patrycjaaa 27.10.09, 15:32 Czy ktoś zna ten zespół .? Bo coś mi się wydaje że jestem ich jedyną fanką w Polsce -.- mi się ich muzyka bardzo podoba . www.youtube.com/watch?v=_-sNIWi2fLs&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cementry_drive Re: Flyleaf . 27.10.09, 18:49 to ci sie tylko wydaje ;x tez uwielbiam ten zespol. uwielbiam uwielbiam. ulubione piosenki? i'm sorry, casie, belive in drams, all around me, i'm so sick, fully alive, perfect i sorrow ;x i zepsol ten ma duzo fanow. tylko ci sie wydaje ze jest malo ; P ja bynajmniej znam sporo x> Odpowiedz Link Zgłoś
elnett Re: Flyleaf . 27.10.09, 19:03 lubię ich . . . . ale nie do szaleństwa : ) Odpowiedz Link Zgłoś
demola Re: Flyleaf . 27.10.09, 19:05 Muszę przyznać , pierwszy raz słysze ;c Ale moim zdaniem nieźle grają ;DD podoba mi się < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
haru Re: Flyleaf . 27.10.09, 19:47 nie martw się, nie jesteś jedyna, która lubi Flyleaf. moje ulubione piosenki: So I Thought, I'm so Sick, All Around Me, Sorrow i Cassie. Lacey ma naprawdę świetny wokal (na dodatek wygląda bardzo młodo...). ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: Flyleaf . 14.11.09, 08:29 ja ich lubię, a ta piosenka do której dałaś link jest świetna ;d Odpowiedz Link Zgłoś
theblair Re: Flyleaf . 10.11.09, 18:07 ja też bardzo lubię ten zespół ;-DD teraz prawie cały czas słucham Christmas Song < 3 śliczna nuta x-D ale poza tym to m.in. z ich piosenek kocham Cassie , Fully Alive czy Breathe today ;] Odpowiedz Link Zgłoś
juliettee Re: Flyleaf . 12.11.09, 21:04 ja tez uwielbiam flyleaf i tez myslalam ze prawie nikt ich tu nie zna. moja ukochana piosenka to supernatural, ale tez stay z nowej plyty. widzialyscie teledysk do singla 'again' i do 'beautiful bride'? sa niesamowite! Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Flyleaf . 13.11.09, 23:52 znam , całkiem lubię , ale nie słucham. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
humanistka_xd Flyleaf. 14.11.09, 00:29 mi tam tapiosenka strasznie kojarzy się z Paramore xdd ale jest spoko ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
magic.butterfly Re: Flyleaf. 14.11.09, 01:32 O zespole jaki i o ich muzyce słyszę po raz pierwszy. Bardzo mi się podoba jak grają ;* Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Flyleaf . 14.11.09, 22:31 znaaam. I kilkoro moich znajomych uwielbia Wg mnie są ok ;] Odpowiedz Link Zgłoś