ylang 05.01.10, 21:04 Kogo wolicie? Jakie lubicie ich piosenki? Ja średnio lubię te dwa. Wg mnie najlepsze piosenki The Beatles to Hey Jude,Let it be i She loves you , a Stonesów She's a rainbow i Angie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kammi Re: The Beatles vs The Rolling Stones 05.01.10, 21:11 hah, ja ich raczej nie słucham, co nie znaczy, że nie lubię { <3 }, ale jakoś wolę beatelsów. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: The Beatles vs The Rolling Stones 05.01.10, 21:15 i The Beatles i The Rolling Stones są na prawdę fantastyczni, ale chyba wolę Beatlesów, azresztąnjewiem ;c you're gonna lose that girl pa ra ra ra ra ra , you're gonna looooooooooooooooose that giiiiirl ;d Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: The Beatles vs The Rolling Stones 05.01.10, 21:17 hmmmmm beatlesi chyba : D kocham ich szczerą miłością < 3 głupio brzmi : D najlepsza to yesterday i hey jude Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: The Beatles vs The Rolling Stones 05.01.10, 21:18 e tam , nie brzmi głupio ;d moja mama za nimi szalała i ja teraz bardzo ich lubię , to chyba dziedziczne Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: The Beatles vs The Rolling Stones 05.01.10, 21:27 u mnie to chyba nie jest dziedziczne, moi lubili Beatlesów, ale bez szału mama kochała Abbę, ja nie cierpię, więc "genetyka" się zatrzymała pod tym względem c(: [co ja za farmazony dzisiaj chrzanię, genetyka może się zatrzymać? haha] Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: The Beatles vs The Rolling Stones 05.01.10, 21:41 taak , Abbę moja mama też lubi ; x eeem , ja dziś też nieprzytomna chodzę , zaczęłam wydzwaniać w szatni do koleżanki, która stała dokładnie obok niej o______x ale się ze mnie śmiała ;d offtopuję ;c xD Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: The Beatles vs The Rolling Stones 05.01.10, 21:46 bez kitasa, szkoła źle wpływa na rozwój moich komórek mózgowych jestem tak beznadziejna, wypruta i zgluciała dzisiaj, że szok, gadam takie farmazony, wszyscy się ze mnie śmieją, łee ja: słyszałam tę piosenkę na żywo ktośtam: gdzie? ja: na youtube. BEATLESI TYLKO! Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: The Beatles vs The Rolling Stones 05.01.10, 21:57 oj , nie tylko na ciebie szkoła źle wpływa. toż to zło największe hahaha ;d nie no , ale w pewnym sensie miałaś rację z tą piosenką , a jak to było nagranie z koncertu? xD no to wtedy wiadomo , prawie na żywo xD prawie robi wielką różnicę, ale co tam xd Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne Stonesi :D 05.01.10, 21:22 Wolę The Rolling Stones Sympathy for the Devil, Gimmie Shelter, Angie, Wild Horses, Like a Rolling Stone, Honky Tonky Woman i wielel wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
sratytaty Re: The Beatles vs The Rolling Stones 05.01.10, 21:51 lubię obydwa zespoły, w sumie nie znam zbyt dużo piosenek (jakoś kilkanaście), ale lubię. z Rolling Stonesów kocham She's a rainbow, aaa < 33333 i Anybody Seen My Baby. a z Beatlesów najlepsze jest.. hm.. Strawberry Fields Forever! Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: The Beatles vs The Rolling Stones 06.01.10, 13:05 Jeśli już mam wybierac to The Beatles! Odpowiedz Link Zgłoś