sweet028 02.01.10, 13:17 Co sądzicie o New Moon? < Księżyc w nowiu > Był lepszy od Twilight? < Zmierzch> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanesska123 Dno 02.01.10, 13:20 Beznadzieja. Może troche lepszy od zmierzchu, który totalnie mnie zdolował. Ten cały film jest taki martwy, beznadziejna obsada, wszystko beznadziejne. Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka_xd Całkowite DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.01.10, 13:52 popieram vanesska123 wszystko to totalne Dno a Srattison jest obleśny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: Całkowite DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.01.10, 21:31 Vanesska, nie ma to jak HSM, co? <sika>. New Moon lepsze od Twilight. Nie było takich żenujących scen, Kristen - czy też Bella - pamietała, żeby mordę zamknąć... gdyby nie tekst do Jacoba 'jestes piekny', film bylby naprawde w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
amazinga Re: Całkowite DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.01.10, 15:20 >gdyby nie tekst do Jacoba 'jestes piekny', fil > m bylby > naprawde w porzadku. tak było w książce Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Całkowite DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.10, 08:38 oba są super Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Dno 02.01.10, 21:08 filmy ogolnie - fajne .Ale brak w nich takiego tchnienia życia , są takiee... hmm... jak by to ująć ? może użyje sformułowania poprzedniczki - "martwe" ;/ Czasami brakuje mi taam takiego ruchu , takiego bajzluu , takiej jakiejś wesołoości ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: New Moon ^ ^ 02.01.10, 13:26 Ostatnio byłam w kinie na ,,księżyc w nowiu" i bardziej mi się podobał niż ,,zmierzch" , choćby dlatego że bardziej się zgadzał z książką niż ,,zmierzch" moje zdanie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: New Moon ^ ^ 02.01.10, 13:37 boszku, ja kocham Zmierzch! New Moon też. ale moim zda- niem Zmierzch jest lepszy od Księżyca w Nowiu. < 3333 . Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: New Moon ^ ^ 02.01.10, 13:41 moim zdaniem New Moon był o wiele lepszy od zmierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
zabax3 ... 02.01.10, 13:57 Dno, totalnie beznadziejny film myślałam że będzie o wiele lepszy ,zawiodłam sie. chociaż Volturi byli fajni Odpowiedz Link Zgłoś
jestemwampiremm Re: ... 02.01.10, 21:09 zabax3 napisał(a): > Dno, totalnie beznadziejny film myślałam że będzie o wiele lepszy ,zawiodłam s > ie. > chociaż Volturi byli fajni volturi byli fajni ? o w morde jeżaa. palnełaś jak chudy boczek. xdd omałoby ich nie pozabijali ale suppcio żaluu :]]] jak ktoś lubi sagę zmierzch to wszystkie mu sie podobają, nawet te troche inne od książki. musieli skrócić niektóre wydarzenia bo byś siedziała w kinie cały dzień i posrałabyś sie w tym fotelu i byłoby to monotonne. nikt by tego nie lubił ;ddd pozdro - bez urazu dla twojej szanownej 'ja' xd Odpowiedz Link Zgłoś
zabax3 Re: ... 03.01.10, 17:23 jestemwampiremm napisał(a): > zabax3 napisał(a): > > > Dno, totalnie beznadziejny film myślałam że będzie o wiele lepszy ,zawio > dłam s > > ie. > > chociaż Volturi byli fajni > > volturi byli fajni ? o w morde jeżaa. palnełaś jak chudy boczek. xdd > omałoby ich nie pozabijali ale suppcio żaluu :]]] > jak ktoś lubi sagę zmierzch to wszystkie mu sie podobają, nawet te troche inne > od książki. > musieli skrócić niektóre wydarzenia bo byś siedziała w kinie cały dzień i > posrałabyś sie w tym fotelu i byłoby to monotonne. nikt by tego nie lubił ;ddd > pozdro - bez urazu dla twojej szanownej 'ja' > xd > > kochane ale ja lubie tylko Volturi ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
zabax3 Re: ... 03.01.10, 17:24 > kochane ale ja lubie tylko Volturi ^^ *kochanie Odpowiedz Link Zgłoś
amazinga Re: New Moon ^ ^ 03.01.10, 15:24 Współczesne nastolatki nie marzą o księciu na białym koniu, ale o wampirze w volvo ;p super tekst Nie mogę z mojego taty Tata mówi: -kupuję volvo, tylko jeszcze wampirem nie jestem I naprawdę kupi.. Tylko czarne. I nie dlatego, żeby być wampirem..heh Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinkaa Re: New Moon ^ ^ 02.01.10, 14:00 zmierzch był lepszy ale księżyc w nowiu tez lubie Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: New Moon ^ ^ 02.01.10, 14:01 książka jest smutniejsza niz zmierch biedula bella ;| Odpowiedz Link Zgłoś
jestemwampiremm Re: New Moon ^ ^ 02.01.10, 21:04 karcio napisał(a): > książka jest smutniejsza niz zmierch biedula bella ;| biedula to ty jesteś. dziewczynoo to tylko film/książka. :] wyjdzie z tego, przeczytaj przed świtem. ;dddd jeszcze Cie zaprosi do chaty cullenów na bibee zobaczysz. xd Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia003 Re: New Moon ^ ^ 02.01.10, 14:01 szczerze mowiac to liczylam na cos troszeczke lepszego,New Moon jest swietny ale jednak... Zmierzch czy New Moon nie wiem,w Zmierzchu bylo strasznie pokrecone ( nie zgodne z ksiazka ) , ale byl swietny. za to w New Moon bylo wiecej efektow specjalnych itp Odpowiedz Link Zgłoś
bella997 New Moon^^ 03.01.10, 17:55 Lubie oba filmy. Chociaż bardziej podobał mi się Zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
cornelle_ Re: New Moon ^ ^ 02.01.10, 14:03 hm. Prawie taki sam jak Zmierzch , może troszke lepszy xd Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: New Moon ^ ^ 02.01.10, 14:08 Dla mnie był lepszy niż "Zmierzch". Twilight wyszło beznadziejnie. New moon o wiele lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanaaa Re: New Moon ^ ^ 02.01.10, 14:09 zależy o czym mówisz. Szczerze to film New Moon troche mi sie nie podobał. Książka jest 100 razy lepsza. Dużo fragmentów zostało usunięte. Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanaa__ Re: New Moon ^ ^ 02.01.10, 14:15 Nie Zmierzch był leprzy . A wogól to książka leprza . ; > Odpowiedz Link Zgłoś
paula144 Re: New Moon ^ ^ 02.01.10, 15:52 Ko0cham twilight . ale New Moon jest o wiele lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. Hm... 02.01.10, 16:00 Strasznie się zawiodłam na tym filmie. Nie sądziłam, że Saga: Zmierzch może upaśc tak nisko. Reżyser się nie postarał. Sądziłam patrząc na zwiastuny, że będzie to o wiele lepsze. Chyba jedyne osoby, które mogę pochwalic to Klan Volturi. Odwalili kawał dobrej roboty. Pattinson i Stewart byli o wiele lepsi w pierwszej części. Co do Taylora mam mieszane uczucia. Kilka scen mi się nie podobało. Scena kiedy Bella ni stąd ni zowąd przyjeżdza z motorami - klapa. Scena skoku z klifu - klapa. W książce było opisane, że ona się droczy z Edwardem, a tu Edward tylko coś do niej gada! Porażka kompletna według mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tejni Twilight 02.01.10, 15:58 Twilight był lepszy. W New Moon, było za dużo tego wszystkiego, było to nie logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
dosiaczek81 Re: New Moon ^ ^ 02.01.10, 16:00 Według mnie New Moon jest troszkę lepszy, choć zmierzch też lubię Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: New Moon ^ ^ 02.01.10, 21:11 new moon był lepszy..więcej akcji i w ogóle...ale i tak stawiam na eclipse i breaking dawn Odpowiedz Link Zgłoś
ciaraxd Re: New Moon ^ ^ 02.01.10, 21:34 Ja 100% uważam, że był lepszy;D U drugiej częci podkreślili oczy jakie miały wampiry. Więcej było akcjii co bardzo lubię;D Pokazali sagę wilków i wogóle tą zamianę w wilki(świetne) Bella miała ładniejszą fryzurę i Jacob( później po obcięciu) ale oczywiście podobnie jak w pierszej musieli wyciąć co niektóre istotne sceny ale cóż w każdym filmie tak jest. Wybaczę im Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: New Moon ^ ^ 02.01.10, 21:33 nie byl lepszy od twilight ale nie byl taki zly Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: New Moon ^ ^ 02.01.10, 21:41 Sądzę, że: Ja jestem zaskoczona tym filmem. Trochę za strony dobrej i ze złej. Ponieważ: podobały mi się piosenki, a najbardziej ,,Sattelite Heart'' i ,,Possibility'', były one świetnie dobrane do wydarzenia. Jeszcze piosenka ,,Monsters'' przypadła mi do gustu, też była dobrze dobrana. On idzie z samochodu, jak taki man, i się śmieją wzajemnie do siebie. xDD Z tego fragmentu najbardziej chciało mi się śmiać xD A ta zła strona: brakowało fragmentów z książki i były momenty, z których naprawdę chciało się śmiać, a nie powinno. Ale lepiej zostanę przy książce. ;] I jeszcze jedno: ja płakałam jak bóbr! ^^ Wtedy, kiedy ona siedziała na krześle, mijały miesiące, z Podkładem piosenki ,,Possibility'' ;** To dopiero mój drugi raz. Pierwszy był w Twilight xDD jednak: książki i nieboo lepsze. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
czarna. Re: New Moon ^ ^ 02.01.10, 21:44 Bardziej podobał mi się Księżyc w Nowiu ;* Odpowiedz Link Zgłoś
lykke Re: New Moon ^ ^ 02.01.10, 21:48 hm, jednak Twilight góruje ;D zobaczymy co z Eclipse Odpowiedz Link Zgłoś
zagroszkowana Re: New Moon ^ ^ 02.01.10, 21:51 Wydaje mi się że New moon był troche lepszy niż Twilight Ale Księżyc w nowiu mnie nie zachwycił Nie podobała mi się scena jak toneła Bella to tak sztucznie wyglądało ( według mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
techno14 przed switem 02.01.10, 21:53 jak powyzej bedzie najlepsze ALE NEW MOON LEPSZE Odpowiedz Link Zgłoś
blackhart Re: New Moon ^ ^ 02.01.10, 21:55 Zmierzch był bardziej tajemniczy <3 Ale oba mogą być tylko ta scena w new moon jak alice ma wizję żenada Odpowiedz Link Zgłoś
dream_ Re: New Moon ^ ^ 02.01.10, 22:04 Ja uważam,że New Moon był\jest zarąbisty . ! dużo lepszy od Twilight. Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: New Moon ^ ^ 03.01.10, 14:01 Właśnie, jak oglądałam tą wizję, to wybuchnęłam śmiechem.;D Dobrze, że byłam w domu wtedy. 23.11.09. byłam w domku, i oglądałam New Moon. ;D Trzy dni po premierze i już. Odpowiedz Link Zgłoś
grice Re: New Moon ^ ^ 03.01.10, 14:04 zajebisty jeeeest ^^ Tylko tego kundla Jacoba za dużo, no ale i tak jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: New Moon ^ ^ 03.01.10, 14:06 jako książka new moon jest dla mnie najgorszą częścią sagi . ;d ale film był dla mnie rewelacyjny .XD o wiele lepszy od tego badziewnego zmierzchu w ujęciu Catherine . był o wiele bardziej dopracowany niż pierwsza część . Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: New Moon ^ ^ 03.01.10, 14:04 tak moim zdaniem new moon był dużo lepszy od twilight Odpowiedz Link Zgłoś
marygrace. Re: New Moon ^ ^ 03.01.10, 14:07 new moon , tylko koniec mnie trochę wkurzył . ; d Odpowiedz Link Zgłoś