ewcia_ewelina 10.01.10, 19:06 Jakie ostatnio oglądaliście filmy i jakie książki czytaliście???Co polecacie a co uważacie za niewarte uwagi??? Czekam na odpowiedziPozdrawiam Mi osobiście z filmów najbardziej podoba się AVATAR Z książek natomiast wszystkie napisane przez Coelho Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nonamed Re: fajne filmy i książki 10.01.10, 19:09 nie żebym sie czepiała, ale widziałam dużo podobnych wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 ? 10.01.10, 19:10 Mówiąc 'ostatnio'.. ograniczasz się do pięciu dni, czy może do miesiąca? Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: Hmmmmmm . ; 33 10.01.10, 19:13 Myślę że książka Naznaczona . ; 33] Polecaam film Galerianki i 2012 . xd Chyba że oglądałaś to może coś z tego Agnus - stringi i przytylanki . ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: fajne filmy i książki 10.01.10, 19:16 Ostatnio oglądałam film Notatnik Śmierci... Bo naprawdę nie za bardzo ciągnie mnie przed telewizor i do kina. Co do filmu.. Nawet fajny pomysł, wykonanie prosi o litość... No i możee... Paranormal Activity tak niedawno nawet. W grudniu byłam. A książka? Teraz czytam: "Oszukać strach" - dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
mystic4space Fajne filmy i książki 10.01.10, 19:19 Ja w tej chwili czytam 'Candy' Kevina Brooksa. Spoko książka. Strasznie wciąga. Odpowiedz Link Zgłoś
ola.15 Re: fajne filmy i książki 10.01.10, 19:21 Ja polecam książkę "Miasto Kości" jest świetna!! I dalsze części oczywiście A co do filmu to jedyny w swoim rodzaju jest: "Pamiętnik" ryczysz i nie możesz przestać cudowny taki romantyczny Odpowiedz Link Zgłoś
anytram Re: fajne filmy i książki 10.01.10, 19:49 film to np, 'fighting', 'po prostu walcz' albo 'Weronika postanawia umrzeć. A książki to tak samo 'Weronika postanawia umrzeć ale nie na podstawie filmu tylko napisane przez Paula Coelha. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 ...;D 10.01.10, 19:50 Skoro do miesiąca.. w takim razie, z książek przeczytałam: -'Felix, Net i Nika oraz TMK' R.Kosik - przyjemna książka i lekko się czytało.. -'Ella zaklęta' G.C.Levine.. hmm, może być.. mam wrażenie, że oglądałam też taki film, ale nie jestem pewna.. -'Królewna Śnieżka' A.Cash - nie, nie chodzi o typową baśń, tylko taki tytuł, bo są w książce motywy z Królewny Śnieżki.. a chodzi o zupełnie coś innego. Dobra, nie tłumaczę, bo i tak nie zrozumiecie.. z książek tylko tyle, wiem.. cieniutko jak na mnie, no ale cóż.. nie miałam czasu... ;x Przechodząc do filmów, no więc, no...: -Sydney i siedmiu nieudaczników - stare, ale tak mi się zachciało jakiejś komedii ;c -Avatar - no, no boski, c'nie? -Podryw na głupka - coś pomyliłam się, co do tego filmu... -Ona to on - z 50 razy oglądałam, ale znów mi się zachciało ;D No tyle, bo reszta to z tv, a jak oglądam coś w tv, to rzadko tytuł pamiętam. Aaa.. no i bym sobie zapomniała.. Taki film "Nostalgia Anioła" oglądał ktoś, bo nie wiem czy warto, ale może poświęcę tą godzinę, czy ile tam to trwa. Bo ten film ma być w Polsce dopiero w marcu podobno, więc znając życie nikt go nie oglądał.. Odpowiedz Link Zgłoś
zmayslona13 Re: fajne filmy i książki 10.01.10, 19:58 "Podryw na głupka"- ten film akurat oglądam, tyle, że limit się włączył. No i czytam "Pana Poniedziałka". Trochę isę to dłuży, ale ogólnie książka spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: fajne filmy i książki 31.01.10, 20:37 książka: "Felix, Net i Nika" R. Kosika. Wszystkie 7 części. Niesamowite przygody, a co ważniejsze strasznie wciąga, więc lepiej najpierw zrób lekcję bo jeśli nie to się od książki nie oderwiesz i nie da rady Odpowiedz Link Zgłoś