Dodaj do ulubionych

Przyjaciółki:)

07.01.10, 21:22
Czy macie taką na prawdę zaufaną przyjeaciółkę???
Bardzo często jest tak :
przyjaciólka i my również nazywamy siebie "psiapsiułami"
itp.
a za plecami przyjaciółka nas obmawia ja np.jest w szkole jest Agata i baśka (mówie
imionami żeby było łatwiej (; ) to one chodz,ą razem przez korytarz i w ogóle jak którejś
nie ma to KLEJĄ sie do innych dziewczyn lub często udają najlepsze nasze przyjaciółki i w
ogóle uncertain a z tego co wiem to zazwyczaj tak w klasach bywa ;/ SZKODA ZE NIE MA
ZAUFANEJ PRZYJAZNI !!!sa wyjątki oczywiście winkdziewczyny obejrza jakis film o przyjazni i
myslą ze taką znajdą !!!Ale nie martwcie sie przyjażń predzej czy pozniej przyjdzie do nas
nawet kiedy nie bedzieemy o tym wiedzieć smilekissmoże bez sensu ten wątek piszcie co o
tym uważacie smile
P.S.
Mogąbyć duz e błędy bo pisałam na szybko kisskissbig_grin
Obserwuj wątek
    • aguluniuszka Re: Przyjaciółki:) 07.01.10, 21:28
      miałam kiedyś przyjaciółkę (przynajmniej wydawało mi się, że nią jest), ale jak się
      pokłóciłyśmy (bardzo dłuuuga historia) to na urodzinach moich koleżanek (na których
      mnie oczywiście nie było) wyzywała mnie od `salcesonów` i `pasztetów` i mnie
      obgadywała, i gadała różne niestworzone rzeczy na mój temat. już ponad rok ze sobą nie
      gadałyśmy (i dobrze). ; /
      p.s. o tych wyzwiskach dowiadywałam się od innych koleżanek.
      • lena_ Re: Przyjaciółki:) 08.01.10, 14:28
        takie zaufane i naj to mam trzy smile
        • zuza_12_ Re: Przyjaciółki:) 08.01.10, 14:37
          w szkole to mam tylko niby przyjaciółki robia się miłe jak coś odemnie chcą albo jak
          gadamy same a tak to obgadują,przezywaja itd.
          liczą się prawdziwi przyjaciele reszte mam w du...tongue_out
        • dio223 Re: Przyjaciółki:) 08.01.10, 14:39
          mam wiele przyjaciół, ale takie najlepsze przyjaciółki to 3 im mówię o
          wszystkim, a reszcie nie zawsze chociaż też ich kocham serce
        • nearlaify Re: Przyjaciółki:) 08.01.10, 14:41
          Aktualnie nie mam.
    • violet_ Re: Przyjaciółki:) 08.01.10, 14:40
      ambitny wątek, nie mam nic do dodania. ;3
      • chocolate23 Re: Przyjaciółki:) 08.01.10, 14:47
        a czy wątek musi być ambitny ? wink
        ja mam dwie najlepsze przyjaciółki ze szkoły
        przyjaźnie z innych szkół trudno utrzymać, choć fajnie niektórym sie to udaje [;
    • smola Re: Przyjaciółki:) 08.01.10, 14:45
      Ja mam dwie takie wszystko im powiem smile I one wszystko mi mówią smile Z jedną przyjaźnie się od pierwszej kl a z drugą od 2 kl smile
      • gorzka Re: Przyjaciółki:) 08.01.10, 14:48
        Czy osobę, z którą spędzam każdą wolną chwilę od 9 lat, można nazwać
        przyjaciółką, chyba tak ; d
      • nirvana_laugh Re: Przyjaciółki:) 08.01.10, 14:54
        hmm. jeżeli chodzi o przyjaciółki to ja miałam wiele takich fałszywych... zdarzyło się nawet
        że jedna zabrała mi drugą. dłuuuga historia. ale teraz mam wreszcie prawdziwą
        przyjaciółkęsmirk Kocham ją i bardzo mi na niej zależy. tyle że niestety wcześniejsze
        doświadczenia sprawiły że najchętniej to zamknęłabym ją w klatce i miała tylko dla siebie
        xd możliwe że mam obsesjętongue_out
    • blender Re: Przyjaciółki:) 08.01.10, 14:46
      ja mam dużo znajomych, nie przyjaciół. ciekawy wątek :3
    • timestealer Re: Przyjaciółki:) 08.01.10, 14:48
      kilka razy w życiu wydawało mi się, że znalazłam prawdziwą przyjaciólkę.
      wszystko jednak zweryfikował czas i nic z tego nie wyszło i wszystko się rozwaliło.
      a teraz? teraz już mi się nie wydaje, a po prostu wiem, że mam przyjaciółkę.
      jedną, jedyną i najważniejszą
      . hah, sentymentalnie się zrobiło. w każdym razie
      chodzimy razem do jednej klasy i tak jakoś wyszło... wink
      • lolcia66 Re: Przyjaciółki:) 08.01.10, 14:58
        A ja mam i awet 3 smile Może zdaje wam się, że pewnie po prostu się lubimy, ale
        jedną znam 10 lat drugą 9 a trzecią 8 nie mogł by po prostu odejść po tylu
        latach smile Jestem nieśmiałą osobą i przed kimś kogo nie znam nie umiem się
        wygłupiać natomiast z nimi mogę robić wszystko big_grin Wiem, że tak jest czasami
        poznajesz kogoś, myślisz, że masz z nim dużo wspólnego, spotykacie się często,
        apotem to to opada i jest tylko cześć cześć.
      • w_paski :) 08.01.10, 15:02
        a ja mam moją najlepszą przyjaciółke i choć różnimy sie jak ogie ń i woda i kłucimy sie ot
        który ołówek ma większą gumke to kocham ją jak siostre jesteśmy naj. przyjaciółkami już
        od 3 grupy przedszkola i nigdy mojej tajemnicy nie zdradziła ani ja jej

ech niektóczy to mają szczęście nie?big_grin
    • louise_ Re: Przyjaciółki:) 20.01.10, 18:13
      Ja mam.Tak na serio, to jest moja kuzynka, ale mam do niej zaufanie.Nigdy mnie
      nie zawiodła.
    • kolorowo_mi :D 20.01.10, 20:37
      ja mam jedną najlepszą ;D
      i kilka takich przyjaciołek big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka