Dodaj do ulubionych

Selena Gomez

05.11.09, 15:51
Chciałabym wiedzieć czy ją lubicie i dlaczego, lub dlaczego jej nie lubicie xd
Niektóre osoby z forum twierdzą że jest to "Panna Idealna"
ale to chyba dobrze że jest tak postrzegana, jako osoba publiczna?
Nie wywołuje niepotrzebnych skandali bo swoją osobą zasługuje na sławę. Moim
zdaniem :]
Selena jest ambasadorem UNESCO więc wykorzystuje fakt że jest sławna, na rzecz
innych.
Czy to że Gomez pomaga innym czyni ją nielubianą przez niektórych? ;]
Obserwuj wątek
    • roseline Re: Selena Gomez 05.11.09, 15:55
      ja nic do niej nie mam x]
      • cocomaroko Re: Selena Gomez 05.11.09, 17:03
        irytuje mnie i tyle . suspicious
        • nasti. Re: Selena Gomez 05.11.09, 17:06
          Wydaje się być sympatyczna.
          • cheeky Re: Selena Gomez 05.11.09, 17:09
            nie lubię .
          • sysiek4444 Re: Selena Gomez 05.11.09, 17:09
            Taka jakaś ... obojetna mi jest , tak jak reszta tych gwiazdek ... ; x
            • lovedisneystars Re: Selena Gomez 05.11.09, 17:26
              Ja ją lubię . A przynajmniej nic do niej nie mam. ;3
            • hellokiciara Re: Selena Gomez 05.11.09, 18:04
              Ja tam nic do niej nie mam ; z !
            • buntowniczkaxd Selena Gomez 07.11.09, 09:25
              emm ?
              nawet ją lubię . ! ; dd
      • kara4454 Re: Selena Gomez 23.11.09, 14:54
        no właśnie nie wiem.oni9 są jacyś walnięci.to że ją nie wszyscy lubią to
        rozumiem ale nie lubią bo ma brzydki głos!!!dla mnie ma śliczny głos.oni też
        pięknie nie śpiewają a selena pomaga innym
    • niunia_ Re: Selena Gomez 05.11.09, 17:33
      ja ja lubię
      ow yeahh Sel serce
      • niunia_ Re: Selena Gomez 05.11.09, 17:34
        * ją xD
    • taylor_ Re: Selena Gomez 05.11.09, 17:58
      ` oh niecierpie jej . grr . ; xxx
      powodów jest mnóstwo .
      a więc tak jak napisałaś , jest
      to 'Panna Idealna' , jest taką najprawdziwszą
      gwiazdeczką disneya taka jak np . myszka mini -
      dobroduszna , wieczna dziewica . najpiękniejsza , najmilsza ,
      ogólnie we wszystkim NAJ ! Rzygdam .
      Nie chodzi mi o to żeby wywoływała skandale czy coś , ale
      ona jest na maxa przesłodzona ! to aż chore : sciana :
      moim zdaniem robi te całe akcje UNESCO itd na pokaz , aby
      dzieciaki mówiły 'no selenka jest taka dobraaa . kocham ją' -,- fee .
      dalej . nie lubię jej także przez tej jej serialik 'czarodzieje...' . moim zdaniem
      to jakaś hała . dialogi są bezsensowne i niektórzy aktorzy tam występujący także .
      ogólnie aktorką jest dobrą i moim zdaniem to jej jedyna cecha xdd .
      jeżeli chodzi o jej 'kariele wokalną' to , śmiać mi się chce jak piszą 'selena i
      jej nowy hicior' a jeszcze bardziej śmieszą mnie jej fanki które myślą że seluŚŚ potrafi
      śpiewać -,- a przecież prawda jest inna . Jezuu nie rozumiem , naprawdę nie rozumiem
      dlaczego pcha się do tego czego nie umie . Naprawdę tak zazdrości koleżanką {czyt. demi ,
      miley , ash czy van} . Czy nie rozumie że nawet ona , taka SELENA GOMEZ
      po prostu nie może robić wszystkiego lepiej od innych ? : scared :
      dalej . xdd . zżerała mnie zazdrość jak się okazało że jest z {moim xdd.} taylorem !
      a potem idiotka z nim zerwała bo przecież małe dziewczynki nie uważałyby jej za
      wieczną dziewicę xdd .
      i ostatni , chyba najistotniejszy powód to taki , że {według moich podejrzeń}
      pojawiła się w disneyu jak miley wystrzeliła z tymi swoimi nagimi fotkami , co oznacza
      że sel miała / ma być tą lepszą kopią miley . ukradła jej już dużo fanów , na szczęście
      tylko tak około ćwiartki . tacy jak np . ja , nigdy nie przejdą na 'lepszą miley' ,
      bo jesteśmy wierni ; pp
      wiem , rozpisałam się . mam nadzieję że podałam wystarczająco dużo powodów .
      • molinka Selena Gomez 05.11.09, 18:10
        Ja nic do niej nie mam
        aktorką jest dobrą
        śpiewanie jej średnio wychodzi
        rzeczywiście czasami wydaje się być taka idealna i słodka
        ale ma dobre serce bo pomaga tym dzieciom z Ghany
        wydaje się być miłą dziewczyną ale wg mnie za bardzo jest taka noo diseneyowska
      • taylor_ Re: Selena Gomez 06.11.09, 14:37
        ` aha , chce oczywiście dodać
        że nie uwarzam seleny za lepszą od miley .
        seleny nie uwarzam za lepszą od nikogo .
    • selenka1996 Selcia ;* ;) 05.11.09, 18:09
      Uwielbiam ją ! wink Lubię oglądać z nia filmy, Czarodzieji itd. Piosenki też ma niezłe ! ;D wink
      Fajnie, że pomaga. W dodatkun jest śliczna ! ;] Podziwiam ją ! Jestem jej naj fanką ! xD wink
      Po prostu ją kocham ! ;* ;* ;* wink
    • paulinusia4 Re: Selena Gomez 05.11.09, 18:22
      szmata -.-
      • selcia17 Re: Selena Gomez 05.11.09, 18:24
        paulinusia4 napisał(a):

> szmata -.-

Czemu tak uważasz..xD?
        Ona nie robi sobie nagich fotek tak jak Miley.!
        • gwiazdka_97 Re: Selena Gomez 11.11.09, 13:16
          ja tam b. lubie Sel . nie wiem czemu by niee . xd tongue_out
      • ocean.bez_dna Re: Selena Gomez 05.11.09, 19:52
        paulinusia4 napisał(a):

> szmata -.-

zgadzaam siee ; DD
    • pauula Re: Selena Gomez 05.11.09, 18:26
      Selena Gomez według mnie to jest super osoba lubie ja za to że pomaga innym
      ludziom i nie robi tego dla rozgłosu!!!surprised itp.itd.
    • megan_ Re: Selena Gomez 05.11.09, 19:33
      Jest mi obojętna. Jak dalsza stajnia Disneya.
      • limka Re: Selena Gomez 05.11.09, 19:46
        Ja ją bardzo lubię. Uważam, że jest ładna i miła. Pomaga biednym dzieciom, a nie to co ta Miley, która myśli tylko o własnym tyłku. Talent aktorski ma i to wielki. Nie śpiewa może aż tak dobrze jak na przykład Demi Lovato, ale nieźle sobie radzi, ma ładny czysty głos. Skoro lubi śpiewac i chce to robić, to dlaczego ma nie spełniać swoich marzeń? Piosenki ma świetne, lubię słuchać jej muzyki. Może i jest słodką gwiazdką Disneya, ale jest przy tym naturalna, ma własny styl, to po prostu jest jej image. Rozumiem, że nie wszyscy muszą ją robić, ale nazywanie jej szmatą, to zniżanie się do najgorszego poziomu (tymbardziej jak lubi się rpzy okazji Miley, która robi sobie erotyczne zdjęcia).
        • ocean.bez_dna Re: Selena Gomez 05.11.09, 19:51
          limka napisał(a):

> Ja ją bardzo lubię. Uważam, że jest ładna i miła. Pomaga biednym dzieciom, a ni
          > e to co ta Miley, która myśli tylko o własnym tyłku. Talent aktorski ma i to wi
          > elki. Nie śpiewa może aż tak dobrze jak na przykład Demi Lovato, ale nieźle sob
          > ie radzi, ma ładny czysty głos. Skoro lubi śpiewac i chce to robić, to dlaczego
          > ma nie spełniać swoich marzeń? Piosenki ma świetne, lubię słuchać jej muzyki.
          > Może i jest słodką gwiazdką Disneya, ale jest przy tym naturalna, ma własny sty
          > l, to po prostu jest jej image. Rozumiem, że nie wszyscy muszą ją robić, ale na
          > zywanie jej szmatą, to zniżanie się do najgorszego poziomu (tymbardziej jak lub
          > i się rpzy okazji Miley, która robi sobie erotyczne zdjęcia).

rozszmieszylas
          mnie dziecino.
          • limka Re: Selena Gomez 05.11.09, 20:18
            Sama jesteś dzieckiem, masz 12 lat i mam głęboko gdzieś twoją opinię.
        • sandra90 Re: Selena Gomez 05.11.09, 19:52
          limka, nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz, np. Miley niedawno wystapila w
          koncercie Concert for hope gdzie pieniadze z biletow sa przekazane na chore
          dziecii, poza tym zaprosila chora fanke na scene. Co do tych nagich fotek (one
          nawet nie byly nagie) dajcie jej juz spokoj, miala wtedy 15 lat i niewiele
          rozumiala, nauczyla sie i juz wiecej nie robi takich fotek.
          • limka Re: Selena Gomez 05.11.09, 20:24
            Może i w tym się pomyliłam, ale nie zmienia to faktu, że Miley jest trochę pusta, chociażby ostatni wywiad, w którym mówiła, że nie chce się uczyć...
            • sandra90 Re: Selena Gomez 05.11.09, 20:27
              bo kotek tak napisal, naprawde powiedziala tam ze nie idzie do collegu ani ZE
              NIE BEDZIE SIE UCZYC
      • miley_love. bo ona nie robi sobie nagich fotek jak miley! 05.11.09, 19:58
        długo jeszcze będziecie jej to wypominać? ==' widać że fanki selenki mają
        tylko jeden argument przeciwko miley.

nie cierpię jej, bo:
        - jest nierzeczywista, czytaj zrobiona przez disneya, wykreowana na słodką
        dziewicę, pannę idealną. wszystko co robi robi na pokaz.
        - KOMPLETNIE NIE POTRAFI SPIEWAĆ! porównajcie sobie występy demi czy miley do
        występów selenki. no sorry, ale selena przy nich to szit kompletny. jakbyście
        obejrzeli pierwszy koncert miley i pierwszy koncert selenki to od razu
        zauważylibyście różnicę.
        - aktorką wybitną nie jest [nie uważam, że miley jest!].
        - kopiuje. matko święta, nienawidze kopiarstwa. jest tyle dowodów, że selena
        kopiuje miley, a fanki seleny mają tylko jeden "dowód": TO ŻE MILEY
        PRZEFARBOWAŁA SIĘ NA CZARNO, żeby wyglądać jak selena <lol2> zrobiła to, bo
        zerwała z nickiem. poza tym, kopiuje nie tylko miley. {ashley, vanessa, katy
        perry i inni}
        - poza tym selena została wypromowana przez dc dopiero po skandalu z fotkami
        miley. nikt by o niej nie usłyszał, gdyby nie to. przedtem była normalną
        dziewczyną w trampkach i taką ją lubiłam - teraz to małe dziecko z tapetą.
        - może to nie jest znowu jakiś powód, ale ona znowu nie jest taka piękna. jest
        przeciętna.

to jest kilka powodów, nie wszystkie, dla których jej nie lubię, to moje
        zdanie, nie chciałam nikogo urazić, i proszę, żeby nikt znowu się do mnie nie
        przywalał, bo obraziłam selenkę.
        no to pa.
        • limka Re: bo ona nie robi sobie nagich fotek jak miley! 05.11.09, 20:22
          Ja nie jestem antyfanką Miley, lubię ja nawet, chociaż przyznaję, ze jej zachowanie czasami mnie wkurza. Uważam, że Selena nie kopiuje, skąd o tym wiesz, że to właśnie ona, może jest na odwrót? Obie są zupełnie inne, ludzie porównują je tylko dlatego, że grają w podobnych serialach na tym samym kanale i zadebiutowały mniej więcej w tym samym czasie. Osobiście uwielbiam Selenę, a do Miley nic nie mam.
    • taka_dziecinka Re: Selena Gomez 05.11.09, 19:45
      Lubie ją jest dobra aktorką i nawet ładna jest... ale niech śpiewanie zostawi
      dla tych co potrafią to robić uncertain
      • ocean.bez_dna Re: Selena Gomez 05.11.09, 19:50
        nie lubie jej.
        nie umie grac.
        a o spiewaniu
        juz wole nie mowic.
    • hepsio Re: Selena Gomez 05.11.09, 19:51
      ` nie lubię jej ponieważ wydaje się bardzo sztuczną i zbyt słodką osobą. uważam,
      że udaje kogoś kim nie jest, ogólnie jest bardzo pospolita i zbyt pewna siebie ;//
      • ocean.bez_dna Re: Selena Gomez 05.11.09, 19:52
        > ` nie lubię jej ponieważ wydaje się bardzo sztuczną i zbyt słodką osobą. uważam
        > ,
        > że udaje kogoś kim nie jest, ogólnie jest bardzo pospolita i zbyt pewna siebie
        > ;//

zgadzaam siee
        kiss
    • sandra90 Re: Selena Gomez 05.11.09, 20:00
      To swietnie ze pomaga ale wkurza mnie to ze fani Seleny przy okazji zawsze pisza
      jaka jest miley w stosunku do niej (nagie foty, skandale itp.) w ten sposob
      prowokuja fanow Miley do klotni ktorych jest 3x wiecej niz fanow Seleny
      • sw33t_girl xD 05.11.09, 20:06
        Ja tam ją lubie to że jest sławna nie znaczy że odrazu musi być samolubna i wogólekiss
        Pomaga innym to się liczysmile
        Jest boskabig_grin

xD
      • ocean.bez_dna Re: Selena Gomez 05.11.09, 20:31
        sandra90 napisał(a):

> To swietnie ze pomaga ale wkurza mnie to ze fani Seleny przy okazji zawsze pisz
        > a
        > jaka jest miley w stosunku do niej (nagie foty, skandale itp.) w ten sposob
        > prowokuja fanow Miley do klotni ktorych jest 3x wiecej niz fanow Seleny

z tb teez sie
        zgadzaam ; DD
    • razzo Re: Selena Gomez 05.11.09, 20:10
      nie trawię tej słodkości i idiotyzmu.

selekna mnie po prostu wkurza.

media robią z niej nie wiadomo jak wielką gwiazdę, a nie zrobiła jeszcze nic. !
      poza tym po jaką cholerę ona bierze się za śpiewanie. ? `

i sama jej osoba mnie denerwuje.
      • ocean.bez_dna Re: Selena Gomez 05.11.09, 20:32
        lamka
        ale to co
        piszesz robi sie
        jzu nudne.
        za kazdym razem
        "nie lubie Miley
        bo ma zdjecia erotyczne"
        ==erotyczne== shock<lol2>
        erotyczne..nie no trzymajcie mnie . xdd
        ejj wiesz co to znaczy wg
        zdjeciaa erotyczne?
        no nie wiem . x dd
        ja pier , dolee .
        • ocean.bez_dna Re: Selena Gomez 05.11.09, 20:33
          sorry
          limka*
          xdd
          • roseline ... 05.11.09, 20:40
            Erotyczne, erotyczne. każdy Ci to powie. I nie mów, błagam, że takie zdjęcia
            robią wszystkie inne nastolatki świata bo to nie prawda. Ja tez mam 15 lat,
            wkrótce 16 i obyło mi się bez udawania pod prysznicem miss mokrego podkoszulka.
            Miley jest osobą publiczną, ma miliony małych fanów i musi zachowywać się
            przyzwoicie, dawać im dobry przykład. Sama wybrała taką, a nie inną drogę
            życia! Ona NIGDY nie będzie normalną nastolatką, swoje zwykłe dzieciństwo
            utraciła dawno, dawno temu.
            • sandra90 Re: ... 05.11.09, 20:42
              jezu zrobila blad i ma swiadomosc tego, uwazam ze kazdy czlowiek zasluguje na 2
              szansze wiec dajcie jej ja.
              PS zobacz sobie na NK jakie foty robia sobie te 16 latki to miley przy nich wymieka
              • roseline Re: ... 05.11.09, 20:58
                To było 2 lata temu, a ona dostała już drugą szansę, której na marginesie nie
                wykorzystała.
                A co mnie obchodzi, że jakieś polskie panienki robią z siebie kobietki lekkich
                obyczajów? Ich nie naśladuje przyszłość całego świata! Małe dziewczynki w wieku
                od 9 do 12 lat! bo to są z reguły jej oddane fanki!
        • limka Re: Selena Gomez 06.11.09, 19:25
          No może nie erotyczne, ale wyzywające... Poza tym nie chodzi mi o te zdjęcia, to jest dla mnie najmniej wazne. Poza tym wątek jest o Selenie, więc nie zbaczajmy z tematu. wink
      • lena_ Re: Selena Gomez 05.11.09, 20:41
        nic do niej nie mam.
        wkurza mnie to, że fani Miley kłócą się z fanami Sel, która z ich idolek jest
        lepsza.
        często ludzie mówią, że jej nie lubią, bo jest taka 'idealna' i 'przesłodzona'.
        1. może zazdroszczą ? zazdroszczą, że mogła spełnić swoje marzenia, że jest
        szczęśliwa.
        2. tak została po prostu wypromowana przez disneya. powinna dawać przykład
        młodszym.
        każdy ma swoje plusy i minusy.
        większość antyfanów nienawidzi jej często za głupoty. warto czasem na nią
        spojrzeć, dowiedzieć się co zrobiła i zastanowić się, za co tak bardzo się jej
        'nienawidzi'.
        I nie mówię tego jako jej fanka. wyrażam po prostu swoje zdanie wink
    • jassmin888 :/ 05.11.09, 20:37
      ee .. ja też uważam, że ci co sądzą, ze jest 'panna idelna' nie mają racji .. to dobrze, ze robi
      coś dla innych, ale jaj jej poprostu nie lubie . bo . nie lubie .xdd
    • miley112 Re: Selena Gomez 05.11.09, 20:48
      ` nienawidze tego umpalumpa.
      ` weś bejbi-bornie po co zakładasz takie wątki ??
      • seline_ Re: Selena Gomez 05.11.09, 22:00
        założyłam ten wątek by się właśnie dowiedzieć.
        Dlaczego? Dlaczego tak sądzicie?
        Jest normalną nastolatką, spełniającą swoje marzenia która pokazuje tylko jedną
        twarz. Publiczną. I to według mnie tak powinno wyglądać. Masz talent, jesteś
        sławna, robisz coś dla ludzi. O to w tym biega. Jeśli mówicie że jest sztuczna
        to proszę was, co powiecie o Lady Gaga? No proszę... ^
        • sandra90 Re: Selena Gomez 05.11.09, 22:16
          zgadzam sie z toba, ale jak jakas fanka Seleny wyjezdza z tekstem o Miley to
          mnie ku...ca bierze
          • michelle_ Re: Selena Gomez 05.11.09, 22:39
            a ze mną to jest tak że lubię i Selenę i Miley. jednak Selenę bardziej..
            zaraz wam powiem dlaczego. dużo osób mówi że jest zrobiona przez
            disneya na taką słodką , idealną itd. - no sory, ale miley to niby nie ?
            też jest od disnaya , jednak nie widać tego aż tak bardzo przez te fotki.
            ale temat fotek zostawiam w spokoju. dużo osób mówi że Selena nie umie
            śpiewać - ja się z tym nie zgodzę. ona ma ładny głos. taki naturalny. może
            w studiu jej go trochę poprawiają - ale każdemu tak robą , nawet miley .
            a głos Seleny jest bardzo ładny. dużo osób mówi że Selena ma dziecinną urodę.
            nie zgodzę się z tym. Selena jest bardzo ładna! jak dla mnie dużo ładniejsza
            od panny Cyrus. nie mówię że Milez jest brzydka . jednak Selena ma taką
            przyjemną, uroczą urodę. jest śliczna. jeśli chodzi o styl Seleny - jest cudny.
            ona naprawdę ma wyczucie . zawsze wszystko świetnie dobiera, i prezentuje
            się naprawdę świetnie. teraz przeanalizuję aktorstwo - bądźmy szczerzy. po
            serialikach disneya dużo stwierdzić nie można. jednak coś można. uważam
            że Selena jest lepszą aktorką od Miley. jakoś tak , lepiej jej to wychodzi. świetnie
            gra Alex Russo. teraz disneyowki film. gdyby prównać hannah montana : the movie
            i wowp: the movie - wybieram WOWP. zdecydowanie, jest więcej akcji, jest to
            bardzo wzruszający film i jestem zachwycona! ogółem Selena jest świetna, bardzo
            ją lubię. mogę nazwać się jej fanką.
            • sandra90 Re: Selena Gomez 05.11.09, 22:42
              no nareszcie jakas wypowiedz na poziomie ;p
              • michelle_ Re: Selena Gomez 05.11.09, 22:52
                hah , dzięki. ;p

ale właśnie taka jest prawda. ; - )
                Selena ma talent, niestety dużo osób jej
                nie lubi bo są fankami MiluŚŚki .
    • inka_love_nick Re: Selena Gomez 05.11.09, 22:29
      Lubie Sel za to jak gra, i jaka jestwink
    • miley_cyrus45 Re: Selena Gomez 07.11.09, 09:15
      To chyba setny wątek .
      • hermiona13 Re: Selena Gomez 07.11.09, 09:32
        Kiedyś byłam jej wielką fanką, uwielbiałam ją. Z czasem mi przeszło i przez pewien czas
        jej nie znosiłam. Teraz jest mi całkiem obojętna, nie mogę powiedzieć, że jej nie lubię,
        bo nie mam powodu, żeby tak mówić. Dobrze gra, śpiewa też całkiem nieźle, i wydaję
        się być najbardziej normalną spośród gwiazdek disneja. Nie wywołuje skandali,
        udziela się charytatywnie, w odróżnieniu od Miley jest normalna.
    • softy_girl Re: Selena Gomez 07.11.09, 09:31
      moim zdaniem jest fajną osobą i aktorką ale trochę śpiewanie jej niekiedy nie
      wychodzi...
      • mandy_ Re: Selena Gomez 07.11.09, 09:43
        nie lubie jej .
        nie umie spiewac, grac jest sztuczna . ;x

a jej 'super rockowa plyta' jest tragiczna .
        nie wiem po co sie pcha
        do tego spiewu .

zobaczcie ile naprawde utalentowanych
        ludzi potrafi pieknie spiewac .

mona to ocenic nawet ogladajac mam talent .
        tylko u nas taki kraj zacofany ze nawet jakby
        ktos wygral [piosenkarz] nie mial by szanse na
        nagranie plyty . i to jest prawda .
        koniec
    • mileylove. Re: Selena Gomez 07.11.09, 09:42
      ja uważam , że selena gomez jest zdolną aktorką .
      ma ładny , czysty głos , tylko niektórym nie podoba sie jej głos , bo jest za słodki .
      selena wydaje się sympatyczna . tongue_out
      ale my i tak jej nie znamy .
      selena gomez daje dobry przykład . Paris hilton jest bogata i nic nie robi dla biednych dzieci itp .
      to jest naprawde dziwnee . XD
      • pauliska1212 Re: Selena Gomez 07.11.09, 10:36
        lubię ją x 33
        podoba mi się serial Czarodzieje z Waverly Place z nią w roli główneej i wgl jest nawet
        fajna. ; ]]
        wyjeżdża do Afryki pomagać chorym dzieciom, a nie to co Miley myśli tylko o zakupach aż
        jej starzy kartę kredytową zabrali <lol> big_grin
        ogólnie nie mam nic do Cyrus, ale wkurza mnie czasem jej zachowaniee
        np. tego typu:
        https://www.klopsik.pl/images/articles/plotki/miyjnia.JPG

teraz już wszyscy fani piszą, że gdy robiła te zdjęcia to miała 15 lat i niewiele rozumiała..
        pff. proszę was confused przecież ona nie raz wstawiała te fotki co oznacza, że wcale sie nie
        zmieniła sciana
        https://c.wrzuta.pl/wi13571/2bcc6f1c0019db2748b95ac4/0/miley%20cyrus%
20scandal
        hyh . prawdopodobnie ma w dupie to, że jej 7-letnie fanki zaraz chciały robić sobie
        identyczne fotki. x ]]
    • paula144 Re: Selena Gomez 10.11.09, 22:52
      Nie lubię Seleny.. Why. ? Bo jest sztuczną lalką.. po prostu , zero talentu wokalnego i
      aktorskiego. uncertain
      • candys Re: Selena Gomez 10.11.09, 23:04
        Ja bardzo lubię Selene. Uważam, że ładnie śpiewa i ma talent. Podoba mi się, że
        wykorzystuje swoją sławę by pomagać innym. Jak zaczęła się robić sławna to moi
        znajomi jej nie lubili a ja mówiłam, że jest cool a jak wydała płytę to teraz
        większość: "Ale ona jest super, świetnie śpiewa" Więc ja stoję po stronie Sel,
        ona jest śliczna big_grin
    • vaxo Kocham ją 10.11.09, 23:14
      ja ją kocham że tak powiem jest ładna jak dla mnie ładnie śpiewa i ogólnie
      jest cudna mnie nie obchodzą jakie są wokół jej skandale kto jej lubi i jak o
      niej mówią jak dla mnie ładnie śpiewa nawet chciałbym do niej list napisać xD
      ale nie mam adresu ;/
    • vaxo Re: Selena Gomez 10.11.09, 23:19
      a i dodam że wyzywanie jej od 'szmat' jak ktoś tam napisał to świadczy tylko o
      nim ja do Miley nic nie mam a że ktoś jest jej fanem to nie oznacza że może
      wyzywać Selene od szmat itp. uważam że Selena w przyszłości będzie o wiele
      lepiej śpiewać od Miley i co że jest słodka? jak dla mnie jeszcze lepiej każda
      gwiazda kiedyś taka była.
      • caroliin Re: Selena Gomez 10.11.09, 23:34
        ja ją lubię : D .
        jest dobrą aktorką , śpiewa też całkiem ładnie i pomaga innym . .
        To że próbuje udawać Miley uważam za niesłuszne dogryzki . .
        W końcu gdyby ją próbowała udawać , zaczęła by robić sobie nagie sesje zdjęciowe
        lub w mokrych podkoszulkach : d .
        i żeby nie było że fani Miley zaczną mnie atakować , ona też jest utalentowana i
        napisała wiele świetnych piosenek , ale prywatnie nie przepadam za nią . .
        a jeszcze co do tego podrabiania miley : to że jest aktorką i śpiewa nie znaczy
        że chce się do kogoś upodobnić w końcu wiele gwiazd pokazuje różne talenty . .
    • destiny95 Re: Selena Gomez 10.11.09, 23:33
      tak jak myslalam... temat o selenie i juz sa klotnie, ktora lepsza miley czy selena... ;/
      osobiscie jestem fanka miley do seleny nic nie mam bo jej nie znam... nie ogladam
      zadnych jej seriali czy czegos tam... kazdy pisze ze miley jest pusta, ale to ze jej nie lubicie
      to nie znaczy ze musicie odrazu ja przezywac i wogole.... ja jak kogos nie lubie to nie
      wchodze na tematy o tej osobie i z glowy... a miley nie jest taka pusta... od kazdego biletu
      1 dolar idzie na fundacje charytatywna itp. wiec wogole nie rozumiem tych klotni... tylko
      sobie nerwy szarpiecie... ;/
      • vaxo Re: Selena Gomez 10.11.09, 23:36
        popieram jeżeli ktoś kogoś nie lubi niech nie pisze zachowa to dla siebie
    • xchillxgirlx Re: Selena Gomez 11.11.09, 00:02
      JA lubię Sel. Jest fajna, zabawna ...
      Niektórzy mówią że : Selena to gwiazdka disneya razem z Demi i są żałosneuncertain
      Nie wiem o co wam ludzie chodzi? Że zaczęła swoją karierę w Disney to nie znaczy
      że jest żałosna. Jak dla mnie jest spokowink
      • caroliin Re: Selena Gomez 11.11.09, 00:09
        xchillxgirlx zgadzam się . .
        wkurza mnie czasami jak ludzie przyklejają im ( selena , demi , miley , jb itd .
        ) łatkę " gwiazdki Disneya " . No i co z tego , to znaczy że gorszę ,
        beztalencia czy jak ? w końcu każdy jakoś zaczyna a chyba lepsze jest
        występowanie w filmach i serialach Disneya niż w jakimś serialu dla starych bab
        . : d
        • vaxo Re: Selena Gomez 11.11.09, 00:12
          tak samo się zgadzam smile a i wie ktoś może jak się z nią skontaktować np. email?

wiem że dość głupie pytanie smile ale zależy mi
          • sandra90 Re: Selena Gomez 11.11.09, 00:15
            mozesz przez jej twittera ale watpie ze odpisze, chyba ze bedziesz spamowac
            wiadomosciami
          • caroliin Re: Selena Gomez 11.11.09, 00:17
            www.fanmail.biz/91076.html
            może ta stronka ci pomoże . .
            najlepiej szukać w internecie : )
            • vaxo Re: Selena Gomez 11.11.09, 00:19
              no co ty? a co to internet ? xD

thx za pomoc koniec spamu smile
              • caroliin Re: Selena Gomez 11.11.09, 00:21
                jasne XD
                tylko jeszcze polecę ci ten e - mail : Selenagomez@studiofanmail.com
                moja koleżanka pisała tam z prośbą o autograf , po jakiś 3 / 4 miesiącach jej
                przyszedł . .
            • vaxo Re: Selena Gomez 11.11.09, 00:22
              sry ale jestem tutaj od 2 dni xD jest tu takie coś jak pw ? xD

no nic zapytam tutaj
              zapytaj.com.pl/Category/001,001/2,167325,adresy_gwiazd.html
              na tej stronce jest adres to jest do wytwórni ?? i przepraszam za ten spam smile
              • selena..dupina Re: Selena Gomez 11.11.09, 13:08
                JEST OKROPNA i głupia i nie umie śpiewać a do unicefa poszła po to żeby dopiec
                MILEY dlatego jej nie nawidze
                • vaxo Re: Selena Gomez 11.11.09, 13:12
                  głupia? hmm znasz ja osobiście żeby tak twierdzić? i niby skąd wiesz że poszła
                  do UNICEF żeby dopiec Miley ?
                  • seline_ Re: Selena Gomez 16.11.09, 15:12
                    ah.
                    straszne.
                    Zakładając wątek o Selenie nie myślałam o Miley.xd
                    Bo wgl. Co to jest za porównanie?!
                    Ja uwielbiam Selenę i z całą pewnością mogę nazwać siebie jej fanką.
                    Ale lubię też Miley! Ma świetne piosenki. ;]
                    oo. albo wyzywanie. to że nazwiecie kogoś "szmatą" nie czyni was mądrzejszymi,
                    lepszymi, ładniejszymi... Taka prawda... ^
                    Nigdy nie byłam nikogo antyfanem bo to bez sensu marnować energię na coś tak
                    zbędnego jak obrażanie innych, których nie znamy osobiście.
                    Oglądałam wiele filmów [prywatnych] nagranych przez Sel i stwierdzam że jest
                    sympatyczną osobą. Ale jak jest w rl? Nie znam jej. Wy też jej nie znacie,
                    podejrzewam xd.
                    Więc ludzie po co kłótnie...? ;*
    • sweet_princess. Re: Selena Gomez 16.11.09, 17:37
      '. Ja Uwielbiam Selene Gomez big_grinbig_grinbig_grin
      • twilight18 Re: Selena Gomez 22.11.09, 15:39
        Może byc smile podobają mi się jej fotki i włosy ;p

https://www.selena-fan.com/gallery/albums/photoshoots/2008/astory/normal_selenafan016.jpg
    • stefaa Re: Selena Gomez 22.11.09, 17:15
      ona jest najj..
      pomaga tym biednym dziecią..
      i nierobi skandali wokol siebie jak Srajli xd
      • limka Re: Selena Gomez 23.11.09, 17:46
        Jest wspaniała. Może i osiągnęła sławę przez Disneya, ale czy to coś złego? Myślę, że większość nastolatek wykorzystałaby taką szansę. Tak zrobiła Selena. OnnNie tylko świetnie gra, ale także cudownie śpiewa i tańczy. Jej piosenki wpadają w ucho, przyjemnie słucha się jej głosu. Poza tym jest ładna. Życzę jej wielkiej kariery. kiss

Tekst linka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka