ogóle uda, ale radze ci nie licz na nic więcej ;p Odpowiedz Link Zgłoś
irreplaceable Re: Probleem jest :) 29.10.09, 19:01 jejuuu . jak ma dziewczynę i jest szczęśliwy z nią , a skoro tobie się tylko podoba to jej go nie odbieraj , Odpowiedz Link Zgłoś
kkk277 Naprawde szczerze... 30.10.09, 10:57 naprawde szczerze odradzam.MIalam taka sytuacje: podobal mi sie chlopak ,nie zeby zaraz ten i wogle ale po prostu,powiedzialam o tym kumpeli (co bylo bledem mojego zycie)a ona postanowila zaczac dzialac,powiedziala mi ze on chce sie ze mna spotkac(godala z nim na gg,a byl 2 lata starszy)a mu ze ja chce...on niedawno zerwal z dziewczyna i chociaz w koncu on nie przyszedl...to i tak jego 'byla'sie na mnie uwziela chociaz ja w nic nie zrobilam tylko moja 'przyjaciolka'!jak mi powiedziala ze ladny chlopak chce sie ze mna spotkac to sie zgodzilam!no i klapa...pozniej byly docinki i wogle ale ja sie nie dalam teraz juz nie chodzi do tej szkoly(poszedl do liceum)wiec ODRADZAM,a jesli masz takie powalona przyjaciolke to radze nie mowic Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ >.< 30.10.09, 11:12 3a pewnie sportowa , bo zazwyczaj tam są najlepsi . dałabym spokój , ma dziewczynę , więc nie wtrącaj się . z tego co piszesz wnioskuję , że patrzysz tylko na wygląd . w pierwszej klasie też tak miałam , bo wiadomo nowe otoczenie , oczy szaleją . teraz zaczęłam zwracać uwagę na charakter i jest fajnie . Odpowiedz Link Zgłoś
shitty_kitty Re: Probleem jest :) 30.10.09, 11:31 Jak cię jeszcze tak nie zauważa to wtop mu się w krajobraz Czyli nie raz bywaj tam gdzie on żeby cie jakoś zapamiętał.Jak mu wpadłaś w oko to pewnie wtedy sam zagada (Ja tak miałam,dzielę się doświadczeniem xD).Nie obiecuję że zadziała Odpowiedz Link Zgłoś