rock_twilight 10.01.10, 09:14 Jeju, jak ja kochałam ten serial! ;-] A wy, pamiętacie go? Przygody Marissy, Ryana, Setha i Summer...Kalifornia i wgl. <3 Proszę, piszcie co sądzicie o tym serialu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lousy11 Re: The O.C. - Życie Na Fali. xD 10.01.10, 09:31 uwielbiam ! szkoda że już go nie ma ;/ oglądałam go z moim Bratem i ogólnie cała rodzina ( z tych młodych xD) to oglądała Odpowiedz Link Zgłoś
kewpiedoll Re: The O.C. - Życie Na Fali. xD 10.01.10, 09:48 nie opuściłam żadnego odcinka xD on był świetny Odpowiedz Link Zgłoś
nonamed Re: The O.C. - Życie Na Fali. xD 10.01.10, 09:43 ja o tym słyszałam, ale nigdy nie zdarzyło mi się oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: The O.C. - Życie Na Fali. xD 10.01.10, 09:47 oglądałam z siostra świetny był ten serial! szkoda ze go już nie ma. lubiłam tez pogada na miłość ale nie pokazali wszystkich serii Odpowiedz Link Zgłoś
rock_twilight Re: The O.C. - Życie Na Fali. xD 10.01.10, 20:49 Heej, jest jeszcze ktoś, kto zna ten serial? Hę? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
zapamietaj_mnie Re: The O.C. - Życie Na Fali. xD 10.01.10, 20:51 jaa nic nie kojarzę! _________________________________________ Lubisz Avril Lavigne? ;] Chcesz wiedzieć co u niej nowego? wejdź na: http//www.x-avril-lavigne-x.blog.onet.pl codziennie nowe informacje! zapraszam! ! Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: The O.C. - Życie Na Fali. xD 12.01.10, 15:22 Kilka odcinków obejrzałam , bo chciałam zobaczyć jak w takim serialu grał Cam Gigandet Ale po za tym wydawał się bardzo przyjazny środowisku Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: The O.C. - Życie Na Fali. xD 12.01.10, 15:30 aaa, to co btyło na zig zapie? ;d z siostrą oglądałam, nawet taki milusi . ale ten drugi sezon to była porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyandnick Seth i Summer 12.01.10, 15:34 Jasne ze ogladałam.. Zadeno odcinka nie opusciłam Oczywicie ulubiency moi Seth i Summer!! Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: The O.C. - Życie Na Fali. xD 12.01.10, 15:30 Boski serial Uwielbiam go To była moja pierwsza serialowa miłość Każdą serie oglądałam po kilka razy, no może oprócz ostatniej, nie podobała mi się za bardzo. Wszystkim fanom O.C polecam Veronice Mars, powinna się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyandnick Re: The O.C. - Życie Na Fali. xD 12.01.10, 15:35 Veronice Mars jest fajna ale jakos specjalnie nie ogladałam tego serialu wolałam The o.c Odpowiedz Link Zgłoś
rock_twilight Re: The O.C. - Życie Na Fali. xD 12.01.10, 15:46 Veronica Mars jest również fajnym serialem. ^^ Kristen Bell to dobra aktorka. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: The O.C. - Życie Na Fali. xD 12.01.10, 20:01 oglądałam wszystkie odcinki super serial Seth i Summer byli najlepsi Odpowiedz Link Zgłoś