pauuli 27.10.09, 14:23 Jakie macie plany na Halloween. Pidżamówka , zbieranie cuksów ? ; ) A jeżeli będziecie szli to się przebieracie . Jeżeli tak to za co ? Hym...jeszcze jedno pytanko jak obchodzicie Halloween ?? Jakby co Dzięęęki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anja_ Re: Halloweeen. xd 27.10.09, 15:03 BYŁ TAKI WĄTEK ! . Ja siedze w domu ..i jem chipsy . Oglądam filmy . Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Halloweeen. xd 27.10.09, 15:14 Już straciłam rachube ile było takich wątków a jak myślisz co się robi w halloween?(jeśli ktoś obchodzi) chodzi się po cmentarzu Odpowiedz Link Zgłoś
dijka halloween 27.10.09, 15:22 Hej wiesz ja rok temu chodzilam po cukierki do koleżanek siostry bo musiałam się nią opiekować i chodzilysmy tak poprzebierane o 0;00. A teraz jestem w gimnazjum i zamierzam nocować i psiapsióły i jeszcze 1 będzie. I będziemy pisać na gadu z chlopakami. Plotkować i oglądać horrory. Moim zdaniem to najlepsze rozwiązanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Halloweeen. xd 27.10.09, 15:19 Ile takich wątków jeszcze będzie.. Ludzie! Czy tak trudno skorzystać z wyszukiwarki?? Ten sam wątek.. Odpowiedz Link Zgłoś