nulka_ 05.11.09, 20:54 Kto go oglada ???? Wpisywac sie na liste - ja go koooooooooooocham 1.nulka_ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia16 Re: Dr. House ;D 06.11.09, 09:03 Też oglądam Wpiszcie mnie na liste <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina househousehouse <3 06.11.09, 09:49 Serial jest boski! nie mówiąc już o postaci samego House'a! xd i Hugh go świetnie gra! xd poza tym kochsm oporcz House'a jeszcze Chase'a xd O bez kitu xd ja wczoraj takie gały, jak Kartner sie zabił xd btw. słyszeliście, że są plany nad zrobnieniem polskiej wersji? co o tym ja myślę? NIEEEEEEEEEEEE! xd hahahaha ale jakby juz to widzę w roli polskiego Grzegorza Dom (jak sie bedzie serial nazywal? hahha) hahaha Wojewódzkiego xd ale House jets tylko jeden! xd Odpowiedz Link Zgłoś
trzynascie. onlyy house <44 06.11.09, 10:48 no oczywiście house wymiata xb a zresztą mój nick jest z serialu bo ja trzynaście lovam i mnie normalnie każdy tak nazywa no, ale wczoraj odcinek weźcie :[ aż mi się wczoraj ryczeć chciało na końcu ^ house ^ Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_xdd Re: onlyy house <44 06.11.09, 10:55 Oglądam, oglądam, ale bez przesady nie kocham. xDDDD Te odcinki teraz coraz bardziej są brane na psychologię czy coś. Ja kumam o co chodzi, a reszta nic prawie. xDDDDD Pzdr. dla fanów! ; **** Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Dr. Hause 06.11.09, 10:57 Oglądam . Szczególnie mój tata jest zagorzałym fanem tego serialu ... Obejrzał wszystkie odcinki ...hahaha ;p Odpowiedz Link Zgłoś
domi17 Re: onlyy house <44 06.11.09, 14:02 ojejku uwielbiam Hugh świetnie go gra Odpowiedz Link Zgłoś
video_girl Re: househousehouse <3 06.11.09, 13:14 e no! normalnie co w jaki wątek nie wejdę to cię spotykam. xDDDDDD haha! bez kitu, ja sobie też tak kiedyś pomyślałam, że wojewoda na doktorka domka dać! ja to wczoraj autentycznie przez całą taką mniej więcej dziesięciominutową końcówkę ryczałam! a matka mi o wpół do trzeciej w nocy do pokoju wchodzi ( oglądałam powtórkę, bo o dwudziestej ''zagrałam'' się w simsy. xDD ) i takie oczy na mnie '' a dlaczego ty ryczysz?!'' a ja z takim jękiem ''bo kutner umarł.'' i się tak lekko zaśmiałam przez łzy, a moja matka ''czego te dzieciaki nie wymyślą.'' xDDDD no ale bez kitu! on był jedną z moich ulubionych postaci! zaraz po housie razem z wilsonem i trzynaście ( na początku nie mogłam się do niej przyzwyczaić, bo lubiłam cameron, ale potem strasznie mi się spodobała i teraz jest zupełnie na odwrót. cameron wręcz nie cierpie i nie wiem po chole.rę się na blond przefarbowała a trzynaście jest zajebista. i w ogóle śliczna jest. to kwestia przyzwyczajenia, bo początkowo wydawała mi się nieładna ale teraz spokojnie stwierdzam, że piękna kobieta. xD ). a chace'a kiedyś lubiłam, ale jakoś mi zbrzydł. w każdym razie smutno mi po kutnerze. tak to jest, gdy przyzwyczajasz się do jakiejś postaci. -.- a co do samego serialu to kocham nad życie. na samym szczycie mojej listy wraz z the vampire diaries. ^^ hugh gra rewelacyjnie. nigdy tak naprawdę nie zdawałam sobie sprawy co to znaczy dobre aktorstwo, a teraz widzę różnicę. on gra niesamowicie naturalnie, jak oglądam ten serial mam wrażenie, że to on. ''przecież on nie udaje!, to niemożliwe!''. oj tak, musi być świetny, żeby grać aż tak przekonująco. a wojewódzkiego kocham tak btw. haha. ''doktor dom'' w roli głównej jakub wojewódzki. haha. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: househousehouse <3 06.11.09, 13:42 hhahahahahahahaa Majka to TY! xDD hahahahahaha xdd ja mialam swieczki wczoraj w oczach ^^ xd Odpowiedz Link Zgłoś
dul28 Re: Dr. House ;D 06.11.09, 14:33 te oglądam, jeden y nalepszych seriali na świecie po prostu LOVE Odpowiedz Link Zgłoś