Dodaj do ulubionych

Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam talent)

25.10.09, 19:55
Hej ! ^^ Po pierwsze pozdrawiam moją kumpele Gimisiową Claudie xD

A do tematu :

Jury wybrało już 40 pól finalistów .Dobrze ?
Zastanawiam się na werdykcie między Kasią a Agatą.

Według mnie Kasia powinna Dostać tą szanse . A wy jak sądzicie ?

Jeżeli zapomnieliście kto co i co robi proszę o to linki ;]] smirk

KASIA

Agata
Obserwuj wątek
    • buntowniczkaxd Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 25.10.09, 19:59
      Kaasiiiaa! < 3

too beztalencie gruba ryba nie wiem czemu przeszła ; cc
    • th4ever K.S 25.10.09, 20:02
      Kasia...nie czaje czemu nie przeszla...
      a ta agata to sie podlizala i dlatego...nie lubie jej x| jej wyglad to sprawia
    • billie_jeanxd zgadzam sie 25.10.09, 20:02
      taaak zdecydowanie Kasia ;d
      chociaz Agata tez ma mocny glos, ale robi wrazenie takiego przemadrzalego
      dziecka ; /
      Kasia taka milutka ;]
      • sophie_ Re: zgadzam sie 25.10.09, 20:02
        Kasia .
    • truflowa Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 25.10.09, 20:04
      Oczywiście, że powinna przejść Kasia, a nie jakaś Agata! Wczoraj się wkurzyłam na jury, przecież Kaasia, tak zaśpiewała, aż mi głos odebrało cód, miód i orzeszki !!
      No ludzie!!! Cudownie, ma prawdziwy talent !!!
      Ale i tak z takim głosem to sobie pradzi big_grin Jedyne co mnie pociesza crying ...
      • the_kitty. Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 25.10.09, 20:05
        Kasie !!
        • cytrusia. Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 25.10.09, 20:09
          Powinna przejśc Kasia...
          Ale mam nadzieję, że żadne dizecko nie wygra.
          Tyle kasy dla 11 czy 12 latka/ki?
          Przesada ; ]
          • raspberry_97 Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 25.10.09, 21:05
            cytrusia. napisał(a):

> Powinna przejśc Kasia...
            > Ale mam nadzieję, że żadne dizecko nie wygra.
            > Tyle kasy dla 11 czy 12 latka/ki?
            > Przesada ; ]
            Ja się zgadzam, że Kasia ;p
            A co do tej kasy to przecież normalne, że rodzice wezmą. Może i tam będzie
            trochę na wydatki dziecka, ale rodzice tez skorzystają.
    • bubinka Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 25.10.09, 20:11
      Moim zdaniem dobrze, że przeszła Agata smile
      Kasia ładnie śpiewała, ale sprawiała wrażenie takiej bidulki żeby się podlizać suspicious
      • lisa902 Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam talent) 25.10.09, 20:17
        racja niech wygra dorosły;D ale to teraz od widzów zależy i lekko od jury .
    • midnight_sun Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 25.10.09, 20:20
      Obie powinny przejść do finały, bo miały świetne występy i wielki talent. Szkoda, że wzięli
      tylko jedną smile
      • maite_perroni Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 25.10.09, 20:41
        Zdecydowanie Kasia powinna przejść.
        Nie oszukujmy się Agata przeszła tylko dlatego, że jest fanką Agnieszki smirk
    • paulinusia4 Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 25.10.09, 20:57
      Kasia wypadła lepiej..
      Ale Agata też ma mocny głos.. no i jest fanką Chylińskiej, co dużo tu znaczy..
      • leesh xD 26.10.09, 07:52
        dla mnie obie są super ciesze się ze Agata przeszła chociaż powinny przejść
        obie może jeszcze przepuszczą Kasie do półfinalu. Nie wiem co z tymi jurorami
        z każdym programem coraz gorzej wybierająangry
    • miley112 Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 26.10.09, 08:03
      ` zgadzam się z tobą . dla mnie w stu % jest lepsza Kasia , ale chyba wiem dlaczego Agate
      wybrali . " Bo ma głos jak Chylińska " scianauncertain
      • bucikowa Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 26.10.09, 08:16
        obie były fajne ale fajniejsza Kasia!angry
        • lolcia66 Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 26.10.09, 08:56
          Ta je też bym stawiała na Kasie tongue_out
          • butterfly Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 26.10.09, 11:47
            A ja uważam że obydwie dziewczynki mają ogromny talent. Szkoda tylko że mogła tylko
            jedna przejść. Kasia jest urocza, słodziutka i bardzo przyciąga. Agata za to
            ma "charakterek", jest wrażliwa i przynajmniej ma fajną idolkę, a nie jakąś hane montane. I
            nie wmawiajcie że Agata nie ma talentu bo nieładnie jest kłamać. Nie mówię że Kasi brak
            jego, tyle że obydwie go posiadaJĄ. Ale zauważcie że lepiej teraz jedną wybrać, niż prz
            wielkim finale by były obydwie i wielki płacz. A Kasia może spróbowac w nastepnej edycji -
            pry okazji poćwiczy, bedzie starsza i dojrzalsza.
    • bgirl Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 26.10.09, 11:48
      wiecie co? nie lubicie agaty bo gorzej wygląda, jest troche gruba (ten kto mowi ze jest gruba to chyba otyłego dziecka nie widział) Ja uważam że obydwie dziewczynki mają talent, śliczne głosy ale p[oprostu wybrali agate, nie wiem czemu, jakby wybrali kasie tez niebyloby dobrze, powinny przejsc obydwie!!! indifferent
      • nikt. Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 26.10.09, 21:43
        one powinny wygrać w finale.. tylko one powinny zostać, ale i tak ta małą powinna wygrać.
    • agati_1997 Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 26.10.09, 21:45
      Według mnie powinna przejść Kasia wink
      • m33 Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 26.10.09, 21:49
        KASIA !!! ale nie wybrali jej i wiem dlaczego.
        pewnie dlatego ze ta cala agata to tak bradzo
        kocha hylińską ze nie mogli jej nie przepuscic.
        takie ustawiane wszystkoo pod hylińską . ;OOOOOOO
    • seneka4 Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 26.10.09, 21:49
      Agata. Troche się podlizywała ,ale śpiewała lepiej i naprawdę super.! ;>
      • diamond_girl12 Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 26.10.09, 21:51
        Oby dwie fajnie śpiewały. Agata fajnie, i Kasia też...
    • madziusia94 Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 26.10.09, 22:04
      Ja szczerze bardzo się zdziwiłam, że nie wybrali Kasi. Moim zdaniem lepiej
      zaśpiewała, ale mi się zdaje, że Agnieszka nie chciała jej robi,ć przykrości bo
      jest jej fanką i tak dalej. Ale ja wolę Kasie. ;]
      • madziusia94 Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 26.10.09, 22:04
        chodzi ze tej agacie nie chciala robic przykrosci. big_grin
    • kardolina Agata ;] 26.10.09, 22:28
      Zdecydowanie ;]
      • kardolina Re: Agata ;] 26.10.09, 22:32
        I niektore z Was są po prostu płytkie.
        I co że Agata jest przy tuszy? To powód by ją wyzywac? Zastanówcie sie nad sobą.
        A wybrali Agatę, nie dlatego, że jest fanka Agnieszki, tylko dlatego, że ona ma mocniejszy
        głos, coś nowego to jest!
    • collage Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 27.10.09, 06:44
      ech, no pewnie , że agata .
    • rollie Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 27.10.09, 14:26
      obydwie powinny przejść. w ogóle to nie wiem dlaczego wzięli tych całych
      grzybków... byli beznadziejni.
      • dulceana Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 07.11.09, 10:20
        Powinna przejść Kaśka Sawczuk, taki głos w małej dziewczynce rzadko się zdarza.!
        Ale uważam, że wzięli Agatę, bo właśnie podlizywała się Chylińskiej, więc głupio
        by jej było, gdyby jej nie wybrała ;|.
        Podobna sytuacja była z tą Wiktorią i Kaśką Popowską. Kasia zaśpiewała
        fenomenalnie, i nie wzięli jej crying.
        • sims Re: Kasia Sawczuk czy Agata Wietrzycka ? ( mam ta 07.11.09, 10:28
          dulceana napisał(a):

> Powinna przejść Kaśka Sawczuk, taki głos w małej dziewczynce rzadko się zdarza.
          > !
          > Ale uważam, że wzięli Agatę, bo właśnie podlizywała się Chylińskiej, więc głupi
          > o
          > by jej było, gdyby jej nie wybrała ;|.
          > Podobna sytuacja była z tą Wiktorią i Kaśką Popowską. Kasia zaśpiewała
          > fenomenalnie, i nie wzięli jej crying

masz rację ja się z tobą zgadzamsmile
          to jest link ze wszystkimi występami mam talent
          :www.superlink.pl/p/mam-talent

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka