molinka Re: Nosicie mundurki? 15.12.09, 17:39 Nie , nie noszę i dobrze niewiem czy kiedykolwiek miałam chyba raz w podstawówce przez rok ale i tak w nim nie chodziłam nauczyciele nawet nie zwracali uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: Nosicie mundurki? 15.12.09, 17:43 kiedyś u mnie były , ale tylko przez połowe roku . xdd aa teraz luss tyle że zero ekstrawagancji itp . żaal . -,- Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat ; dd. 15.12.09, 17:44 ha . ! ja nie mam. gimnajum jest normalnie. ale w podstawówce dwa lata w tych szmatach. masakra. ; | Odpowiedz Link Zgłoś
multiwitamina Re: Nosicie mundurki? 15.12.09, 17:53 U mnie były tylko w pierwszej klasie gm. Teraz jestem w trzeciej i po mundurkach słuch zaginął. Na szczęście. Chociaż nie mieliśmy właściwie aż tak źle, ponieważ mieliśmy zwykłe granatowe t-shirty z małym, żółtym logiem szkoły. Jednak o wiele bardziej podoba mi się on teraz, kiedy leży na dnie szafy, niż wtedy, kiedy kazali nosić ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula_anahi Mojego mundurka nikt nie pobije :P 20.12.09, 13:35 A więc tak: spodnica w krate, ale nie taka fajna rozszerzana i krotka tylko dluga prosta przed kolano czesc dziewczyn poskrocala to status szkoly sie zmienil i spodnica moze byc najwyzej 10 cm przed kolano ^ ^ do tego mamy bluzki z logo szkoły niebieskie i białe z krotkim rekawkiem i dlugim ^^ oprocz tego mamy kamizelki w krate ^^ te akurat lubie bo sa przylegajace ^^ i widac jaka jestem szczupla xD a na koniec ciemnoniebieskie bluzy z logo szkoły ^ ^ moze w ramach wyjasnienia dodam: gimnazjum katolickie ^ ^ a i zapomnialam na galowo marynarka obrzydliwa i niewygodna ^^ za brak munurka -14 za dzien ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusmiley Re: Nosicie mundurki? 20.12.09, 13:41 `ja miałam mundurki tylko na rok 'kamizelki' w 6 kl.teraz jestem w 1 gim i już ich nie mam xD. POZDRO ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pauula Re: Nosicie mundurki? 20.12.09, 13:43 o my też niestety ja nie chciałabym aby one były ale rada rodzicow tak wybrała ale cóż Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Nosicie mundurki? 20.12.09, 13:48 no zal ja mam ;/ musimy mieć koszulki polo błękitne a pod to kamizelki. ja noszę tylko kamizelkę i mega kolorową bluzkę by zrobić na złość nauczycielą. no i u nas bluz nie można nosić bo widać musi logo szkoły ;/ masakra JEbać tego kto to wymyślił Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Nosicie mundurki? 20.12.09, 13:50 Ja mam jutro dzień choinki i nie muszę przychodzić w mundurku xD mamy podkoszulek i kamizelkę. Ja osobiście preferuję kamizelkę bo biorę ją do ręki i bez problemu. A podkoszulem = nieee Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanaaa Re: Nosicie mundurki? 20.12.09, 13:52 u mnie nie ma mundurków. ja nosiłam tylko w 1 gim (teraz jestem w 3). jak ktoś nie miał to czasem jakiś nauczyciel uwage zwrócił i tyle. mieliśmy takie koszulki na krótki rękaw..granatowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
miley__xd Re: Nosicie mundurki? 20.12.09, 13:54 Ja musiałam nosić te głupie mundruki w 5 i 6 klasie podstawówki, ale w moim gimnazjum nie trzeba ich nosić, bo rodzice nie chcieli. I bardzo dobrze, bo one i tak nie pomogły... Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: Nosicie mundurki? 20.12.09, 13:54 kiedyś w 6 klasie musiałam nosić bo były obowiązkowe ale trzebabyło tylko nosić czarne, granatowe lub białe bluzki (obojętnie jakie tylko bez żadnego napisu), a teraz (2 gim) już nie musimy tylko musimy identyfikatory (każde klasy mają inne kolory: 1 klasy - zielone, 2 klasy - żółte a 3 klasy - czerwone) a za brak identyfikatora można od każdego nauczyciela dostać -5pkt xC Odpowiedz Link Zgłoś
najli. Re: Nosicie mundurki? 20.12.09, 13:57 U mnie w szkole to musimy nosić, bo jak nie to nam minusowe punkty wstawiają ;/ No ale dobrze, że przynajmniej te mundurki nie są takie brzydkie jak w innych szkołach. xD Odpowiedz Link Zgłoś
the_one Re: Nosicie mundurki? 20.12.09, 14:07 Ja chodzę to prywatnego gimnazjum, ale nie ma mundurków. Nie ma też określonych kolorów, jakie powinniśmy nosić Odpowiedz Link Zgłoś
mileey.hannah Re: Nosicie mundurki? 20.12.09, 14:04 A u nas miały być . Tylko ta baba co szyła wzięła kase i nie uszyła . xD I nie maaam . Na szczęscie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Re: Nosicie mundurki? 20.12.09, 14:05 Ja miałam w podstawówce. Teraz jestem w gimnazjum i u nas nie ma. Jak Giertycha wywalili to ja właśnie kończyłam podstawłówkę i się nasza klasa zebrała za szkołą, było wielkie ognisko a zamiast drewna każdy wrzucał koszulkę Odpowiedz Link Zgłoś
edward222 Re: Nosicie mundurki? 20.12.09, 14:06 U nas w podstawówce są mundurki Ale ja chodzę do gimnazjum i nie mamy mundurków Odpowiedz Link Zgłoś
esmecullen Re: Nosicie mundurki? 20.12.09, 21:43 Ja już nie mam mundurków... Jak mioałam to mieliśmy bluzki polo i kamizelki. To zazwyczaj zakładało się zwykłą bluzkę i na nią kamizelkę. Albo chodziło się bez mundurka, a na lekcje z wychowawcą zakładało się szybko kamizelkę Odpowiedz Link Zgłoś
m33 Re: Nosicie mundurki? 20.12.09, 22:04 tylko w tej jebanej szkole ktura z nami konkursuje (EHD - tak nazywa sie drug aszkola. to skrut oczywiscie!) . a wnaszje nie . Odpowiedz Link Zgłoś
olkajot Re: Nosicie mundurki? 20.12.09, 14:07 Ja jestem w 5 klasie i nosimy takie kamizelki szare długie na zamek , a w gimnazjum nosimy takie jak ty. My mamy punkty ujmne, ale często nie dają Nieznosimy ich, bo są okropne No, cóz trzeba nosić Odpowiedz Link Zgłoś
nightlullaby Re: Nosicie mundurki? 20.12.09, 14:11 Ja miałam na szczęście tylko przez rok...Takie ciemno zielone tuniki... Odpowiedz Link Zgłoś
emily371 Re: Nosicie mundurki? 20.12.09, 18:17 U mnie w szkole są mundurki, ale na większości przedmiotów ich nie sprawdzają. Więc rzadko kto je nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
inka_love_nick Re: Nosicie mundurki? 20.12.09, 21:10 ja nosiłam w 5 klasie w 6 wycofali bo nikt nie nosił, jak tu nosić fartuch(?!). A teraz jestem w 1 gimnazjum i akurat w tym roku wycofali , także nikt nie chodził xd we wrześniu kazali się nam ubierać na szaro granatowo i takie tam smutne kolory, ale już nikt o tym nie pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
waniliowakawa Re: Nosicie mundurki? 20.12.09, 21:36 Ja nosiłam tylko jak były obowiazkowe we wszystkich szkołach (w sumie to i tak prawie nikt w nich nie chodził). A teraz luzz jest i nie mamy mundurków Odpowiedz Link Zgłoś
grloulie Re: Nosicie mundurki? 20.12.09, 21:41 Nie, ja na szczęście nie muszę nosić mundurka Odpowiedz Link Zgłoś
cucumberzz Re: Nosicie mundurki? 20.12.09, 21:43 ja w podstawówce miałam , znaczy tylko rok (6 klasa) a u mnie w gim. nie ma mundurków xD Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Nosicie mundurki? 20.12.09, 22:01 ja nie mam ( jestem w podstawówce ) Odpowiedz Link Zgłoś
kiskowa Re: Nosicie mundurki? 21.12.09, 15:19 Nieee:] Nosiłam tylko w 6 kl. w podstawowce:] Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: Nosicie mundurki? 21.12.09, 15:22 miałam przez rok Wrrrrrrrrr...zabuliłam 50zł i na końcu skończyła ta szmata w piecu,bo nawet na ścierę do podłogi się nie nadawała Odpowiedz Link Zgłoś