02.01.10, 20:38
Mam jeden problem chciałabym zdobyć prawdziwą przyjaciółkę i chłopaka ale nie
wiem jak dajcie jakieś porady strony okej proszę!
I jeszcze jeden problem ja jestem cała na twarzy od pryszczy to znaczy troche
jest tego a najbardziej na czole proszę o pomoc!
Obserwuj wątek
    • vanesska123 Re: Help me! 02.01.10, 21:24
      1. Wygląd nie jest najważniejszy, tylko charakter
      2. Staraj się byc sobą, a najlepiej to ciagle się uśmiechaj, nikogo nie udawaj; BROŃ
      BOŻE JAKIŚ GŁUPICH PANIENEK, KTÓRYM TYLKO CIUCHY, KOSMETYKI I SEKS W GŁOWIE

3. Jeżeli chodzi o pryszcze - stosuj kosmetyki marki Clear &Clear ( czy jakoś tak ), a
      najlepiej idź do dermatologa, żeby ci przepisał maści.
      4. Znajdź jakąś dziewczynę w sql lub na osiedlu, zapoznaj się z nią ( może macie wspólne
      zainteresowania ). Albo zapisz się na jakieś zajęcia np. taneczne, gdzie możesz kogoś
      poznać.
      5. Co do chłopaka, hmmm... nigdy go nie mialam, ale mysle, że prawdziwa miłość sama się
      znajdzie.
    • marszalinka Re: Help me! 02.01.10, 21:25
      Pojedz w wakacje na oboz- tam zawsze mozn znalezc fajne dziewczyny i facetowkiss
      • alex_twilight Re: Help me! 02.01.10, 21:38
        Wg mnie miłości nie ma co szukać na siłę.
        Przyjaźń nadejdzie szybciej smile
        • agusiak01 ;-) 02.01.10, 22:39
          A wiec po pierwsze :
          WYGLĄD TO NIE WSZYSTKO!!!! Ale wiadomo kiedy coś jest nie tak to po prostu nam
          przeszkadza, tak to już jest. Tobie przeszkadzają pryszcze albo kup sobie jakieś kosmetyki,
          albo idz do dermatologa.

Co do przyjaciół może zakoleguj sie z kimś ze szkoły, klasy, osiedla może macie jakieś
          wspólne tematy, zainteresowania itp. Tylko pamiętaj, że przyjaźń tak szybko sie nie
          rozwine musice sie trochę poznać i wgl wink

A chłopak no to już takie proste nie jest, yy znaczy przynajmniej dla mnie, bo znam i takie
          co dla nich jest to tak proste jak oddychanie, ale lepiej nie zachowywać sie tak pusto jak
          one! Może po prostu porozglądaj sie może ktoś ci się spodoba, albo ty podobasz sie
          komuś i jest całkiem fajny smile

Powodzenia życzę kiss
    • softy_girl ;PP 02.01.10, 21:47
      na pryszcze używaj kosmetyków under twenty ;PP
      a co do qmpel to tak : bądź sobą , zawsze postaraj się być zabawna i tp.
      Jeśli masz okazję zawsze organizuj jakieś wypady i spotkania dla sb i
      koleżanek wink)
    • stop_it Re: Help me! 02.01.10, 22:42
      ja mysle ze zel i tonik rano i wieczor ci pomogasmile a co do chlopaka i przyjaciolki nie wiem ;p
      • msthic Re: Help me! 03.01.10, 13:48
        .idź do dermatologa
        .zacznij dbać o swój wygląd
        .rozmawiaj z ludźmi [poznajesz innych, którzy mogą się okazać całkiem fajni]
        .znajdziesz jeszcze odpowiedniego chłopaka i psiapsiółę na to nie ma sposobu!
        przede wszystkim bądź otwarta!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka