michaelmontana 06.11.09, 16:41 Jutro jest noc karaoke !!! Jakie piosenki zaserwować ??? Chodź lubię Disneye.... To to odpada... Metaliki itp. Od razu też sobie darujcie bo mają być POPULARNE piosenki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karoola06 Re: Noc karaoke 06.11.09, 16:44 Abba jak wszyscy mówią i ja proponuje jeszcze cos z polskich wykonawców zeby na beke było np. Krzysztof Krawczyk albo Doda Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Noc karaoke 06.11.09, 16:47 weź dodę , hahaha . ale nie na serio to weź jakiś rap , czy rock . coś takiego żywego : d Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: Noc karaoke 06.11.09, 16:51 rap żywy? no dobra... ;q zaśpiewajcie pop, proponuję nową piosenkę Mandaryny! xdd Jak chcesz hity to kup bravo, nie wiem czy girl, nigdy tego nie kupowałam. Nigdy XD Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Noc karaoke 06.11.09, 16:51 No właśnie weź Dode , jej wszystkie piosenki sie nadają . ; d Albo jeszcze Gośki Andrzejewicz . Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Noc karaoke 06.11.09, 16:53 oj ja wiem weź tiffany giardinę czy jakoś tak hurry up and save me xdd Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Noc karaoke 06.11.09, 17:37 POTRZEBUJĘ POPULARNYCH PIOSENEK. !!! Typu Beyonce sweet Dreams czy taylor Swift You belong ... Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Noc karaoke 06.11.09, 17:42 Może Black Eyed Peas (te 2 hity - Boom boom pow i I goot a filing (nie wiem dokładnie jak to się pisze)) . Polecam też Dode i inne polskie piosenki .. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Noc karaoke 06.11.09, 17:52 Polecam I'll be there for you Piosenka z czołówki przyjaciół Daje taki fajny nastrój! Może jeszcze trochę beyone, pussicat dolls, black eyed peas i Ewy Farnej? Dodam też że bardzo lubię osobiście Jesse McCartney- Beautiful Soul Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Noc karaoke 06.11.09, 18:17 Perfekt- Kołysanka dla nieznajomej Perfekt- Nie płacz Ewka Perfekt- ale wkoło jest wesoło coś Dżemu mogłoby być, ale to już sama musiałabyś poszukać;] Jamal- Policeman Happysad- Zanim pójdę Happysad- łydka może Strachy na lachy- Raissa Czerwone Gitary- Ciągle pada Czerwone gitary- Tak bardzo się starałem Elektryczne gitary- Dzieci Ania Wyszkoni- Czy ten pan i pani jakieś disco-polo badziewne, przy tym się lubią bawić;p Ania Dąbrowska- W spodniach czy w sukience Ania- Nigdy więcej nie tańcz ze mną Mrozu- Miliony monet -rzygi- Afromental- Radio Song Kult- Baranek i coś Marka Grechuty Hey- teksański one są baaardzo znane. to z polskich. przynajmniej wśród ludzi, których ja znam A z zagranicznym to walnij Beyonce- Sweet dreams, Halo, Single ladies. hmmm Katy Perry może- Hot'n cold, Lady gaga- Poker Face, Paparazzi Rihanna- Umbrella albo coś i ten no... Modern Talking! D Black Eyed Peas- I gotta feeling Pink- Funhouse Pittbull- I know you want me D no i nie wiem co jeszcze możecie znać;] Odpowiedz Link Zgłoś