po_prostu_inna Re: Za 10 lat... 25.08.10, 08:56 nie moge sobie kompletnie wyobrazic zycia za 10 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Ja będę... 25.08.10, 09:12 Psim psychologiem, weterynarzem, podróżniczką, archeologiem, aktorką, albo detektywem/policjantką xD. Ślub planuję w wieku ok. 24 lat, bo nie chcę być kolejną zbyt młodą dziewczyną po rozwodzie. Dzieci po ślubie, żadnych 'wpadek'. Odpowiedz Link Zgłoś
alisou gdyby spełniły się moje najskrytsze marzenia... 25.08.10, 09:18 ... to uciekłabym sobie na bezludną wyspę, gdzie byłyby delfiny, foki i egzotyczne owoce. ale pomyślmy realniej. za 10 lat będę miała 23 lata, tak więc pewnie będę jeszcze na studiach. jakie kierunek? to się okaże. najbardziej fascynują mnie tematy, które w podstawówce były na przyrodzie. lecz teraz, w gimnazjum rozdzieli mi się i poznam w czym na prawdę jestem dobra i co mnie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
smile_peace_ Re: Za 10 lat... 25.08.10, 09:24 Będę aktorką.. może ;D Albo bd na studiach (aktorskich) xdd Odpowiedz Link Zgłoś
inspired_ Będę miała 22 lata. x 33 25.08.10, 11:02 Nie wiem, chyba będę pracować w wymarzonym zawodzie i szukać męża.? ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: Za 10 lat... 25.08.10, 12:53 Za 10 lat będę po studiach administracyjnych. Będę szczęśliwą matką i żoną. I będę mieszkać w ślicznym mieszkanku w Żyrardowie Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover mając dwadzieścia trzy lata... 25.08.10, 12:59 nie wiem, co będze wtedy robiła. pewnie będę studiowała. może anglistykę czy coś związanego z pisarstwem itp. mężatką pewnie wtedy jeszcze nie będę, chociaż kto wie. xD Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Z tego co mi się wydaje... : ) 25.08.10, 13:09 Za 10 lat będę dokładnie dwa lata po stażu w (mam nadzieję) moim ośrodku, będę więc od dwóch lat pracowała z autystami jako lekarz psychiatra i psycholog stosowany. Poza tym marzy mi się mąż i ciąża, żeby przed 30 zdążyć z dwójką dzieci. Kocham podróżować i poznawać nowych ludzi, więc mam nadzieję, że i to mnie nie ominie. Poza tym chciałabym mieć męża artystę < 3 to inspirujące dla drugiej połówki też jest. Jakiś aktor teatralny, muzyk, pisarz (chociaż oni są w większości neurotyczni) albo filmowiec. I bardzo bym chciała mieć tak bujne życie towarzyskie jakie teraz mam ^^ i dalej w wolnym czasie czytać, chodzić do teatru, słuchać muzyki, upamiętniać cudowne chwile na filmach i fotografiach i zajmować się pracą charytatywną. Mam nadzieję, że charakterologicznie się zbyt nie zmienię, dalej będę miała aktywne życie i po prostu będę dojrzalszą i dorosłą wersją mnie teraz : ) Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Za 10 lat... 25.08.10, 13:33 przekonamy się za 10 lat, nie myślę teraz o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
yxzw_ Re: Za 10 lat... 25.08.10, 13:41 Nie mam baldego pojęcia. Mam nadzieje, że nie będzie nudne. c; Odpowiedz Link Zgłoś
kingella24 Re: Za 10 lat... bede... 25.08.10, 13:46 starała się być dobrym człowiekiem zawsze jak mnie o to pytają to tak odpowiadam bo uważam że to właściwa odpowiedź ps. teraz tez sie staram Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Za 10 lat... 25.08.10, 17:14 Będę miała 24 lata. Zakończę studiowanie na kierunku instrumentalistyki i będę starała się o pracę w warszawskiej filharmonii jako flecistka. Kupię mieszkanie i urządzę je we własnym niepowtarzalnym stylu. Wyjdę za mąż za cudownego faceta. Pojadę w jakieś niepowtarzalne miejsce na wakacje i będę cieszyć sie życiem. A tak naprawdę to nie mam zielonego pojęcia jak potoczą się moje losy. Mam nadzieję, że jak najlepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Za 10 lat... 25.08.10, 17:17 bede studiowac chyba pschologie a wiecej nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
karolina1997 Re: Za 10 lat... 06.11.10, 15:53 Ja będę studentką... angielskiego albo historii... albo jednego i drugiego Odpowiedz Link Zgłoś
blyszczaca Re: Za 10 lat... 06.11.10, 15:59 Pewnie będę już mężatką ; pp ale tak serio co będę robić,za kogo wyjdę itd. to nie wiem ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
ley Re: Za 10 lat... 06.11.10, 16:16 będę się jeszcze z radością kształcić i dokształcać. zapewne też pracować, ale głównie skupiona będę na nauce. studia podyplomowe w mojej wizji przyszłości są obowiązkowe. ;p chcę być dziennikarką, albo pisarką. co prawda biorę pod lupę bhp i architekturę, to tamte dwa marzenia górują nad pozostałymi. c; Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Za 10 lat... 06.11.10, 16:37 nie robię planów na przyszłość zakładam że będę kształcić się . Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat hmm . 06.11.10, 16:43 okej, nie wiem, czy wypowiadałam się już tu. ale tak, czy inaczej moje piorytety w zyciu na pewno uległy zmianie . za 10 lat. najprawdopodbniej skończę studia, nawet nie wiem jakie. będę szukała jakiejś pracy za granica i mieszkania - na razie , na wynajęcie.w Barcelonie . i mam nadzieję, ze wszystko to będe robiła z godnym mężczyzną ku mego boku. jesli on będzie chciał zostać tu, to trudno . . . ja wyjadę. koniec, kropka . Odpowiedz Link Zgłoś
blondi.xd Re: Za 10 lat... 06.11.10, 21:19 nie wiem jak moje bd wyglądało. pewnie bd nie poukładane i wgl . nie wiadomo czy jeszcze bd żyła za 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś