smiley16 28.11.09, 15:35 hej Mam wielką prośbę. Moglibyście mi napisać tytuły fajnych horrorów albo filmów dla nastolatek? Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agapi Re: Horrory:) 28.11.09, 15:40 ja polecam egzorcystę, oszukać przeznaczenie 3 i ... piłę (wszystkie części ) Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: Horrory:) 28.11.09, 15:43 wszystkie części oszukać przeznaczenie,wsystkie części piły i smiertelna wyliczanka Odpowiedz Link Zgłoś
bllack Re: Horrory:) 28.11.09, 15:44 Ja poelcam Ostatni Dom Po Lewej , Oszukać przeznaczenie 4 , Wywiad z wampirem (stary film...ale mi bardzo się spodobał) Królowa Potępionych (też stary) , Wszystkie części piły....i nie wiem , poszukaj w internecie . Odpowiedz Link Zgłoś
rockowa941 Re: Horrory:) 29.11.09, 13:31 spoko ;> Mgla taka o obrzydliwych robakach ,wzgorza maja oczy 1cz i 2cz pila wszystkie czesci teksanska masakra pila mechaniczna ;D droga bez powrotu itp Odpowiedz Link Zgłoś
martuskac Re: Horrory:) 29.11.09, 13:38 < Brzydka prawda < Ciało Jennifer < Dziewczyny z drużyny 5 < Kochac i umrzec < Kocham cię, Beth Cooper < Przypadkowy mąż < Bez mojej zgody < Kochanie jestem w ciąży < Dzień wagarowicza < Polowanie na druhny < Moja dziewczyna wychodzi za mąż < Sposób na teściową < W świecie kobiet < Za jakie grzechy < Babskie wakacje < Narzeczony mimo woli < Licencja na miłośc < Wymarzony facet < Jak kochają czarownice < Przystanek miłośc < Duma i uprzedzenie < Króliczek < Francuski numer < Podryw na głupka < Zęby < Lakier do włosów < Zabójcza blondynka < złów i wypuść < Dirty Dancing < Stary kocham cię < Książę i ja < Słodkie i ostre < Dziewczyna z Jersey < Wygraj randkę < Grzeszna miłość < Dziewczyna numer jeden < Czyja to kochanka? < Szkoła uczuc * Wygrane marzenia + * Dogonic marzenia + < Czego pragnie dziewczyna + * Step up * Step up 2 < dziewczyna z sąsiedztwa < Trzynastka < Wredne dziewczyny < Dziewczyny z drużyny < Pamiętnik księżniczki < Legalna Blondynka < Uwierz w miłośc < Ona to on < Całe szczęście < Książę i ja < Cicha woda < Pidżama party < Sztuka rozstania < Zakochana złośnica < Jak stracic chłopaka w 10 dni < 50 pierwszych randek < Cała ona < Miłośc na zamówienie < Ciasteczko < Gorąca laska < Księżniczka na lodzie < Piękna i szalona < The Cinderella Story < Szansa na sukces < Agent Cody banks < Idealny facet < Zmierzch < Jak w niebie < Another cinderella story ( z Seleną Gomez ) < Krucajata w dżinsach < High school musical ( wszystkie cz.) < Elita < Bratz < Kochaj i tańcz < Just dance < Slumdog: milioner z ulicy < Honey < 100 dziewczyn i ja < Zostańmy przyjaciółmi < Dziedziczki < Zaklęte serca < Szalony akademik ( I & II cz. ) < Igraszki losu < Stowarzyszenie wędrujących dżinsów < Camp Rock < Wskakuj < Angus, stringi i przytulanki < Wyznania zakupoholiczki < Taniec ostatniej szansy < Zatańcz ze mną < Never back down < John Tucker musi odejśc < Akwamaryna < Zakręcony piątek < Rozmowy nocą < Blow < If only < Eurotrip < Juno < Ostra laska < Twarda sztuka < Pamiętnik < Stick it- spadaj < Księżniczka i żołnież < Wielbicielka < Sztuka zrywania < Wieczny student < Jazda na maksa < Diabeł ubiera się u Prady < Męsko- damska rzecz < Był sobie chłopiec < miłośc nic nie kosztuje < Poczuj rytm < Krok do sławy < Zielona mila- może nie typowy dla nastolatek ale bardzo wzruszający polecam < Molly < Wyznania małoletniej gwiazdy < Córka rezydenta < Przyjęty < Całe szczęście < Poszlaka < To nie kolejna komedia dla kretynów < Plotkara < Dziewczyna do wzięcia < Siódme niebo < Siostry < Pracownik miesiąca < 17 again < Flicka < Miłośc na wybiegu < Program ochrony księżniczek < Córka mojego szefa < Serce nie sługa < 27 sukienek < A właśnie, że tak! < 18 years old virgin < Dwa tygodnie na miłośc < Na skróty do szczęścia < Szkoła uwodzenia < Wpadka < Królowa XXL < Droga do sławy < Biały oleander < Spadaj < Na ostrzu noża < Śmiertelne zauroczenie < Mini's first time < Nastolatki i miłośc < Słodkie i ostre < Szkoła uroku < Sydney i 7 nieudaczników < Wakacje w słońcu To sa filmy dla nastolatek może się coś przyda ;p Odpowiedz Link Zgłoś
samarableed Re: Horrory:) 29.11.09, 13:53 Odradzam Ci wszystkie piły i inne masakry. Żałosne filmiki dla ludzi bez wyobraźni, dla których widok krwi jest emocjonujący. Sądzę, że liczysz na coś inteligentniejszego, co nie kończy się przewidywalną śmiercią lub wulkanem krwi. Polecam "Sierociniec", "Paranormal activity", "Nieznajomych", "Nienarodzonego", "Mgłę"... Odpowiedz Link Zgłoś
j.g Re: Horrory:) 05.12.09, 08:51 zgadzam się z samarableed. takiego typu filmy są bardziej śmieszne niż straszne ; - // Wg mnie, najlepsze są : Sierociniec, Patologia, Sadysta, Rec 2 { jedynka też śmieszna była } Krwawe walentynki - na początku jest supeeer ale kiedy ogląda sie to w kółko kilkanaście razy na dzień, robi się nudne xdd Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Horrory:) 05.12.09, 09:00 ` mnie zaciekawił ` nienarodzony `. naprawdę świetny film ( ;. Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Horrory:) 05.12.09, 12:14 Ring Ring 2 Pidżama Party Nowy York nowa miłość Londyn jest cool Stowarzyszenie wędrujących dżinsów Odpowiedz Link Zgłoś