jonas1139 17.12.09, 11:37 co kupujecie na swieta rodzinie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet...ash Re: Swieta 17.12.09, 11:44 sophie niezły komentarz a tak juz na temat to : dla taty portfel , dla mamy zestaw pod prysznic i coś jeszcze a dla młdoszej siostry gra planszowa Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Swieta 17.12.09, 11:48 no teraz jestem malutka jak będę duza to coś kupię . : c Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Swieta 17.12.09, 11:50 kasy by mi nie starczyło!! no jakbym kupywała to już też; mama , tata, brat, babcia x2 , wujek x6, cioteczni x7 , ciocie x4 czy 5 . no, i to pewnie zapomniałam kogoś dodać. oO xd Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Swieta 17.12.09, 11:54 jak robię ciastka też mi nie starcza aby każdych poczęstować . : cc Odpowiedz Link Zgłoś
alicecullen Re: Swieta 17.12.09, 12:02 Ja tacie: Perfumy Mamie: zestaw kosmetyków i lakierów do paznokci Bratu: Wielkiego misia Z napisem " Jestem już duży mogę robić co mi się podoba" Siostrze: Puzzle 3000, i komórkę (razem z tatą). kuzynowi: jakąś zabawkę Kuzynce: zestaw biżuterii. Przyjaciółce: Maszynę do robienia kolczyków(sama ją mam jest świetna).!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash sophie_ 17.12.09, 13:16 Ja kupuje tylko dla najjjbliższej rodziny czyli rodziców i siostry Odpowiedz Link Zgłoś
olsonka Re: sophie_ 17.12.09, 14:26 ja też kupuje tylko najbliższej rodzinie Co roku składam się z siostrą na prezenty ;d. Tacie kupiłyśmy perfumy Mamie taki zestaw z AA Psu kość i piszczącą zabawkę ;d i dziś idę na miasto kupić coś siostrze ,tylko właśnie nie wiem jeszcze co ) Wesołych Świąt for all Odpowiedz Link Zgłoś
marcela260 Re: Swieta 17.12.09, 15:01 Hm... mamie pewnie kupię perfumy, a tacie...hm... pewnie też jakiś zapach dla mężczyzn, a bratu pewnie jakąś nową grę komputerową ;P Odpowiedz Link Zgłoś