independent_ Re: Rammstein 29.12.09, 18:06 You've got a pussy, I have a dick, So what's the problem? Let's do it quick. aaahahahahhahahaha. nie lubię. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Rammstein 29.12.09, 18:40 ohne dich to od nich ? coś kojarzę. kiedyś przesłuchałam ich płyty i więcej razy nie mam zamiaru. nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Rammstein 29.12.09, 21:22 za dzieciaka; viva i amerika, oboże. ;d teraz nie, nienienie. Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: Rammstein 29.12.09, 21:27 'Du hast' Piosenka mojego dzieciństwa normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Rammstein 29.12.09, 22:19 znam pussy, jak tego słucham, to normalnie ten głos mnie śmieszy, ale nawet nawet mi się podoba ta piosenka. a tak to raczej takich nie lubię. a nawet nie raczej, po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: Rammstein 30.12.09, 13:13 lubię, bo rozszerzają ludziom horyzonty myślowe, łamią bariery i są bardzo odważni. Do tego nietuzinkowi, ekscentryczni i oryginalni. No i piosenki też mają niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
fanrbd Re: Rammstein 31.12.09, 14:16 przesłuchałam kilka kawałków . niektóre spoko ;dd słucham metalu, ale nie aż tak hardcorowego ;] ale spoko, spoko ;D Odpowiedz Link Zgłoś