reden Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 27.10.09, 15:46 A co do tematu to nie lubię niektórych gwiazd, ale przecież jakbym ich spotkała to bym im mord nie obiła xD Ale nie lubię Jonasków Kutasków, Srelenki, Srajli, DebiLovatej, Parkinsona, Lady BabaJagi xD Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 27.10.09, 15:56 Tej małpie z tokio hotel!! xDD Odpowiedz Link Zgłoś
beniaxd Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 27.10.09, 16:00 !!! MILEY CYRCUS !!! Fajnie jest to sobie wyobrazić Odpowiedz Link Zgłoś
anusxdd Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 27.10.09, 16:02 Napewno Vanessie Hudgens^^ nie lubię jej i tyle ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
anusxdd Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 27.10.09, 16:08 anusxdd napisał(a): > Napewno Vanessie Hudgens^^ nie lubię jej i tyle ^^ zapomniałam o Tokio Hotel Czy oni dają się lubić ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 27.10.09, 16:21 yy, noah . zniszczyć tego potwora, aczkolwiek ona nie ma pięknego ryja Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_gosia Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 27.10.09, 17:01 Całemu Jonas Brothers I Tokio Hotel,A I Jeszcze Blog 27(o ile to gwiazdy,pedałki takie) P.S.Oczywiście nikt z nich nie ma pięknego ryja ; d Odpowiedz Link Zgłoś
jonaskowa Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 27.10.09, 20:02 Paattisonowi , Laautnerowi , Steeward , Efroonowi , Haadżens , Swiftowi i anty fanoom Jonaasów . Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaxd Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 01.11.09, 16:00 jonaskowa napisał(a): > Paattisonowi , Laautnerowi , Steeward , Efroonowi , Haadżens , Swiftowi i anty > fanoom Jonaasów . > A ja Jonasom, tobie , tobie i tobie!!!! żal dziecko ale wiem wiem...nie rozumiesz tego filmu {ani książki pewnie} i dlatego ich wyzywasz...<jeszcze większy żal> Odpowiedz Link Zgłoś
jonaskowa Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 29.10.09, 13:58 twilight_gosia napisał(a): > Całemu Jonas Brothers I Tokio Hotel,A I Jeszcze Blog 27(o ile to gwiazdy,pedałk > i > takie) > P.S.Oczywiście nikt z nich nie ma pięknego ryja ; d O żaal A ja Patisonoowi , Stjułard , Lałtnerowi , Hadżens , Efronowi i oczywiście tobie ! Odpowiedz Link Zgłoś
malina96 Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 01.11.09, 16:21 jonaska to dziewucha-mega żal Odpowiedz Link Zgłoś
ochioyebna. walnąć z galana techno fana ! ;d 27.10.09, 19:57 Ejj to ja widzę, że większość chce przyrąbać Disnejowi ;d. Dawać wszystkie razem do nich pójdziemy i im wyje*iemy, co ? haha. ;dd taki dżołk. ^^ ja chętnie naplułabym w mordę Jolci Rutowicz i całej bandzie Feela. [A i tak na marginesie to też mojemu eks. ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
martusia123458 Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 27.10.09, 20:01 Nie mam wątpliwości: ZAC EFRON!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 27.10.09, 20:16 Hmmmm. Nie ma takiej OSOBY. Wątek fajny (bez sarkazmu xDDD) Ale ja tam nie chciałabym nikomu dowalić, no może prócz niektórym kolegom ze szkoły xDD (ale to tak na marginesie) v. to bardzo mądra osoba, która zawsze rusza głową, a nie tak jak miley.fun co najpierw powiedziała, ze chciałaby przywalić Tokio Hotel, a potem przyznała rację v. To głupie.! A tak wgl co do Tokio Hotel: poprostu nie słucham ich muzyki i nie jestem nimi zaciekawiona. proste?? pewnie że tak. (może nie dla wszystkich xD ) To samo jest z JB i Miley. Tyle ze zaczęłam jej nielubić bo tworzy coraz to bardziej debilską muzykę xDD Może i ma dobre serce, ale ja nie lubię jej muzuki bo nie jest szczera. Taylora Lautnera też nie lubię ;/ To już taki odruch - gra w filmie postac, której nie lubie, a potem nie lubie i jego naprawdę, chociaż nie wiem dlaczego xDD A z reszta gdybym mu ja dowaliła to... Ahhh wolę nie myśleć xDD Odpowiedz Link Zgłoś
any.rbd Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 27.10.09, 20:20 SELENIE GOMEZ nie mam nic szczególnego do niej ale mnie wkurza i to totalnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
pauula Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 27.10.09, 20:20 nie kórym gwaiazdkom dysneya Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_xdd Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 27.10.09, 20:31 Świetny wątek, przynajmniej sobie to wyobrażę. 1. Miley Cyrus za jej pustotę. A to kupię sobie taki dom, a taki dom. A najbardziej za Hannę Montanę.<znaczy nie przywalić, ale wyzwać i opluć O TAK!> 2. Selena Gomez to samo co wyżej. 3.Nick Jonas. O tak tego to bym wyzwała i opluła! Słodki smak zemsty. No i prawie wszystkie polskie gwiazdy. <BO CO TO ZA GWIAZDY!?> Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 27.10.09, 20:23 W sumie nie mam takich myśli ,albo ochoty aby komuś sławnemu przywalić. Ale nie lubię strasznie Miley Cyrus i nie wiem co dziewczynki w waszym wieku w niej widzą. Pytałam się kumpli - obiektywnie powiedzieli ,że ładna nie jest. Praktycznie nie dokonała niczego nadzwyczajnego. ;d No jeśli by liczyć to ,że się naprawdę świetnie lansuje. Tu nagie fotki ,tu punk'owe przebranie ... (nawet nie wiem czy Miley wie czym jest prawdziwy punk) nie ma pomysłu na karierę ... robi to ,tamto ... ;d ale nic na 100%. Ogólnie jest próżna. Odpowiedz Link Zgłoś
aleeex_ Re: . 27.10.09, 20:26 członkom tokio hotel . po prostu ich nie trawie xd Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykleinna Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 27.10.09, 20:36 Miley Cyrus Odpowiedz Link Zgłoś
paula144 Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 27.10.09, 20:43 Srelence Gomez xd żałosna jest ; Odpowiedz Link Zgłoś
justyna13 Miley Cyrus ! 27.10.09, 20:45 Najchętniej przywaliłabym jej między oczy. xd Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde Re: Miley Cyrus ! 27.10.09, 21:16 haha..a no i jeszcze pewnie ze joli rutowicz i zespolowi pedalkow feel..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 27.10.09, 21:20 Miley Cyrus , Selenie Gomez , Demi Lavato[czy jak to tam sie pisze] i tym innym od Dineya. Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 27.10.09, 21:20 Megan Fox , nie pytajcie czemu . Nie wiemm . Odpowiedz Link Zgłoś
jeeina128 to poczywiste .... 27.10.09, 21:23 selenie gomez i demi lovato to takie durnowate istoty jakbym je zobaczyła przywaliłabym im w te ich przesłodzone buźki , nie mogę na nie patrzeć na samą myśl rzygać mi się chce okropność !!! i żadna z nich ładna nie jest dwie psiapsióły się znalazły które myślą że są zdolne i ładne a selenka wcale śpiewać nie umie , wku...a mnie ich zachowanie !! żal tak ogółem ;/// Odpowiedz Link Zgłoś
jeeina128 Re: to oczywiste .... 27.10.09, 21:25 jeeina128 napisał(a): > selenie gomez i demi lovato > to takie durnowate istoty jakbym je zobaczyła przywaliłabym im w te ich > przesłodzone buźki > , nie mogę na nie patrzeć na samą myśl rzygać mi się chce > okropność !!! i żadna z nich ładna nie jest > dwie psiapsióły się znalazły które myślą że są zdolne i ładne > a selenka wcale śpiewać nie umie > , wku...a mnie ich zachowanie !! > żal tak ogółem ;/// oraz rutowicz,mandarynie,dodzie itp Odpowiedz Link Zgłoś
jonaskowa Re: to oczywiste .... 29.10.09, 13:59 jeeina128 napisał(a): > jeeina128 napisał(a): > > > selenie gomez i demi lovato > > to takie durnowate istoty jakbym je zobaczyła przywaliłabym im w te ich > > przesłodzone buźki > > , nie mogę na nie patrzeć na samą myśl rzygać mi się chce > > okropność !!! i żadna z nich ładna nie jest > > dwie psiapsióły się znalazły które myślą że są zdolne i ładne > > a selenka wcale śpiewać nie umie > > , wku...a mnie ich zachowanie !! > > żal tak ogółem ;/// > oraz rutowicz,mandarynie,dodzie itp żaal ; / one są spoko ! Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: to oczywiste .... 31.10.09, 09:57 JA NIENAWIDZĘ SELENY GOMEZ!!!!!!!!!!!!!!!JAKBYM JĄ ZOBACZYŁA TO BYM CHYBA ZWRÓCIŁA ŚNIADANIE!JEST ZA SŁODKA i niema takiego talentu do śpiewania niech sobie gra w filmach ale nie śpiewa! Od razu mówię że jak kogoś uraziłam to sorry ale każdy ma prawo się wypowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 28.10.09, 15:37 Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 29.10.09, 13:43 no i pewnie ze jeszcze..tokio hotel Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielkaxd Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 29.10.09, 13:51 Selenie Gomez.!! bosh..jak ja jej nielubie..Zal mi jej i tyle ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
veronica93 Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 29.10.09, 13:53 Camiili Belle bo jest głupia... Paris Hilton też... ale najbardziej Megan Fox:/// Odpowiedz Link Zgłoś
avricius5 Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywalić???? 29.10.09, 13:55 Wszystkim z Disneya oprócz Justina Timberlake'a, dżolancie r., Dodzie, Gołocie(za to, że walczył z Adamkiem), Adamkowi (patrz poprzedni punkt), Madonnie za jej zakazy w stronę córki, 50 Centowi, Feel. To chyba wszystkich wymieniłam Pozdro dla wszystkich;* Odpowiedz Link Zgłoś
avricius5 Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 29.10.09, 14:01 O Westa zapomniałam wymienić<ściana> Kanye West debilem jest! Odpowiedz Link Zgłoś
sonia07 Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 29.10.09, 14:02 Miley Cyrus albo Selenie Gomez. Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielkaxd Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 29.10.09, 14:04 i jeszcze Kristen Stewart.. jest taka sztuczna Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd e m m ? 29.10.09, 14:12 Kristen Stweart , Robert Patinson , Miley Cyrus , Doda , Ewa Farna , Tokio Hotel , Taylor Swift i t p Odpowiedz Link Zgłoś
aska1160 w morde, w morde i po ryju!!! 29.10.09, 14:16 To tak: -Miley Cyrus-głupia suka, wybiłabym jej ta sztuczna szczenewww.kotek.pl/i/emoticons/devil.gif -Carrie underwood, jak ja jej niecierpie -Lindsay Lohan, -Megan Fox a ze sportowców: -Milorad cavic, czy jakos tam -Stefanie Rice -Paul Biderman,bo to niemiecwww.kotek.pl/i/emoticons/tongue_out.gif Odpowiedz Link Zgłoś
lily28 Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywalić 31.10.09, 14:58 Dla Billa Klauza z TH i dla Lady (z)Gagi Odpowiedz Link Zgłoś
magda_black Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 31.10.09, 15:00 Selena Gomez, Paris Hilton, Joe Jonas Odpowiedz Link Zgłoś
bella_donna ; > 29.10.09, 14:20 Cyrusce. Pattinsonowi. Dodzie. Wszystkim z Tokio Hotel. Joe Jonas. Taaada. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
princess14 ofc . 29.10.09, 19:23 no to tak : Srajliii : / Belle : / Noah : / - { o ile można ją nazwać gwiazdą XD } Kupicha : / Rutowicz : / Doda : / Radzio Majdan : / Lady Gaga : / tyle chyba XD Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde ;/ 29.10.09, 20:22 faktycznie zapomnialam o majdanie i noah..;/ ale tez nie wiem czy noah mozna nazwac gwiazda.. Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 29.10.09, 20:25 Cały disnej, ewa farna, avril lavigne... Paramore ! ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
martf Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 30.10.09, 22:24 Ja bardzo bym chciała przywalić Taylorowi . Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzch.. Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 31.10.09, 09:43 Billa Kaulitza. xD (<-----------Chyba tak się to pisze) Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 31.10.09, 09:48 Wiele ich jest np..Megan Fox..strasznie mnie denerwuje, ale nie jest jedyna!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywali 31.10.09, 10:06 tak najbardziej? pitbullowi. i megan fox. Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Jakiej gwieździe najbardziej chcecie przywalic 31.10.09, 10:08 no i jeszcze ewie farnie. ale tak żeby aż spadłą z tego na czym stoi. albo wtopiła się w ziemię. wkurza mnie jak mało kto od początku swej karierki. Odpowiedz Link Zgłoś
cheeky .. 31.10.09, 14:45 a ja kocham wszystkich na tym magicznym świecie i nikogo bym nie uderzyła . albo nie . uderzyłabym , całą obsadę zmierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś