mandy_jonas 11.11.09, 10:10 Z deka dziwny temat, ale cóż Jakie macie piżamki? Ciepłe, przewiewne, puszyste, jedwabne..? A może śpicie w koszulach nocnych? Podzielcie się wrażeniami na temat waszych strojów do spania Ja mam taką z misiami różowo- niebieską;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buntowniczkaxd Piżamki ; 11.11.09, 10:15 hehe x dd no więc przeważnie śpię w majtkach i staniku ; DD albo w takiej dużej koszulce i majtkach albo w takich spodniach od piżamy i bokserce ; F jak by ktoś nie wiedział Bokserka: Odpowiedz Link Zgłoś
nulka_ Re: Piżamki:P 11.11.09, 10:17 Ja śpię zazwyczaj w takiej, troche dłuższej koszulce i w gaciach Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: Piżamki:P 11.11.09, 11:41 Moja piżama jest błękitna w białe chmurki. Znaczy mam kilka, ale akurat teraz mam na sobie tą Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Piżamki:P 11.11.09, 12:26 mam kilka ale moja ulubiona to taka że bluzka dłuższa(unika) no i do tego takie 3/4 spodenki na dole z ściągaczem bluzka jest niebieska w szare paski i spodenki też Odpowiedz Link Zgłoś
charme Re: Piżamki:P 11.11.09, 12:31 Ha! A ja mam szarą z króliczkami na bocznej kieszeni xD Odpowiedz Link Zgłoś