jonas1139 25.12.09, 14:10 Coraz więcej dni mam złych tęsknie za moim byłym Byłam z nim ponad 2 mięsiące ale zerwaliśmy przez taką laske w szkole takto byśmy byli jeszcze razem napewno ! Co mam zrobic zeby poprawić sobie humor ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jonas1139 Re: złe dni !!! 25.12.09, 14:11 jak było takie coś przepraszam was nie mam głowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: złe dni !!! 25.12.09, 14:16 może spotkaj się z przyjaciółkami, zaproś je do kina, do pizzeri gdziekolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: złe dni !!! 25.12.09, 14:22 .poczytaj książkę [wciągniesz się w życie innej osoby i zapomnisz o swoich problemach ;p] .posłuchaj muzyki, która cię rozkręci . spotkaj się z kumpelą i wyżal się [często pomaga], a potem poróbcie jakieś zwariowane rzeczy na poprawę humorku ;pp . to nie jest jedyny chłopak na świecie ! Taka świnia nie zasługuje na ciebie!! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 ;] 25.12.09, 14:19 zapomnij o nim,widocznie nie był ciebie wart.jeszcze znajdziesz faceta godnego ciebie,jesteś jeszcze młoda,nie załamuj się.Idź dalej,on nie jest wart twojej uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
annie__ Re: złe dni !!! 25.12.09, 17:56 Wmów sobie ze smierdzi , ze jest oblesny w koncu ci przejdzie ; p to jest niezawodne ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: złe dni !!! 25.12.09, 18:04 Zapomnij o nim. Kino, Książka, Muza, babski wieczór ... Może zacznij pisać opowiadania?? Mi pomaga sok pomarańczowy(albo kakao), muzyka(tylko ulubiona) i świeczki zapachowe no i oczywiście dobra książka.. Odpowiedz Link Zgłoś
twilightowa16 Re: złe dni !!! 25.12.09, 18:50 spróbuj cieszyć się życiem, jeszcze tyle przed tobą ..;D ----------------------------------------------------------------------------- wejdzcie --->www.glitterz.de/empfehlen,Kokaina z góry dzięks Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: złe dni !!! 26.12.09, 00:13 im_rebel napisał(a): > Mp3 na full. pochwalam, ale tylko wesołe piosenki. to waaażne ; Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: złe dni !!! 25.12.09, 21:52 oj biedulka nie martw się , pysiek do góry może zrób sobie dzień piękności , nałóż maseczkę , zapal świeczki , kąpiel w pianie , ładnie uczesz włoski , ubierz się w najlepsze ciuchy , w ten sposób się dowartościujesz kup ulubione jedzonko i rób sobie zdjęcia , możesz spotkać się z przyjaciółką , iść na zakupy , po takim dniu na pewno poczujesz się lepiej życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mieetax33 złe dni !!! 25.12.09, 21:58 nie martw się . też tak miałaam . zanałam go 2 miesiące . co prawda nie byliśmy razem . ale powiedział mi ze mnie kocha . potem wyjechał . zaczeło się miedzy nami psuć , a on z tekstem ze nigdy nic do mnie nie czuł . przez miesiąc miałam doła . a potem włączyłam sobie taką szybką fajną nute o rozstaniu . i se pomyślałam ze on to dupek nigdy nie był wystarczająco dobry dla mnie i że wl życie jest piękne . to było 3 mies . temu a teraz czujee sie jak bym go znała ale jakby był kimś kogo olewam i wgl . gdy o nim wspominam , zero uczuć , zero łez , zero reakcji . życze ci tego samego . i tak wiem ze nik tego nie przeczyta . : ( . Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczaa. Re: złe dni !!! 26.12.09, 00:10 Hej ! A może tak znajdź sobie nowego chłopaka . ! Może jeśli twój były to zobaczy będzie zazdrosny ? Nie będę nic więcej pisać bi dziewczyny już dużo napisały , i nie mam więcej pomysłów . ! Powadzenia . ! Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: złe dni !!! 26.12.09, 00:17 Najlepiej posłuchaj jakiejś pozytywnej muzyki np. reggae - mi zawsze pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
vingi Re: złe dni !!! 26.12.09, 00:22 Ja popieram Tajemniczą. ! A nawet jeśli nie wzbudzisz zazdrości w byłym może z kimś innym będzie ci też dobrze ! ; D Odpowiedz Link Zgłoś
paulis... Re: złe dni !!! 26.12.09, 00:31 włącz sobie film na którym zawsze płaczesz (jeśli taki masz) weź dużo czekolady lub lodów (jak wolisz) i wypłacz się do poduszki mi to pomaga Odpowiedz Link Zgłoś