fanka.twilight 02.12.09, 20:50 Mam mały problem na mikołajki wylkosowałam chlopaka i nie wiem co mam mu kupic moze wy mi doradzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blondi_girl Re: CO mam kupic 02.12.09, 20:57 Właśnie przed chwilą chciałam zrobić dokładnie taki sam wątek ;P JA też wylosowałam chłopaka i też nie mam kompletnie pomysłu co mu kupić... Chyba będę musiała sie go spytać co chce dostać xD Odpowiedz Link Zgłoś
demi.jb.love. Re: CO mam kupic 02.12.09, 20:57 To zależy czym się interesuje i co lubi. No i do ilu macie kase. Może jakiś perfum? Albo odrazu zestaw. Albo hm. Ja w tamtym roku kupiłam koledze czapkę czarno białą w kratkę z daszkiem, to przez cały rok ją nosił! Może coś w tym stylu? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_twilight Problem ;d 02.12.09, 20:59 No ale słuchaj, ja go nie znam. Nie wiem czym się interesuje. No bo jeśli to kujon to jakaś książka dotycząca np. nadprzyrodzonych zjawisk. A jeśli luzak to słownik ciętej riposty! haha Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: CO mam kupic 02.12.09, 21:05 Najlepiej jakiś zestaw ;p::: - dezodorant - że pod prysznic ;p Odpowiedz Link Zgłoś