kicaj 24.10.09, 16:47 Co zrobic żeby wlosy byly proste. tzn np u mnie koncowki wykrecaja sie w rozne strony. moze jakis sposob czesania, suszenia? Pomocy ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
summerangel Re: Proste włosy 24.10.09, 16:49 ostatnio kupilam sobie specjalna odżywke i niestety nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
esti Re: Proste włosy 24.10.09, 17:45 ja mam naturalnie proste jak drut i wszyscy gadają ale masz fajnie nie musisz ich prostować...czy ja wiem czy tak fajniee...ale z ta prostownica to mogą ci sie nieźle zniszczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
jarelo Re: Proste włosy 24.10.09, 18:19 powiem Ci, że ja tez tak mam. używam dobrej prostownicy wiec włosy sie nie jarają. poza tym mam szampon przecie nadmiernemu swiatłu i ciepłu. ^^ [ dove] jeśli prostujesz prostownica prostuj od nasady do końcówek kierują prostownice do twarzy. zaokrąglaj końcówki do kierunku twarzy. ;p . u mnie czasem działa. albo na noc daj sreberko przegniec żeby były proste. kiedys tak robiłam ale za dużo roboty i mi się znudziło ;x Odpowiedz Link Zgłoś
destiny__ Re: Proste włosy 24.10.09, 21:06 hmm.. prostownica ewentualnie guma do włosów Ja mam loki i codziennie prostuje włosy xD Odpowiedz Link Zgłoś
muszelka Re: Proste włosy 24.10.09, 17:53 ekhem . ja mam proste włosy ,wszyscy mi azdrozsczą ,bo co druga ma koleżanka spala sobie włosy prostownicą ,ja nie mam tego problemu ,a końcówki mi się zaginają w różne strony ,zaczsuje je do środka i jest git ,nie niszczę włosów żadnymi elektrycznymi urzązdeniami . polecam szczotkę . ! (( ; Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj ;d 24.10.09, 18:11 Z tym obcieciem sie na lyso to calkiem niezly pomysl... ;d A prosownica mi gów.no daje ; 3 A moze jakies domowe sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Proste włosy 24.10.09, 18:50 kup sobie jakąś odżywke i szampon, żeby włosy były proste. nie wiem dokładnie jaki. zapytaj w sklepie a na pewno ci ekspedientka jakiś doradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
merrs Re: Proste włosy 24.10.09, 18:52 jest taki wspaniały wynalazek jak prostownica '.' Odpowiedz Link Zgłoś
smiley16 Re: Proste włosy 24.10.09, 18:56 mam ten sam problem i wcieram różne rzeczy żeby były prostsze i ciągle inaczej rozczesuje ale mi nic nie pomaga też nie wiem co robić( Odpowiedz Link Zgłoś
descanso Re: Proste włosy 24.10.09, 19:05 dużo zależy od rodzaju włosów. Jeżeli chcesz miec bardziej 'naturlanie' proste włosy to susz bardzo dokładnie włosy suszarką skierowana w doł, na koniec zamknij łuski zimnym powietrzem. Jeżeli prostownica niszczy Ci włosy stosuj jedwab na końcówki [ dzięki niemu nie bedziesz miała rozdzwojonych koncówek.] od czasu do czasu jakas odzywka no i dobry szampon. nie wiem jak Tobie, ale moje włosy zawsze po wyprostowaniu są przyklapnięte, dlatego polecam uzywac pianki podszas suszenia włosów, wtedy nie ma szans, zeby włosy były 'ulizane'. Nie wiem moze coś pomogłam, ja w kazdym bądź razie nie stosuje prostownicy od dobrych paru miesiecy i mam zdroawe proste włosy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Proste włosy 24.10.09, 19:08 Jedwab na końcówki...; )) Ale od niego szybko tłuszczą się włosy Odpowiedz Link Zgłoś
descanso Re: Proste włosy 24.10.09, 19:18 a nie zgadzam się jak dasz na same koncówki to włoski wogole sie nie tłuszcza najwazniejsze zeby nigdy nie dac przy nasadzie głowy bo to by była katastrofa ;p Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Proste włosy 24.10.09, 19:29 oooch ! Ja chciałabym miec choc troszkę pofalowane włosy^^^ niestety mam protse jak patyki ;d Odpowiedz Link Zgłoś
miley95 Re: Proste włosy 26.10.09, 18:43 Ja nie wiem... Ja mam odwrotnie mam proste jak drut włosy a chcialabym miec chociaz raz loki!!! Jak sobie zrobię lokówką to od razu mi sie prostują! Odpowiedz Link Zgłoś
ewe1988 Proste włosy 26.10.09, 23:08 loki można robić również prostownicą i wyglądają naprawdę super i długo się trzymają. Na youtubie są filmiki, które pokazują jak pokręcić włosy prostownicą. A co do wywijania końcówek to udaj się do fryzjerki to podetnie je w odpowiedni sposób aby się nie wykręcały. Fryzjerzy mają swoje sposoby. Chyba, że masz troszkę zniszczone włosy i to jest powodem wykręcania się ich. Raz na tydzień rób sobie maskę to wzmocni Twoje włosy polecam maskę profi cacao jest bardzo tanio ok 7 zł Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Proste włosy 27.10.09, 06:46 niestety bez prostownicy się nie obejdzie . Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Proste włosy 27.10.09, 07:51 Stosowałam te jak im tam o_O .. Odżywki z Nivea . Ale nic nie pomogło . Było jeszcze gorzej ! Dostałam od niego łupieżu . (ale już schodzi) na szczęście ! Masakra . Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Proste włosy 27.10.09, 07:49 Hahaha . Mam ten sam problem . Niestety nie pomogę Ci ;c . Sorr y . Odpowiedz Link Zgłoś