stefaa Re: co dostałyście na Mikołajki ? : D 06.12.09, 12:28 ja mam dostać na gwiazdke..tak moja mama uznala xd tylko ze dostane więcej xd do tego mikołaj ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
truskawaaxd Re: co dostałyście na Mikołajki ? : D 06.12.09, 12:31 ja dostalam : perfumy xd ,piżamee taka ślicznaa z kOtkiem , żel do przemywania twarzy i duzo słodyczy . Odpowiedz Link Zgłoś
polly__ Re: co dostałyście na Mikołajki ? : D 06.12.09, 12:56 Całą siatkę słodyczyy... ; oo Żel pod prysznic Świeczkę i Takiego Mikołaja, że mozna w Nim świeczkę postawiić... ; p W tym roku buta nie wystawiałam... ; (( . Zamiast tych słodyczy wolałabym kasę, bo jadę dzisiaj na 'Świąteczne Zakupy' i mam mało kasy... Świetniee... ; // Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: co dostałyście na Mikołajki ? : D 06.12.09, 13:25 słodycze i pieniądze . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
magda270898 Mikolajki 06.12.09, 16:34 ja dostalam piżame,slódycze oczywiście bo to podstawa na mikolajki i teraz wariuje bo nawciskalam sie slodyczy i jestem nadpobudliwa ale co tam no i jeszcze dostałam torebke z myszką mikiu i portwel do kompletu i chipsy chilli (normalnie gembe wypalają)no i 20 zł Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: co dostałyście na Mikołajki ? : D 06.12.09, 16:36 Ja dostane bilet na koncert TH ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne Re: co dostałyście na Mikołajki ? : D 06.12.09, 16:45 tokio_hotel_483 napisał(a): > Ja dostane bilet na koncert TH ; ) ja dostane może VIP pod choinkę fan zone już nie ma ale nie będe się przynajmniej kisić jak sardynka pod sceną Odpowiedz Link Zgłoś
gitarzystka_ Re: co dostałyście na Mikołajki ? : D 06.12.09, 16:38 Jee! Ja wystawiłam bucik!! Tylko że taki malutki. Dostałam książki, pióro wieczne i długopis, perfumy, kasę od babci, figurkę aniołka, słodycze i coś tam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: co dostałyście na Mikołajki ? : D 06.12.09, 16:41 kasa i słodyczee. < 33. Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska123 Re: co dostałyście na Mikołajki ? : D 06.12.09, 16:44 Kosmetyczkę z Nici i piżamę z Cubusa Odpowiedz Link Zgłoś
czekoczeko Re: co dostałyście na Mikołajki ? : D 06.12.09, 16:46 Na mikołajki zawsze dostaje słodycze.... Na święta cos większego... A buta zawsze czyszcze mam taki nawyk..... Odpowiedz Link Zgłoś
darkshine... Re: co dostałyście na Mikołajki ? : D 06.12.09, 16:53 ja dostałam 2 damskie krawaty i białą bluzkę z czarnymi guzikami do nich i czarną kamizelkę! no ale ja uważam, że świąteczny czas powien być taki...no świąteczny poprostu, a myślę, że kasa i ciuchy to niezbyt świąteczny prezent, więc do tego dostałam jeszcze maksymalnie świąteczną poduszkę! zachwycona jestem ))) a butów nie wystawiam... jakoś się poprostu nie przyjęła u nas ta tradycja, ale jak ktoś wystawia to super bo uwielbiam świąteczne tradycje! u mnie zawsze dostajemy prezent Mikołajkowy pod poduszkę;budzimy się z prezentem pod poduszką Odpowiedz Link Zgłoś
x_alice_x < 3 06.12.09, 16:58 6 książek L.J Smith - Pamiętniki Wampirów ( Przebudzenie , Walka , Szał, Mrok , Powrót o Zmierzchu i Uwięzieni ) i jeszcze 2 tomy książek Świat nocy ( też o wampirach ) tej samej autorki . ; D tak więc siedze i czytam . XD no i jakieś tam słodycze . Odpowiedz Link Zgłoś
dianolinka ... 06.12.09, 17:01 perfumy ęd kolczyki ęd słodycze [od kumpeli spodnie, bluzkę, trampki [od matki Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: co dostałyście na Mikołajki ? : D 06.12.09, 17:04 Ja w tym roku jakoś od rodziców nic nie dostałam .. no trudno, tradycja przemija .. ;p Ale od kolegi dostane ładnego misia ;dd heh . Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: co dostałyście na Mikołajki ? : D 06.12.09, 17:04 W moim domu Mikołaj kładzie prezenty koło łóżka ;c No a dostałam wielką torbę słodyczy, puchaty szlafrok i zestaw świątecznych kosmetyków Oriflame. No i 100 zł od ojca. W poniedziałek mam Mikołajki w szkole, no to prezenty się jeszcze pomnożą. No i na gwiazdkę jeszcze kilka małych upominków dostanę ;f Odpowiedz Link Zgłoś
agati_1997 Re: co dostałyście na Mikołajki ? : D 06.12.09, 17:05 Ja dostałam: *Słodycze *Bezrękawnik *Dodatek do Sims 3 "Wymarzone podróże" *Pluszowy Miś *Kase *Bluzę *Bluzkę *Zestaw z Adidasa (dezodoran, żel do mycia) *Papucie Odpowiedz Link Zgłoś