agussska 29.10.09, 20:42 jakie macie nałogi? palicie, ćpacie,, pijecie, uprawiacie sex, wszystko na raz? po prostu piszcie jakie macie nałogi i wady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antikowa Re: Nałogi 29.10.09, 20:45 obgryzanie paznokci, słuchanie muzyki, czytanie yaoi. Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.bez_dna Re: Nałogi 29.10.09, 20:45 . palleniee : // wrodzilo sie w wakacjee : \\ i r&p XDD Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Nałogi 29.10.09, 20:47 wszstko naraz hee ;pp nie no joke ;pp raczej nic..no chyba ze czekolada ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
kostka Re: Nałogi 29.10.09, 20:47 Palę!!! Wiem to okropny nałóg ale staram się nie palić. Przez jakiś czas nie paliłam, a jak już palę to wtedy jak jestem wściekła lub okazyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.bez_dna kostka 29.10.09, 20:48 kostka wlasnie przez pewien czas mialam tak saamo . ale teraz znowu . i myslee , ze przez stres szkolny . : // Odpowiedz Link Zgłoś
kostka Re: kostka 29.10.09, 20:51 Tak.... Często sie zdarza młodym ludziom palić przez szkołę. Ja już skończyłam szkołę.... Odpowiedz Link Zgłoś
inka_love_nick ?! 29.10.09, 21:06 Przez stres? Chyba cię coś boli!! Ja mam 14 lat i czesto stara mi się stresować ale jakoś nie palę i nie ćpam Odpowiedz Link Zgłoś
kostka Re: ?! 29.10.09, 22:59 inka_love_nick napisał(a): > Przez stres? Chyba cię coś boli!! > Ja mam 14 lat i czesto stara mi się stresować ale jakoś nie palę i nie ćpam Nie nic mnie nie boli! Stres to tylko jeden z powodów palenia są też inne.... Masz 14 lat i z tego co widzę to jesteś bardzo nie doświadczona! Wybacz jeśli cię uraziłam ale..... Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: Nałogi 29.10.09, 20:49 palę , jem żelki i czekolade , i jestem uzależniona od telefonu. xD Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Nałogi 29.10.09, 20:51 wszystko na raz. xD a tak na prawdę to jestem uzależniona od muzyki i czasami biorę tabakę. Jednakże to nie jest uzależnienie. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kostka Re: Nałogi 29.10.09, 20:53 Moja koleżanka też brała tabakę i mówiła że sie nie uzależniła.... Tylko nie wiedzieć czemu po jakimś czasie zaczęła ćpać coś mocniejszego.... Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Nałogi 29.10.09, 20:57 Tabaka nie uzależnia ,naprawdę trzeba się postarać żeby się od tego uzależnić. Ale tabaka jest słaba ,pewnie chciała spróbować czegoś mocniejszego ,a to akurat uzależnia. Ja też chcę spróbować np: marychy ,ale jak bd miała 17 lat. ;d Na pewno bd próbować. Ale raz - dwa razy. nie chcę się pózniej uzależnić. Odpowiedz Link Zgłoś
kostka Re: Nałogi 29.10.09, 21:03 Ona też tak mówiła.... Raz albo dwa... a co mi tam.... młoda jeszcze jestem.... nie uzależnię sie! Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Nałogi 30.10.09, 09:25 kostka :Tylko ,że ja nie chcę tego brać więcej razy. od niektórych można umrzeć. Przy pewnych okazjach np: sylwester na pewno bd brać ,ale uważam ,że używki są nie potrzebne by się dobrze bawić. Jak jest słaba to się uzależniła. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Nałogi 29.10.09, 21:20 Internet, kofeina, muzyka. Lubię też wypić i czasem coś zapalić (nie papierosy). Odpowiedz Link Zgłoś
nasty Palenie... 29.10.09, 21:25 Wiele młodych ludzi myśli, że poprzez palenie pokarzą jacy są dorośli... Żenada. "Ja się stresuje. Ja jestem taka buntownicza, chociaż i tak nie potrafię się zaciągnąć, oooch." Ja też wiele razy się stresowałam i jakoś nie sięgam po to świństwo, więc stres to żadne wytłumaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Nałogi 29.10.09, 21:33 Mój główny nałóg to ćwiczenie Jak raz dziennie nie pobiegam, albo nie poćwiczę to mam jakieś dziwne wyrzuty sumienia... No i jeszcze Zielone Imperium Co to taki mały internetowy ogródeczek robi z ludzi...^^ Często nadużywam też emotki;* Odpowiedz Link Zgłoś
olka23415 Re: Nałogi 29.10.09, 23:05 ja pale ale tylko czasem nie jestem uzalezniona!;p Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ >.< 30.10.09, 09:08 nie mam żadnego . stres nie jest wytłumaczeniem , bo wiele razy musiałam wybrnąć z trudnych sytuacji i nigdy po żadne świństwo nie sięgałam . Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Nałogi 30.10.09, 14:41 cicha woda brzegi rwie. jestem grzeczna, do czasu. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Nałogi 30.10.09, 14:45 lol dobra, ale tak na codzień i właśnie w ramach 'grzeczności' to muzyka, kinder czekolada, i herbata + obcnie gossip girl. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ochioyebna. _ 30.10.09, 15:01 za dużo tytoniu, za dużo słuchania Tokio Hotel, za dużo picia piwa, za dużo pisania na GG/smsów, za dużo (zdecydowanie za dużo !) kofeiny, za dużo żelków. bez tego nie funkcjonuję ! ;dd Odpowiedz Link Zgłoś