kolorowo Re: co widzicie w justinie B??? 16.11.09, 08:58 Słooodziaakk i ładniee śpiewaa . nie jestem jegoo fankąą ., alee luubiee go . ! ma paree fajnych pioseneekk . Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: co widzicie w justinie B??? 08.12.09, 20:28 bo jest słodki i ma fajne piosenki . Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl_xd Re: on jest boski 10.12.09, 12:23 jest słoooodki mega cichoxd ma super piosenki kochaaam go mój bart uważa że to pedał tez tak na początku uważyłam ale jak usłyszałm jego piosenki i się mu bliżej przyjżałam to stwierdziłam że on jest ślicznyyy Odpowiedz Link Zgłoś
justyna13 nic. 10.12.09, 12:31 Co w nim widzę ? nic ! Jest marny i to bardzo. Nawali sobie tony pudru, do tego jeszcze lansuje się swoją złamaną nogą, i co ? Mam mu współczuć? Po moim trupie. Jest zbyt przesłodzone, aż mdli. Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: co widzicie w justinie B??? 10.12.09, 12:45 kocham go i podoba mi sie w nim wszystko ;> nie jest jakąś divą, nie uważa sie za wielką gwiazde i wgl. noi nie jest z disneja -.- <3 Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: co widzicie w justinie B??? 10.12.09, 12:51 ja za vardzo nic nie widze ;pp po prostu uwazam ze gosciu nie ma za duzego talentuu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: co widzicie w justinie B??? 10.12.09, 12:51 haha spox jest.! ale ja za nim nie szaleję to samo myślę o nim co ty. xd moja Qumpela mówi że on jest jej mężem . ; oo Odpowiedz Link Zgłoś
green_mary KIBEL 10.12.09, 12:55 Sorki, ale brak kultury. Co w nim widzę? Kibel. NAJWIĘKSZĄ KOMERCJĘ ŚWIATA!!! Dziecko, które nie przeszło jeszcze mutacji. Lizucha i banana. Walić kulturę. Nigdy się nim nie interesowałam, bo to dziecko, któr tak jak gwiazdka spadająca niknie w niebie, zniknie wam w głowach. Ma swoje pięć minut u dzieci, ale w końcu ono dobiegnie końca Odpowiedz Link Zgłoś
cumeel. KOCHAM założycielkę tego wątka xD 14.12.09, 14:38 KOCHAM CIĘ ZAŁOŻYCIELKO TEGO WĄTKA! xD haha chwila prawdy .. dżastin jest za słodki. jego głos, włosy.. porażka. piosenki są głupie i wkółko o tym samym. dżastin jest gwiazdką miesiąca. przykład - dziewczyna go uwielbia bo jej koleżanka go uwielbia, bo taka moda. i tak wkółko ;D Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: co widzicie w justinie B??? 10.12.09, 17:01 ę , lubię go bo ładnie śpiewa , i jest taki słodkii . ` Odpowiedz Link Zgłoś
m33 Re: co widzicie w justinie B??? 10.12.09, 17:06 NIC. on jest brzydki, ma głos jak dziewczynka i ten jego żałosny uśmiech fuuuuj. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_mystery Re: co widzicie w justinie B??? 10.12.09, 17:08 Jest to CHYBA jedyna gwiazda jaką znam i najbardziej się troszczy o fanów. Przyjmuje ich na twitterze, odpowiada na wiadomości... Poprostu ideał... Odpowiedz Link Zgłoś
bieberowax3 Re: co widzicie w justinie B??? 14.12.09, 14:28 No racja racja Dba i kocha swoich fanów ! Ideaaał <333 Jest śliczni i ma piękny głos ! Jest oryginalny, zabawny i słodki jak czekoladka I love Bieber Odpowiedz Link Zgłoś
kkk277 Re: co widzicie w justinie B??? 14.12.09, 14:33 umm...nie lubie ,moze zniechecily mnie do niego (sorry ale musze to napisac-zjedzcie mnie) napalone 13 latki ktore pisza "oo biebier-moj mezulek!!!-dla mnie masakra a sam bieber-za slodki za mlody.. Odpowiedz Link Zgłoś
kkk277 Re: co widzicie w justinie B??? 14.12.09, 14:35 jaszcze skromnie dodam ze gdy go pierwszy raz uslyszalam myslalam ze to cyrusowa spiewa Odpowiedz Link Zgłoś
malinka.. Re: co widzicie w justinie B??? 14.12.09, 14:31 On jest słodki poprostu.. Odpowiedz Link Zgłoś
selena117 Re: co widzicie w justinie B??? 14.12.09, 14:43 naturalne obrzydzenie, przewaznie on jest obleśny i te jego wypowiedzi w wywiadach pusty nastolatek co myśli ze jest sławny wszystkie rozmy zjadł i kazdy bedzie sie cieszyl z jego glupoty: Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: co widzicie w justinie B??? 14.12.09, 14:48 moim zdaniem to zadufany w sobie dzieciaczek ktory w wieku 15 lat czy ile tam ma jeszcze nie przeszedl mutacji. Odpowiedz Link Zgłoś
czara192 Re: co widzicie w justinie B??? 14.12.09, 14:48 co nas może interesować w piosenkarzu?? no chyba głos A co ty widzisz w zmierzchu itd.. ?? Odpowiedz Link Zgłoś
nati123 co widzicie w justinie B??? 14.12.09, 14:48 Kocham Go jest taki przystojny ;d Cudownie śpiewa. ;d I nie ma negatywnego zdania ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ja_xd Re: co widzicie w justinie B??? 14.12.09, 14:53 nic xDD zupełnie nic w nim nie widzę mam takie samo zdanie jak esti Odpowiedz Link Zgłoś
:)... 14.12.09, 14:57 Ja nic w nim nie widze a dla osób które go kochaja....nie mówcie ze3 się w nim kochacie itp bo jak chłopak zapyta się was o chodzenie to co powiesz sory ale kocham Justina Biebra kolesia którego nie znam ale jesst tak piękny ze nie wiem co chodz mieszka w Kanadzie i tak go kocham??? Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 Re: co widzicie w justinie B??? 14.12.09, 15:00 uwielbiam go za wszystko . ma talent , fajnie się ubiera , jest śliczny . nie znam jego charakteru , ale oglądałam kilka filmików i sądze , że jest naprawdę fajny . i creyzi . Odpowiedz Link Zgłoś