julka_18 28.10.09, 19:04 gdzie radzicie mi zrobić kolczyka? byle nie w pępku. ; )) w nosie? w brwi? w uchu? jak w uchu to, w którym miejscu..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beautiful_ Re: gdzie kolczyk..? 28.10.09, 19:05 W nosie fajnie by wyglądał ale nie wiem czy to boli, podobno tak. A ja mam drugi kolczyk w uchu nad tym pierwszym Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa Re: gdzie kolczyk..? 28.10.09, 19:06 A ja bym sobie w wardze zrobiła;P Odpowiedz Link Zgłoś
inna.xd Re: gdzie kolczyk..? 28.10.09, 20:05 ja np. mam trzy kolczyki w jedym uchu i jeden w drugim myślę że fajnie to wygląda wiec polecam ci ucho do przebicia bo chyba najmniej boli Odpowiedz Link Zgłoś
misia19978 ;D 29.10.09, 15:49 Tekst linka Tutaj jest fajnie Ale jak już mam z tamtych wybierać to w brwi Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: gdzie kolczyk..? 28.10.09, 19:08 Warga. ja se robie jak wyjde z gim bo teraz mnie wypier.dola. ;/ a jak w uchu to w chrzatce . sama posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: gdzie kolczyk..? 28.10.09, 19:09 w uchu tzw. helix wygląda świetnie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pauula Re: gdzie kolczyk..? 28.10.09, 19:16 w nosie wygląda cool ale to chyba boli jak si przekłuwa w uchu też nie źle ale w nosie bardziej mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: gdzie kolczyk..? 28.10.09, 19:18 Nigdzie ci nie radze ;00 To jest chore xDDe Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: gdzie kolczyk..? 28.10.09, 19:59 w pępku mi się podoba ,akurat bardzo bym chciała. Nie rób w brwi.!! Bo nie dość ,że nie modne to jeszcze ohydne. Tak samo w nosie ,nie radzę Ci robić. Może zrób w języku ,pod wargą. a jak w uchu to w chrząstce. A tak w ogóle jak przekonałaś do tego rodziców. ? Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: gdzie kolczyk..? 28.10.09, 20:05 w pępku mi się bardzo podoba - ale nie chcę mieć .! w nosie nie radze , w brwi też bo nie modne i wgl . nie wiem jak w języku i pod ustami ale mi sie bardzo podobają 2 dziurki w lewym u chu jedna w normalnym miejcu a druga wyżej , moja koleżanka ma i wygląda fajnie bo takie kolczyki które tak pasują ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
domisiaxxxmisia Re: gdzie kolczyk..? 28.10.09, 20:06 jaaa mam jaazde na kolczykaa w jęęzyku . ; PP i w pęępku też , ale do tego trzeeba miec łaadny brzuch . ;PP ja bym raadzuła w waardze , to zajebiście wyglaada . a jak z rodzicaami , przekonaalas ich ? a ile masz laaat ? Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd gdzie kolczyk..? 28.10.09, 20:11 Ja bym Ci w pępku albo wardze radziła, bo zajebiaszczo to wygląda xd a ostatecznie w prawym uchu ja mam 3 w jednym.... najlepszy typu helix Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 ;) 28.10.09, 20:13 Hm. Fajnie mieć w wardze. ;p Ale to kwestia gustu. ;d A o gustach się nie gada. Ale na wargę musisz mieć zgodę rodzica. ;d I koszt nie jest tani. Ale przynajmniej u mnie w mieście jest taki salon,który wymaga zgody. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: gdzie kolczyk..? 28.10.09, 20:13 koło ust też można fajnie to wygląda... ale podobno zostaje blizna.. Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: gdzie kolczyk..? 28.10.09, 20:16 Już lepiej w uchu.... A jak chcesz coś oryginalnego to możesz w jego górnej części na płatku. Ale to podobno boli Odpowiedz Link Zgłoś
rockowa / 28.10.09, 20:20 radze w uchu. ja mam 4 kolczyki jeden za drugim , a potem na chrząstce. ;D fajnie to wygląda ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: gdzie kolczyk..? 28.10.09, 20:20 Ja to bym chciała w wardze.Ale co kto woli;DD Odpowiedz Link Zgłoś
bramble Re: gdzie kolczyk..? 28.10.09, 20:34 Mi okropnie podoba się w wardze Osobiście mam po cztery dziurki w lewym i prawym uchu, w tym w chrząstce - nie bolało mnie tak bardzo, jak mówią, ale to zależy od osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: gdzie kolczyk..? 29.10.09, 15:43 mi sie marzył w biodrze <3 ale jeszcze nie czas -.- rosne, i dziura w brzuchu, po kolczyku za 3 lata rozciągneła się na 2 cm :< może za kilka lat sobie zrobie, jak jeszcze bd mi sie podobał. bo teraz jestem nim zachwycona . ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: gdzie kolczyk..? 29.10.09, 15:49 w uchu. jeżeli chodzi o miejsce to zależy, ile już masz. w innych miejscach mnie odrzucają. Odpowiedz Link Zgłoś