Dodaj do ulubionych

#Co mnie najbardziej wyróżnia.

13.11.09, 21:15
A więc.. Nie mowa tu o mnie oczywiście ...-.-
I tak wolę się na swój temat nie wypowiadać...
Chodzi mi o to..czy umiecie wymienić np. własne cechy które was w jakiś sposób
wyróżniają..
Może to być również sposób bycia, wygląd, muzyka, zainteresowania..itd..itd. '?'

Zadałam takie pytanie..ponieważ wiele osób mówi ' jestem inny/inna..blabla' ,
ale trzeba też umieć to w jakiś sposób zinterpretować...[moim zadniem] ..

Hmm. ..tak tak..To tyle. =3

Obserwuj wątek
    • duuumi Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 13.11.09, 22:34
      jestem strasznie pewna siebie. ale nie wiem czy uznaje to za wade czy tez nie.
      słucham majkela.
      i mam strasznie inny styl.
      tzn. odstaje od onnych pod wzgledem ubioru ; d.
      No i sie ucze ucze takt roche kujonowato, ale kujonem nie jestem ! ; o .
      i chce chodzić na wszystko, chociaż nie mamm na to czasu.
      jednym słowem: pisze tutaj tak, jak wy wszystkie ; ))).

: *
      • lisa902 ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] 13.11.09, 22:43
        Ja bardzo lubię dagać , ciąglę bym gadała . Moi znajomy nie nawidzą tego u mnie
        ale co poradze ja to ja .
        Tak wgl jeszcze jestem pyskata czasem wredna niestety i rospuszczam a raczej
        przekazuje ploty < głupia JA ! > każdy ma kompleksy nie stety i wady i zalety ;]]
        moje zalety t przyjacielska zawsze ide z pomoca do przyjaciół lub nawet WROGA !
        no nic trudno siebie ocenic
      • takaaklaudiaa Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 15.11.09, 14:22
        Ojjjj.... Jestem bardzo pewna siebie i wrażliwa ... Wszystko biore sobie do serca... Mówią,
        że ze mnie kujon bo sie niezle ucze;cryingMam swoj gust i wgl
        Jak mnie cos napadnie to godzinami moge gadac....... Uwielbiam Bartusia<dla
        wtajemniczonych> xD I wgl sypie takimi tekstami ze zallllllll
    • elisss92 hmm 13.11.09, 22:36
      przede wszystkim muzyka i tego nie da się zaprzeczyć.
      Jestem pewna siebie i mam oryginalne przekonania, nie boję się ich mówić.
      • spontaniczna Re: hmm 13.11.09, 22:42
        duuumi, wiesz moim zdaniem tym, że słuchasz 'majkela' nie znaczy, że jesteś
        jakas oryginalna czy cuś. teraz, po jego śmierci wszyscy słuchają jego muzykę,
        więc nawet jeśli powiesz, że słuchalas go przed śmiercią to nie bd mogla Ci
        uwierzyć, bo Cie nie znam.

ja myślę, że jestem inna przez muzykę. słucham r'n'b, a u mnie w sql mało kto
        wie co to ;/
        tylko cały czas słysze polski rap i techno..;/
        • spontaniczna Re: hmm 13.11.09, 22:44
          aha no i przez moja irytację, co do wypowiedzi duuumi zapomniałam, napsiać
          najważniejsze:
          że jest spontaniczna, nie w tych sprawach oc trzeba ;D wink
    • nikt. Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 13.11.09, 22:39
      nie jestem w stanie wyrazić, co mnie wyróżnia od innych, ponieważ nie jestem ' innymi ' . nie wiem, jak moje ' inność ' ma się do ich ' inności ', więc może z powodzeniem wyjść na to, że jestem taka sama jak inni.
      • michelle_ Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 13.11.09, 22:41
        jestem pewna siebie, strasznie pewna siebie.
        no i zawsze działam spontanicznie. można też
        uznać że jestem mocno pokręcona, na szczęście
        pozytywnie.
        • funny_sneakers Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 13.11.09, 22:46
          mam zakręcone w głowie ;P [ale to na pewno nie tylko ja]
          hmm... zawsze umiem wymigać się z konfliktu xP
        • duuumi spontaniczna. 13.11.09, 22:46
          u mnie jest podobnie - praktycznie sam rap.
          a michael'a słuchałam długo, długo , długo.
          nie mozesz mi uwierzyc - trudno . nie obchodzi mnie to, bo jak napisałaś wcześniej - też cie
          nie znam. ; )

< 33 .
    • zigii Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 14.11.09, 10:33
      nie umiem pisać o sobie, nie umiem siebie oceniać, ale myślę, że wyróżnia mnie
      to, że jak to na mnie mówią "jestem dzieckiem słońca". pochwalę się tu, nie ma
      innej rady, często wygrywam w konkursach piosenki, plastycznych, często nawet
      literackich. kocham to, tak już jest. można mnie nazwać kujonem, uczę się bardzo
      dobrze. ponadto inaczej patrzę na ludzi. nie lubię świrniętych ludków, takich
      plastikowych pustych lalek. wszystko i wszyscy mnie irytują, nie mogę ustać w
      jednym miejscu (dosłownie i nie dosłownie ;3), zawsze chcę wszystko mieć i
      zrobić pierwsza, być najlepsza, najbardziej lubiana. to nie są moje dobre cechy,
      te, ostatnie wymienione, ale cóż. nie jestem też taka słitaśna i szalona, po
      prostu. pisząc tutaj, gdziekolwiek indziej wyrażam całą siebie, jestem bardzo
      spontaniczna. nie wiem co ze mną. ubiorem nie wyróżniam się z tłumu, aczkolwiek
      nie boję się ubrać czegoś nowego, czegoś innego, nie-podobającemu się innym.
      mnie się to podoba i koniec.
      w pewnym sensie jestem nieśmiała, cicha, ale w połowie jestem też odważna i
      śmiała. nie boję się podejść do innego człowieka i powiedzieć mu co o nim myślę,
      co JA myślę.

no, rozpisałam się, ale jak już wspomniałam, to jest spontan, to leci/leciało
      prosto z głowy, nie namyślałam się. jestem taka i koniec.
    • girl_x33 Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 14.11.09, 10:43
      Co mnie może wyróżniać?
      Może mój wygląd jest trochę charakterystyczny- jestem wysoka, mam brązowe włosy...
      Słucham rocka, często chodzę w czarnych czy fioletowo-szarych ciuchach... Mam koszulki
      ze Zmierzchu, które często zakładam. Uwilebiam kolorowe trampki. No i zawsze się
      uśmiecham xD
      • cocomaroko Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 14.11.09, 10:58
        chyba tylko to , że jestem SZCZERA . nie boje się mówić prawdy .
        wiem , że mogę przez to ponieść jakieś konsekwencje , ale lepiej mówić szczerą
        prawdę ,
        niż kłamać .
        jedni mnie za tą szczerość nienawidzą ( nie to , że nie lubią tylko chodzi o to
        , że powiem tak "zazdroszczą" . XD ) . a jedni podziwiają . : pp

ale tak to nie wyróżniam się z tłumu w żaden inny sposób . : )
    • mandy_jonas Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 14.11.09, 11:54
      Ja nie uważam żebym się jakoś od innych wyróżniała... Jestem taka 'zwyczajna'.
      Czasami chciałabym być oryginalna w czymś co robię, czy jak się zachowuję... Ale
      jestem typem nieśmiałej osóbki, i nie potrafię się zmienićtongue_out Jedyną cechą która
      może mnie wyróżniać, to to że się bardzo dobrze uczębig_grin
    • akira Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 14.11.09, 13:39
      Wyróżnia mnie własny styl i głupie zamiłowanie do pomocy innym.
      Jestem strasznie uparta i zrobię wszystko, żeby uzyskać upragniony cel.
      Kolejnym odbiciem od normy jest to, że w realu nie dogaduje się z dziewczynami,
      a z chłopakami.
      • deee_rf Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 14.11.09, 13:45
        kolor oczu . kompletnie inny niż wszystkich (właściwie nie wiadomo jaki xd )
        POglądy na wiele spraw ; )
        • sysiek4444 Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 14.11.09, 14:56
          Oczywiście myzyka i sposób bycia .
          Ja kocham Bieberka , a inni `pierdzenie indianów , jak kiedys to nazwalam . tongue_out`
          Wyglad oczywiście .
          Zawsze po jakimś złym słowie mam wyżuty sumienia .
          Zawsze . !
          x d d
    • kardolina Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 14.11.09, 15:19
      mnie wyróżnia to, że potrafię byc bezczelna i szczera do przesady.
      oraz to, że jak się wygłupiam, to na maksa. nie ma czegoś, czego szalonego bym nie
      zrobiła xddddd
      believe me

co mnie jeszcze wyróżnia z mojego otoczenia? to, ze bardzo poprawiam ludzi xd
      jak słyszę `se` `poszłem` `co tam pisze` to od razu poprawiam xd
      i jestem na maksa wkurzajaca xd
      • kardolina Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 14.11.09, 15:22
        i jeszcze w MOIM otoczeniu mnie wyróżnia to, że nienawidzę malowania się, sukeien,
        spódnic itd.
        są plastiki w moim środowisku, ale niezbyt duzo, jednak oporcz mnie kazda dziewczyna lubi
        sie jakos umalowc. kazda, ale nie ja.
        jestem w ogóle mniej dziewczęca niz chłopięca xd
        zawsze się trzymałam w towarzystiwe chłopaków, wiec... xd
    • jane_ Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 14.11.09, 15:35
      jestem jedym wielkim wyróżenieniem.
      mogłabym mnożyć te wszystkie cechy, ale chyba nie ma sensu pisac tutaj pracy na 987580347950 słów na mój temat.
    • theblackone. Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 14.11.09, 18:21
      Dosłownie wszystko.
      Nie wiem, chyba nie ma jednej cechy charakteru, którą dzieliłabym z kimś innym.
    • seneka4 Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 14.11.09, 18:47
      Trudno jest oceniać samego siebie... ;/ ale mogę powiedzieć ,że jestem zwyczajną
      nastolatką, wieczną optymistą. wink Lubię się bawić ,ale jestem raczej grzeczną
      dziewczynką. ;D Mam 100 pomysłów na minutę... ;d Bywam też kapryśna ,szybko się
      nudzę ,wszystko gubię, spóźniam się ... ;/ więc raczej potrafię przyznać się do
      swoich zalet jak i wad. Nie wyróżniam się jakoś bardzo ,jestem zwykłą dziewczyną. ;d
      Gorzej z wyglądem ... ;/ Nie powiem ,że jestem brzydka ,wyglądam zwyczajnie jak
      nastolatka... ;d Mogę powiedzieć ,że nie mam większych kompleksów ,ale nie chcę
      pisać ,że jestem super ładna itd. .. ;/ Chociaż się sobie podobam... smile ale to
      chyba dobrze. ;p
      łatwiej z zainteresowaniami i muzyką. Lubię grać w piłkę ,pływać ,grać w
      siatkówkę. Lubie mangę & anime (szczególnie death note),lubię tańczyć
      ,śpiewać.(śpiewałam w dwóch zespołach ,jak do tej pory śpiewam w jednym),oglądać
      filmy. ;D
      Bardzo lubię też muzykę szczególnie rock ,Hardstyle ,Trance ,rap ,r'n'b ... wink
      • niezalezna. Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 14.11.09, 18:50
        wszystko !! : __ Q
        • karoola06 Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 14.11.09, 18:53
          mnie wyróżniają długie włosy i wieczne poczucie humoru i że prawie ciągle sie śmieje
        • alice96 co mnie wyróżnia? 14.11.09, 18:53
          mam cały czas zarumienioną twarz.
          dla niektórych słodkie, dla mnie masakra.
          no, ale taka jestem smile
          • madziulax111 Re: co mnie wyróżnia? 14.11.09, 19:03
            ja ?? jestem wygadana,ciagle cos mówie ;] muzyczka to mnie raczej nie wyróżnia
            bo słucham tego co większośc ale napewno mam swój styl . . . ubieram sie tak
            hmmm wiem jak Tola Szlagowska troche jak Diana z jcd no i kocham tańczyc .
            ludzie mi tego zazdroszczą ale to jest chyba 1 rzecz z której jestem lepsza od
            innych , a ucze sie przeciętnie wiec na tym polu sie nie wybije i chyba nie chce
            ;] <3 kocham teatr ale taki młodzieżowy . występowałąm w romie i w rampie .
            fajnie było ale to m isie znudziło bo wole taniec oczywiscie tzn. hip hop , jazz
            , dance hall , new style , i bla bla wink
            • madziulax111 Re: co mnie wyróżnia? 14.11.09, 19:14
              tak wgl . to fajny wątek ... lubie jak sątakie hmmm inne ;]
    • avrilka_lavigne Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 14.11.09, 19:05
      U mnie w szkole mam najkrucej podcięte włosy wśród dziewczyn, a oprócz tego to już
      chyba nic... Nigdy tak się nie "wyróżniałam" wię nie dam sensownej odpowiedzi wink
    • missblue Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 14.11.09, 19:18
      Rock serce
      U mnie cała, calusieńka szkoła słucha rapu i hip-hopu. Tylko nie ja ;D
      • klaudia7 Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 14.11.09, 19:28
        Jestem wielką niezdarą, zawsze jak jestem u koleżanki musze coś rozlać albo wysypać,
        jeszcze nigdy tak nie było żebym czegoś nie popsuła, ja słucham czarnego rapu i
        eminema, lubię też green day i nickelback, jestem dość pyskata i wygadana, ale to chyba
        moi przyjaciele lubią bo ja zawsze przerywam cisze, bo ona troszeczke mnie denerwuje,
        jestem stukniętą marzycielką, niby wiem że moje marzenia się nie spełnią jestem cały czas
        pełna nadziei że może jednak
    • nulka_ Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 14.11.09, 20:03
      Hmmm, wszystko i nic xD Jestem zwykłą nastolatka ale i jednocześnie inną od wszystkich bo każdy jest inny, ale taki sam big_grin
      Wiem jestem mądra tongue_out

Hmmm, wyróżniają się mojerudewłosy i wiecznie mam coś połamane - w tej chwili rękę xD
      • gaba97 Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 14.11.09, 20:16
        Ja?
        Hm...Jak mnie ktoś wkurzy potrafię być naprawdę chamska.
        Lubię być chamska ale już mnie to we mnie zaczyna wkurzaćuncertain
        Ale zazwyczaj jestem spokojna , potrafię słuchać.
        Lubię eksperymentować ze stylem ubrań.
        Niezbyt lubię słuchać tej muzy co inni...
        Mam wiele cech i nie będę ich wymieniać...
        Jako jedyna w klasie jestem blondynkąwink
    • w_paski Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 14.11.09, 21:31
      nareszcie ktoś to poruszył! wystarczy przeczytac mój opis by sie domyślić że sie z tobą
      zgadzambig_grin
      drażni mnie takie coś
      słucham roka ,mama mnie nie kocha, mam pałe z polaka i rozmawiam z meblami tongue_out
      a to wsztsto dla szpanu najczęściej kotś poprostu śłucha muzyki alternatywnej i myśli że
      jest ,,wyjątkowy" ja twierdze ża ja jestem jaka jestem dla niektórych taka dla innych
      jeszcze inna a połowa osób na kotkó pisze ,,jestem wyjątkowa,dziwna i jedynaaa!"
      i idź pożal się bożetongue_out
    • mileylove. Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 15.11.09, 13:53
      może poprostu opisze siebie . big_grin

jestem strasznie upartaa . tongue_out
      czasami odważna , czasami nieśmiała .
      umiem walczyć o swoje .
      jestem ogólnie towarzyska i wesoła i rozgadana . big_grin
      czasami lubie posiedzieć sama i sie wyciszyć , słuchając miley cyrus , paramore . wink
      uwielbiam śpiewać . tongue_out

to tyle , chybaa . smile
      • carlain Re: #Co mnie najbardziej wyróżnia. 15.11.09, 14:53
        tak głupio mi wymieniać, większość to zalety. ; d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka