lola234 21.12.09, 20:37 Pomyślałam (niemożliwe! pewnie mam natchnienie ), że może macie jakieś śmieszne nawyki także proszę pisać ja mam tego cholerstwa dużo więc będę pisała w trakcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
different Re: Wasze xP 21.12.09, 20:41 obgryzam paznokcie (niestety) no i mam głupi nawyk znoszenia wszystkich kubków do mojego pokoju. dopiero gdy mam w pokoju połowę kuchni zanoszę je tam gdzie ich miejsce. jak coś mi się przypomni to napiszę. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Wasze xP 21.12.09, 20:46 different napisał(a): > obgryzam paznokcie (niestety) > no i mam głupi nawyk znoszenia wszystkich kubków do mojego pokoju. dopiero gdy > mam w pokoju połowę kuchni zanoszę je tam gdzie ich miejsce. > jak coś mi się przypomni to napiszę. ;p nie przejmuj się ja też obgryzam ale się wkurzyłam i przestałam (przynajmniej na razie ) moja koleżanka ma podobnie tylko że ona ma w pokoju połowę wyposażenia domowego Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus12345 Re: Wasze xP 26.12.09, 15:36 1.Obgryzam paznokcie. 2.Jeśli czytam książke to nawet jeśli rozdział ma jakieś szesnaście stron a niechce mi się już czytać to musze skończyć rozdział inaczej puźniej nie będe wiedzieć co w nim było. 3.Zawsze gdy wchodze na góre do swojego pokoju musze liczyć ile jest tam schodów za każdym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zlo Re: Wasze xP 25.12.09, 19:29 different napisał(a): > obgryzam paznokcie (niestety) > no i mam głupi nawyk znoszenia wszystkich kubków do mojego pokoju. dopiero gdy > mam w pokoju połowę kuchni zanoszę je tam gdzie ich miejsce. > jak coś mi się przypomni to napiszę. ;p Jakbym Siebie czytała! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
jula__ Re: Wasze xP 27.12.09, 13:30 different napisał(a): > obgryzam paznokcie (niestety) > no i mam głupi nawyk znoszenia wszystkich kubków do mojego pokoju. dopiero gdy > mam w pokoju połowę kuchni zanoszę je tam gdzie ich miejsce. Z tymi kubkami mam tak samo !! Mama zawsze sie mnie czepia że mam 10 kubkuw w pokoju xd . Jeszcze od razu jak przyjde np ze szkoły to od razu musze sie przebrać w dresy Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Wasze xP 21.12.09, 20:42 Ja mam, nie wiem czy to nawyk, codziennie mam niekontrolowane napady śmiechu i pewnie coś by się tam jeszcze znalazło. Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Wasze xP 21.12.09, 20:47 g_o_s_i_a napisał(a): > Ja mam, nie wiem czy to nawyk, codziennie mam niekontrolowane napady śmiechu i > pewnie coś by się tam jeszcze znalazło. nie przejmuj się ja też mam napady śmiechu tylko że nie codziennie ale bez przerwy Odpowiedz Link Zgłoś
boy_love_you Re: Wasze xP 21.12.09, 20:43 o dużo ich np. siedze nic nie mówiąc i spuszczam głowe a po chwili podnoszę i mówie yyyhhhh natchnienie a zaraz potem a nie ważne zapomniałam Odpowiedz Link Zgłoś
fanta_ Re: Wasze xP 21.12.09, 20:48 ja cały czas klaskam jak london. to takie fajne uczucie , jak sie chodzi w kółko po pokoju i się klaska. nie wiem czy to nawyk , ale częto patrzę przed siebie wak dziwnie , po chwili się ocknę i nie wiem co się dzieje. często tak mam. i jeszcze, też nie wiem czy to nawyk, bawię się cały czas pierścionkami ( ściągam , zakładam , i tak w kółko. i taki głupi nawyk jak coś piszę na komputerze , to strasznie lubię dawać przecinki i kropki gdzie popadnie. ,, . Odpowiedz Link Zgłoś
fanta_ Re: Wasze xP 21.12.09, 20:50 i zapomniałam ,.., lubię wyduszać syffy ! . tak wiem , głupi nawyk i trochę dziwny i obrzydliwy . i jeszcze jedno , nawyk czy nie nawyk - nie wiem , cały czas mówię 'grrr' i nie mogę się odzwyczaić . Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Wasze xP 21.12.09, 20:53 fanta_ napisał(a): > i zapomniałam ,.., lubię wyduszać syffy ! . tak wiem , głupi nawyk i tro > chę dziwny i obrzydliwy . > > i jeszcze jedno , nawyk czy nie nawyk - nie wiem , cały czas mówię 'grrr' i > nie mogę się odzwyczaić . ja to tam zawszę język pokazuje gdzie popadnie a jakby co to "sprawdzam temperaturę, jak wąż!"xD Odpowiedz Link Zgłoś
esther77 Re: Wasze xP 25.12.09, 12:20 No ja też znoszę szklanki do pokoju... I nie tylko xd Oduczyłam się obgryzania paznokci na szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Wasze xP 21.12.09, 20:50 boy_love_you napisał(a): > o dużo ich > np. > siedze nic nie mówiąc i spuszczam głowe a po chwili podnoszę i mówie yyyhhhh > natchnienie > a zaraz potem a nie ważne zapomniałam ja ma podobnie widzisz uchodzę za gadatliwą osobę ale czasami siedzę milcząc i się totalnie wyłączam i jak ktoś coś do mnie mówi i ta osoba się zorientuję że ja jestem nieprzytomna to mnie szturcha a ja się otrząsam z pytaniem "CO?!CO?!!" Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: Wasze xP 21.12.09, 20:50 Nałogowo obgryzam paznokcie,nie muszę mówic jaki efekt ostatnio sobie postanowiłam,że nie będę ale to już jest odruch Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Wasze xP 21.12.09, 20:57 pola16 napisał(a): > Nałogowo obgryzam paznokcie,nie muszę mówic jaki efekt ostatnio sobie > postanowiłam,że nie będę ale to już jest odruch też tak mam ale się zmotywowałam jak narazie sukcesu życzę jak mówi mój kumpel Zielony "Bóg ci to wynagrodzi w dzieciach" w sensie motywację Odpowiedz Link Zgłoś
tayloves Re: Wasze xP 26.12.09, 13:51 ja stukam palcami na przemien , tak jak to czasami w biurze sekretalki tylko że jak stukam o wszustko o stół o noge...........................nałogowo też kłuce się z przyjaciółkom kamilą <jak się nie kłucę z nią to jakoś tak nudno> patrze nałogowo w lustro<nie tylko w lustro , w szybe w zgaszony telewizor.......byle by widzieć swoje odbicie> ja nie obgryzam paznokci ja je zapuszczam............a jak mi się na lekcji nudzi to je czyszcze jak są brudne Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Wasze xP 21.12.09, 20:44 lola234 napisał(a): > Pomyślałam (niemożliwe! pewnie mam natchnienie ), że może macie jakieś śmies > zne > nawyki > także proszę pisać > > ja mam tego cholerstwa dużo więc będę pisała w trakcie Hmm...niestety nawyk obgryzania paznokci ;/ I to tyle xD Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Wasze xP 21.12.09, 20:51 oliiviia napisał(a): > lola234 napisał(a): > > > Pomyślałam (niemożliwe! pewnie mam natchnienie ), że może macie jakieś > śmies > > zne > > nawyki > > także proszę pisać > > > > ja mam tego cholerstwa dużo więc będę pisała w trakcie > > Hmm...niestety nawyk obgryzania paznokci ;/ > I to tyle xD znam ten ból Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Wasze xP 21.12.09, 20:57 oliiviia napisał(a): > lola234 napisał(a): > > > Pomyślałam (niemożliwe! pewnie mam natchnienie ), że może macie jakieś > śmies > > zne > > nawyki > > także proszę pisać > > > > ja mam tego cholerstwa dużo więc będę pisała w trakcie > > Hmm...niestety nawyk obgryzania paznokci ;/ > I to tyle xD Ooo! Jeszcze coś. Takie trochę dziwne...No...jak ktoś coś powie to ja to tak jakby analizuje w myślach... xD Hmmm nie wiem czy mnie zakumacie...Dajmy taki przykład: Ktoś mówi mi że ciepło dzisiaj. To ja w myślach szukam wyrazów bliskoznacznych do każdego słowa wypowiedzianego przez kogoś innego, powtarzam to sobie kilka razy xD Wiem, dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Wasze xP 21.12.09, 20:59 Trochę tego jest... -Zawsze zjadam najpierw czekoladę z ptasiego mleczka. -Z delicji na koniec zostawiam galaretkę. -Uważam, że kanapki w szkole dziwnie smakują, więc rzadko je jem... -Zanim położę się gdzieś spac odkurzam pokój w celu pozbycia się pająków. -Irytuje się, gdy ktos nie zamyka drzwi. -Jesli ktoś np. podrapie się po policzku ja odruchowo robię to samo. -Zanim wyjdę na jakieś zajęcia/do szkoły/cokolwiek głaszczę mojego psa. -Nie umiem siedziec jakoś tak z prostymi nogami (noo. takie zgięte w kolanach... xd), więc zawsze je na siebie zakładam, albo `owijam` jedną nogę w okół drugiej. xddd -Pilot od monitora musi byc odłożony zawsze w to samo miejsce, inaczej jestem drażliwa. -Zanim zasnę owijam się kołdrą tworząc coś w rodzaju śpiworu, widac tylko głowę. ^.^ -Gdy jadę w podróż zawsze biorę książkę, chociaż wiem, że i tak jej nie przeczytam. -Nie wypiję napoju bez łyżeczki w naczyniu. -Lubię, gdy bąbelki z gazowanego picia strzelają mi w nos. (nie wiem, czy wiecie o co chodzi. xd) -Zasypiam przy włączonym telewizorze. -Klawiatura, na której piszę musi miec długi bacspace. ... Dobra, wyganiają mnie, może później dopiszę. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
xmymemoryxx Re: Wasze xP 24.12.09, 23:51 a ja mam identycznie jak cytrusia. obgryzałam paznokcie ale jak dostałam podstrzału to od razu przestałam. podstrzał- tu wcale nie chodzi o strzelanie ale predzej czy pozniej mozecie sobie zadrzec skórkę.;/ mi sie ptm zaczela zbierac ropa spuchł mi palec i to jest tak okropny ból niedowytrzymania ze mama musiała mi podawać środki dla dorosłych bardzoo silne zeby mnie przestalo.;/ nie chcialam jechać na pogotowie dopiero po 2 tyg męczarni mama nie mogła patrzec jak sie męcze i okazało się ze jeszcze dosłownie kilka dni i palec do amputacji..teraz mam taki troszeczke inny niż na drugiej ręce ale tego wgl nie widac goił mi się miesiąc i to tak okropnie wyglądało taka dziura w palcu bo m ito musieli wycinąc.. obrzydliwe.... daltego odradzam obgryzania paznokci..najgorszemu wrogowi nie życzyłabym takiego bóluu. Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: Wasze xP 21.12.09, 20:47 * obgryzanie paznokci. * mycie rąk co kilka minut. *więcej nie pamiętam.;p Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Wasze xP 21.12.09, 20:51 często dziele wyrazy na sylaby i je liczę dopóki nie będzie parzyście ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Wasze xP 21.12.09, 20:54 sonia321 napisał(a): > często dziele wyrazy na sylaby i je liczę dopóki nie będzie parzyście ;D ja za to nienawidzę jak zrobię błąd ortograficzny Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Wasze xP 21.12.09, 20:52 mydeafsenses napisał(a): > > * obgryzanie paznokci. > * mycie rąk co kilka minut. > *więcej nie pamiętam.;p ja też tak mam myję ciągle ręce bo mnie obgryzanie denerwuje dziwna zależność :- P Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek_97 Re: Wasze xP 21.12.09, 20:58 Ja zawsze się bawię wisiorkiem...jak nie mam wisiorka to pierścionkiem albo bransoletką...innych nie pamiętam jak mi sie cos przypomni to napisze Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Wasze xP 21.12.09, 20:59 misiaczek_97 napisał(a): > Ja zawsze się bawię wisiorkiem...jak nie mam wisiorka to pierścionkiem albo > bransoletką...innych nie pamiętam > jak mi sie cos przypomni to napisze ja kręcę włosy na palcu na lekcji bo nie wiem co robić z rękami Odpowiedz Link Zgłoś
bella_swan_12 Re: Wasze xP 21.12.09, 22:50 oj , duuużo tego c( : - jak przychodze ze szkoły odrazu latam do WC myć ręce - na lekcjach kręce włosy na palcach , albo nogą uderzam o ławkę -jeżeli ktoś mnie irytuje to zaciskam ręce w pięści i zaciskam powieki aż mnie bolą oczy i mi przechodzi -w domu często śpiewam ( chodzę na kółko wokalne , to w końcu nawyk ) - jak mam doła to se włączam MCR - helena albo farbe - w strugach deszczu -jeżeli dużo myśle to musze się podrapać po głowie bo zaczyna mnie boleć głowa -zasypiam przy włączonym telewizorze -przed snem zapalam se świeczki ( rozwaliłam lampkę ) - przytulam miśka który ma na imie jak mój " Kolega " < kiedy mi smuutno > - jak mnie przyjaciółka wkurzy to się obrażam i mam ją gdzieś < ona zaczyna a potem ma pretensje > -i kocham siedzieć na komputerze i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
karola__ Re: Wasze xP 21.12.09, 21:05 jak jest jakaś fajna piosenka z gitarą to odruchowo zaczynam grać na 'niewidzialnej gitarce', nie wiem czy wiecie o co mi chodzi. haha. ;D bez powodu zaczynam się śmiać. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Wasze xP 21.12.09, 21:16 karola__ napisał(a): > jak jest jakaś fajna piosenka z gitarą to odruchowo zaczynam grać na 'niewidzia > lnej > gitarce', nie wiem czy wiecie o co mi chodzi. haha. ;D > > bez powodu zaczynam się śmiać. ;D dobrze wiem jak to jest amen Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Wasze xP 21.12.09, 20:52 Bawię się długopisem w taki sposób, że przekładam go między palcami u jednej ręki, podciągam kolana pod brodę... Mam tak od dziecka, cieplej mi . serio.. xd Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Wasze xP 21.12.09, 20:55 light napisał(a): > Bawię się długopisem w taki sposób, że przekładam go między palcami u jednej > ręki, podciągam kolana pod brodę... Mam tak od dziecka, cieplej mi . serio.. xd ja tak mam z kolanami jak myślę o niczym Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Wasze xP 21.12.09, 20:56 zaczynam wymyślać piosenki. biegam bez sensu po domu, a dzisiaj w budzie bawiłam się, że jestem wroną. i oberwałam od qumpli z klasy kredą po głowie. : d często nagle wybucham śmiechem, albo płaczem. tak, bez przyczyny. to tyle. a no i jeszcze, ciągle na pożegnanie mówię : AVE! Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Wasze xP 21.12.09, 21:01 lamma napisał(a): > zaczynam wymyślać piosenki. biegam bez sensu po domu, a dzisiaj w budzie bawiła > m się, > że jestem wroną. i oberwałam od qumpli z klasy kredą po głowie. : d > często nagle wybucham śmiechem, albo płaczem. tak, bez przyczyny. > to tyle. > a no i jeszcze, ciągle na pożegnanie mówię : > > AVE! ja wróciłam do domu w brokacie przez kumpla pokój z nami Aliens dzisiaj tak na lekcji gadałam Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Wasze xP 21.12.09, 21:02 miałam chwilę olśnienia i chyba nie najgorszy ten wątek jak ja czasami pomyślę to nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: Wasze xP 21.12.09, 20:59 - cały czas stawiam kropki . - również nie odnoszę naczyń do kuchni . - jak sie na czymś skupiam, to język wystawaim xd - cału czas muszę coś gryźć; / to jest okropne . jak nie gryzę słomki od napoju , to kartkę , to długopis, to paznookcie ; . wiem, że to obrzydliwe, ale nie mogę się odzwyczaić; / - jak nie mogę się czegoś nauczyć to walę się książką po głowie ... . tak . wiem. idiotka ze mnie. . - jak mnie walnie piłka na wf to przytulam się do ściany ; . Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Wasze xP 21.12.09, 21:06 colors napisał(a): > - cały czas stawiam kropki . > - również nie odnoszę naczyń do kuchni . > - jak sie na czymś skupiam, to język wystawaim xd > - cału czas muszę coś gryźć; / to jest okropne . jak nie gryzę słomki od napoju > , to > kartkę , to długopis, to paznookcie ; . wiem, że to obrzydliwe, ale nie mogę si > ę > odzwyczaić; / > - jak nie mogę się czegoś nauczyć to walę się książką po głowie ... . tak . wie > m. idiotka ze > mnie. . > - jak mnie walnie piłka na wf to przytulam się do ściany ; . ja: jak mnie walnie piłka to się drę jak wariatka jak czegoś nie umiem to się walnę książką w czoło kilka razy obgryzam paznokcie ale narazie przestałam język wystawiam prawie ciągle coś szwankuje mi interpunkcja mimo że dużo czytam Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja xd 21.12.09, 21:00 > gdy się przebieram , nie chowam ciuchów do szafki tylko na stół ; d hahahah xdd jbc. u mnie w pokoju a , nie u mamy xd a mama zaś: ' Paulina co to znowu za bajzel?! Ciuchy , na stole?! Proszę mi to do szafki pochować' x__O omg. muszę zwalczyć ten nałóg xd > gdy piszę na kompie uwielbiam dawać przecinki i kropki gdzie popadnie , . ; d > nigdy nie odnoszę kubków i szklanek do zlewu cała kuchnia jest u mnie w pokoju . ; d , dopiero gdy nie ma już w szafce żadnej szklanki , to zanoszę je do zmywania a zaś mama dziwi się , skąd się tyle zmywania wzięło . ; d > gdy jestem wkurzona zakładam sobie , nogi na szyję x__O to mnie uspokaja i nie przywalę , dzięki temu komuś xdd > zawsze rozpoczynam zdanie od słów 'hahaha jaka głupia xdd' dzięki kumpeli bo cały czas z nią przebywam a ona też ma ten nałóg Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: xd 21.12.09, 21:08 lady_paja napisał(a): > > gdy jestem wkurzona zakładam sobie , nogi na szyję x__O to mnie uspokaja > i nie > przywalę , dzięki temu komuś xdd interesujący fragment joga? Odpowiedz Link Zgłoś
grafka Re: Wasze xP 21.12.09, 21:03 Yyy..czasami lekko odbiegam od świata ;d. I myślę o Nim.. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Wasze xP 21.12.09, 21:09 grafka napisał(a): > Yyy..czasami lekko odbiegam od świata ;d. > I myślę o Nim.. ;] albowiem jesteś filozofem z prawdziwego zdarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: Wasze xP 21.12.09, 21:04 takie glupie mam nawykie Xd ale: czesto dotykam rekami okolic twarzy- przecieram oczy, nos, usta XD prawie ciagle musze zuc gume xD- nawet teraz żuję wszystko musze miec poukladane- na biurku, plecaku i wgl zagryzam dolną wargę ciagle poprawiam sobie włosy ... chyba wszystko xD Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Wasze xP 21.12.09, 21:11 girl_x33 napisał(a): > takie glupie mam nawykie Xd ale: > > czesto dotykam rekami okolic twarzy- przecieram oczy, nos, usta XD > prawie ciagle musze zuc gume xD- nawet teraz żuję > wszystko musze miec poukladane- na biurku, plecaku i wgl > zagryzam dolną wargę > ciagle poprawiam sobie włosy > ... > > chyba wszystko xD naruszasz w ten sposób prywatność nosa i całej reszty! a jak oni chcą pogadać w spokoju? matko co ja gadam! ja też mam wszystko poukładane idealnie, a jak mi coś nie pasuje to się wkurzam no i ciąglę odgarniam włosy z twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: Wasze xP 21.12.09, 21:17 Ojjoj ,Ile Wy tego macie ; D. Moje nawyki są baardzo dziwne X D ' A więc: -Palcami skubię dolną wargę [ Wam może się to wydawać obrzydliwe] że często leci mi krew xD -Nie wynoszą po sobie np. szklanki ,Tylko gdy mi się przypomni xD -Nieraz się wyłączam ,Że słyszę co kto do mnie mówi ,Ale jak się 'ocknę' to tego nie pamiętam XD -I oooOOOoOO Nie obgryzam paznokci XD -Jak piszę na kompie ,To po przecinku ZAWSZE musi być duża litera xDD -Stawiam też kropki przez znakiem zapytania ,Oraz wykrzynikiem '.?' '.!' XD -Zawsze jak piszę ,To nigdy trzykropek [ ... ] tylko dwie kropeczki xD [ ..] -No napewno ataki głupawki xD -Hmm ,Jak mi sięprzypomni ,To jak piszę to pstrykam długopisem. [ Nie wiem czy zrozumiecie xD ] -Oczywiście ,Jak piję sok taki ze słomką ,Albo coś innego to zawsze gryzę słomkę x D' -Kiedyś tak miałam ,Że jak wychodziłam z domu to brałam ze sobą zawsze torebkę xD -Jak ktoś mnie doktnie ,Ale nie uderzy to piszczę jak wariatka ,A kumpele mają niezły ubaw xD -Niah niah , ' xD' pisałam wszędzie noo ,To chyba wszystko xP. Jak mi się przypomni ,To napiszę xD ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Wasze xP 21.12.09, 21:22 ojj . dużo ale min : - nie wynoszę po sobie szklanki , tylko zostawiam - obgryzam paznokcie - zawsze po znaku zapytaniu zostawiam .np [ ? . ] - czasami po prostu odlatuję , nic nie słysze i wgl . Odpowiedz Link Zgłoś
karola__ Re: Wasze xP 21.12.09, 21:25 o, przypomniało mi się. ;D -gryzę długopis. ;d -jak leci piosenka to nie śpiewam normalnie głośno, tylko albo ruszam ustami, albo szepce. xd -lewą ręką bawię się podbródkiem. haha. ;D no i jak coś się przypomni to napiszę. xd Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: Wasze xP 21.12.09, 21:11 Jak siedzę przy komputerze to zawsze patrze się w swoje odbicie w oknie , czasami bardzo długo , bo jest na przeciwko i do tego tańczę . szczególnie ramionami i głową . gosh ! dobrze , że nikt tego nie widzi . ha ha ha . albo jeszcze gorsze . stoję albo siedzę i . . . nagle zaczynam poruszać na wszystkie sposoby pupą . możecie się śmiać , ale to chyba o to chodziło . . . . mogłabym tak wymieniać wieczność , ale nie chce mi się ; p Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Wasze xP 21.12.09, 21:13 justaga napisał(a): > Jak siedzę przy komputerze to zawsze patrze się w swoje odbicie w oknie , > czasami bardzo długo , bo jest na przeciwko i do tego tańczę . szczególnie > ramionami i głową . gosh ! dobrze , że nikt tego nie widzi . ha ha ha . > > albo jeszcze gorsze . stoję albo siedzę i . . . nagle zaczynam poruszać na > wszystkie sposoby > pupą . możecie się śmiać , ale to chyba o to chodziło . > > . . . > > mogłabym tak wymieniać wieczność , ale nie chce mi się ; p ja za to jak się zamyślę to zaczynam tańczyć przy mamie a jak wracam na Ziemię to mama mówi żebym tańczyła dalej bo chce się nauczyć - bez komentarzy proszę Odpowiedz Link Zgłoś
chesee Re: Wasze xP 21.12.09, 21:22 mam trochę głupi. zanim usiądę na 'toalecie' ładnie mówiąc muszę sprawdzić czy nic w niej nie ma. dopiero potem siadam, ale i tak mam odczucie, że coś tam jest. haha. i paznokcie obgryzam. Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Wasze xP 21.12.09, 21:27 pewnie zauważyłyście, że staram się odpowiadać na każdą odpowiedź, ale nie nadążam. także jakby ktoś się czuł pokrzywdzony to sorka a i podsumowując: ale jesteśmy pokręcone w pozytywnym znaczeniu rzecz jasna jak Mariolka Krejzolka hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Wasze xP 21.12.09, 21:26 Może to i nie nawyki, ale na pewno odbicia od normy xd Uwielbiam jeść skórki od pomarańczy. Właśnie teraz to robię ; D Zawszę przynoszę do pokoju cały stos szklanek zanim wezmę się za sprzątanie. Czasami potrafi ich być aż piętnaście! I to jednego dnia... Kiedy się denerwuję zaczynam zachowywać się jak "słodka idiotka" ala barbie; ) Może dlatego wszyscy sądzą, że nie ma we mnie ani krzty nieśmiałości ; ) Zawszę po szkole muszę położyć się spać, inaczej będę nieprzytomna przez resztę dnia; ) Dzień bez naruto jest dniem straconym. To już uzależnienie; ) A czekolada... Dziennie muszę zjeść przynajmniej tabliczkę. Kiedy jej zabraknie szaleję... ; ) Bym zapomniała; ) Mam coś takiego, że nie myślę zanim coś powiem. Więc odzywki typu "spadaj", "czekaj" czy "co" są dla moich nauczycieli zrozumiałe ; ) Zawsze powiem coś takiego do jednego z nich. Jakoś nigdy tego nie komentują. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: Wasze xP 21.12.09, 21:49 Moja koleżanka mówi mi, że mówię z pasją jak o czymś opowiadam. d; Poza tym często tak mam, że normalnie śmieję się itd. a tu nagle wpadam w jakieś głębokie zamyślenie. I tak baardzo często. No,a tak to mam takie raczej przyzwyczajenia. Do klasy zawsze wchodzę pierwsza i mam też na korytarzu takie miejsce, które zawsze zajmuję. Tam kładę plecak i obok niego siadam. xd Odpowiedz Link Zgłoś
any13x Moje nawyki.. 21.12.09, 22:47 -jak mówię to ruszam rękami we wszystkie strony xd i nie kiedy do tego tuptam nogami xdd -uwielbiam nosić bransoletki xdd i bawić się nimi xdd -cały czas patrze przez okno xd -muszę codzinnie mieć przy sobie fona xdd i napisać przynajmniej jednego sms xd -czesto pisze ,, xd'' -obgryzam usta xd -cały czas smaruję sobie usta błyszczykiem xdd -mówię cały czas ,, HELOOOŁ'' xd jak np, ktoś czegoś nie kapuję to ja:,, Heloooł, przecież to proste..''xdd (głupi nawyk xdd) hmm to tyle co pamiętam jaki mi się przypomni to jeszcze napisze xdd ;** Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Wasze xP 21.12.09, 21:46 Um.. Musze pomyśleć.. *przyjaciele mówią mi że mam przycisk wyłączania. Wystarczy że chwile popatrze w jeden punkt to już mnie "nie ma"... Często mam tak na lekcjach.. Beata zadałam pytanie! a ja na to Co, jakie?.. Tak samo mam jak gram na instrumencie.. Gram np. na gitarze mama do mnie gada a ja nic.. :d *bawienie się włosami na lekcji.. :d *zawsze robie sobie jaja.. Zabieram ludzią piurniki itp.. Kocham to haha! : ) *często w pokoju mam połowe kuchni.. *obgryzam paznokcie.. ah.. * nie moge ustać w miejscu.. Strojąc ciągle się przemieszczam z jednej nogi na druga. Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Wasze xP 21.12.09, 22:02 Kiedy jem loda na patyku, to kiedy lód sie skończy to ja dalej gryzę patyczek( z lizakami tak samo) obgryzanie paznokci (ZOP) kiedy ktoś mnie wkurzy to bez zastanowienia mówie 'spadaj' kiedy zacznę jeść coś słodkiego to nie mogę przestać. może cos jeszcze, dopiszę jak sobie przypomnę Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Wasze xP 21.12.09, 21:55 dużo ich jeest . : ddd > gryze co pobadnie . XDD teraz gryze bransoletkę . ;p > zawsze jak wchodze na gg , musze sprawdzić wszystkich opisy zanim zrobie się z niewidocznego na dostępny . > obgryzam paznokcie , ale tylko w ostateczności . > zawsze przed snem oglądam seriale typu : nie ma to jak hotel . > bawie się pierścionkami . > jak leci jakaś piosenka , musze jakieś dziwne ruchy wykonywać . : dd > dzień bez muzyki jeest ohydny ! > lubie zamiast normalnego ' a ' stawiać ' α ' > zamiast " musze pisać ' . > kropek musi być bardzo duużo . > mam wypukłe naklejki na telefonie i zawsze nim kręce na biurku . ( nie wiem czy wiecie o co mi chodzi ) > grzebień musi być zawsze na biurku , bo zwariuje . > wygłupiam się na lekcjach . > nabijam się czasami z nauczycieli . XDD coś tam jeszcze jest , ale później napisze . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kewpiedoll Re: Wasze xP 21.12.09, 22:05 ojj baaardzo dużo tego : *ciągle oblizuje usta (dziwnie to wygląda) *jak oglądam tv,albo siedzę przy komputerze to muszę żuć gumę,albo coś jeść,bo inaczej gryzę wszystko co leży w pobliżu najczęściej to guziki w pilocie do tv albo kable USB,od klawiatury od myszki wszystkie(wiem,że to trochę obrzydliwe,ale nie umiem się powstrzymać) *nie zasnę bez włączonego tv *jak coś sobie zrobię np. uderzę się w jedną rękę to muszę też w drugą *gryzę policzki (nie wiem czy rozumiecie o co chodzi ale okk) * bardzo często stawiam wielokropki... *jak tylko gdzieś siadam to związuję włosy w kitkę,a jak wstaję to rozpuszczam... jak już są związane to rozpuszczam i znowu wiążę... *jak ktoś mi coś tłumaczy to muszę to sobie w głowie 3 razy powtórzyć i dopiero wtedy do mnie dobrze dociera o co chodzi *jak rano słucham jakiejś piosenki to potem chodzę i ją śpiewam CAŁY dzień ~więcej nie pamiętam,ale jeszcze trochę tego jest... xoxo Odpowiedz Link Zgłoś
kewpiedoll Re: Wasze xP 21.12.09, 22:03 ojj baaardzo dużo tego : *ciągle oblizuje usta (dziwnie to wygląda) *jak oglądam tv,albo siedzę przy komputerze to muszę żuć gumę,albo coś jeść,bo inaczej gryzę wszystko co leży w pobliżu najczęściej to guziki w pilocie do tv albo kable USB,od klawiatury od myszki wszystkie(wiem,że to trochę obrzydliwe,ale nie umiem się powstrzymać) *nie zasnę bez włączonego tv *jak coś sobie zrobię np. uderzę się w jedną rękę to muszę też w drugą *gryzę policzki (nie wiem czy rozumiecie o co chodzi ale okk) * bardzo często stawiam wielokropki... *jak tylko gdzieś siadam to związuję włosy w kitkę,a jak wstaję to rozpuszczam... jak już są związane to rozpuszczam i znowu wiążę... *jak ktoś mi coś tłumaczy to muszę to sobie w głowie 3 razy powtórzyć i dopiero wtedy do mnie dobrze dociera o co chodzi *jak rano słucham jakiejś piosenki to potem chodzę i ją śpiewam CAŁY dzień ~więcej nie pamiętam,ale jeszcze trochę tego jest... Odpowiedz Link Zgłoś
kewpiedoll Re: Wasze xP 21.12.09, 22:03 ojj baaardzo dużo tego : *ciągle oblizuje usta (dziwnie to wygląda) *jak oglądam tv,albo siedzę przy komputerze to muszę żuć gumę,albo coś jeść,bo inaczej gryzę wszystko co leży w pobliżu najczęściej to guziki w pilocie do tv albo kable USB,od klawiatury od myszki wszystkie(wiem,że to trochę obrzydliwe,ale nie umiem się powstrzymać) *nie zasnę bez włączonego tv *jak coś sobie zrobię np. uderzę się w jedną rękę to muszę też w drugą *gryzę policzki (nie wiem czy rozumiecie o co chodzi ale okk) * bardzo często stawiam wielokropki... *jak tylko gdzieś siadam to związuję włosy w kitkę,a jak wstaję to rozpuszczam... jak już są związane to rozpuszczam i znowu wiążę... *jak ktoś mi coś tłumaczy to muszę to sobie w głowie 3 razy powtórzyć i dopiero wtedy do mnie dobrze dociera o co chodzi *jak rano słucham jakiejś piosenki to potem chodzę i ją śpiewam CAŁY dzień ~więcej nie pamiętam,ale jeszcze trochę tego jest... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Wasze xP 21.12.09, 22:15 Oo duzo mam xd Nie moge zasnąć jak są szawki otwarte . Przed snem schodze do wc ok. 4 razy .xd Nie moge zasnąć jka nie umyhe zębów. Jak oglądam cos w tv to musze jeść bo i naczej nic mi nie wchodzi . Smieje sie ciągle. Ciągle czyszcze paznokcie . <Dziwne wiem > ; d Odpowiedz Link Zgłoś
shibuu_ Re: Wasze xP 21.12.09, 22:22 no to moje nawyki są trochę dziwne. - przeczesuję grzywkę palcami (niekontrolowane) - zgrzytam czasem zębami - obgryzam paznokcie i coś by tam jeszcze się znalazło... Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Wasze xP 21.12.09, 22:19 * często gryzę usta * nie wychodzę z domu bez gumy do zucia * jak rodzice wchodzą do pokoju, automatycznie wyłanczam komputer , haha xd * jak się rozbieram, ubrania rżucam na podłogę i potem jest jeden wielki szajs xd * jak siedzę "kręcę" włosy , * stawiam kropki wszędzie, chociaż ostatnio mam manie na przecinki , xd i jeszcze duużo , ale nie pamiętam : D Odpowiedz Link Zgłoś
patoo_x3 Re: Wasze xP 21.12.09, 22:38 gryzę patyczek po zjedzeniu loda lub lizaka .xD podgryzam sobie usta.. gdy sie przebieram po przyjsciu do domu lub gdy ide sie myć to rzeczy rzucam na podłogę .xd nie wychodze z domu bez gumy do żucia ^^ ostatnio często bez zastanowienia mówie 'lol' maluje usta (praktycznie na każdej lekcji xd ) a i jeszcze robie odstepy pomiędzy buźkami typu ; )) , ; D , ; ]] ( xd , xD to już nie xp) i chyba tylee .^ Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_princess. Re: Wasze xP 22.12.09, 14:50 ` A więc ` Nie umiem zasnąć bez włączonego TV . ` Obgryzam paznokcie . ;xx ` i więcej nie pamiętam . ` Wesołych Swiąt . Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Wasze xP 21.12.09, 22:32 -myję co chwilę ręce, - zasypiam przy włączonym telewizorze, -zawsze gdy coś kupuję musi być to parzysta liczba. xD ( np. juak idę do sklepu po chleb to muszę kupić dwa bo potem się będę dziwnie czuła. xD hahah podobnie mam ze wszystkim. xD nawet z drapaniem. xD hahaha jak podrapie sie na jednej ręce to na drugiej też muszę. xD podobnie z głośnością w telewizorze czy radiu. musi być parzyście. xD. ze wszystkim praktycznie tak mam. xD ), -nie wejdę do pomieszczenia w którym widziałam pająka przez jakąś godzinę. potem mi przechodzi, -gdy z kimś rozmawiam unikam kontaktu wzrokowego, -najpierw oblizuję chipsa , a potem go jem xD, -co chwilę stawiam emotikony, najczęściej 'xD', ojj dużo tego. xD nie chce mi się pisać. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaas Re: Wasze xP 21.12.09, 22:32 No więc to co robię jedną ręką muszę zrobić i drugą (np uderzyć się...), ciągle bawię się bransoletką, jestem uzależniona od pomadki, na geografii muszę mieć rozpuszczone włosy (dziwne...), nie zasnę bez czytania, cały czas "łamię" palce (wiecie o co kaman)... i to chyba tyle... Wesołych! Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Wasze xP 21.12.09, 22:53 -o i jeszcze często przygryzam wargi . ;D wkurza mnie to . -.- ale to jest nie kontorlowane. xD -jak coś oglądam muszę jeść.. nie wiem czemu. xD, -muszę mieć coś w ręku i tym przewracać bo zwariuję, xD -stawiam często 'haha' i wielokropki, -rzadko używam wielkich liter na komputerze, -przed lekcją 8 razy sprawdzam czy wyłączyłam komórkę, -jak uderzę się w jedną rękę czy tam nogę, cokolwiek, to muszę też z drugiej strony, xD -często się zamyślam i dopiero po chwili spostrzegam , że paraduje po ulicy z ogromnym bananem na ustach, xD -lubię pić z butelki, często zabieram ich pełno do pokoju, a jak już muszę pić w szklance to pełno ich znosze. xD, -jak coś mnie rozśmieszy potrafię się tym ekscytować i zanudzać inne osoby przez jakieś 5 minut powtarzając co chwile te same zdania., xD -zanim się kładę do łóżka 3 razy przeczepuję prześcieradło bo nie zasnę nawet jak mam pod sobą malutki okruszek, -zanim zamknę oczy i pójdę spać rozglądam się po ścianach i po suficie czy nie ma pająka i innych robali , najczęściej latem to robię ; D , -jak stoję przed lustrem robię dziwne miny, zaczynam się dziwnie poruszać i gadać do siebie. hahahaha xD, -często przykładam dłonie do ust, -zacięcie drapie się po głowie chociaż mnie nie swędzi. xD nie kontroluję tego, -jak idę na ulicy patrzę na wszystkich ludzi, czy na mnie nie patrzą. xd hahahha, -jak leże na łóżku, co chwile się kręce i robię dziwne pozy. xD, -często śmieję się bez przyczyny, sama nie wiedząc z czego. xD albo też potrafię się śmiać kiedy już inni przestali. xD i jak piszę na gg i ktoś napisze coś śmiesznego to często pisze tak : "hahahaha sikam hahaha". xD ahhaha wiem , że to głupie. xD -często używam słów 'kochanie, słońce itp', jak coś mi się jeszcze przypomni to napisze. xD Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 madziusia94 21.12.09, 22:58 Z jakiego województwa jesteś??? pytam bo przypominasz mi qmpelkę Odpowiedz Link Zgłoś
karka99221 Re: Wasze xP 21.12.09, 22:44 uuu !!ja mam tego sporooo: -też z tymi szklankami w pokoju -nie zasne jak mam otwarte dżwi od szafek -nie rozstaje się z komórką -dzień bez 3-bita to dzień stracony -nie obgryzam paznokci jupiiiiii) -prawie przy każdym zdaniu w ggg wstawaim bużki i -nie zasnę jak obok nie stoi butelka z wodą -jak ktoś wychodzi z pokoju i dżwi nie zamknie to mnie holera bierze -gryze dlugopisy<br /> -na każdej lekcji kręce sobie włosy -wogle cały czas sobie poprawiam grzywke ,odgarnaim do przodu ,do tylu itp i tak w kółko !!mama manię na punkcie włosów -stawiam , -musze mieć pożądek na biórku nie przeżyje dnia bez komputera jest tego jeszcze dużo ale nie chce mi się pisać xdd a no i zapomnialam jeszcze o moim kultowym xdddd pisze to non stop Odpowiedz Link Zgłoś
lokowka Re: Wasze xP 21.12.09, 23:08 odblokowuję i zablokowuję fona xD hmm , kiedyś obgryzłam paznokcie od 2 lat około już nie obgryzam yhhh , zawsze muszę mieć założoną nogę na nogę ;p eeuuu , nie pójdę spać nie wykąpana a kąpię się 2-3 razy na dzień no i ostatni nawyk w szkole zawsze pstrykam długopisem lub rysuję serduszka w zeszycie xD PS .Merry Christmas ! Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: Wasze xP 21.12.09, 23:30 a to nie myślałam,że z Dolnegośląska ale jak to czytałam to się czułam jakby ona to była... Nawet imię i rok się zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Wasze xP 21.12.09, 23:41 ech , nie potrafię utrzymać porządku w szafie . XD mimo tego , że np. wczoraj posprzątałam , dziś ubierając się do szkoły zostawiam na dnie stos ciuchów . ; p pod koniec dnia w moim pokoju można znaleźć minimum 5 różnych kubków , które zapominam odnosić do kuchni . ( leń niesamowity , nie chce się łazić po schodach . ;p ) irytuje mnie niezamykanie klapy od sedesu . XD o matko , po prostu.. >,< w przyszłości będę ganiać za coś takiego mojego wybranka , nie dam żyć pod tym względem . ; p za często używam emotikonów . nie potrafię się odzwyczaić od angielskich zwrotów . kiedy rozmawiam z koleżanką nie da rady przejść bez angielskiego słówka . nie pozwalam nikomu ubierać choinki , twierdząc , że inni robią to źle . XD sama sobie z tym radzę , jestem, perfekcjonistką do ostatniego cala . w późnych godzinach wieczornych potrafię mówić od rzeczy , a na następny dzień w ogóle o tym nie pamiętać . kocham długo spać , a bawić się nocą . dlatego w wakacje zwykle zasypiam około 5/6 a wstaję koło 14 . XD więcej nie kojarzę. : p Odpowiedz Link Zgłoś
karola__ Re: Wasze xP 22.12.09, 13:31 -co chwilę piszę ';D' -jak zasypiam to musi stać obok mnie szklanka z piciem, bo inaczej nie zasnę, muszę się po prostu czegoś napić. ;D -jak np idę ulicą to muszę mieć coś w rękach, bo inaczej 'skubię' ręce, nie wiem czy wiecie o co chodzi. xD<br /> -cały czas gaaaadam. ;D -mam donośny głos i wszyscy mówią, że cały czas krzyczę. xd -odruchowo stawiam kropki gdzie się da. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Wasze xP 22.12.09, 14:48 * niekontrolowane poprawianie grzywki * nucenie sobie piosenek na każdym niemalże kroku * kiedy mi się nudzi w szkole , piszę i rysuję sobie z tyłu zeszytu , a później się dziwię czemu to takie wszystko pomazane xD * mami trochę dziwne nawyki żywieniowe a do reszty się nie przyznaję ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Wasze xP 22.12.09, 14:40 błahahahaaa xd czyszcze sobie na lekcji paznokcie ; p nie moja wina, że mam nawet długie ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
lousy11 Re: Wasze xP 22.12.09, 14:46 obgryzam paznokcie ;/ wszystko co moje roznoszę po domu xD Odpowiedz Link Zgłoś
julunia20 Re: Wasze xP 22.12.09, 14:56 ja mam nawyk:niekontroluje uśmieszków i nawet niewiem kiedy to się dzieje!szczerze się bardzo mocno, ale o tym nie wiem......to pewnie dlatego że w dziecinstwie się bardzo mocno i duzo smialam Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Re: Wasze xP 22.12.09, 15:01 Robienie zdjęć . ; DDDD Ale tyle że w dzień moge zrobić ze sto . Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: Wasze xP 22.12.09, 18:18 ciągle wystrzeluje sobie palce . < 3 paznokci nie obgryzam bo się odzwyczaiłam . i nie wiem czy to jest nawyk ale zawsze tak jest że oglądnełam jakąś bajke czy coś i się pytam co przed chwilą leciało . Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Wasze xP 23.12.09, 19:33 Zawsze mam masę naczyń w moim pokoju xd jak coś zjem to nigdy nie znosze ;p Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Wasze xP 24.12.09, 23:33 gdy oglądam jakis fajny film to drzwi muszą byc zamkniete. x p gdy są otwarte cały czas sie na nie gapie, nie moge sie skupic na filmie, rozpraszają mnie . xd dziwna jestem, musza byc zamkniete . codziennie gdy sie kłade spac, ktos musi mi powiedziec 'dobranoc' <latam zeby mi ktos powiedział> bo gdy nie powie to albo nie moge zasnąc, alebo snia mi sie koszmary . xd i jak mi sie cos jeszcze przypomni to napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
mruffkaxd Re: Wasze xP 25.12.09, 00:03 nie pamiętam wszystkich, ale kilka powiem ... ;d *obgryzanie paznokci (pfff-,-) *gdy oglądam film czy siedzę przy komputerze drzwi mają być zamknięte! (Tak, tak dziwne) *zazwyczaj, gdy wchodzę do swojego pokoju zdejmuję buty/łapcie *gdy gadam z kimś przez telefon siedzę na 'MOIM' fotelu xD nie pamiętam co tam jeszcze, ale najwyżej dopiszę Odpowiedz Link Zgłoś
burza789 Re: Wasze xP 24.12.09, 23:53 To tak -grzebie w kieszeniach xd -Eee drapie sie po czole? Tak sądze,,,, ;d -ciągle myśle że mam źle ułożone włosy dlatego je ciągle poprawiam co daje gorszy efekt Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Wasze xP 25.12.09, 00:16 jestem dziwna, ale zawsze jak coś robię przed lustrem w łazience, ZAWSZE, czy to zmywam makijaż, czy smaruję twarz kremem, czy myję twarz, czy szoruję zęby itd... muszę postawić nogę na wannie. Inaczej dostaje szału ] : - > Odpowiedz Link Zgłoś