hamola 18.11.09, 19:26 jak sobie z nimi radzicie> ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
good_thing Re: pryszcze i krosty. 18.11.09, 19:47 Ja mam żel do mycia twarzy i krem, oba z Nivea Visage Young. Moim zdaniem świetne są i na pewno pomagają. Do tego jakiś punktowy żel na pryszcze i tyle. Byle nie wyciskać Odpowiedz Link Zgłoś
lovemodeling Re: pryszcze i krosty. 18.11.09, 19:54 ja mam tonik z garniera i bardzo dobrze i szybko działa ja po tygodniu nie miałam śladów Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: pryszcze i krosty. 18.11.09, 21:15 wypróbuj domestosa. ;* działa. ^^ <3 Odpowiedz Link Zgłoś
princesssska Re: pryszcze i krosty. 18.11.09, 21:15 a najlepsze jest polanie krost kwasem Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: pryszcze i krosty. 18.11.09, 21:21 Ja dzisiaj kuupiłam peeling z garniera . ten najnowszy . mialam już probkę i naprawdę .. schodzi od razu po pierwszym użyciu . Odpowiedz Link Zgłoś
mika999 Re: pryszcze i krosty. 18.11.09, 21:27 Weź patyczek do uszu i nałóz paste do zębów na niego i posmaruj pryszcza ale tylko zrób taki mały punkcik w miejscu pryszcza ALE NIE NA CAŁEJ TWARZY BO CI WYPALI! zostaw punkciki na całą noc a rano zmyj pastę wodą. powinna zrobić sie taka mała pomarszczona skurka która zrobiła się na pryszczu , oderwij ja i poczekaj aż wszysko z tego przyszcza wyleci potem może być troszkę czerwony ale później jest dobrze mam nadzieje że pomogłam P.S- Tak wgl to tą metodę wypróbowałam i działa Odpowiedz Link Zgłoś