katsuumi_17 28.11.09, 11:53 Oglądacie skoki? A może ktoś trenuje? Wczoraj rozpoczął się nowy sezon. Ja jestem fanką skoków od kiedy Adam Małysz zaczął odnosić sukcesy, miałam wtedy około 9-10 lat. Wypowiadać się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sophie_ Re: Skoki narciarskie 28.11.09, 11:57 no więc lubię sobie czasem obejrzeć. ale tak, że jestem jakąś fanką to nie. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Skoki narciarskie 28.11.09, 12:06 jak byłam mała nie mogłam tego znieść. teraz bardzo lubię. c: Odpowiedz Link Zgłoś
an3cia_ Re: Skoki narciarskie 28.11.09, 14:42 WEŹ , SPADAJ KASTUUMI !!!!!!!!!!!!!! NIKT CIE TU TAK NAPRAWDE NIE ZNOSI !!! BO JESTEŚ PRZEMONDRZAŁA !!!!!! IDŹ SE NA SWOJE SKOKI I NIECH CIE TAM ROZJADĄ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: Skoki narciarskie 28.11.09, 14:49 an3cia ogarnij twarz i nie wypowiadaj się na forum skoków nie oglądam bo mnie nudzą Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: Skoki narciarskie 28.11.09, 18:47 jak byłam mała to uwielbiałam ; ] teraz jakoś przeszło , ale jak akurat będę przed tv to na pewno obejrze Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: Skoki narciarskie 28.11.09, 18:51 ` Fanką nie jestem ,, ale jak po kanałach telewizyjnych skecze i akurat natrafie na skoki . to oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Skoki narciarskie 28.11.09, 19:07 ja też lubie i to bardzo oglądam każdy konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Skoki narciarskie 28.11.09, 19:20 kocham skoki, koleżanka mnie zaraziła ;D<br /> mam kubek z Gregorem Schlierenzauerem, autograf Małysza, Schlierenzauera i Loiltza Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Skoki narciarskie 28.11.09, 21:06 No no, bouche2, to super, zazdroszczę ci Ja jakoś nie moge nigdy się wybrać zimą w góry w czasie kiedy są skoki w Zakopanem. Ale o mały włos załapałabym się w tym roku na Letnie GP, ale tydzień przed nim kończył mi się pobyt i musiałam obejść się smakiem. Anetko droga, nie myśl, że mnie rusza to co napisałaś. Szkoda, że udajesz taką tępotę, bo gdybyś pokazała się tu prawdziwą siebie wyszłabyś na tym o wiele lepiej. Wiem, że naprawdę jesteś całkiem inteligentna, bo inaczej nie udałoby ci się zrobić takiego szumu wokół siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Skoki narciarskie 03.12.09, 19:34 nie przejmujmy się an3cią, nikt już nie zwraca tu na nia uwagi . no katsuumi_17 warto, naprawdę, udać się na taką imprezę, świetna atmosfera no to powodzenia, następnym razem może uda Ci się dostać na skoki Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Skoki narciarskie 28.11.09, 22:43 bosh. -.- szczerze mówiąc jak na to patrze to zygac mi sie chce to jest dla mnie takie nudne, że nie rozumiem jak mój tata i brat mogą to oglądac. Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ Re: Skoki narciarskie 29.11.09, 01:00 czasem pooglądam, nie są złe. nawet to lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Skoki narciarskie 03.12.09, 16:00 nie interesuję się jakoś ;p haha, przypomina mi się jak nie było jeszcze chyba internetu, mieliśmy skoki narciarskie na komputerze, i tata razem ze spacją i Małyszem skakał na fotelu : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Skoki narciarskie 03.12.09, 16:06 Nienawidzę tego sportu ;c Kojarzy mi się z niedzielą oraz całą męską częścią mojej rodziny, która ubrana w biel i czerwień prawie skakała wraz z Małyszem. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Skoki narciarskie 03.12.09, 19:39 roseline napisał(a): > Nienawidzę tego sportu ;c Kojarzy mi się z niedzielą oraz całą męską częścią > mojej rodziny, która ubrana w biel i czerwień prawie skakała wraz z Małyszem. mam podobne skojarzenia ; 3 chociaż moja mama też lubi skoki ja nie lubiłam , nie lubię i prawdopodobnie nie polubię . Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Skoki narciarskie 03.12.09, 19:47 Nie uprawiam , ale lubię sobie pooglądać w Tv Odpowiedz Link Zgłoś
antiic Re: Skoki narciarskie 03.12.09, 19:52 Oczywiście! Jak miałam tak ok. 5-6 lat to zawsze udawałam że jestem Małyszem ;P Gadałam jak ten gościu w telewizji :Małysz przygotowuje się do startu itp. Szkoda że się trochę wypalił, kiedyś był lepszy...Ale mam nadzieję że kiedyś przyjdzie taki mały Małysz (jego syn) i będzie równie dobrzy co Adam an3cia_ sama spadaj! katsuumi się przemądrza, ona jest inteligentna z natury ^^...no i kochane dziecko drogie spójrz ile ona ma lat. Ale popieram ją :Szkoda, że udajesz taką tępotę, bo gdybyś pokazała się tu prawdziwą siebie wyszłabyś na tym o wiele lepiej. Wiem, że naprawdę jesteś całkiem inteligentna, bo inaczej nie udałoby ci się zrobić takiego szumu wokół siebie. , na pewno gdzieś tak bardzo głęboko jesteś inteligentna! Odpowiedz Link Zgłoś
antiic Re: Skoki narciarskie 03.12.09, 20:08 katsuumi się przemądrza, ona jest inteligentna z natury ^^ sorry miało być ! katsuumi się nie przemądrza, ona jest inteligentna z natury ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
andziaa. ;] 03.12.09, 19:57 ja nawet lubię Adama ;] jest spoko. skoków tam nie oglądam często, nie mam ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś
smileymiley1995 skoki narciarskie<3 03.12.09, 20:24 o więc ja skakałam..ale złamałam ng i zrezygonowałam...teraz tylko jeżdze na nartach i na snowboardzie...ale tez lubie skoki...ale jakos nie wieze w powrót adama małysza do formy... Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Ee tam nuudy:P 03.12.09, 21:19 Musiałabym się niesamowicie nudzić [co jest raczej baardzo rzadkim zjawiskiem- bo ja ciągle coś tam sobie wymyślę do zajęcia:] żeby obejrzeć skoki narciarskie W ogóle nie przepadam za oglądaniem sportów różnych... A skoków to w szczególnościxP Odpowiedz Link Zgłoś
czino Re: Skoki rlz.!! :) 05.12.09, 18:40 Ja oglądam od... kurczę od bardzo dawna. Z rodziną przed tv. Kibicuję Adamowi i reszcie Polaków. Mam nadzieję, że uda mu się ten sezon . Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Skoki rlz.!! :) 05.12.09, 20:33 Ja oglądam razem z tatą i bratem xp Już od dawna ... Na nartach nie skaczę, ale jeżdżę już od daawna ... i mi pasi ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Skoki narciarskie 06.12.09, 11:35 Mój wujek był wczoraj u nas i oglądał...Nie jestem tego zwolenniczką,ale jakiś facet wczoraj bardzo ładnie ziewał ;p Odpowiedz Link Zgłoś